2400 Oldal V  « < 2351 2352 2353 2354 2355 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.12. 16. - 11:10:35
Létrehozva: #47041

devotee

szép napot!

először is:

The Clan - Halo - 4. fejezet (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

másodszor: jó koncertet mára csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd meséljetek! azért megnézném én is megint Áki bácsit. Mostanság párszor eszembe jutott a Dóm teres koncertje. De jó is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No, a mai menü borsós husi lesz a maradék csirkemellből rizzsel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg csokipuding. De jó, ma nem kell tanulnom, intézhetem a dolgaimat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szegény egérkék - bár megértem, hogy elég szívás, hogy megjelentek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 16. - 14:27:26
Létrehozva: #47042

devotee

jáháááá de jó ez a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
először is isteni finom lett a kaja, amit ösztönből összedobtam - no recept, csak ráérzésből főzőcskézés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) be is nyomtam már mindet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

másodszor pedig 5 alá lett a keddi ZH-m, a végleges jegyem meg 5-ös az órai hsz-ek miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
juhhééé!!!

Loli: neked utólag is drukk a prezentációhoz! biztos jól sikerült (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 16. - 14:39:08
Létrehozva: #47043

devotee

USI, Gratula a ZH-hoz, meg a kajához!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És köszi, majd beszámolunk milyen volt Ákos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 16. - 14:52:29
Létrehozva: #47044

devotee

thanks, Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kíváncsi leszek a showra! érezzétek jól magatokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 16. - 15:25:03
Létrehozva: #47045

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 16. - 14:52:29) *
thanks, Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kíváncsi leszek a showra! érezzétek jól magatokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Áááááááááá, bizti brutál koncert lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 16. - 18:06:38
Létrehozva: #47046

devotee

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a főnököm az ügyfelem lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lakásbizti versenyt kamion hosszal megnyertem XD Már ide is adta a pénzt, 170 ezret, holnap fizetem be az évesét XD Muhaha, így kell főnökből beosztottat csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pluszban ma végre nem kellett a qva hidegben gyalogolni, mert jött értem az Uram, a kocsiban meg bömböltettük a Tankcsapdát XD Ott ráztuk a fejünket meg énekeltünk, a kereszteződésben ez a zizi, totál letekerte az ablakokat, hangerőt meg csutkára fel, és üvöltött a Mindig péntek XD Szerintem teljesen hülyének néztek minket a járókelők (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, szaladok Ákos bácsira.... rávetődöm! XD

Holnap meg céges buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 16. - 19:58:07
Létrehozva: #47047

devotee

az jó is mikor kultúráljuk a népet a kocsiból (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jó koncertet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 16. - 20:01:55
Létrehozva: #47048

devotee

Usi: nagyanyámat csak hétfőn vagy kedden műtik, holnap hazajön a hétvégére. Úgyhogy ha gondolod, összehozhatjuk a koszorút!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 16. - 20:53:28
Létrehozva: #47049

devotee

Suz: okés, akkor holnap este 7-kor üközünk? kis Zápor esetleg, utána meg akkor odaadom a Phil Collins számot meg hazahozom a koszorút. Így jó? de most nem maradok sokáig, mert szombaton bulizok rég nem látott barátokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: köszi, hogy hívtál a Szindbád dala alatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beletelt pár másodpercbe mire felismertem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 16. - 21:04:02
Létrehozva: #47050

devotee

Nekem jó így! Van még egy kis maradék Bacardi, meg van egy borom is. Colával jó volt. Elég így, vagy kell még valami?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 16. - 21:07:17
Létrehozva: #47051

devotee

szerintem elég lesz így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor holnap 7-kor a szokásos helyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: köszi az "A fénybe nézz" refrént is a koncertről! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 16. - 23:15:53
Létrehozva: #47052

devotee

De király volt ez a koncert és pluszban volt hazafelé potya fuvarom, a tatabányai barátaim elhoztak XD Lolával olyan jól helyezkedtünk basszus, hogy befúrtuk magunkat a 2. sorba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Ákos megint hatalmas volt, nagyon nyomta a poénokat, pörgött a buli, csak hiányoltam az új lemez dalait, de májusban lesz Katona imája turné, megújult dal repertoárral. Lolával megegyeztünk, hogy megyünk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, ha lesz majd kedved, akkor gyere te is!

Nem tudtam, hogy felvetted-e a telót vagy üzenetrögzítő kapcsolt be, mert nem írtál sms-t, de ezek szerint vetted az adást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Óóóóóóóóóóóóó, a Földházi nagyon hülye volt, befűtötte nekem úgy a kocsit, hogy kb. volt benne 30 fok, és mindezt azért, hogy ne fázzak XD Meg araszolt értem egy órát a dugóban XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 17. - 09:49:31
Létrehozva: #47053

devotee

hehe, Angie, mindenki téged akar XD

köszi a hívásokat még egyszer - gondoltam itt úgyis látod majd, hogy vettem az adást (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
örülök, hogy jó volt a koncert és ügyesen helyezkedtetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokszor a zenétől nem lehetett érteni az éneket, de kivettem, hogy melyik számok mennek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) naná, hogy érdekelne majd az új turné új dalrepertoárral! majd megdumáljuk, hogy mikor melyikre menjünk, ha meglesznek a dátumok. (majd nekem úgyis arra kell figyelni, hogy addigra szakdogázok, szóval kicsit meg lesz kötve a kezem, de ez még messze van.)

Elkészült a vicces-komoly 5. fejezet is:

The Clan - Halo - 5. fejezet

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 17. - 14:39:28
Létrehozva: #47054

devotee

Usi,

mivel Életemnek hív szerindet? XD Na jó, nem konspirálok... van neje meg két gyereke... egyszerűen csak kedves (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hihetetlenül idióta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szívesen, sajna a végén már nem tudtalak hívni, mert a ne fájjon többé alatt akkora volt a pogó, hogy nem tudtam volna megtartani a telót. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Amint lesznek koncert dátumok azonnal fogok szólni XD És! Judy küldött képeket, amiket rólam csinált... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 17. - 14:45:14
Létrehozva: #47055

devotee

(IMG:http://img227.imageshack.us/img227/3074/ang2q.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 17. - 15:55:34
Létrehozva: #47056

devotee

olvastam hogy Judy is ott volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó kép! XDDD Angie gyógyszere elgurult XD

azt gondoltam, hogy beindul a zúzda ha lesz Ne fájjon többé XD azért kösz, hogy gondoltál rám XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 17. - 15:58:58
Létrehozva: #47057

devotee

Sziasztok!

Kicsit el voltam veszve, de vagyok, jól vagyok!

Usi: láttam, hogy írtál, akkor a szokott helyen, a szokott időben!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 17. - 17:53:11
Létrehozva: #47058

devotee

rendben, Suz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 17. - 18:09:52
Létrehozva: #47059

devotee

Nem volt még 4, mikor hazaértem. Fel akartam porszívózni, meg portól törölgetni, de egyszerűen nem vesz be semmi. Annyi hasznosat bírtam csak csinálni, hogy megmostam a hajam. De az össze-vissza 10 perc. Lustaság fél egészség! Pedig se fáradt nem vagyok, se semmi. Csak lusta. Már a házimunkához.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 17. - 18:15:26
Létrehozva: #47060

devotee

megértem, Suz XD én is hízlalom a porcicákat - már serdülő korban vannak XD hamarosan mini-tigrisek lesznek a kis cukik XD

én még hajat mosni is lusta vagyok - pontosabban nem lusta, hanem nincs kedvem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd holnap.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2351 2352 2353 2354 2355 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
168 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (168 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: