![]() ![]() |
2010.12. 24. - 09:36:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki, múlt héten vasárnap a Szem-pontban éppen arról volt szó, hogy itthon 220.000 gyerek éhezik... borzasztó!
|
|
|
|
2010.12. 24. - 12:00:21
Létrehozva:
|
|
|
na, mindjárt indul a 24-ei karácsony tour... de utálom ezt a rohangálást...
ja és Norbinak tetszett reggel mindkét kép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 24. - 12:01:06 |
|
|
|
2010.12. 24. - 14:14:17
Létrehozva:
|
|
|
nektek is, Vica! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, neked, Mini Módernek és Gahan Gézának is boldog karit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönjük Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 24. - 17:47:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mindannyiótoknak békés, boldog karácsonyt kivánok! Most csak benéztem, pár nap múlva leszek! |
|
|
|
2010.12. 25. - 00:53:20
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kinek milyen szép lett a fája? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áááá, unatkozook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most hallgattam végig először a düsseldorfi koncertet unalmamban, hogy figyeltem mindenre, és két dolog is feltűnt 1. az IFY alatt Peter a Final Countdown-t prüntyögi, sőt az ETS alatt is felismerhető 2. Dave kisebb bakija a POT-ban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen emberi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jólvan, megyek tovább fárasztom magam még ilyen hülyeségekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi nektek! |
|
|
|
2010.12. 25. - 01:09:21
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa, hát és a legfontosabbat elfelejtettem... a bűvös mondat: "We see you next time!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na oké leállok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóéjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 25. - 09:59:51
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
na Geri, az 1-es és 2-es pont még nem tűnt fel XD ehh, kajaúladagolás 2. köre hamarosan kezdődik mamánál... nincs kedveeeem. mindegy, túléljük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusz mindenkinek! |
|
|
|
2010.12. 25. - 10:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Helló Sereglet!!!
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi lesz harmincadikán??? A buli előtt összejövünk még valahol?? Nem bánnám!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.12. 25. - 18:06:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hulla vagyok, levezettem ebben a fos esőben/szélben/hóban 600 km-t... alig látok. Bakker ömlött az eső, vízszintesen, meg úgy fújt a szél, azt hittem elfúj autóstól, ajándékostól, kajástól... Süni!!! Gyere fel hozzám Pestre 30-án délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10-12 közd dolgozom, de utána ráérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5:45-re meg elmegyünk a Nikiért! Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 25. - 18:52:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Hulla vagyok, levezettem ebben a fos esőben/szélben/hóban 600 km-t... alig látok. Bakker ömlött az eső, vízszintesen, meg úgy fújt a szél, azt hittem elfúj autóstól, ajándékostól, kajástól... Süni!!! Gyere fel hozzám Pestre 30-án délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10-12 közd dolgozom, de utána ráérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5:45-re meg elmegyünk a Nikiért! Mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huúúú,de jóóóó ötlet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Titokban pont erre gondoltam Én is!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) De Mi ketten leszünk....jön a párom is!!! Nem gond??? |
|
|
|
2010.12. 25. - 18:55:29
Létrehozva:
|
|
|
Sünikém, nem gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összedobok majd valami kaját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kocsival jöttök?
|
|
|
|
2010.12. 25. - 19:27:25
Létrehozva:
|
|
|
Sünikém, nem gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összedobok majd valami kaját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kocsival jöttök? Persze,hogy kocsival!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Oké Angeka...megbeszéltük!! Itt is köszipuszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.12. 25. - 21:12:54
Létrehozva:
|
|
|
Igazán nincs mit Sünikém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.12. 25. - 21:32:59
Létrehozva:
|
|
|
és aztán este meg szerintem megint alapozunk az Íjászban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és onnan Pecsa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
állítólag lehet -11 fok körül 30-án. hú úgy bekajáltam már megint, hogy majdnem rosszul lettem. de végre hazaértünk és most csak fekszem és emésztek. XD és itt is úgy elkezdett esni ez a hülye porhó a még hülyébb viharos széllel karöltve.... ehhh. No mindegy, holnap ki se dugjuk az orrunkat végre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megyek Fiúk a klubból-t nézni. Már csak 2 dvd van hátra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 26. - 08:39:53
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Usi, remélem sikerült megemésztened a sok kaját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész nap ettetek a nagyinál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi 10-re megyünk a Pecsához, mert a Judy jegye is nálam lesz és ő hamarabb szeretne bemenni, lévén, hogy fotózik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg előtte délután 4 körül jönnek hozzám Süniék, 6-ra megyünk a Nikiért, aztán nálam leszünk és úgy megyünk majd Pecsába. Ha akartok ti is jöhettek hozzám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Itt is havzott éjjel, minden fehér. Monnyon le az időjárás, 2 nappal ezelőtt kellett volna havaznai, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy az sms-eim megkaptátok? Alig válaszolt valaki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.12. 26. - 09:34:15
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt! Usi, remélem sikerült megemésztened a sok kaját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész nap ettetek a nagyinál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi 10-re megyünk a Pecsához, mert a Judy jegye is nálam lesz és ő hamarabb szeretne bemenni, lévén, hogy fotózik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg előtte délután 4 körül jönnek hozzám Süniék, 6-ra megyünk a Nikiért, aztán nálam leszünk és úgy megyünk majd Pecsába. Ha akartok ti is jöhettek hozzám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Itt is havzott éjjel, minden fehér. Monnyon le az időjárás, 2 nappal ezelőtt kellett volna havaznai, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy az sms-eim megkaptátok? Alig válaszolt valaki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Morgen! Én megkaptam az sms-t!!!És válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is fehér minden.....mehetek hányni.....a havat!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 26. - 09:53:40
Létrehozva:
|
|
|
Morgen! Én megkaptam az sms-t!!!És válaszoltam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is fehér minden.....mehetek hányni.....a havat!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép reggelt! Tudom, megkaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó hányást XD |
|
|
|
2010.12. 26. - 11:47:55
Létrehozva:
|
|
|
szerintem akkor a pecsában találkozunk - a többségnek úgysem lesz kedve kibumlizni hozzád, a nyugatinál az Íjász mégis csak közelebb van a Pecsához. Nektek nincs kedvetek alapozni az Íjászban, mint tavaly???
igen, megkaptam én is az sms-t, de gondoltam, nem írok vissza, mert FB-n már kívántam boldog karácsonyt. igazán lemondhatna a hó... asszem jegyvásárlás nekem a helyszínen lesz. Még Mauékkal és Edóékkal is összedumálok. ja, kisebb megszakításokkal kaja volt végig. Bár most sütit alig - inkább húsokat meg köretet. Finom volt minden. Éjjel majdnem megint fájt a gyomrom. |
|
|
|
2010.12. 26. - 12:08:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor ne bumlizzatok ki, Niki cuccait viszont mindenképpen le kell pakolni. Majd meglátjuk akkor.
|
|
|
|
2010.12. 26. - 12:26:08
Létrehozva:
|
|
|
persze, még kialakul. Azért vetettem fel ezt a lehetőséget, mert ésszerűbb a nagy többségre nézve - szerintem.
|
|
|
|
![]() ![]() |