![]() ![]() |
2010.12. 15. - 08:42:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reggelt!
Akkorát szunyáltam, hogy 6:56-kor kipattantam az ágyból és egyenesen kilőttem magam a céghez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este ittam neocitrant és kiütött rendesen, de akkorát szundiztam... wow, tök kipihentnek érzem magam meg fittnek, és már kezdek jól lenni, alig fújom az orrom, és jó a kedvem is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A reggel meg azzal kezdődött idebenn, hogy az Andi farkasszemet nézett egy egérrel a konyhába, aztán jól bezárta a hűtőbe, a fiúk meg kipakolták az egészet és megfogták a cinit. Basszus, bemászott a hűtőbe azon a pici lukon, ahol a víz folyik ki, mikor leereszted és megzabálta a sajtot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm, hogy aggódtok értem, szerintem is pihennem kellene többet, de most hétvégén nem tervezek semmit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 15. - 10:58:17
Létrehozva:
|
|
|
Suz: én is elélnék csirkemellen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) más husira nem is vágyom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (mármint ehetőre, huh huh huh :PPP)
köszi a drukkot! Angie: örülök, hogy jobban vagy és helyes, hogy pihi lesz hétvégén! na felkészültem, megyek. pápi! ja és szegény egér - vagy... öö... most nem tudom hirtelen kinek a pártját fogjam XD |
|
|
|
2010.12. 15. - 12:37:03
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Örülök, hogy jobban vagy! De azért ha tényleg lesz időd rá, pihenj is a hétvégén!
Ilyen egeres dolog nálunk is volt a cégnél, azt mondta a takarítónő, hogy ha nem a saját szemével látja, hogy azon a lukon közlekedik az egér, el se hiszi! Usi: jót nevettem az ehető husin! Ha minden jól megy, ma és holnap kész leszek itt bent mindennel, legfeljebb már csak le kell adni a bevallásokat! Viszont a karácsonnyal nem állok sehogy. Egyedül szaloncukrot vettem. Nyomaszt is eléggé, mert a tömeget ilyenkor nehezen viselem. |
|
|
|
2010.12. 15. - 16:06:33
Létrehozva:
|
|
|
jah hát igen, a karácsonyi tömeget én sem kedvelem túlzottan... :S
nem akar esetleg elállni valamikor már ez a hó? 3 napja szinte folyamatosan esik :S remélem, azért haza fogok jutni és nem találja ki a MÁV megint, hogy sztrájkolnak karácsony előtt...... a kiselőadás jól sikerült, de ezt tudtam is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azt sajnálom, hogy már nem lesz ilyen tündérmesés órám, mert ez volt a félév fénypontja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 15. - 18:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
no, ma megint tuira lesz nyugdíja az egyik kollégámnak, csináltunk klassz megtakit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És még hány embernek kell ez majd.... huha. De ezeket asszem már csak jövőre fogjuk megcsinálni, vagy két ünnep közt, mert jövő héten karácsony! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma már egészen jól voltam, jó volt benn a hangulat is végre! És már nem is fújom annyit az orromat, mint eddig. Holnap meg Ákos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egér, hát nem tudom, hűtőben nem szívesen találkozok vele, de amúgy réten meg kinn a természetben rendben van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szuzi, nálunk néha előfordul, mert a padlástér ajtó nem zár valami jól, és ott át tudja magát préselni egér pajti, szóval megesik, hogy megeszik ezt-azt, tavaly szaloncukrot zabbantott fel, vagy 3 zacskóval XD Karácsonyi tömeg SUX. Szerencsére nekem már csak nagyanyámnak meg apámnak kell ajándékot venni és kész is a vásárlás, ezeket hétvégén megejtem! |
|
|
|
2010.12. 15. - 18:39:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie: látom, azért egész jól alakulnak a dolgaid. Érezzétek jól magatokat Ákoson, majd úgyis meséltek!
Hát én szabadban nem találkoztam még egérrel, de szerintem ott se csípném! A tömeggel általában elvagyok, csak ilyenkor a szokásosnál jóval többen vannak, meg a nagy része tanácstalan, és mikor a tömegben még úgy is fordítják a bevásárlókocsit, miközben elbizonytalanodva a polcot bámulják, hogy nem férek sehogy se el, de meg se hallja, hogy szólok, na akkor kész vagyok. |
|
|
|
2010.12. 15. - 19:38:38
Létrehozva:
|
|
|
fel se tűnt, hogy jövő héten karácsony.
szerintem mi azt kapjuk, hogy végre kész lesz a fürdő. Lehet oda kéne néznem vmit. Vagy a folyosóra. Hm... na Suz most nekem van olyan ingadozó kedvem. Egyik percben happy, a másikban hisztérika. |
|
|
|
2010.12. 15. - 19:40:03
Létrehozva:
|
|
|
Usi: van valami különös oka, vagy csak úgy?
Szia Süni: rég volt ihleted írni! |
|
|
|
2010.12. 15. - 20:04:07
Létrehozva:
|
|
|
Suz: el is ijesztetted Sünit XD
nincs különösebb oka, csak ingadozok. |
|
|
|
2010.12. 15. - 20:11:42
Létrehozva:
|
|
|
Látom! De ennyire ijedős? Eddig nem úgy tűnt!
Akkor csak ilyen a hangulatod? |
|
|
|
2010.12. 15. - 20:17:30
Létrehozva:
|
|
|
Januártól visszajön hozzánk dolgozni egy régi kollegám. Bár egyáltalán nem az esetem, de igazán szemet gyönyörködtető látvány. Az a ritka faj, amelyik emellett valamiért nincs tisztában vele, hogy milyen jó pasi is ő. Miután engem úgy nem érdekel, még régen egyszer meg is mondtam neki, hogy milyen helyes. Volt valami oka, hogy ezt mondtam, de nem emlékszem. Arra viszont igen, hogy mikor mondtam neki, szegény köpni nyelni nem tudott, de úgy elpirult, hogy csak na.
Van két fiatalabb kolleganőm, ők nem ismerték még, de mikor szóba került, hogy kellene felvenni valakit, egybehangzóan elvállaltuk, hogy szívesen megvizsgáljuk a jelentkezőket. Hát erre sajna nem tartottak igényt, viszont ez a pasi náluk is simán átment a vizsgán. |
|
|
|
2010.12. 15. - 20:24:45
Létrehozva:
|
|
|
halika
ügyes vagy Usi a preziddel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyerekek, fúú, pörgős ez a munkahely, azt se tudom merre szaladjak napközben annyi dolgom van. reggelente míg a kampányokat ellenőrizgetem, van egy kis időm lébecolni, de utána... wáááá, kettőt pislogok, ebédidő, még kettőt, és már tovább is maradtam mint kellett volna... xD már összecimbiztem pár emberrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg ma közösen pizzát rendeltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lesz ez és már csak egy beadandóm maradt, egy fordítás, a másikat már leadtam. husis téma: mindegy az csak sok legyen xD na jó nem, kacsát nem szeretem, meg a pulykát se igazán. csirkemell fini, és praktikus, imádom hogy egy pillanat alatt kész bármit is csinálsz vele. hajrá Angie az ovb-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap!!!!! karácsony - mi nem csinálunk ajándékozást, tényleg arról szól a dolog hogy együtt legyünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 15. - 20:40:53
Létrehozva:
|
|
|
na pont ezért fel sem tűnt, hogy mindjárt karácsony Loli, mert nem az ajándékokról szól. Max. vmi jelképes szokott lenni. Most meg amúgy sincs pénz és nekünk tényleg nagy ajándék, hogy végre lesz egy szépséges fürdőnk. Majd rakok fel képeket.
|
|
|
|
2010.12. 15. - 20:42:09
Létrehozva:
|
|
|
Szuz, remélem jobban vagy már lelkileg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akartam mondani milyen jófej a fiad hogy így próbál felvidítani. nagyon rossz az egyetlen imádott anyukánkat rosszkedvűnek látni.
ugye a 30i bulin itt vagy? |
|
|
|
2010.12. 15. - 20:53:46
Létrehozva:
|
|
|
Usi: várjuk a képeket!
Lola: látom, bejön az új melóhely! Pörgős, mint te! De legalább nem kínlódva nézed az órát, hogy vajon mikor telik már le. Most jobban, sőt alapjában véve jól vagyok. Csak közben folyamatosan reménykedem, hogy ez így is marad. Napok óta csak jó dolgok történnek velem, vagy ha rosszul is indul valami, a vége jó lesz, de egyenlőre nem is merem leírni őket, törékenyek, félek elillan a szerencsém! Ha nagyanyám lesz olyan állapotban a műtét után, hogy itthon hagyhatom, vagy elég lesz, ha Zsolti vele lesz, akkor megyek. Mennék nagyon, de biztosat csak később tudok mondani sajnos! Teljesen igazatok van a karácsonnyal kapcsolatban! Eddig se vettem nagy dolgokat, de azokat élvezettel választottam ki. Meg azért olyat, hogy örüljön az, aki kapja. De most ehhez nincs ihletem, anélkül nem megy! |
|
|
|
2010.12. 15. - 22:32:10
Létrehozva:
|
|
|
drukkolok Suz a mamádnak!!! meg persze mellette azért is hogy sikerüljön feljönnöd kiereszteni velünk a gőzt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és látod?? megmondtuk, hogy a sok sz.r után jön a jó is - még ha törékenyen is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben megkaptam Brigitől a következő részt, amin majdnem megállt a szívem a meglepetéstől egyszer meg persze jókat kuncogtam XD The Clan - Halo - 3. fejezet (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 15. - 22:59:25 |
|
|
|
2010.12. 16. - 08:32:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Brrrrrrr, de hüvi van kinn, majdnem megfagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem ilyen hideg nem is volt még idén! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, karácsonyi kószáló tömeg => utálom! Az emberek ötlettelenül másznak mindenfelé, költik a pénzüket olyan dolgokra, amikről nem is tudják, hogy valójában örül-e majd neki az illető, akinek adják. Nálunk sem lesz most nagy ajándékozás meg ilyesmi, amihez egyedül ragaszkodunk az a hatalmas /2 m-es/ fenyőfa, az legyen, aztán ennyi! Ajándéknak bőven jó a lakás, egy könyv vagy apróság azért lesz, de ennél nagyobb nem. Usi, igen, jövő héten karácsony. Nekem is csak a múlt héten tűnt fel, amikor csináltam az OVB heti tervem, és ott be kell írni a napokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szuzi, annyira jó, hogy jó a kedved. Vagyis jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a kollégádnak való beszólás tök jó, biztos teljesen zavarba jött tőle, hogy helyesnek tituláltad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pironkodós! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, ez a jó munkahely, ahol nem az órát nézed, hogy jajj, mikor lesz már 16:00, hogy hazamehessek... a pörgés klassz, meg ez a pizzázás is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te nagyon könnyen be tudsz illeszkedni és ez frankó! OVB halad, mindjárt Reprezentáns 2-es leszek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ESTE ÁKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.12. 16. - 08:50:12
Létrehozva:
|
|
|
jippi Angie!
gazdag leszel mint a rohadalom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyeshelyes kicsi tündérke. na, közben nekem mindjárt lesz egy prezentációm, utána rohanok melóba, és nem tudom hogy legyen az este. hogy haza tudok-e vagy érdemes-e jönnöm a koncert előtt, mert ötig munka. hazaérek, hat, mire visszaérek a stadionhoz, hét. ez elég gáz. lehet h viszem a buligöncöm, és a munkahelyen átvedlek, és bennhagyom a melóban a cuccomat, a nagy táskát meg mindent. mert vagy csak partitáskával, vagy konkrétan farmerzsebbel óhajtok a koncertre menni. ehh gondoljgondolj micimackó! |
|
|
|
2010.12. 16. - 08:58:41
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, jó lesz a jutalékom januárban XD De kell a pénz, mert kell a Yaris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, mindenki Tündérkéje belehúz... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Este tuti hazamegyek koncert előtt, mert én is ledobom a táskám és koncert kompatibilisen megyek majd. Nyitás szerintem szokás szerint 7-kor lesz, de mivel ilyen qva hideg van és azért még nem gyógyultam meg, szerintem csak nyitás után megyek, mert nem akarok megfagyni... első sor így valószínű nem lesz meg nekem, de azért igyekszek befurakodni oda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De majd még beszélünk telón! Meg ugye jönnek még tatabányai barátaim, velük is kéne találkozni. |
|
|
|
2010.12. 16. - 09:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Basszus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hülye egerek, benne volt az egyik az egérfogóban, megint a hűtőben skerázott, megzabálta a tejszínt... aztán ráfázott! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |