2400 Oldal V  « < 235 236 237 238 239 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
ildi.dm
post 2009.12. 11. - 12:46:06
Létrehozva: #4721

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 11. - 12:25:00) *
Hurrá Vica!!! Kivel mész?

Mode, szerinted miért kell nekem? Lejátszom vele a meccsemet, aztán visszapasszolom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyerekek, lehet sík vagyok, de én még csak ma délelőtt fedeztem fel egy óriási poént ONIP-on.
Az ETS alatt, mikor Martin sasszézik át bal oldalra, Dave-vel helyet cserélve, ugye Dave a nyelvét nyújtja, és olyankor eddig mindig Martint figyeltem. De nem!!! Andy-t kell nézni a háttérben!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hihetetlen, ezen visítok egész nap már!!! Várjatok belinkelem akkor youtube-ról, bár tuti, hogy csak én nem figyeltem eddig a vaksi szemeimmel...
http://www.youtube.com/watch?v=H32c1wEDdwQ...feature=related 6:24 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Na, még valamit akartam mondani, de nem jut eszembe... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Akkor majd jövök. Csók!!!

Haláli!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mart se semmi!!!Capri!Vigyázzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!Még a végén lecsapom a kezedről!!!!!Pedig elvileg Dave-es vagyok!!!!Vagy mi???.....Á!de mégsem!!!Dave!Dave!Dave!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 12:46:09
Létrehozva: #4722

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 11. - 12:23:37) *
Váóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Az enyém is sima álló!Neked melyik bejárat,az enyém Piros/red.
Majd elötte talizunk valahol!!!!Ok? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Oké Ildi a találkozás.Angievel már dumcsiztuk,hogy mitingelünk a konci előtt,akkor veled is.Már alig várom a koncit is és a talit is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A bejárat narancssárga/orange.

Niki a férjemmel megyek.Tudod Gahan Géza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola köszi,hogy raktál fel képet magadról.Már látom te is egy dögös,vörös démon vagy mit Capri és Ildi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj Lola egyébként szétröhögtem magam a hozzászólásaidon.Dave kurválkodik a mikrofonállvánnyal....hát ez kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja különben én ebből a számcserés dologból kimaradtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem csak Angie és Ildi küldte el de őket én is a nick nevükön mentettem el.Csak azért emlitem mert láttam erről is beszéltetek tegnap.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 11. - 12:53:32
Létrehozva: #4723

devotee

ELküldtem Vica a számom...

Niki... hogy rázza a potrohát.. hát beszarás, én sem láttam eddig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kéne egy külön kameraállás Andyről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 13:07:47
Létrehozva: #4724

devotee

Oké Edóka.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gmail-re ment?

Én itt a forumon küldtem privátba.Légyszi szólj,hogy megkaptad-e.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 11. - 13:38:20
Létrehozva: #4725

devotee

Csajok!
Most kávézok,közben búcsúzom Tőletek.
Megyek a Barimhoz hétvégére,hétfőn meg ugye a műtét,kedden hazaengednek,akkor majd jövök ide Hozzátok is!
Addíg is rosszalkodjatok sokat!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
DM legyen Veletek!!!
Pussssssssssssssssssz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 13:41:19
Létrehozva: #4726

devotee

Képzeljétek, voltunk ma állatdokinál, várunk a váróban, hallgatom a zenét.... hallgatom... mondom basszus... ez Depeche Mode! A Route 66 ment. Nam ondom, ez tuti nem rádió, mert ezt nem szokták játszani.... következő szám Policy of Truth áááá, mondom ez DM CD!!!! XD Gráf doktorról van szó, aki nagy név a dokik között, nem hittem volna, h pont az ő rendelőjében fogok DM-et hallgatni XD

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 11. - 12:46:06) *
Mart se semmi!!!Capri!Vigyázzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!Még a végén lecsapom a kezedről!!!!!Pedig elvileg Dave-es vagyok!!!!Vagy mi???.....Á!de mégsem!!!Dave!Dave!Dave!

Mindig örülök plusz egy Martin fannak, van kivel csorgatni rá a nyálam XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 13:44:12
Létrehozva: #4727

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 11. - 10:20:47) *
Csááááá!

Egy hónap és indul a Korona hadművelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJ, ezt az új sereg tagok még lehet, hogy nem is tudják, mindjárt kifejtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elküldtem neked is a mélt, hamarosan meg is kell érkeznie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

megkaptam a mailt, köszi! jajdeszépek... azért mekkora volt az Anton-kiállítás... nem lehetett kihúzni a Mode-teremből.

koronás dologról már nagyon rég értesültem... up to date vagyok, mint állat.
még vacillálok, nem biztos... fura. akkor érne valamit, ha biztosan tudnánk hogy bazi sokan leszünk. mert egy-kettő a soktízezres tömegben nemnagyon érvényesül. de ha olyan igazi flashmob lenne, hatalmas lenne. tetszene ezeknek a szőrmókoknak.

egy hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 13:46:56
Létrehozva: #4728

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 11. - 12:15:06) *
Helló csajok.

Látom már jött a hir,hogy ÉN IS OTT LESZEK A KONCIN. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ildi,Edóka azt is láttam,hogy örültetek neki hát még én.Olyan boldog vagyok,hogy ki se tudom mondani.Álltam a buszmegállóban és idiótán vigyorogtam a boldogságtól.Láttak sokán,biztos gondolták,hogy hülye vagyok de letojom.

Capri:a kérdésedre a válasz azt,hogy "csak" sima álló.De én ennek is nagyon-nagyon örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem sok jegy volt már és gondolom a jó helyek már foglaltak de sebaj a lényeg,hogy ott leszek.Remélem semmi nem jön közbe.

nem rossz az a sima álló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kordonhoz Vica és tutijól látsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 13:47:23
Létrehozva: #4729

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 11. - 12:46:06) *

Dave biza! mondjuk Martint is imádom, az agyát, a hangját, a kis személyiségét.
de hát Dave... minden porcikáját... kivül-belül.

ja meg a koncertjegyekhez: nekem is piros sima álló van, viszont júniusban barátnőm adott egy kis casht az egyik szekusnak, aztán beengedte a kiemeltbe. meg máshogy is be lehetett jutni, én tuti előre fogok kúszni valahogy. vagy belopnak, vagy lefizetek valakit
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 13:47:27
Létrehozva: #4730

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 11. - 11:56:55) *
Hát Capri.. én olcastam a Deeper Into Darkness-t.. imádtam, múltkor mondtam is, imádtam ahogy szemétkedtetek D-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon nagyon tetszettek a karakterek!!!!

Olvassátok el csajok!!!

igen igen olvassátok el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arra vagyunk a legbüszkébbek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annak meg örülök, h tetszett neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 13:49:27
Létrehozva: #4731

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 11. - 12:53:32) *
ELküldtem Vica a számom...

Niki... hogy rázza a potrohát.. hát beszarás, én sem láttam eddig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kéne egy külön kameraállás Andyről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

minek? tapsol, integet, látványosan tekerget valami gombot, tapsol, integet, teker, nyomkod. ez a koreográfia. apamaci. aszexuális apamaci
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 13:50:52
Létrehozva: #4732

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 11. - 13:49:27) *
minek? tapsol, integet, látványosan tekerget valami gombot, tapsol, integet, teker, nyomkod. ez a koreográfia. apamaci. aszexuális apamaci

Faith - et idézve "beles tapsgép" XD De én nem vagyok gonosz Andy-vel, husimanó ő is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 14:01:52
Létrehozva: #4733

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 11. - 13:50:52) *
Faith - et idézve "beles tapsgép" XD De én nem vagyok gonosz Andy-vel, husimanó ő is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

beles tapsgép... behalok. és tényleg.
perszepersze, szeressük, merthát naná, de nekem Mart és Dave a lényeg, mindig is ők voltak, lesznek. bár alighanem jól el lehetne borozgatni Andyvel, kenyérre kenhető egy manus.

Capri, nézd csak, kettesben vagyunk... úúdeizgi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 14:11:13
Létrehozva: #4734

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 11. - 14:01:52) *
beles tapsgép... behalok. és tényleg.
perszepersze, szeressük, merthát naná, de nekem Mart és Dave a lényeg, mindig is ők voltak, lesznek. bár alighanem jól el lehetne borozgatni Andyvel, kenyérre kenhető egy manus.

Capri, nézd csak, kettesben vagyunk... úúdeizgi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

húúú jaj vigyáááz XD

jaja, Andy intellektuál embernek tűnik XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én Martinnal is jól el tudnék dumálni... .de asszem mindhárommal jól el tudnék dumálni XD

Jaj, mennem kell hajat mosni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 14:29:21
Létrehozva: #4735

devotee

olvasom a Deeper..-t. nem vagytok épek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 11. - 14:37:01
Létrehozva: #4736

Violator

JÚÚÚJ Vica, most olvasom a jó hírt! Nem csodálom, hogy vigyorogtál a megállóban, az emberek meg akik nem értettek, le vannak szarva, nem tudják mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a korona hadműveletről tudok, de azt nem tudom honnan szerezzem be, ti már találtatok jót? Amiket én találtam azok mind nagyon "brazilosak" voltak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 11. - 14:47:41
Létrehozva: #4737

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 11. - 11:35:02) *
Bírnád!Míííííííííííííí???
"Bevezetnéd Szombathely rejtelmeibe szívesen!!!" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát szerintem nem Szombathely rejtelmeibe vezetném bele XD XD XD
Vica jössz koncertre???????????? jajjj dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikiii XD XD Inkább csináljunk 2-t belőle, egyik a tiéd lehet XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 14:55:05
Létrehozva: #4738

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 11. - 14:29:21) *
olvasom a Deeper..-t. nem vagytok épek.

hehehe, majd mesélj róla, h tetszett XD

Idézet (Léna @ 2009.12. 11. - 14:37:01) *
JÚÚÚJ Vica, most olvasom a jó hírt! Nem csodálom, hogy vigyorogtál a megállóban, az emberek meg akik nem értettek, le vannak szarva, nem tudják mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a korona hadműveletről tudok, de azt nem tudom honnan szerezzem be, ti már találtatok jót? Amiket én találtam azok mind nagyon "brazilosak" voltak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

home made?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 11. - 15:06:09
Létrehozva: #4739

devotee

Na mesélek nektek valamit, amin tudtok röhögni remélem XD

Ma 7 órám volt, 7. óra után vígan futok a DM plakáthoz a suliba, hogy leszedhessem. Elkértem portástól, le is szedtem, és amikor tettem el a táskámba, azzal együtt kerestem a lakáskulcsot is. Hát aztán hoppá., nincs nálam a lakáskulcs, otthon meg nincs senki. na hívtam is anyámat, hogy mit most mit csináljak. Ő tudtomra adja, hogy nem jöhet el a munkahelyéről. na mondom este 10-ig a ház előtt dekkolok majd XD. Aztán mondta, hogy hívjam fel papámat, majd elvisz anyámhoz és akkor odaadja a kulcsot. Ok hívtam, megbeszéltük. Hív vissza 5 perc múlva, hogy náluk van egy pótkulcs a mi lakásunkhoz. Jajj mondom hála az Istennek, papám elhozta, és olyan jót röhögtem magamon hogy az hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 15:11:42
Létrehozva: #4740

devotee

[quote name='Capricornus' date='2009.12. 11. - 14:55:05' post='7446']
hehehe, majd mesélj róla, h tetszett XD

hááát. nyelem a nyálam itt-ott, nem tagadom. ahelyett hogy rápihennék az esti partira, itt birizgáltatom az érzékeimet: RTU, rekedtes Dave-hang, meg a Deeper. hát, 18as karika.
beszállnék az írogatásba egyszer szívesen
(bárHP-ben nem vagyok otthon)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 235 236 237 238 239 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
127 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (127 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: