![]() ![]() |
2010.12. 13. - 20:29:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jól hangzik Niki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja neked meg drukk az ellenőrzés miatt!
és apum is kész lett az A fénybe nézz-től miután papa meghalt. Nagyon jó szöveg! |
|
|
|
2010.12. 13. - 20:35:34
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
nem mentem végül az OVB karácsonyi bulijára, mert egyfolytában folyik az orrom, nem nézek ki túl esztétikusan egy nagy, piros, levezdő krumplival a fejem közepén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így otthon kurválom magam teával meg gyümölccsel és C vitaminnal. És most forró kakaóval is. Trixxi, okés, értem, majd jelezz! Hehe, a süni süti úgy látom nagyon bejött, mit is vitt neked? Mármint milyet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis kíváncsi vagyok! Lola, jól hangzik ez a kaja! Nyami és én is pipimelles vagyok! XD Ez a szél tényleg szörnyű, ma nem tudott értem jönni az Uram a munka idő végén így nekifeszültem a szélnek és oltári harc után elverekedtem magam a metróig. Brrr..... lefagyott a komplett arcszerkezetem, tutkóra, jegesre. Majd egyszer felugorhatok már én is megnézni azt a lakást? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, ez a csípős csirke is klasszul hangzik! Veszel hozzá valami alap szószt, vagy azt is megcsinálod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kollektív jobbulást mindenkinek! Jáááááááááááá, csütörtökön Ákos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szar is belénk fog fagyni a mínusz 16-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedvencem az új Ákos lemezről: Hazug itt a tél Folyton a tavaszról beszél De közben süvít csak a szél Itt nyomorít a nyár A tüze mindent felzabál Az ember enyhet nem talál Itt nem közös az ég Nem csoda, ha nincsen közösség És minden álmot fog a fék Elmenni innen messzire Nem lenne válasz semmire Nem lehetsz gyenge ennyire Feledni és feladni kész Veled lesz úgyis az egész Innen akármerre mész Maradni igazán merész Állj meg és nézz szembe vele Hiába minden szentbeszéd Ha süket egy egész nemzedék Jó volna, ha magadon kezdenéd Nézz csak szembe a korral Amelyik mindig bosszút forral Egymást őrli minden oldal Elmenni innen messzire Nem lenne válasz semmire Nem lehetsz gyenge ennyire Feledni és feladni kész Veled lesz úgyis az egész Innen akármerre mész Maradni igazán merész Állj meg és nézz szembe vele Csak annyit mondok, hogy nagy néha gondolkodj Ha sokat zörgetsz az ördög ajtaján Egyszer kinyitja neked majd talán Öröme fájdalom A szava bánt nagyon Vigyora biztos gyilkos és kaján Minden bilincsed éget Évek szítják a feszültséget Ne tévedj Ha választhatsz Akkor válaszd azt Aki már rég kiválasztott téged Ne menekülj el, csak ezt ne Tudod, hogy létezik éteri eszme Ha az ostobát Játszanád most tovább Maradék hited is odaveszne |
|
|
|
2010.12. 13. - 20:46:29
Létrehozva:
|
|
|
Megint egyedül maradtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.12. 13. - 21:14:00
Létrehozva:
|
|
|
itten vagyok e
nem bírok írni, nagyon fáj a fejem, fekszem, infralámpázok. rommá fogunk fagyni csütörtökön, anya. az fix. namindegy, megéri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jobbulást cicu, gyógyulgass. ja, akartam mondani, hogy tök simán meg lezs oldva a személyim újítása, mert soron kívül megcsinálják nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 13. - 21:22:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: édes-savanyú szószos csirkemellet írtam. Persze, előre megvettem hozzá az üveges öntetet - csak nem az Uncle Ben's-eset, mert az 600ft körül mozog, hanem egy olcsóbbat.
Akkor jobbulást nektek. Nekem csak a torkom kapar kicsit meg picit taknyos vagyok, de elvagyok itt. ja és nekem még mindig az Óda a kedvenc az új Ákosról. |
|
|
|
2010.12. 14. - 07:52:43
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:26:31 |
|
|
|
2010.12. 14. - 08:54:26
Létrehozva:
|
|
|
hajrá Trixx a melóval!
okés, majd kíváncsiak leszünk a véleményedre a többi fejezettel kapcsolatban is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni tündéri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehh... már reggel 1/4 6 óta esik a hó :S kalandos lesz kijutni délre a vizsgámra... |
|
|
|
2010.12. 14. - 13:23:26
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:26:42 |
|
|
|
2010.12. 14. - 14:08:29
Létrehozva:
|
|
|
itt hol megmarad, hol elolvad. de inkább marad. tisztára hóember lettem mire ki- és visszaértem plusz letüdőztem vagy 48 hópelyhet és 322-szer kifolyt a szemem mert a szél is fújt. De amúgy nem panaszkodom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem jól sikerült a vizsga - minimum 3-as, de lehet simán 4-es is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit összedolgoztunk Helgával plusz lehetett kicsit puskázni is, de amúgy is elég jól megmaradt az anyag a fejemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval sikerélmény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jövő héten elköltjük Helgával a jegyzettámogatásunkat könyvekre karácsonyra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oh yeah! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 14. - 15:04:08
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, KAPTAM PRÉMIUMOT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
|
|
2010.12. 14. - 15:32:12
Létrehozva:
|
|
|
Délutánt,
na itt ma nagyon pörögnek az események! Ezért nem volt időm eddig írni nektek, meg reggel elaludtam, már ha azt a 2-3 óra alvást egyáltalán pihenésnek lehet csúfolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mindegy! Az oirrom nagy vörös krumpli és úgy festek, mint egy vízi hulla XD Reggel halom posta, számla és scannelni való várt meg el is késtem 10 percet... aztán szimultánban csinlátam mindent, mert scanneltem meg nyomtattam terveket a plotterre, de csak mert szépen megkért az Uram, aztán mindezért kaptam egy nagy leb@szást... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ponn leszarom! Úgyis olyan leszaromos nap van. Lola, majd max még betegebb leszek csütörtökön, de megéri, nagy buli lesz úgy érzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd valahogy túléljük! Micsoda protekciós vagy, hogy soron kívül gyártanak neked új személyit, de a száma akkor is fog változni, majd mindenképpen kell módosítani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, szurkolok a kolléganődnek, hogy az újabb műtét sikerüljön! De husi ez a Süni, nekem is hozhatna, mert imádom a linzert, kicsit, nagyot, csokist, nem csokist, ízest... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az új Ákos nagyon klassz, reggel azt hallgattam a metrón (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, remélem bejön a megérzésed és sikerül a vizsga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 14. - 16:40:01
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:26:53 |
|
|
|
2010.12. 14. - 16:47:44
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:27:00 |
|
|
|
2010.12. 14. - 18:23:39
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: hát Vácig biztos feljött múltkor Süni, és az Pesten túl van XDDD tudod, mikor majdnem taliztunk.
Jaja, pontosan számoltam a pelyheket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) általában megérzésből választok - ami tetszik és elvarázsol - velem veszélyes könyvesboltba menni mert egy vagyont képes lennék ott hagyni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (hehe, nálunk szerencsére rászoktak a családtagok, hogy vagy pénzt adnak 1-2 pici aprósággal (pl. zokni vagy harisnya), vagy előre odaadják a pénzt, hogy vegyek olyat, amit én akarok. Ezt jobban preferálom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: jobbulást!!! reggel nekem is fájt a torkom és köhécseltem meg taknyosodtam, de egy neocitran meg egy pohár tea egészen rendbe rakott. Bár a torkom még kapar. Grat a prémiumhoz! |
|
|
|
2010.12. 14. - 19:45:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Rátok lestem ám napközben is, de időm nem volt. Usi: akkor majd a péntekről beszélünk. Tudod, most a műtét miatt kicsit zűrös vagyok, de összehozzuk! Angie, Usi: jobbulást. Azt hiszem, ma nem vagyok jó társaság, lehet le is fekszem. Pedig nincs baj, inkább fáradt vagyok csak. Meg mikor a sok rossz után történnek jó dolgok is, egyrészt megkönnyebbülök, másrészt őrült fáradtság vesz erőt rajtam. Hagyom magam legyűrni. De ezt még leírom. Tegnap meglepett barátnőm, hogy ne legyek szomorú a táncon. Elhozta a legnagyobb fiát, hogy vele táncoljak. Évek óta versenytáncol a gyerek. Most meg nem tanultunk újat, csak gyakoroltuk a régiket, meg voltak meglepetés zenék. Fel kellett ismerni, hogy milyen tánc, aztán hajrá. Na a gyerek persze jóval többet tud, mint én, de kinézte belőlem, hogy sikerül követnem. Hát volt, hogy sikerült! Olyan állati jót táncoltunk, (legalábbis én, őt néha sajnáltam azért) totál kész voltam! De most a szó jó értelmében! A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 14. - 19:45:45 |
|
|
|
2010.12. 14. - 21:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
hazaértem és totál fosul vagyok, majdnem rosszul lettem a vilin. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ennyire csehül nem tom mikor voltam utoljára, de most kijutott a jóból úgy érzem. Lehet holnap nem megyek be dolgozni vagy nem tudom, hamarabb eljövök. Úúúúúúúúúúúúú, a prémium meglepett, nem is tudtam, főleg hogy hát nem áll valami fényesen a cég. De azért kellemesen meglepett, megy az autó alapomba, de azért megrendeltem magamnak 2 könyvet Karácsonyra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ajándék helyett pénz, most preferálom, de amúgy imádok ajándékot kapni, szeretem ha valaki kreatív és agyal hogy vajon minek örülnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen ez a jó az egészben, a pénz az olyan személytelen, mert ötlettelenséget sugall, szerintem, persze jó ha az ember pénzt kap csak mégsem olyan, mint az ajándék. Majd nyakon csípem ezt a Sünt, megkérdezem merre kódorog és alkalomadtán hozzám is beugorhatna! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) New York könyvek, ismerősek, van egy-kettő, de inkább az épületekről, nem a városról magáról szól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kedvenc hidam a Brooklyn, mindig is az volt, az otthoni szobám falát is egy hatalmas Brooklyn híd díszíti feket-fehérben! <3 Szuzi, aranyos ez a táncos sztori,egy ilyen aprósággal is hogy feldobták a napod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, ez a neocitran nem is rossz ötlet, mindjárt bevágok egyet! Neked is jobbulást! |
|
|
|
2010.12. 14. - 22:33:43
Létrehozva:
|
|
|
Suz: oksi, majd megbeszéljük akkor hogy mikor.
Na látod! tök jó, hogy a bnőd fia is vevő volt a dologra és örömet tudtak neked szerezni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez nagyon édes gesztus volt!!! Nekem is nyomi a hangulatom, fáradt vagyok. szerintem én is mászok mindjárt az ágyikóba. Angie: szerintem kicsit többet kéne pihenned - alig alszol, beteg vagy és két melóhelyed is van. Nem csodálom, hogy hamarabb lebetegszel. A szervezeted jelez szerintem, hogy kicsit lassíts. Egy napot igazán kivehetsz. Hogy mész így Ákosra, ha állni sem bírsz? Ne legyél butus! ja egyébként az édes-savanyús csirkemell nagyon fini lett, ebédre meg vacsira be is vágtam. Ilyet még fogok csinálni. És büszke voltam magamra, hogy csak egy picurit szárítottam ki a pipihúst (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most csináltam ilyet először, úgyhogy sikernek könyvelem el. No jó éjt! |
|
|
|
2010.12. 15. - 07:16:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Tegnap tényleg korán lefeküdtem, még fél 9 se volt. De nem volt jó. Fájt a derekam is, lehet ettől olyan felszínesen aludtam, és sokszor fent voltam. Pont fel kellett kelnem, mire eszembe jutott, hogy talán hasra kellene fordulnom. Na majd ma. Barátnőm meglepetése tényleg nagyon jól esett. Nekem egyébként is kis dolgok is elegek, hogy jó kedvem legyen, hogy örüljek! Usi: jó, akkor majd beszélünk! Ügyi vagy a főzéssel! Én a csirkemellet akkor is szeretem, ha száraz. Meg mivel gyorsan kész, nagyon könnyű kicsit tovább sütni, hogy szárazabb legyen! De fog ez menni! Angie: Usinak teljesen igaza van, pihenned kellene! Ha már orvoshoz nem mész, legalább maradj otthon, és feküdj pár napot! Főleg, ha Ákosra menni akarsz. Mert gondolom, semmi pénzért nem hagynád ki! De betegen nem fogod tudni élvezni, meg nehogy a végén nagyobb bajod legyen! A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 15. - 07:17:22 |
|
|
|
2010.12. 15. - 07:39:08
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
na ja, pipimell fan vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és kómás. én se aludtam olyan jól - tegnap beköszöntött Kramcsák is :S meg fölkeltem hamar, hogy még gyakoroljam a prezentációm. megyek is - szép napot! |
|
|
|
2010.12. 15. - 08:00:49
Létrehozva:
|
|
|
Ha más hús nem is volna a világon, csak csirkemell, én azzal is elvolnék!
Usi: tudom, hogy ügyes leszel! Gondolok rád! |
|
|
|
![]() ![]() |