2400 Oldal V  « < 2348 2349 2350 2351 2352 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.12. 13. - 17:07:09
Létrehozva: #46981

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:27:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 13. - 17:21:27
Létrehozva: #46982

devotee

Trixxi: aranyos lehet a hóember! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szupi, hogy megint talizol Sünivel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meséld el Niki álmát, ha lesz alkalom rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos röhögni fog!
Ja, Norbival csak bizniszelni szoktunk - ő nagyon más zenéket hallgat.

No hát, próbálok egy kicsit megint reklámozni, hátha valaki elolvassa:
The Clan - Halo
A 2. fejezet az új.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 17:35:24
Létrehozva: #46983

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:27:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 17:44:47
Létrehozva: #46984

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:27:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 13. - 17:58:56
Létrehozva: #46985

devotee

Halihó,

monnyon le a megfázás!

Trixxi, jó újra itt látni! Neked mostanában igen mozgalmasak a napjaid, ahogy látom. Átrágtátok már az uraddal az ajánlatomat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak mert két ünnep között ráérek és akkor elmennék elmondani mi is lenne ez, ha érdekel benneteket!

Máris van új kolléganőd? Ő most a helyett van, aki a múltkor felmondott? Édes a hóemberes sztori. Itt nem havazott, csak nagyon fúj a szél és sütött a nap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz volt, hogy végre nem a nagy szürkeség van, hanem napi sütizik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ahhh, Süni sütije, naymi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Küld jebőle teleporttal!!!!! Lécci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Anyuka (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) még rámragad a jelző, hogy anyáskodom felettetek! Cukik vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi!

Ma olyan hangom van bakker, mintha valami földöntúli lény lennék, röhögtek is a fiaink mikor ma hívtam őket XD Mondtam, hogy a manók elvették a hangom és ezt kaptam cserébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt nagy röhögés ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 13. - 18:41:40
Létrehozva: #46986

devotee

Köszi Trixi, Nikis volt? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ha-ha.
Igen, nekem devoDave az isteni, viszont ha valaki megkérdezi ki a leghelyesebb fickó a bandában, akkor Alan-t mondom. Mert szerintem ő.

Nekem is sok a meló, nehezen bírok figyelni itt is, el van telve az agyam.
Holnap meg audit lesz az osztályon, két napos, a holnapi még lájtosabb lesz viszont azért be vagyok szarva!

Azt hiszem most megyek.
Ha rosszul hittem, akkor majd jövök.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 07. - 17:14:33) *

Óóó!!!!!!

Dave, hehe imádom!!!

Imádom a hiúságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 18:42:37
Létrehozva: #46987

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:27:46
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 13. - 18:46:08
Létrehozva: #46988

devotee

helyes! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 18:53:17
Létrehozva: #46989

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:27:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 13. - 18:56:10
Létrehozva: #46990

devotee

Ja-ja, ilyen ellenőrzés.
(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Meg kérdezgetnek és hasonlók, jajajajajjj.

Úgy szeretem ezt a fénybe nézz-t...
Az X-faktorban pont Ákos volt és a refrénnél könnybe lábadt a szemem, mert rájöttem, hogy ez most nagyon igaz rám!!!!
De első hallásra is nagyon tetszett. Átjött. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) amolyan Pély Barnásan mondva.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 18:58:35
Létrehozva: #46991

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:28:04
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 13. - 19:04:57
Létrehozva: #46992

devotee

Ja, bármit kérdezgethetnek.
Nézik, hogy mindent jól csinálsz-e, meg erről-arról megkérdezhetnek.
Az a rossz, hogy sok mindent nem úgy csinálsz, mint ahogy le van írva, mert szinte lehetetlen mindent betartani. Például a kézmosásnál kivárni a hatást stb., persze igyekszik az ember, de ha valaki csenget, vagy mondjuk a folyosó közepén vagyok és mondjuk mennék kezet mosni, de éppen valaki elesik vagy mit tudom én. Akkor nem hagyom ott ugye, hogy bocs épp kezet megyek mosni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze ez csak egy példa, de sok ilyen van, hogy ha sok a munka akkor nem lehet mindent ennyire aprólékosan betartani, viszont most úgy kell csinálni és az ember majd kiesik a ritmusból, ettől félek, hogy majd gondolkozok minden lépésemnél.
Bár nálunk azért elég jó minden, velünk elégedettek szoktak lenni. A nagyobb osztályoknál szokott több gond lenni.

