2400 Oldal V  « < 2357 2358 2359 2360 2361 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.12. 24. - 09:36:24
Létrehozva: #47161

devotee

Niki, múlt héten vasárnap a Szem-pontban éppen arról volt szó, hogy itthon 220.000 gyerek éhezik... borzasztó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 24. - 12:00:21
Létrehozva: #47162

devotee

na, mindjárt indul a 24-ei karácsony tour... de utálom ezt a rohangálást...

ja és Norbinak tetszett reggel mindkét kép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 24. - 12:01:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.12. 24. - 14:14:17
Létrehozva: #47163

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 24. - 09:17:44) *
nektek is, Vica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.12. 24. - 09:30:47) *
Vica, neked, Mini Módernek és Gahan Gézának is boldog karit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszönjük Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 24. - 17:47:57
Létrehozva: #47164

devotee

Sziasztok!

Mindannyiótoknak békés, boldog karácsonyt kivánok!

Most csak benéztem, pár nap múlva leszek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 25. - 00:53:20
Létrehozva: #47165

devotee

Szép estét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kinek milyen szép lett a fája? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Áááá, unatkozook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most hallgattam végig először a düsseldorfi koncertet unalmamban, hogy figyeltem mindenre, és két dolog is feltűnt

1. az IFY alatt Peter a Final Countdown-t prüntyögi, sőt az ETS alatt is felismerhető
2. Dave kisebb bakija a POT-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Milyen emberi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jólvan, megyek tovább fárasztom magam még ilyen hülyeségekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Puszi nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 25. - 01:09:21
Létrehozva: #47166

devotee

Jaaa, hát és a legfontosabbat elfelejtettem... a bűvös mondat: "We see you next time!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na oké leállok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóéjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 25. - 09:59:51
Létrehozva: #47167

devotee

reggelt!

na Geri, az 1-es és 2-es pont még nem tűnt fel XD

ehh, kajaúladagolás 2. köre hamarosan kezdődik mamánál... nincs kedveeeem. mindegy, túléljük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pusz mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 25. - 10:53:14
Létrehozva: #47168

devotee

Helló Sereglet!!!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Mi lesz harmincadikán???
A buli előtt összejövünk még valahol??
Nem bánnám!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 25. - 18:06:44
Létrehozva: #47169

devotee

Sziasztok!

Hulla vagyok, levezettem ebben a fos esőben/szélben/hóban 600 km-t... alig látok. Bakker ömlött az eső, vízszintesen, meg úgy fújt a szél, azt hittem elfúj autóstól, ajándékostól, kajástól...

Süni!!! Gyere fel hozzám Pestre 30-án délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10-12 közd dolgozom, de utána ráérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5:45-re meg elmegyünk a Nikiért! Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 25. - 18:52:11
Létrehozva: #47170

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 25. - 18:06:44) *
Sziasztok!

Hulla vagyok, levezettem ebben a fos esőben/szélben/hóban 600 km-t... alig látok. Bakker ömlött az eső, vízszintesen, meg úgy fújt a szél, azt hittem elfúj autóstól, ajándékostól, kajástól...

Süni!!! Gyere fel hozzám Pestre 30-án délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10-12 közd dolgozom, de utána ráérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5:45-re meg elmegyünk a Nikiért! Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huúúú,de jóóóó ötlet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Titokban pont erre gondoltam Én is!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
De Mi ketten leszünk....jön a párom is!!!
Nem gond???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 25. - 18:55:29
Létrehozva: #47171

devotee

Sünikém, nem gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összedobok majd valami kaját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kocsival jöttök?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 25. - 19:27:25
Létrehozva: #47172

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 25. - 18:55:29) *
Sünikém, nem gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összedobok majd valami kaját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kocsival jöttök?

Persze,hogy kocsival!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Oké Angeka...megbeszéltük!!
Itt is köszipuszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 25. - 21:12:54
Létrehozva: #47173

devotee

Igazán nincs mit Sünikém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 25. - 21:32:59
Létrehozva: #47174

devotee

és aztán este meg szerintem megint alapozunk az Íjászban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és onnan Pecsa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
állítólag lehet -11 fok körül 30-án.

hú úgy bekajáltam már megint, hogy majdnem rosszul lettem. de végre hazaértünk és most csak fekszem és emésztek. XD

és itt is úgy elkezdett esni ez a hülye porhó a még hülyébb viharos széllel karöltve.... ehhh. No mindegy, holnap ki se dugjuk az orrunkat végre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

megyek Fiúk a klubból-t nézni. Már csak 2 dvd van hátra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 26. - 08:39:53
Létrehozva: #47175

devotee

Reggelt!

Usi, remélem sikerült megemésztened a sok kaját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész nap ettetek a nagyinál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi 10-re megyünk a Pecsához, mert a Judy jegye is nálam lesz és ő hamarabb szeretne bemenni, lévén, hogy fotózik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg előtte délután 4 körül jönnek hozzám Süniék, 6-ra megyünk a Nikiért, aztán nálam leszünk és úgy megyünk majd Pecsába. Ha akartok ti is jöhettek hozzám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Itt is havzott éjjel, minden fehér. Monnyon le az időjárás, 2 nappal ezelőtt kellett volna havaznai, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy az sms-eim megkaptátok? Alig válaszolt valaki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 26. - 09:34:15
Létrehozva: #47176

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 26. - 09:39:53) *
Reggelt!

Usi, remélem sikerült megemésztened a sok kaját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész nap ettetek a nagyinál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi 10-re megyünk a Pecsához, mert a Judy jegye is nálam lesz és ő hamarabb szeretne bemenni, lévén, hogy fotózik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg előtte délután 4 körül jönnek hozzám Süniék, 6-ra megyünk a Nikiért, aztán nálam leszünk és úgy megyünk majd Pecsába. Ha akartok ti is jöhettek hozzám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Itt is havzott éjjel, minden fehér. Monnyon le az időjárás, 2 nappal ezelőtt kellett volna havaznai, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy az sms-eim megkaptátok? Alig válaszolt valaki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Morgen!

Én megkaptam az sms-t!!!És válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt is fehér minden.....mehetek hányni.....a havat!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 26. - 09:53:40
Létrehozva: #47177

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.12. 26. - 09:34:15) *
Morgen!

Én megkaptam az sms-t!!!És válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt is fehér minden.....mehetek hányni.....a havat!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szép reggelt!

Tudom, megkaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó hányást XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 11:47:55
Létrehozva: #47178

devotee

szerintem akkor a pecsában találkozunk - a többségnek úgysem lesz kedve kibumlizni hozzád, a nyugatinál az Íjász mégis csak közelebb van a Pecsához. Nektek nincs kedvetek alapozni az Íjászban, mint tavaly???

igen, megkaptam én is az sms-t, de gondoltam, nem írok vissza, mert FB-n már kívántam boldog karácsonyt.

igazán lemondhatna a hó...

asszem jegyvásárlás nekem a helyszínen lesz. Még Mauékkal és Edóékkal is összedumálok.

ja, kisebb megszakításokkal kaja volt végig. Bár most sütit alig - inkább húsokat meg köretet. Finom volt minden. Éjjel majdnem megint fájt a gyomrom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 26. - 12:08:23
Létrehozva: #47179

devotee

Hát akkor ne bumlizzatok ki, Niki cuccait viszont mindenképpen le kell pakolni. Majd meglátjuk akkor.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 12:26:08
Létrehozva: #47180

devotee

persze, még kialakul. Azért vetettem fel ezt a lehetőséget, mert ésszerűbb a nagy többségre nézve - szerintem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2357 2358 2359 2360 2361 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
130 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (130 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: