2400 Oldal V  « < 2358 2359 2360 2361 2362 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.12. 26. - 12:44:47
Létrehozva: #47181

devotee

Jaja, csak nálam ingyen tudnak Süniék is parkolni, mivel ott van előttem egy bazi nagy parkoló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki meg nem akar cuccokkal menni bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No majd meglátjuk, nekem mindenesetre 10-re ott kell lennem a Pecsánál. BKV jegyileg meg akkor mindenki jobban jár, ha Pecsánál találkozunk, mert így csak egyet kell lyukasztani a jegyeseknek, vagyis Lolán meg rajtam kívül mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 13:27:48
Létrehozva: #47182

devotee

persze, logikus, hogy Süniék odamennek meg Niki lecuccol, én utána gondoltam az alapozást. De legfeljebb akkor Pecsában tali, a többiekkel meg akkor az Íjászban gyűlünk max. De még van pár nap ezt összehozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 26. - 14:31:55
Létrehozva: #47183

devotee

Majd még megbeszéljük! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 26. - 15:10:37
Létrehozva: #47184

devotee

Sziasztok!

Megint csak átutazóban. Az elkövetkező hétre minden napra van valami programom, van, hogy több is. Nem volt időm végigolvasni, csak belenéztem. Látom Pecsával kapcsolatban már gondolkoztok. Na én lehet nem találok el egyedül, de ha esetleg az Íjászból indulunk, az még megvan. Próbálok majd kicsit lenni, de ha esetleg van valami konkrét, Usi, vagy Lola, tudjátok a számom, esetleg egy sms, hogy hogy készüljek? Ha már tudjátok, fel is hívhatlak benneteket.
Menni akarok, most kezdi ez kitölteni minden gondolatom.

Puszi mindenkinek! Nemsoká találkozunk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 15:39:50
Létrehozva: #47185

devotee

Hát jössz Szuz és kész! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, ha konkrétum lesz és nem bukkansz fel, akkor úgyis felhívlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

áhhh, most fejeztem be a Queer as folk utcsó részét! annyira jó volt ez a sorozat!!!! ha tudom, tuti átírom magamnak! Hiányozni fognak a szereplők és ez a világ! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 26. - 16:24:50
Létrehozva: #47186

devotee

Szuszi, gyere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, én is moziztam, majdnem magam alá csináltam félelmemben, pedig még nem is volt sötét, amikor elkezdtem nézni ezt: http://www.imdb.com/title/tt1179904/ A különféle parajelenségekben eddig is hittem többé-kevésbé, bár sok a csalás meg olyan dolog, amiről később kiderül, hogy csak rozsdás csőnyikorgás, de azért millióból egy mégis lehet igaz... Mint ennek a lánynak a története. A borzasztó az, hogy ez, amit látunk valójában megtörtént, nem is olyan régen, 2006 őszén, Amerikában. Akit érdekelnek a parajelenségek és komolyan szeret félni, az nézze meg, sokkoló!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 17:55:34
Létrehozva: #47187

devotee

jaja, Edó és a pasija a 2. részét nézték meg múltkor moziban. Én még egyiket se láttam. De ő is mondta, hogy iszonyú para. Na majd lehet ráveszem magam - nem szeretem amúgy az ijesztgetős filmeket. Jó a blogbejegyzésed erről!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 26. - 18:11:24
Létrehozva: #47188

devotee

A 2. rész előzetese nem rossz, csak hát szerintem biztos nem annyira jó már, mint az első... ez nagyon kész volt! Pedig bírom a félelmet meg minden, de itt izzadtam, komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgy izgultam a fiatalokért!

Köszi, igyekeztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 20:35:49
Létrehozva: #47189

devotee

nem feltétlen rosszabb mindig a második rész. lehet ez is kivétel.

megint rajzoltam:
http://www.facebook.com/album.php?aid=5079...100000723193793
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 26. - 21:46:02
Létrehozva: #47190

devotee

sziasztok és még mindig boldog karit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

remélem mindenkinek jól telik az ünnep, Usi, remélem jól bírod a nagy kajálást, nálunk is hasonló a helyzet, szuszogni se könnyű xD

30-a nekem kb mindegy, találjuk ki. mondjuk támogatnám hogy akiket ritkán látunk (Süniék, Niki, Tatabánya group, Szuz) meg úgy egyébként is, ha tudnánk kicsit iszogatni, beszélgetni, úgyhogy ha nem is mittomén, hajnali 5kor, de beülnénk íjászba vagy bárhová. mondjuk 7-8? csak egy picit hogy azért tudjunk együtt lenni, a pecsában úgyis szétszóródunk, meg nem fogunk tudni dumcsizni. és hiányoztok! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) látni akarlak titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie életem, menjetek haza hozzád, pihi, nyugi, kaja, aztán gyertek befelé, ne különcködjetek meg melegedjetek otthon mint a nyugdíjasklub (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gyerteeeeeeeeek, naaa!!!

nálunk az ünnep nyugiban, pihiben telt, annyit aludtam hogy az már túlzás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
itt volt Bence 24-én egész délután-este meg ma is, úgyhogy babáztam. tipikus forgatókönyv. gyerek jön, figyel, merthogy nem ismer, tekintve hogy kéthavonta ha lát. figyel, figyel. aztán összekombinálja, hogy velem lehet játszani. na, innentől vérszem. és nem kattan le rólam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden gyerekkel ez van, imádjuk egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tegnap főzőcske, pihi.

fú, na én nem nézek olyan filmeket mint a paranormal activity. általában a horror műfajt nem szeretem. egyrészt a legtöbb annyira erőltetett, hogy nem tudok nem röhögni az ijesztőnek szánt vérgagyi részeken, ami meg igazán meg tud ijeszteni, azzal meg úgy vagyok, hogy ijesztgessék ám a jó k* anyjukat xD

pusza nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyek vissza Marquezhez. a szerelem a kolera idejént olvasom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 26. - 22:16:02
Létrehozva: #47191

devotee

igaza van Lolának - nem értem miért is merült fel a "különcködés" gondolata, mikor eddig jól működött tavaly is ez az alapozós megoldás. "pihi, nyugi, kaja, aztán gyertek befelé" - én is így gondoltam. a 7-8 az már emberi idő.

az jó, ha jól telik a karácsony, Lola. jó olvasást!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 27. - 08:26:56
Létrehozva: #47192

devotee

Én benne vagyok!Tőlem mehetünk a nyilasba.....vagy íjászba??Mindegy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 27. - 10:16:10
Létrehozva: #47193

devotee

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A Niki nem jön! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 27. - 10:32:23
Létrehozva: #47194

devotee

Reggelt!

Igen, Niki nem jön (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval Sünikém akkor letámasztjátok nálam a verdát, vagy még tán az Eurocenter parkolójába is beállhattok, mert ingyen van és fedett és ha havazik, akkor nem kell kivakarni az autót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hátizé, nem érzem különcködésnek azt, hogy bárki eljöjjön hozzám, Niki kifejezetten kérte... most miért mondjátok ezt? Edóék nem jöttek volna hozzám amúgy sem.

Lola, a kajálás az jó, bár már jómagam is besokaltam ettől. Tegnap alig ettem, keresztanyám is megdübbentette az ételhordóját kajával és adott... nem sajnálta, úgyhogy a gesztenyés pulykából flamóztam tegnap, mert az kicsit könnyebb kaja, meg apu csinált ragulevest. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És persze a sütik... rájuk nem tudok nézni

Lola, te vonzod a gyerekeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg taszítom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, meglát egy és máris bőg... mondjuk van kivétel, a kis Alexa, de hát ő már baba korától szeret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Alvási rekordok, azok nálam is vannak, 12 órákat alszom XD

Imádom a horrorokat, de tényleg sok a gyatra, ami viszont kemény az kemény. Szeretem a parát, így vagyok összerakva, már 12 éves koromtól X-aktákat néztem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 27. - 12:13:03
Létrehozva: #47195

devotee

Nem azt mondtuk, hogy az különcködés, ha elmennek hozzád lepakolni meg szusszanni egyet - Lolával arra gondoltunk, hogy utána az esetleges külön alapozás miatt tűnt klikkesedésnek, mikor a többségnek ugye eléggé kiesik a lakásod és azért volt/van a központban megbeszélve a tali. De mindegy. Túlragoztuk.

Niki, miért nem jössz??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na mindjárt utánanézek ennek a Paranormal Activitynek én is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

addig is:

The Clan - Halo - 7. fejezet

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 27. - 13:53:20
Létrehozva: #47196

devotee

Jajj, hát utána ha úgy lett volna, hogy jön a Niki, akkor szerintem mentünk volt, de most is megyünk.

Edó azt írta ő lehet nem jön, mert beteg. Szóval nem tudom hányan leszünk. Árnyékot majd megcsörgetem, meg megpróbálom Ildi DM-et is. Mondom, nekem így is hamarabb el kell mennem az Íjászból, mert 10-kor ütközöm Judyval.

Hóóóóóó, mindenhol.... alig bírtam a kocsit kivakarni belőle, mentem vonatjegyet venni, legalább 25 cm esett és még mindig esik. Oltári nagy tömeg volt az állomáson, minden késik, még az is, ami helyből indul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na erre varrjatok hóembert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerda reggel megyek a 6:18-as Euronightal vissza Pestre, akkor már ne essen ennyi hav, jó? XD

Még este moziztam, megnéztem A tetovált lány-t, a Millennium könyvtrilógia első részének filmes változatát, nagyon izgi volt. Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire jó krimit, de tényleg.

Hááá, jó Paranormal Activityzést, de nehogy szívrohamot kapj! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 27. - 13:54:22
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 27. - 14:33:12
Létrehozva: #47197

devotee

már le is jött a film, csak apu épp most telepedett be a nagygéphez, amire töltöttem :S mindig akkor jön be, mikor oda akarok menni filmezni. Na lehet, hogy adok majd a fear faktornak még egyet és este nézem csak meg a filmet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tuti be fogok szarni, nem szeretem az ilyen ijesztgetőseket, de túlélem XP edzem magam, úgyis elpuhultam így karácsony környékén XD

ja itt is tegnap ha 8x nem söpörtem le a teraszt, akkor egyszer sem - befújta a porhót a szél. Most legalább süt a nap és nem esik/fúj. Hajrá szerdán a visszajutással!

Igen, nekem is írta chaten Edó, hogy lehet nem jön - csak akkor, ha jobban lesz. Meg majd megkérdi a tbányai részleg többi tagját, hogy ők jönnek-e. Részemről Mau szerintem jön, de őt is megcsörgetem majd ma vagy holnap - szerintem Évi barátnőjét hozza, ha jön.
Fix akkor eddig: Süni + párja, Angie, Lola, Judy + társasága, én. Aztán még meglátjuk ki jön.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 27. - 16:41:19
Létrehozva: #47198

devotee

Na tessék, milyen apukák vannak XD Neked nem játszik le divx-et a lejátszód? Úgy rémlik, mintha vinné... vagy csak a szinkronost? No mind1, kivi leszek hogy fog tetszeni a film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó edzésterv XD

Izz még mindig intenzíven hull a hav, nagyon.. a fenyő ágai már roskadoznak. Ez nem por hó, ez a nehéz, nedves hó. Reggelre megfagy, az lesz a királyság.

Akkor a tavalyi csapatból nem sokan leszünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 27. - 17:22:24
Létrehozva: #47199

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:21:46
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 27. - 17:29:55
Létrehozva: #47200

devotee

Szia Trixx!

Részvétem neked a meló miatt, majd szerda-péntek szolidalizálok veled, bár nekem csak napi 2 órát kell benn lennem.

30.-a jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hogy telt az ünnep? Tesód még nálatok van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2358 2359 2360 2361 2362 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
135 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (135 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: