2400 Oldal V  « < 2361 2362 2363 2364 2365 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2010.12. 29. - 13:23:46
Létrehozva: #47241

devotee

Sziasztok!

Niki,nagyon sajnálom,h nem tudsz jönni,de tényleg az egészség a legfontosabb! Drukk nektek,és reménykedjünk,h a jövő év jobb lesz,én is ebben bízom!;)

Jó volt a kari nálunk is,iszogattunk,zabáltunk,fetrengtünk a tv előtt,néztük egymás után a filmeket! Anyukám megkapta dvdn az Ausztráliát,tök jó az a film,és Hugh Jackman amúgy is,hmmmm...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jövök én is Pecsába! Holnap veszem a jegyet még délelőtt,remélem akkor még olcsóbb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 29. - 13:31:56
Létrehozva: #47242

devotee

hát nekem jegy valszeg majd a helyszínen lesz megvéve. belefér - úgyis április óta nem voltam, túlélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó, hogy te is jössz Macsus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jössz az Íjászba is alapozni?

ma hívom Maut hogy vele mi a helyzet.

Angie: gáz, hogy elkéstél? a lényeg amúgy, hogy felértél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én fodrászhoz sétáltam csak fel ma az egyik utcába de vagy 4x majdnem eltanyáltam + k. hideg van, de hozzá lehet szokni. Asszem holnap jól beöltözöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja és zsír lett a hajam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (tiszta Charlie angyalai a 70-es évekből XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 29. - 17:10:05
Létrehozva: #47243

devotee

Na elmennek a pééébe a 2000ft-os holnapi jegyárral! :S no mindegy.

na holnap nem jönnek Mauék.

Akkor jó lenne megbeszélni, hogy mikor talizzunk az Íjászban. Vagy legalábbis tudnom, hogy 8 körül ott lesztek-e már? mert én a 7-essel megyek akkor be, ami kb. 8-ra van benn.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 29. - 17:46:57
Létrehozva: #47244

devotee

Usi,igen,megyek én is az Íjászba! Akkor én is olyan 8 körülre tervezem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 29. - 18:59:03
Létrehozva: #47245

devotee

remek! remélem Angie-ék hamarabb odaérnek asztalt foglalni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 29. - 20:41:36
Létrehozva: #47246

devotee

váltakozik a bulihangulat és a depresszió - oh yeah!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 30. - 07:29:28
Létrehozva: #47247

devotee

Reggelt!!!!

Ah, de gyilok volt a tegnapi napom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont legalább jó hangulatú, bár enni csak este tudtam, mert amúgy nem volt rá időm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, annyira nem volt gáz, mert a pénzügyes Orsi is benn volt, szegény... de ő már kedden is... annyi melója van, hogy nem tudná január elején megcsinálni, mert ugye akkor a bért is csinálni kell. Na szóval ketten fagyoskodtunk, meg megosztottunk a karácsonyi élményeket egymással, a nagy zabálásokról, meg úgy az egészről. Posta nagyon kevés volt, összesen 3 számla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg hétfőn... jött vagy 120. Szegény Andi... Na szóval jót dumáltunk, zenéltünk, aztán hirtelen eszébe jutottam néhány embernek, mert csomóan felhívtak. Du. mentem be az OVB központba, ott megbeszéltük, hogy kinek és mit vigyünk, Krisszel egyeztettem a hónapot, és R2-es lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Duplán számolódik a jutalékom XD De zsír.......... na szóval ott is elbeszéltük az időt, és aztán már csak arra volt időm, hogy hazarohanjak, mert jött értem az Uram és mentünk Vecsésre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah........... annyi kérdéssel bombáztak a nejével ketten, hogy csak kapkodtam a fejem! XD Meg persze röhögtünk a nyomorunkon, de lesz megoldás! És ez olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóó... Este 10-re értem haza, aztán egyből nekiálltam az anyaguk kidolgozásának, ami bonyolult, mert minden van, csomó biztosítás meg hitel /autó, lakás/, szóval sok munka lesz vele, de ha tudunk javítani havi szinten a kiadásokon, akkor már roppantul fogunk örülni! XD És tuti tudunk!!! XD

Eltaknyolás, szerencsére valahogy még idén télen elkerült az elesés. Meg ugye az új csimmi talpa frankón recés, nem csúszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a hajadra, biztos klassz!!!!!!!!!!

Ah, fene.... még nem jutottam el a jegyek vegvételéig (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) egyszerűen nem volt rá időm, de akkor megszívtam. óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóó, majd még ma azért felhívom a Metro-nómot, hátha van még elővételes!

Macsus, örülök, hogy te is jössz! Akkor Íjász, de még nem tudom hánykor! Megbeszélem majd Süniékkel, hogy akkor hányra menjünk, mert jön Árnyék is, az Árpád hídnál kell felszednem, ami tök jó, mert útba esik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom Maut, hogy nem tud jönni bulizni, beszéltem vele tegnap.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 30. - 07:55:49
Létrehozva: #47248

devotee

Niki, itt a csimmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://img407.imageshack.us/img407/7749/dscf4290resize.jpg)

(IMG:http://img291.imageshack.us/img291/6066/dscf4289resize.jpg)

(IMG:http://img259.imageshack.us/img259/7021/dscf4288resize.jpg)

Edó pedig ezt a linket kérte, hogy osszam meg, Gahan kutyus, elvihető:

http://www.illatosut.hu/allatvedo.php?pid=12263
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 30. - 08:42:41
Létrehozva: #47249

devotee

reggelt!

no hát Edó írt, hogy nem fog jönni, mert beteg - Valics meg nincs otthon, többi tbányai passz.
Suz 8 körül ér fel Szegedről, ha nem késik a vonat.

Metro-nómban már nincsenek elővételes jegyek, tegnap vették meg az utcsó hármat és jött is a körlevél FB-n róla, hogy már csak a jegypénztárnál lesz. Szóval szerintem 10-re mi is megyünk veled Angie hogy tuti legyen jegy.

na jó sűrű napod volt! a csizma jól néz ki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 30. - 11:04:14
Létrehozva: #47250

devotee

Megérkezett az új telóm!!!!!!!!!!!!!!!!! ismerkedés indul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 30. - 13:31:02
Létrehozva: #47251

devotee

Grat Usi!!!

Lehet Süniék sem jönnek, betegek lettek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 30. - 14:21:42
Létrehozva: #47252

devotee

NE MÁÁÁÁÁÁÁÁR!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 30. - 15:39:40
Létrehozva: #47253

devotee

Én már meggyógyultam!
De az Ildy..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 30. - 15:44:57
Létrehozva: #47254

devotee

Majd mingyá belevágom egy nagy kád forró vízbe....aztán meglátjuk....hátha!!!
Még gyertyákat is gyújtok neki a kád szélén!!(Na nem félre érteni...nem olyan gyertyákat)
Illatosokat!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 30. - 15:53:42
Létrehozva: #47255

devotee

ezek szerint ha Ildi nem lesz jobban, akkor te sem jössz, nem? egyébként jobbulást neki!!!

ja és kaptam sms-t valakitől - szerintem Ildi Dm lehet, de nem tudom ki az, mert az új telcsiben van a SIM kártyám és még nem másoltam át a névjegyzéket. No mindegy, majd este úgyis a régit viszem aztán kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 30. - 15:57:55
Létrehozva: #47256

devotee

Egyedül nem megyek!!!
De valszeg megyünk!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 30. - 16:34:37
Létrehozva: #47257

devotee

remélem, hogy jobban lesz Ildi is!
csak nehogy rosszabb legyen az egészségének, hogy eljön. de persze örülni fogunk, ha ott lesztek ti is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na lassan elkezdek készülődni én is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 30. - 16:39:04
Létrehozva: #47258

devotee

.

A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:19:24
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 30. - 16:47:57
Létrehozva: #47259

devotee

Beteg az Ildi? Jobbulást neki Sünci.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 30. - 17:03:53
Létrehozva: #47260

devotee

Sziasztok!

Jó bulizást nektek ma estére! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Képzeljétek, kaptam karácsonyra 2011-es dM-es naptárat, nagyon baba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2361 2362 2363 2364 2365 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
148 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (148 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: