2400 Oldal V  « < 2355 2356 2357 2358 2359 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.12. 22. - 21:49:46
Létrehozva: #47121

devotee

Hehe, pedig azt hittem az új kocsiban tényleg alszol majd, de ott se fajult el addig a dolog (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Igen, mestermű ez a lemez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HUNTER nagy love!

Háhá, hát igen, a dvd szüzességét is csak egyszer lehet elvenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A héten egy könyv szüzeségét vettem el, mert megkaptam a Bookline-tól a csomagom, amit magamnak vettem, és végre a polcomon tudhatom az 1001 lemez, amit hallanod kell... könyvet, és az fóliás volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 22. - 21:57:17
Létrehozva: #47122

devotee

Usi: ezen a szüzesség elvételén nagyot röhögtem! Brigi után Te is! Nagyon jó!

Épp most barátnőmmel is chat-elek, ő is azt mondja, hogy olyan rövid az élet, soha nem tudom, mikor lesz vége, ha mamámnak nem gond, igenis csináljam ami nekem jó, és menjek fel a Pecsába!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 22. - 21:59:22
Létrehozva: #47123

devotee

Így van Szuzi!

Na csajok, belőlem előtört a fáradtság, szóval most szunya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 22. - 22:03:28
Létrehozva: #47124

devotee

Jó éjt Angie!

Közben barátnőmen röhögtem akkorát, én egész felébredtem. Tudtam én, hogy ha aludnia karok, nem szabad a gépet bekapcsolni!

Dido-t nem szeretem, sőt gyárilag ilyen vagyok, hogy szinte alig van olyan szám, amit nő énekel, és tetszik.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 00:37:59
Létrehozva: #47125

devotee

Suz: ja, ez a szüzességes dolog már nálunk is rég szavajárása volt még középsuliban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Így van, igaza van a barátnődnek is! Feljössz és mi majd jól megtáncoltatunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeljétek, MYM-en 3. lettem egy szupertitkos versenyen (a hátterek és FF-ek helyezéseiért kaptam pontokat), és Bree (az admin csaj) saját kezűleg varrt táskái közül választhatok - majd megmutatom, hogy melyiket kapom (a három leginkább tetszőt kellett elküldenem neki PM-ben, és majd meglátjuk az első két helyezett mit választ és melyik marad nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Mind nagyon ötletes és szép! majdhogynem azt mondanám, hogy eredeti DM merchandise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis képekről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval most nagyon örülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 11:31:00
Létrehozva: #47126

devotee

Sziasztok!

Érdekes témát boncolgatunk a FB-omon. Szerintem érdemes elolvasni.
http://www.facebook.com/permalink.php?stor...t=share_comment
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 12:30:24
Létrehozva: #47127

devotee

fürdőről képek FB-n.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 23. - 12:47:46
Létrehozva: #47128

devotee

Nézem Usikám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyönyörű lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már alig várom, hogy lássam!!!!!!!!!!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 13:03:04
Létrehozva: #47129

devotee

mondtam én, hogy szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és a másik téma? ha már egymás segítéséről szokott szó lenni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 23. - 13:05:27
Létrehozva: #47130

devotee

Még nem olvastam el, de mindjárt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 23. - 15:24:52
Létrehozva: #47131

devotee

Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket!
Puszi mindenkinek!

Lehet még jövök, de lehet hogy nem és gondoltam megejtem, nehogy elmaradjon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az előbb mikor vettem valamit nálunk a fő téren - Aranykapuban: a vásár - így hívják...beléptem és ment a Freelove. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De szép volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó hangulata is volt!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 17:21:16
Létrehozva: #47132

devotee

hangulatos lehetett, Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

FB-n ugyan már írtam, de azért itt is boldog karit mindenkinek!

Idézet (Angelus @ 2010.12. 23. - 13:05:27) *
Még nem olvastam el, de mindjárt!

helyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 23. - 17:22:52
Létrehozva: #47133

devotee

előre is boldog karácsonyt mindenkinek! Nálunk holnap fa díszítés meg főzés, lehet nem tudok feljönni majd csak este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egy szép dal nektek Sting interpretálásában: http://www.youtube.com/watch?v=GF2BzUDeTkY

Ahh, Freelove, de jó is az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elhiszem, hogy megvolt a hangulata!!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 23. - 17:34:28
Létrehozva: #47134

devotee

kukucs
na végre benézek ide is.
itthonról írok, a céges mobilinternetemről!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lájkolom a munkahelyem

fú, gyerekek, hát ez kész... vasárnap este bulit tartottam, ugye az említett vacsi, Gáborral és pár baráttal. hát, kurvajól sikerült!
még délután gyorsan befejeztem a fordítani valóm javarészét, elszaladtunk boltba, míg én elkezdtem a főzést, Edit összerántotta a lakást. aztán megjött Lacim, egyemmeg, szétcsókolgattam, ők elvoltak, míg én főztem, aztán megérkezett Gábor is, és hozta magával a bátyóját is. na most, erről a bizonyos bátyóról tudni kell, hogy wooooow, olyan jó pasi. még tinikoromból ismerem, innen Nyíregyről, Mode bulikból. akkoriban mindenki, az összes csaj odavolt érte, olyan szép fiú volt, laza, vagány, jólöltözött, távolságtartó és szexi, és piros volt a haja!!!!! PUmukli, így hívta mindenki. én is odavoltam érte, mit ne mondjak.
és akkor egyszer csak itt volt a lakásomban, mellettem, beszélgetett nekem, jött segédkezni a konyhában, érdeklődött, figyelt... atyaisten, csupán ennyi, olyan elégtétel volt a tinikorom összes vágyakozásáért, hogy miután ez tudatosodott bennem, majdnem porrá omlottam. (szerencsére mér csak miután elmentek, utána tudatosult bennem, így míg itt volt, tök természetes tudtam lenni) úristen! készen vagyok tőle. és hívott hogy menjek velük most 25-én itt nyíregyen buliba, majd alszom náluk (!!!) és meg kellett neki mutatni mindent, megnézte a képeimet (ő festő szakos a képzőn) és és és áááááááááááá, készen vagyok, olyan mintha mintha lenne... ha értitek. nem tudom, hogy így van-e, jelenlévő barátaim szerint igen, és én is nagyon akarom ezt látni, de hamarosan ki fog derülni, mindenesetre most jótékonyan tele van vele a fejem, meg a szívem, meg a *** is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rápörögtem.

na, de elég már. borzasztó vagyok.
itt a kariiii, én meg itt romantikába keveredek.

jajjj, Szuz, életem, nehogymár bűntudatod legyen ha feljössz - ez így lesz a legjobb. neked szükséged van rá, mindenkinek jó lesz ha egy kicsit kiereszted a feszültséget és feltöltődve mész haza hogy szembenézz azzal a sokmindennel, ami jön. én is sok erőt kívánok neked. és gyere 30-án, jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
elmosolyodtam ahogy írtad h nem szereted a női előadókat - ezzel én is nagyon nagyon így vagyok, de hisz tudod, beszéltük.

Angie, mindegy az, mekkora a fa, csini legyen. jó otthon, gondolom. kis pihi, nagy zaba. pihenjél, de tényleg, sosem pihensz!

fú, Usi nagyon menő a fürdőtök, szépséges lett.
és köszi majd ha elhozod a dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ma soppingoltunk, meg tegnap is, vettem egy farmert, két pár csizmát, szuperszexisek, és két kis bolerót, éééés megvan a szuperübergigamegaszexis szilveszteri rongyom! nagyon jó, még lehet hogy pecsára is bevállalom, mondjuk eléggé túl lennék öltözve benne, nem tudom, ki mennyire lesz kirittyentve. majd megbeszéljük. ez egy fekete overall, olyan ruganyos, 'esős' anyaga van, pántos, így egybe az egész, és van rajta egy fátyol muszlinanyag, derékben húzva, egy kis ezüst csattal, és az ott libeg lebeg felette mint egy ruha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szexis, főleg valami veszedelmesen magas sarkú cipővel, hogy magasabbnak tűnjek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, megyek. lehet még most leállunk sütögetni vagy ilyesmi. ha ne, akkor csajos este, gyanta, miegymás xD

és legfőképpen:
MINDENKINEK NAGYON-NAGYON SZÉPSÉGES, BÉKÉS, ÖRÖMTELI, MOSOLYGÓS, BEJGLIZŐS, PUKKADÁSIG JÓLLAKÓS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 23. - 17:44:13
Létrehozva: #47135

devotee

Szia Lolikám, ezer éve nem voltál itt köreinkben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó látni!

Eh, akkor jól sikerült a vacsi vasárnap. És látom megint bepasiztál, és ráadásul milyen fura az élet, hogy vagy 10 év kihagyással megint olyanokkal talizol Pesten, akiket Nyíregyen ismertél meg XD Erre mondják, hogy a Sors... meg hogy mégiscsak pici ez az ország (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És, hogy még a kaja is jól sikerült az külön klassz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Romantikázzál nyugodtan, édi vagy, ilyenkor meg főleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pihizek, ma rég nem látott haverommal töltöttem a délután nagy részét, dumáltunk, kávéztunk és kaptam tőle DVD-t, Így neveld a sárkányod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cukifiú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oh, szexi ruha! Néztem én is, majd meglátom nagyanyámtól mennyi pénzt kapok karácsonyra, de az esküvő miatt vennem kell valami csinit nekem is, Orsayben olyan szépek vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szexik, és szépek, csipkés-selymes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó sütögetést, nálunk holnap halászlé, sült hal, risz, krumpli meg töltöttkápi lesz, délelőtt meg fadíszítés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Formás fa, csak alacsony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem a méret a lényeg XD

Megyek csomizom az ajándékokat!!!!

Puszi, és BOLDOG KARÁCSONYT!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.12. 23. - 18:18:41
Létrehozva: #47136

devotee

Sziasztok!!!

Szuper! Mindenki jól elvan a kis köreivel és az ünnepekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ITT IS MINDENKINEK BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!

Sok puszi mindenkinek. Föleg akik ilyenkor is gondolnak másokra, nemcsak magukra!

<3
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 18:29:10
Létrehozva: #47137

devotee

Ha már a másokra gondolásról van szó, ez eléggé jó kis karácsonyi elgondolkodtató:
http://www.youtube.com/watch?v=dunKAwRN3P8
John Lenon egyik briliáns feldolgozása.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 23. - 19:20:19
Létrehozva: #47138

devotee

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt mindenkinek így előre is! Holnap fél nap apukáméknál,fél nap itthon,és ajándékba rajzolni akartam valamit,de még nem nagyon tartok sehol sem. Japán téma lesz,csak sikerüljön.

Szuz,kitartás,én is azt mondom,és tényleg ne legyen bűntudatod a Pecsa miatt! Kikapcsol,meglátod! Mikor rossz a hangulatom,én mindig Mode bulira vágyom,mert az mindig segít. Erőt,és kitartást neked!!!

Lola: jó volt a vasárnap,én kicsit beittam,tehát bocs,ha hülyeségeket mondtam!:D De nagyon finit főztél,és tök jó volt a hangulat is!
na hoppá,hoppá,ezt a dolgot meg nem is tudtam,azt mondtad,h bejön,de azt nem,hogy ennyire! Nagyon drukkolok,hogy sikerüljön!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 23. - 19:41:03
Létrehozva: #47139

devotee

Niki,tök jó lehetett a vásár! Én ebben az évben mindig csak elhaladtam mellettük,vagy csak sugárhajtásban néztem végig sajnos...

Usi,de szupi,hogy nyertél! Majd muti a táskát!;)

Angie: nekünk se nagy a fánk,de nekünk minden évben olyan kis közepes,de az megfelel,meg most nem is volt drága:)
Jól hangzik a karácsonyi menüett!:)

Jó pihizést mindenkinek!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 23. - 20:27:43
Létrehozva: #47140

devotee

Lola: hajrá a pasival!

Macsus: hehe, én is gőzerővel rajzolok most - holnap kora reggel jön a két megrendelésért a srác és az egyik még csak kb. félig van kész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de haladok, hála az égnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hajrá neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

meg már a fejemben van egy Tool-os szám által ihletett rajz is (az a szám, amihez a beszélgetést ma korábban belinkeltem).

ja és persze, hogy megmutizom majd a tatyót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2355 2356 2357 2358 2359 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
119 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (119 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: