![]() ![]() |
2010.12. 23. - 21:06:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó estéket kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kis érdekességet találtam, FB-on kitettem, mint állapotot. Javaslom nektek, hogy nézzétek meg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mizujs veletek? Hogy vagytok? Én kicsit le vagyok törve... lehet, hogy szétmegyünk barátnőmmel... karácsony előtt. Na mindegy, ha esetleg nem lennék addig, akkor BÉKÉS, SZERETETBEN TELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 23. - 21:14:48
Létrehozva:
|
|
|
Jó estéket kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis érdekességet találtam, FB-on kitettem, mint állapotot. Javaslom nektek, hogy nézzétek meg ;) Mizujs veletek? Hogy vagytok? Én kicsit le vagyok törve... lehet, hogy szétmegyünk barátnőmmel... karácsony előtt. Na mindegy, ha esetleg nem lennék addig, akkor BÉKÉS, SZERETETBEN TELJES KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Geri! Húú,jajj ne,azért drukkolok Geri,hogy ne így legyen,és tudjátok rendezni vhogy! Neked is Boldog karácsonyt,és fel a fejjel!;) |
|
|
|
2010.12. 23. - 21:20:19
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hajrá a pasival! Macsus: hehe, én is gőzerővel rajzolok most - holnap kora reggel jön a két megrendelésért a srác és az egyik még csak kb. félig van kész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de haladok, hála az égnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajrá neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg már a fejemben van egy Tool-os szám által ihletett rajz is (az a szám, amihez a beszélgetést ma korábban belinkeltem). ja és persze, hogy megmutizom majd a tatyót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) húú,akkor hajrá Usi!!:) Igen,én is elterveztem,h ezt meg azt rajzolok,de még kb az elsőnél tökölök:D De még nem pánikoltam be (annyira:D) Majd muti meg akkor a rajzokat is:) |
|
|
|
2010.12. 23. - 21:38:43
Létrehozva:
|
|
|
halika
jaj Geri, ne már (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnálom, remélem mégsem mentek szét. nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, de hajrá azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia Brigi, neked is boldog ünnepeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angiem, klassz kaják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi kevéssé tartjuk magunkat a hagyományos kajákhoz, pl tuti nem hal lesz, nincs is itthon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, az újralátás jó volt a fiúkával. hát, remélem, lesz valami. Macsus, édi voltál vasárnap, én nevettem sokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajrá a rajzokkal és neked is Usi, ügyes legyél. azért majd aludj is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 23. - 21:51:50
Létrehozva:
|
|
|
Usi, grat a nyereményhez, bármelyik táska is legyen majd, amelyiket megkapod, biztos klassz lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyedi, DM-es táska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Brigi, boldog karit, neked is Macsus és Gergő! Macsus, jó rajzolást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ügyesen, és Us neked is! Biztos jól jön majd a kis zsebpénz, amit holnap kapsz a rajzokért. Még mindig a csajos témában rajzolgatsz? Különben ezek illusztrációk valami íráshoz vagy csak úgy rendelt tőled a srác 101 képet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, nálunk mindenki szereti a halat, kivéve anyum, ő nem eszi meg, mert hal íze van XD Én imádom, csak ritkán eszem, mert nagyon pepecs megcsinálni... és ugye utána az olajat meg a panírt ki kell dobni. Szóval nem túl gazdaságos, de mikor tehetem, akkor eszek, majd veszek törpeharcsát, azt egyszerű megcsinálni és megsütni és még finom is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy majd otthon - Pesten - is csinálok halat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most néztük meg anyukámmal az Így neveld a sárkányodat, édi, jókat nevettünk rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 23. - 21:56:08
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hehe, nyugi, nem lesz álmatlan az éjszakám, már nem soká kész vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Geri: drukk, hogy rendezni tudjátok. FB-n kommenteltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus: hát az egyik rajzot már prezentáltam korábban: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173...100000723193793 Angie: nem illusztrációk, csak szörfözget a neten a srác és ami tetszik és szeretné, ha megrajzolnám, azt lementi és összegyűjti mielőtt elküldené. Most 101 képnél tart - ezt vmi 300 képből szűkítette le XD de annak örülök, hogy sok a Luis Royo (akarok is tőle venni albumot) és Boris Valejjo kép közte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és igen, még mindig csajos téma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szereti a nőket a srác XD Egyébként valszeg amit holnap kapok pénzt, abból fogok dorbézolni 30-án (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A halra nagyon finnyás tudok lenni - a tonhal jöhet minden mennyiségben és formában, de a hekk és társai csak akkor, ha nincs szálka benne. Mamánál szokott lenni rántott hal 24-én, de amúgy mi sem vagyunk nagy halasak. A halászlevet pl. nem is szeretem. |
|
|
|
2010.12. 23. - 22:03:41
Létrehozva:
|
|
|
Usi,igen,azt láttam! Nagyon szupi lett! hú,jó sokat rendelt a srác!
neked is boldog karit Angie! Jaja,törpe harcsa az finom,mi volt h vettük azt a pangasiust. Tényleg,Edóbébivel mi van? |
|
|
|
2010.12. 23. - 22:11:36
Létrehozva:
|
|
|
De durva!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g0IwpRzWL_4 Ahha, szóval akkor magának rajzoltat XD Király! És az nem baj, ha szereti a csajokat szerintem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) e azért 300 képből leredukálni éppen 101-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, ezen nevettünk a múltkor, hogy merő véletlenségből lett 101 kép. A halat egy ideig csak rántva ettem meg, apum akkor még nem úgy csinálta a halászlét, ahogy az utóbbi években, nem szűrte le, úgy meg nem ette meg, de mióta átszűri, és több halból csinálja az alaplevet, azóta imádom! És a végén kerülnek csak bele a pontyszeletek, amivel összefő a hallé és kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, igen, nagyon fincsi a roston sült törpeharcsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szálka nem zavar, csak óvatosan kell enni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 23. - 23:31:01
Létrehozva:
|
|
|
na kész lettem és ki is dőlök mára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elégedett vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.facebook.com/album.php?aid=5079...100000723193793 jóccakát mindenkinek! |
|
|
|
2010.12. 24. - 07:14:51
Létrehozva:
|
|
|
no szép jó reggelt!
esős karácsonyunk lesz... |
|
|
|
2010.12. 24. - 07:35:39
Létrehozva:
|
|
|
Talán holnapra lesz belőle hó, mármint az esőből, mert mondták, hogy hidegebb jön, viszont ma meleg lesz. Mint tavaly. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Most gyüttem meg a munkából. Közben lehet mégis többet leszek a neten, mert tesómék csak jövőre tudnak hazajönni sajnos, de sebaj, majd akkor is karácsonyozunk egyet velük külön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy velük így neten tudok lenni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú de várom a jó kajákat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én holnap meg holnapután csinálok, ma anyósom, bár ha én semmit se csinálnék, akkor is ellennénk szerintem, mert anyósom egy ételgyáros. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy itt lesz annyi kajci, mint egy lagziban, hahaha!!! Most csinálok tiramisut meg kókuszgolyót még, hamar megvan, utána kicsit alszok. Na, szóval majd keringek itten, de mindenkinek üdv puszi és boldog karit!!! |
|
|
|
2010.12. 24. - 08:34:22
Létrehozva:
|
|
|
na hát nálunk is úgy van, hogy mama főz csomót mert 25-én nála van az egész család és a maradékokat szétosztja - plusz ugyanez a sütikkel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jó sütikészítést! |
|
|
|
2010.12. 24. - 08:44:37
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:22:38 |
|
|
|
2010.12. 24. - 08:49:47
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:22:44 |
|
|
|
2010.12. 24. - 08:52:35
Létrehozva:
|
|
|
neked és Nikinek is happy karácsonyt!
nekem a sült és rántott husik a lényeg a nyami gyümölcs salival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) neked is jó főzőcskét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 24. - 08:58:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 24. - 09:17:44
Létrehozva:
|
|
|
nektek is, Vica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.12. 24. - 09:27:37
Létrehozva:
|
|
|
Cirkálok...
Nemsokára lefekszek, csinálom a nyalánkságokat de közben akkorákat röhögök. Éjjel mikor öcsémmel beszéltem, felhívta a figyelmem pár videóra azokat néztem meg. Bár tudom ti nem nagyon vagytok jártasak a sportban-kosárlabdában de kedvenc edzőm Rátgéber László akkora arc, imádom! Aki nincs is képben a sporttal, annak is érdemes hallgatni miről beszél egy-egy interjúban, mert amiket mond, azt a való életben is lehet alkalmazni illetve amikor a munkájáról beszél akkor az emberekről beszél nagyon érdekes. És tényleg nagy ember...nagy figura. Most belinkeltem a bukra egy karácsonyos rövid riportot, kész annyira röhögtem, mindig fintorkodik és ilyen lazán beszél. A magyar1-en meg volt vele négy részes riport, ott is tök érdekes dolgokat mond, az is érti meg annak is tetszik általában, aki nem ért hozzá. Na csak meséltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem ez érdekesség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 24. - 09:30:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Ahh, micsoda forgalom, megint alvási rekordot döntöttem, de csak kicsikét, 10 órácskát, tegnap 12 sikerült (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó az itthoni levegő, vagy nem tudom XD Itt tavasz van, 11 fok, de be van borulva, lehangoló (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kaja, abból nálunk sem lesz hiány Niki, kb. itt is mindig annyi van, hogy az egész utca jól lakhatna vele, de majd holnap a keresztanyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus, ott leszünk vagy 25-en és hát van mindig vagy 8 féle kaja, lesz kemencében sült rácponty XD Meg valami mandulás őzgerinc vagy miszösz... Úgyhogy holnap sem fogunk éhezni! Niki, kéne egy jó Tiramisu recept, majd lediktálod nekem 30-án? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, jó lett a rajzod (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szexi nőci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, ez a műhó nem is rossz ötlet, anyukád meg sajnálom, piszok szar lehet ma is dolgozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De azért este csak megy hozzátok, nem? Boltok 2-ig vannak nyitva asszem. Vica, neked, Mini Módernek és Gahan Gézának is boldog karit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 24. - 09:33:33
Létrehozva:
|
|
|
Azért is szeretem a sportot mert sok mindenhez hozzásegít az életben...
És annyira jó amiket mond... Megtanít küzdeni és arra, hogy legyél szívós bármiben ha úgy sodor az élet.... Plusz amit mondott, hogy egy játékos mozgásáról 2 perc alatt megmondja, milyen ember. És ez tényleg így van...tudom. Na jó bocs ha nem érdekel titeket, de szeretem a pszichológiai dolgokat és mindent ilyen szemmel vizslatok általában... Néha szégyellem is magam, hogy ilyen sok kaja van és marad, más meg éhezik mindig ez jut eszembe. Bár tényleg igyekszek adni mindenkinek, osztogatni...szegényebb szomszéd, vagy hasonló. Plusz viszek be betegeknek is szerintem holnap éjjel, az a jópofa mami azt se tudja, hogy karácsony van, illetve már tudja mert reggel mondtam neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |