![]() ![]() |
2009.12. 11. - 08:09:05
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Köszi Trixx, de sajna, nekem is melóznom kell, majd csak otthon tudok olvasgatni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lehet, hogy nem is baj, mert akkor a kollégák előtt nem égek, amikor jönnek a pirulós részek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 08:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
most írtam le először a mai dátumot, és ráeszméltem, hogy mához 1 hónapra KONCI!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezsongtam!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 08:38:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csatolom a képeket óriás fájlként aztán szendingelem annak, aki kérte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elküldtem a mélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd jelezzetek már vissza, ha megkaptátok. THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar, neked is kösz a tegnapi képeket, kis késéssel, de megkaptam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 08:58:09
Létrehozva:
|
|
|
most írtam le először a mai dátumot, és ráeszméltem, hogy mához 1 hónapra KONCI!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezsongtam!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggel nekem is ez jutott eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 30 nap... |
|
|
|
2009.12. 11. - 09:50:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok CSajok!
Huhh.. egy hónap, és az imádott férfiak a szinpadon állnak, miattunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... én nem kaptam mélt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kérek szépen én is.. pussz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen remek munkahelyed van.. egész nap csak a nyalóka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 09:53:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 10:20:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok CSajok! Huhh.. egy hónap, és az imádott férfiak a szinpadon állnak, miattunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... én nem kaptam mélt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kérek szépen én is.. pussz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen remek munkahelyed van.. egész nap csak a nyalóka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csááááá! Egy hónap és indul a Korona hadművelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJ, ezt az új sereg tagok még lehet, hogy nem is tudják, mindjárt kifejtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elküldtem neked is a mélt, hamarosan meg is kell érkeznie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 10:23:23
Létrehozva:
|
|
|
MEgkaptam, köszönöm, majd este le is mentem a gépemre ... köszönöm..
|
|
|
|
2009.12. 11. - 10:28:10
Létrehozva:
|
|
|
MEgkaptam, köszönöm, majd este le is mentem a gépemre ... köszönöm.. Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vannak benne jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VICA IS JÖN A KONCERTRE CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írt sms-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó!!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 10:29:57
Létrehozva:
|
|
|
Csááááá! Egy hónap és indul a Korona hadművelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJ, ezt az új sereg tagok még lehet, hogy nem is tudják, mindjárt kifejtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elküldtem neked is a mélt, hamarosan meg is kell érkeznie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Juuj tényleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem még egy iskolai munkát be kell fejeznem, csütörtökön be is fejezem a koronákat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 10:34:43
Létrehozva:
|
|
|
Korona hadművelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na szóval, még vagy 2 hónapja spontán jött az ötlet. Azt találtuk ki, hogy a januári koncerten az Enjoy the silence alatt koronát fogunk felvenni. Papírból csináljuk, hogy a biztonságiak beengedjenek. A lényeg a meglepi a fiúknak, nagyon reméljük, hogy összejön a dolog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mivel évfordulós lesz az Enjoy talán megérdemelnek ennyit a fiúk, reméljük összejön! A neten körüzenetek formájában terjed ez a hír. A másik az, hogy mikor Dave beordítja, hogy Good Evening Budapest, akkor mi vissza ordítanánk, hogy Good Eveneing Guys (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 10:54:52
Létrehozva:
|
|
|
Juhéééj.. Vicus!!!
Ez remek... biztosan nagyon fog neki tetszeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 11:30:40
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vannak benne jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VICA IS JÖN A KONCERTRE CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írt sms-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó!!!! milyen jegyet szerzett? |
|
|
|
2009.12. 11. - 11:35:02
Létrehozva:
|
|
|
és haza se menjen!!!!! XD kétszemélyes ágyam van, még egy személy elfér benne!!!! XDDDDDD Bírnád!Míííííííííííííí??? "Bevezetnéd Szombathely rejtelmeibe szívesen!!!" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 11:41:20
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt FS csajok! Látom, megint jó témát szolgáltattam az éjszakához, fan fiction (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, még a szigetet nem olvastam csak a Wrong side of town-t, de az istenkirály volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolácska, Léna, Jantarr, azt olvassátok el, tényleg vannak benne perverz részek, de az egész olyan szép egyben. Lolácska, külön grúp lettünk a telefonodba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX! Amúgy nálam is mindenki a nickjével van elmentve, kivéve asszem Useless-girlt. Legyen szép napotok, én még ma nyalókázok egy kis borítékot, mert tegnap nem végeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha tudok, akkor felnézek. Köszi, de azt nem én írtam XD Deeper into Darkness, ezt mindenkinek ajánljuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti bejönne nektek, de még nemigen olvastátok XD Nem baj, ha a nicknevemen mentettél, mindenki Caprinak hív már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó Reggelt! Igen igen. Meg van az elfoglaltságom ebédidőre. Kit érdekel az ebéd, mikor MLG huncutkodásáról olvashatok. Csak nehogy hangokat adjak, ki, mert a kollégáim furcsán néznének rám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is várok minden anyagot a trix.24@hotmail.com-ra ha lehet. A papok hordanak alsót? Biztosan, de Martnak akkor se adjatok az esküvőn! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért az ebéd is fontos XD vidd a géphez XD Korona hadművelet Na szóval, még vagy 2 hónapja spontán jött az ötlet. Azt találtuk ki, hogy a januári koncerten az Enjoy the silence alatt koronát fogunk felvenni. Papírból csináljuk, hogy a biztonságiak beengedjenek. A lényeg a meglepi a fiúknak, nagyon reméljük, hogy összejön a dolog. Mivel évfordulós lesz az Enjoy talán megérdemelnek ennyit a fiúk, reméljük összejön! A neten körüzenetek formájában terjed ez a hír. A másik az, hogy mikor Dave beordítja, hogy Good Evening Budapest, akkor mi vissza ordítanánk, hogy Good Eveneing Guys arról voltszó, h feldobjuk a színpadra, nem? Na, de most mennem kell, pápá |
|
|
|
2009.12. 11. - 11:50:26
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vannak benne jó képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VICA IS JÖN A KONCERTRE CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most írt sms-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó!!!! VICA! ENNEK ÉN IS ÖRÜLÖK!!!ROHADTUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 11:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Hát Capri.. én olcastam a Deeper Into Darkness-t.. imádtam, múltkor mondtam is, imádtam ahogy szemétkedtetek D-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon nagyon tetszettek a karakterek!!!!
Olvassátok el csajok!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 12:15:06
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok.
Látom már jött a hir,hogy ÉN IS OTT LESZEK A KONCIN. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ildi,Edóka azt is láttam,hogy örültetek neki hát még én.Olyan boldog vagyok,hogy ki se tudom mondani.Álltam a buszmegállóban és idiótán vigyorogtam a boldogságtól.Láttak sokán,biztos gondolták,hogy hülye vagyok de letojom. Capri:a kérdésedre a válasz azt,hogy "csak" sima álló.De én ennek is nagyon-nagyon örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem sok jegy volt már és gondolom a jó helyek már foglaltak de sebaj a lényeg,hogy ott leszek.Remélem semmi nem jön közbe. |
|
|
|
2009.12. 11. - 12:23:37
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok. Látom már jött a hir,hogy ÉN IS OTT LESZEK A KONCIN. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ildi,Edóka azt is láttam,hogy örültetek neki hát még én.Olyan boldog vagyok,hogy ki se tudom mondani.Álltam a buszmegállóban és idiótán vigyorogtam a boldogságtól.Láttak sokán,biztos gondolták,hogy hülye vagyok de letojom. Capri:a kérdésedre a válasz azt,hogy "csak" sima álló.De én ennek is nagyon-nagyon örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem sok jegy volt már és gondolom a jó helyek már foglaltak de sebaj a lényeg,hogy ott leszek.Remélem semmi nem jön közbe. Váóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az enyém is sima álló!Neked melyik bejárat,az enyém Piros/red. Majd elötte talizunk valahol!!!!Ok? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 12:25:00
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá Vica!!! Kivel mész?
Mode, szerinted miért kell nekem? Lejátszom vele a meccsemet, aztán visszapasszolom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerekek, lehet sík vagyok, de én még csak ma délelőtt fedeztem fel egy óriási poént ONIP-on. Az ETS alatt, mikor Martin sasszézik át bal oldalra, Dave-vel helyet cserélve, ugye Dave a nyelvét nyújtja, és olyankor eddig mindig Martint figyeltem. De nem!!! Andy-t kell nézni a háttérben!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hihetetlen, ezen visítok egész nap már!!! Várjatok belinkelem akkor youtube-ról, bár tuti, hogy csak én nem figyeltem eddig a vaksi szemeimmel... http://www.youtube.com/watch?v=H32c1wEDdwQ...feature=related 6:24 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na, még valamit akartam mondani, de nem jut eszembe... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Akkor majd jövök. Csók!!! |
|
|
|
![]() ![]() |