Meg eléggé összezavarják az embert, belekérdezhetnek tényleg bármibe szakmailag, nem csak abba, amit éppen csinálok, hanem amit még suliba is tanultunk... Mint valami vizsga.
Én majd beülök egy beteghez, hahaha ki se jövök a szobából, elbújok.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 13. - 19:06:03
Létrehozva: #46993

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajj, ettől a jeges széltől nagyon megfájdult a fejem, iszonyú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

mindenkit elovastam, de nem bírok reagálni, összefoglalva csak annyit hogy aranyosak vagytok, szeretlek titeket, NIki, de röhögtem rajtad XD meg minden efféle.

na, képzeljétek, hétvégén vacsorát adok XD mint az urak xD

megetetem Gáboromat, a kisbarátomat akivel a Filterben találkoztunk, épp vasárnap lesz a szülinapja, főzök neki, áthívom pár közös barátunkat, jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

fú gyerekek, jó ez a munkahely (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
olyan jól elmegy a nap, mert mindenfélét csinálok, változatos, lehet zenét hallgatni, és csomó jó kis dolgot kapunk, klassz repicuccokat, meg ilyen tök exkluzív meghívásokat. élvezem az ilyesmit, ilyenkor kijön belőlem a vidéki kislány, aki az ilyenektől tök el van ájulva xD

mennem kell írni a beadandóimat, pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 13. - 19:08:03
Létrehozva: #46994

devotee

Trixi én megyek hajat mosni!
Hajat fosni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó lesz Loli, vacsoracsata, kajával is leveszed a lábáról a palit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Örülök, hogy jó a munka sokat számít!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 19:24:12
Létrehozva: #46995

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:28:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 13. - 19:30:51
Létrehozva: #46996

devotee

na, tudtam én hogy félreértitek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dehogy akarom én becserkészni a Gabikát, olyan mint a kisöcsém. szexi kis ribi, de olyan mint a kistesóm, fiatalabb is több mint egy évvel, plusz köbö egy társaságban nőttünk fel. láttam már a legeslegelső barátnőjével is, kis nyomiként. sosem gondolnék rá pasiként. szóval nem levenni akarom a lábáról csak megetetni.
csak kiírta h szereti ha meghívják vasárnapi ebédre, csak kár h nem leányok. hát mondom gyere hozzánk, a lakótársam még szép is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tejszínes csirke lesz asszem. meg vega kaja is mert egyik vendég vega (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lesz

ha valakit becserkésznék, az ő lenne (de őt meg nem hinném hogy lehet, ha ő nem foglalt akkor senki), újdonsült szívszerelmem, Walkó Aranytorkú Csaba:
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs220.snc1/8723_191568144847_648214847_3947915_3132402_n.jpg)

rengeteget számít a meló, bizony. főleg ha volt már olyan munkád, amibe szívből szerelmes voltál. hát ez most még nem az, de jól érzem itt magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 19:41:19
Létrehozva: #46997

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:28:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 13. - 19:57:18
Létrehozva: #46998

devotee

Lola: hajrá a főzéssel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én úgy gondoltam, kisérletezni fogok holnap vagy holnapután - édes-savanyú szószos csirkemell rizzsel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) még sose csináltam de szerintem jól fog sikerülni. A pipit már megvettem ma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) LÁV pipimell! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

én is megfáztam kicsit én úgy érzem - úgyhogy kollektív jobbulást!

Trixxi: köszi a kommentet a sztorihoz! van ám tovább is, csak elfelejtettem a prológust összekötni az 1. fejezettel. Most már megtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: neked is köszi a kommentet!

szóltam róluk Briginek is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 13. - 20:05:45
Létrehozva: #46999

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.12. 13. - 19:41:19) *
Ja, én gondoltam hogy nem úgy tekintesz rá, nekem is van ilyen gyerekkori játszópajtsom... Meg nem is úgy írtá róla...
Csak cukkoltala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
WACS: nem rossz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Örülök hogy jól érzed magad a melóban, pesze a szív szerelmes meló lenne az igazi, bár elég ritka hogy sikerüljön.
Annyi mindennek kell összejönnie, nehéz ügy, de érdemes küzdeni érte.

nem rossz??? ajjj, a legjobb.

gondoltam h csak szívatsz, teeeeee, te szőkecica te!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 13. - 20:26:40
Létrehozva: #47000

devotee

Usi én meg olyat csináltam most este, hogy tejszínes-fehérboros csirke tésztával. Póréhagymás, olasz fűszerkeverékes. Az is jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2348 2349 2350 2351 2352 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: