2400 Oldal V  « < 2353 2354 2355 2356 2357 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2010.12. 19. - 18:58:07
Létrehozva: #47081

devotee

Usi: az előbb láttam a verset a FB-on. Nagyon jó, lájkoltam. (Zsolti asszem besírna, ha látná, hogy leírtam ezt a szót!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 19. - 19:08:25
Létrehozva: #47082

devotee

Na ma sem lesz időm visszaolvasni, majd legközelebb...
Á, állandóan közbejön valami....
Pusszantás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 19. - 19:36:54
Létrehozva: #47083

devotee

Suz: örülök, hogy tetszik. Szerintem nagyon igaz.
Ja FB-n van egy olyan oldal, hogy "a lájk az egy magyar ige" XDDD

Trixxi: majd csak sikerül vmikor visszaolvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 19. - 22:57:11
Létrehozva: #47084

devotee

Sziasztook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Júúj, nagyon rég jártam erre. De végre szünet van! Majd elnézegetek még, most csak annyit mondanék... állatkodtam kicsit fészbúkon, ha gondoljátok, nézzétek meg, és nevessetek egy egészségeset! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 19. - 22:58:26
Létrehozva: #47085

devotee

Estét

Trixxi, te mindig le vagy maradva... tudom sok a meló meg minden, de ránk is jusson időd (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jössz 30-án Pecsába? Niki jön, nálam alszik, alhatnál itt te is, bár nekem 31-én be kell mennem 10-re dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jesszus, már olvasni is fájt, hogy kinyomkodtad az ujjadból a vért. Wow, hát szurkolok, hogy mihamarabb meggyógyuljon! iPhone? Nocsak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ajándékok, nekem már csak uncsitesóim vannak hátra, de lehet nem veszek nekik semmit, ők se vesznek nekem soha. No majd meglátom.

Szuzi, akkor mozgalmas volt a 7vége. Na nekem a tömegiszony az már betett, ma elmentem megvenni a vonatjegyemet a Nyugatiba és gondoltam nézek magamnak valami hótaposót a Westendbe... alig múlt 10. de már annyian voltak... aztán átmentem a Mammutba, mert van ott egy nagy sportbolt, na majd ott... hát nem tudom, de miért csak 40-es mérettől lehet hótaposót kapni? Nem vagyok a Jeti, hogy ekkora lábam legyen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig az a Columbia még tetszett is... aztán néztem még egy sOliver-t, ami nagyon tetszett, de a vádlimnál meg tök szűk volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ááá, aztán feladtam és hazajöttem.

De ma voltam még moziba, megnéztem a Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja mozit. Nem volt rossz, de nekem még mindig az első a kedvencem, a Ruhásszekrény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, jó ez a tábortüzes sztori, nagyot röhögtem XD És a verset is elolvasom mindjárt.

Jó8

Szia Geri fiú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gyere sűrűbben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 19. - 23:03:31
Létrehozva: #47086

devotee

Angie, igyekezni fogok, csak nagyon sok volt a tanulnivaló (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Na most megyek fürdeni.. puszi nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 19. - 23:05:54
Létrehozva: #47087

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.12. 19. - 23:03:31) *
Angie, igyekezni fogok, csak nagyon sok volt a tanulnivaló (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Na most megyek fürdeni.. puszi nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindig az a suli, a felét sem fogod használni XD
Puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 19. - 23:32:37
Létrehozva: #47088

devotee

Igen tudom, pont ezért vagyok tiszta ideg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, inkább el is megyek aludni... jóéjszakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 20. - 07:34:33
Létrehozva: #47089

devotee

reggelt!

na a reggel 5-ös kelésből reggel 7-es lett XD nagyon kóma voltam. Majd meglátjuk milyen lesz ez a délután 2-es vizsga - szerintem amolyan "megnézem, hogy milyen ez a vizsga és majd januárban visszajövök" típus lesz, de most nem nagyon tud izgatni. Aztán lehet szerencsés leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Geri: hajrá a kis projecteddel FB-n XD én lájkoltam XD
ja és bocs, hogy elszomorítalak, de ha továbbtanulsz, akkor is ez lesz a helyzet: a felét nem fogod használni (vagy a 3/4-ét) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: hogy tetszett a vers?

áh, holnap megyek haza - ha a MÁV is azt akarja...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 20. - 12:37:22
Létrehozva: #47090

devotee

Lola: felvigyem neked a Fiúk a klubból évadokat? 30-án odaadjam?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 20. - 13:55:35
Létrehozva: #47091

devotee

Itt nagy a pörgés, mindenki a pénteki bulin röhög XD Meg a képeken! LOL! Csomót feltettem FB-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, nagyon szép a vers! Hát ez a kelés dolog... ma megint elaludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valahogy hamarabb kellene aludni mennem, de nem tudok. Képtelenség!

Jó utat haza, 22-én én is mávolom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 20. - 16:33:36
Létrehozva: #47092

devotee

Hogy ment a vizsga?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 20. - 16:44:07
Létrehozva: #47093

devotee

örülök, hogy tetszik a vers (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szerintem újrázom a vizsgát ,de legalább már tudom, hogy mire számítsak.

és a pozitívum, hogy hazafelé találtam vmi könyvet mamának karácsonyra - szóval mindenki letudva - kivéve Brigiék, de nekik már tudom, hogy mit rajzolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 20. - 17:09:46
Létrehozva: #47094

devotee

egyébként a versnek az a sztorija, most jut eszembe, hogy anno reggel 6-kor egy buliból sétáltam haza (nem voltam még álmos) és a közelünkben egy átjáróban a mellettünk lévő képzőműv. sulinak van pár üvegvitrinje, ahova szoktak kitenni rajzokat, szobrokat stb. és ott volt ez a vers felírva, én meg hajnal 6-kor álltam a mindenes könyvecskémmel és másoltam bele a verset (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 20. - 20:41:38
Létrehozva: #47095

devotee

Sziasztok!

Most értem haza. Trixx: volt ám boríték a postaládánkban, meg részemről nagy öröm! Köszönöm, meg a bónusz filmeket is! Egyiket se ismerem, de meg fogom nézni. A dvd-t nem próbáltam, de a számítógépet igen, az lejátssza.

Mamámat megműtötték, vagy legalábbis csináltak vele valamit, de még orvossal nem tudtam beszélni. Holnap reggel megpróbálom. Nem nyitották fel, pedig azt akarták, csak 3 lukon keresztül csinálták, amit csináltak. Ez felépülés szempontjából jó, egyébként nem tudom.

Bár mindent olvastam, most nem tudok reagálni. Meg megyek, megnézem a konyhában mit alkot az egyszem gyerekem. Bár ilyenkor már nem kellene enni, de ha már direkt nekem főz, megteszem!

Usi: hajnal hatkor verset másolni? Bár ezt speciel megérte!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 20. - 20:45:20
Létrehozva: #47096

devotee

reméljük a legjobbakat a mamáddal kapcsolatban!!!
mit főz az az aranyifjú? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát jah, szoktam ilyen elvont, nem átlag dolgokat csinálni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 20. - 20:49:22
Létrehozva: #47097

devotee

Behalok! Fiú gyerek, és mire kiértem a konyhába, már el is mosogatta, amit főzés közben használt! Pedig felkészültem, hogy igazán férfiasan fogja előadni, és úszni fog a konyha a mosatlanban.

Valami szakácskönyvből nézett ki valamit. A sütőben sül a virsli, meg a tojás, erről többet nem tudok, meg valami gombás paradicsomos szósz van hozzá. Azt már kóstoltam, az finom. Tegnap a barátnőjénél már letesztelték.

Szombaton, ahogy vásárolni voltunk, vetetett magának 3 szakácskönyvet is. Most teljesen fel van ez irányban buzdulva. Én meg hagyom kibontakozni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 20. - 21:12:32
Létrehozva: #47098

devotee

hehe, helyes, hagyd csak kibontakozni, ha ehhez van kedve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem szuper, hogy ilyennel foglalja el magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 20. - 21:19:52
Létrehozva: #47099

devotee

Eredetileg egyszer akartam szedni, de kettő lett belőle! Tényleg jó lett!

Édes volt, ahogy hétvégén alkudozott apámmal, hogy két ünnep között hagyja őt is főzni, meg hogy nyáron majd együtt főznek, mert apám nagyon tud.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 20. - 23:00:46
Létrehozva: #47100

devotee

Estét,

jajj, ma látványosan szenvedett mindenki, mert már senki sem akar dolgozni XD Persze nekünk azért volt meló rendesen... számlák... boá... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, a vers tényleg nagyon klassz! A vizsga meg majd összejön másodjára, legalább képet kaptál, hogy milyen lesz, meg az ismétlés a tudás... tudod XD A karácsony terén nekem is már csak a nagyanyám van hátra meg uncsitesóim. az Anditól kaptam könyvet meg én is könyvet vettem neki Az Ókori Egyiptom templomairól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez a hajnali 6-os versmásolás nagyon kész XD

Szuzi, szurkolok a nagyanyádnak, a fiad meg egy kis konyhatündér! Komolyan, ha még el is pakol, mert ennek a titka, hogy közbe mosogatni is kell és akkor nem rohan a konyha ezer felé a végén, meg mindig van elég hely mindenhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem mondjuk soha nem elég a hely, lehet bármekkora pultom, asztalom... mindig kicsi XD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2353 2354 2355 2356 2357 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
148 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (148 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: