2400 Oldal V  « < 2354 2355 2356 2357 2358 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.12. 21. - 09:28:45
Létrehozva: #47101

devotee

reggelt!

na, nagyjából bepakoltam - bulizós fölső, könyvek, dvd-k (Fiúk a klubból Lolának pl.). Már csak fel kéne öltöznöm és elindulni, de niiiincs kedvem XD

Suz: a végén még szakács lesz Zsoltiból XD

Angie: hát, néha áldozatot kell hozni a művészetért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A vizsgán meg nem izgulok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 21. - 21:48:30
Létrehozva: #47102

devotee

Estét,

na, ma is útjára indult egy jó kis megtaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan a fél cég az ügyfelem lesz XD Két ünnep közt megyek Vecsésre az Uramékhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, ez teljesen igaz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De megéri, alkotni, valami újat csinálni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

HOLNAP MEGYEK HAZA!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 22. - 00:20:21
Létrehozva: #47103

devotee

na akkor jó utat neked mára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nekem ma hiányzott az alkothatnék úgy néz ki, de azért picurit haladtam a rajzzal, amin dolgozom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és hát az új fürdő valami csodálatos!!! totál oda vagyok érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mintha vmi jó kis hotelban lennék XD mindjárt fel is avattam este a zuhanyt egy hajmosással egybekötve - ki sem akartam jönni a víz alól. Ma majd rakok fel képeket FB-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és most végeztem ki a 4. évadot a Fiúk a klubból-ból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jóccak!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 22. - 00:24:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 22. - 08:53:48
Létrehozva: #47104

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:23:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 09:05:26
Létrehozva: #47105

devotee

Szia Trixxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó itt látni téged! És szuper, hogy ma szabin vagy! Délután én is lépek XD és majd integetek is!

Jó gyerekezést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jáááááááááááááááá, szemöldöktetkó, óóóóóóóóóó, már az is fájt, hogy leírtad, nem bírtam volna ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tuti klassz, meg hát csomó ideig megmarad, legalább fél évig.

Semmi gond, különben azt hittem elment a neted XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 10:57:50
Létrehozva: #47106

devotee

Usi, grat a fürdőhöz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom róla a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 20:28:33
Létrehozva: #47107

devotee

Mi itt ez a kihaltság? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mintha lassan mindenki eltűnne...

Hazaértem, annyian voltak a vonaton, mint egy heringes dobozban. Tipikusan MÁV, hogy 3 vagonnal indít el egy intercityt az ünnepek előtt, ami ráadásul nemzetközi is. Nem volt elég hely, mindenhol emberek álltak, a szerencsésebbek ültek, nagy pakkokkal és köcsög kalauzokkal megspékelve az éteri hangulatot. Élmény volt, kis magyar abszurd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na de ami fogadott, az nem semmi, majdnem lerohadt rólam a gúnya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plusz 8-10 fok van! És semmi hó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez picit kiábrándító így karácsony táján, de hétvégére állítólag nagy fehérség lesz megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De fura, egy hétig itthon leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 22. - 20:30:05
Létrehozva: #47108

devotee

Jó estét!

Nálunk ma volt a céges buli. Nemrég értem haza, jó volt, csak most veszem észre, hogy mikor a főnököm fia lehozta a cuccomat, hogy megyünk, a szemüvegemet elfelejtette lehozni. Pedig ott volt a táskám mellett. A gép most épp nem jelzi, ha hibásan írok valamit, így előre bocs.

Trixx: megkaptam ám a filmet, épp azt tervezem, hogy legalább a Szív hídjait megnézem most! Úgyis épp passzol a hangulatomhoz.

Nagyanyámba épp csak belenéztek, meg nem műtötték, mert valószínű nem élte volna túl . Holnap hazajön, élhet még pár hónapot, de akár pár évet is. Tudja, és meglepően jól viseli.

Tudom, hogy hülyén jön ki, de valószínű, hogy tudok menni 30,-án!

Azt hiszem mára ennyi vagyok, nem is tudom igazán mi van, csak bőgök, mióta hazajöttem. Vagy filmet nézek, vagy alszom, majd kitalálom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 20:43:09
Létrehozva: #47109

devotee

Szuzi,

nagy ölelés neked!!!!!!!!!!!!! És sok pozitív energia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy jól érezted magad a céges bulin, a miénk is meglepően jó volt a múlt héten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na de erről már beszámoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó filmezést vagy alvást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 22. - 20:51:24
Létrehozva: #47110

devotee

Köszi Angie, rám fér, bár nem is tudom megmondani, igazán mitől tört most el a mécses.

Olyan furcsán jó volt most a céges buli. Aki vezetett nem ivott, a többiek meg csak aranyosan be voltak csiccsentve. Én ittam valamennyit, de nem volt vészes.

Kaptam a főnököm feleségétől egy pulóvert. Tök jó, viszonylag szűk, elég mély kivágással, de jó. Felvetette velem. Hát nem erre készültem, de jó lett. Na talán ő volt az egyetlen, aki többet ivott, mint kellett volna, meg is lepett, mikor közölte, hogy csak gondoljak bele, egy éve még sírtam a karácsonyi bulin, most meg hogy lefogytam, én lettem a legjobb nő. Ez még leírva is hülyén hangzik, pláne, hogy a lánya is ott dolgozik. Nem is vettem komolyan, csak úgy elmeséltem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 20:59:10
Létrehozva: #47111

devotee

Néha van olyan, hogy csak úgy sírunk.. nekem is.

Nálunk is furán jó volt, főleg hogy mindenki alatt mozgott a föld XD

De jó fej a főnököd felesége! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 22. - 21:05:49
Létrehozva: #47112

devotee

sziasztok!

először is: Szuz, nagyon sajnálom, hogy így alakul a dolog a mamáddal és megértem, hogy taccsra vág! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) millió puszi és ölelés!!!!!!!!!
annak viszont örülök, hogy tudsz jönni 30-án! majd jól kitombolod velünk a feszültséget! jó lesz, hidd el!!!

Angie: ma alig voltam itthon, mamának segítettem a sütik körül, meg kitakarítottam és ízlésesen feldíszítettem a műfenyőt, úgyhogy nem maradt időm lefényképezni a fürdőt. majd holnap reggel fényben, aztán feltolom FB-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és persze még ez is ide jön:

The Clan - Halo - 6. fejezet

Suz, ha gondolod, olvasd el a sztorit, hátha kicsit eltereli a hangulatodat pozitív irányba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 21:06:03
Létrehozva: #47113

devotee

Szia Usi!!!

Ah, sütik, majd mi is kotyvasztunk holnap, a szokásos kókuszos sütit, mert a mézes már kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fa kinn van az erkélyen a talpban, de olyan kicsi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) El is kenődtem mikor megláttam... viccesen megjegyeztem, hogy a válság hozzánk is begyűrőzött XD Összement a fa...

Várom a képeket a fürdőről!!!

És igen Szuzi, örülök, hogy jössz 30-án (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 22. - 21:06:34
Létrehozva: #47114

devotee

Hát sűrű volt az életem mostanában, lehet most jön ki.

Hát nálunk is volt aki alatt mozgott, de nem volt gáz. Némelyik kimondottan aranyos, mikor spicces.

Hát az ajándékért aranyos volt a főnököm felesége, a kijelentése már necces, mert nem csak ott dolgozik a lánya, hanem 10 évvel fiatalabb is.

Nem tudom, azt hiszem nem olyan ez most nálam, amit ne aludnék ki holnapig. Lehet jobban járnék, ha nem depis filmet néznék, hanem aludnék.

És képzeljétek, a bulin szólt a rádió. Eddig ilyen nem volt, mióta nem családi a buli, nincs tánc. Ugyan én is hallottam, hogy mi szól éppen, de kollektív üvöltözésbe kezdtek, mikor lejátszották a rádióban a Freelove-ot. Mindenki engem keresett, hogy vajon hallom-e. Annyira aranyosak voltak, hogy tudták, hogy nekem a DM a leg-leg! Meg egyáltalán, hogy megismerték a számot! Hát hiába, kupálódnak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 22. - 21:25:55
Létrehozva: #47115

devotee

Usi: neked is köszi! Az olvasás eszembe se jutott eddig, pedig nagyon le vagyok maradva, de lehet jobb lesz, mint most a film. Meg mindenképp rövidebb, mert most érzem csak, hogy mennyire fáradt vagyok. Tegnap, mire mindennel végeztem, éjfél volt. Jó, nyolcig aludtam, de ilyen rég volt.

Kicsit lelkiismeret furdalásom van ezzel a 30.-ával, de végül is örülök, hogy valószínű összejön. Egyszerűen úgy éreztem, belehalok, ha nem mehetek! Annyira akartam, de nem ilyen áron, de azért szerintem megyek! Ki tudja, mikor lesz erre alkalmam megint! Már csak 8 nap!

Mikor Zsoltinak mondtam, hogy ez van a mamával, és akkor talán felmegyek a Pecsába, azt mondta, hogy nem talán, hanem felmész!

Közben döntöttem, fürdök, és olvasok!

Nálunk is kisebb a fa, mint eddig bármikor. Én ugyan nem szóltam rá semmit, de szarul esett. Szeretem a nagy fát. Nem kell, hogy 2 méteres legyen, de azért nagyobb legyen, mint én! Erre az ideire szék nélkül is fel tudom rakni a csúcsdíszt. Na mindegy, én vettem, most ennyire futotta.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 22. - 21:38:16
Létrehozva: #47116

devotee

apuék tegnap hoztak fát - megint nem sikerült kicsit... (még jó, hogy van vmi ismerőse, ahonnan olcsóbban kapjuk). szerintem megint az én reszortom lesz a feldíszítése, de én élvezem. miután apuval felrakjuk az égőket, ki is tessékelem a szobámból és zene fel, Zsófi koncentrál és mehet a menet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ilyenkor is szeretem a szépérzékem XD

Suz: totálisan meg tudlak érteni, hogy fel akarsz jönni 30-án, és Zsoltinak is igaza van!!! Emlékeztek, mikor papám meghalt, aznap én is bementem Edóékkal meg Angie-ékkel bulizni, mert egyszerűen MUSZÁJ volt. Szóval értelek, Suz! jót fog tenni! A kollégáid meg nagyon aranyosak ezzel a Freelove-val! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyet nekem is szoktak az ismerőseim, barátaim és mindig jól esik!

jó fürcsit - én is most jöttem a zuhany alól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az embernek sokkal több kedve van zuhizni ha ilyen szép a környezet XD (bocsi, nagyon bele vagyok esve a fürdőbe XD pár nap és ez alább hagy XD)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 21:39:03
Létrehozva: #47117

devotee

Szuzi, nálunk a buli elképzelhetetlen zene nélkül! Milyen már az, nagymamás kaja aztán mindenki haza húz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A spicces fiainkkal nálunk sem volt gond csak onnantól, amikortól a NEM szó fogalmi tartalmával kezdtek bajok lenni XD

Jó olvasást, ma kezdtem el a vonaton a Depeche Mode könyvet, érdekes kis regény, szerintem az ünnepek alatt ki is végzem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pecsa akkor meg kötelező! XD

Jövőre én veszem a fát! 2 méteres plafonveregetőst!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 22. - 21:39:27
Létrehozva: #47118

devotee

és Suz, jó olvasást és várjuk a kommenteket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 21:43:01
Létrehozva: #47119

devotee

Usikám, nem alszol ma a fürdőben? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fadíszítés az a nővérem meg az én reszortom szokott lenni, de ezt a kis seggdugasz fát nagyon könnyű lesz felruházni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Éppen Dido - No angel albumát hallgatom, úgy imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 22. - 21:47:24
Létrehozva: #47120

devotee

nem, azért nem alszom ott (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
az jó album (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

no, elkezdtem ma már az 5., utcsó évadot is a Queer as folkból - hehe, és éééén bontottam ki a csomagolást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még rajta volt a fólia, Suz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval elvettem a dvd-szüzességét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2354 2355 2356 2357 2358 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
148 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (148 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: