2400 Oldal V  « < 2362 2363 2364 2365 2366 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.12. 30. - 17:13:21
Létrehozva: #47261

devotee

na kukucs
bocs h eltűntem, de otthonról valahogy nem volt hangulatom írogatni.

nem is tudom, akartam-e reagálni valakire. ja, Niki
neked mindenképp.
ne aggódj, drága, biztosan jó jön. nyugodtabb időbeosztás, babaprojekt, minden jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajj, Usi, de mosolyogtam. tőlünk hívtak titeket, arról az osztályról, ahol dolgoztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, ezért túlóráznak a srácok decemberben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet még az ügyintézőt is ismerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) biztos klassz a teló.
nagyon szeretnék én is már egy újat, androidosat szeretnék, a samsung galaxy tetszik, vagy Nokia. majd ősszel.

tegnap értünk vissza pestre, hamar készültünk, mentünk Compact Discora, jó volt, CSABAHH... ahh... ahhh... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ma meg nagy nehezen megszerveztem a szilveszterezésünket, és próbáltam oxigénhez jutni. nem egyszerű, eléggé beteg vagyok, lájtos arcüreggyuszi. na de mindegy, elvagyok, orrspray a barétunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
igyekszem én is valamikor odatalálni az Íjászba, 8-9 között érkezem, inkább nem írok pontosabbat, úgy nem késem el xD

remélem Süniék is jönnek

puszi mindenkinek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 30. - 17:19:50
Létrehozva: #47262

devotee

Lassan indulunk Csajok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most beszéltem Angenkel!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hehe éppen bkv-zik

Niki neked is puszi!!!

A többieknek,majd személyesen!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

pápááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 30. - 17:27:51
Létrehozva: #47263

devotee

Jó bulizást csóóók!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 30. - 18:16:00
Létrehozva: #47264

devotee

Én meg lebénultam, baszkurici... a bal térdem, alig tudom hajlítani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De jönnek értem a Süniék is, remélem a GPS-ük nem viszi el őket a susnyába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott röhögtek a kocsiból, mert hát nem igazán találja meg az 1032-es irányítószámot, pedig létezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is kaptam sms-t egy 30-as számról, de nem tudom ki lehet!

Léna, Árnyék hívtak, ők is mennek az Íjászba 8 körül!

Lola, Usi, viszem az ajándékokat nektek, meg gyógyuljon mindenki!!

Niki, puszi! Meg az összes otthon maradónak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 30. - 18:35:24
Létrehozva: #47265

devotee

na án már majdnem indulásra kész - és egy vadász barátunk már melegít belülről XD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ákos - Majom a ketrecben megy épp lájvban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lájk XD

de jóóó Süni, hogy jöttök! majd a többieknek holnap reagálok, rohanoook.

puszó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.12. 31. - 11:58:55
Létrehozva: #47266

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, hát itt az év utolsó napja. Mit is írhatnék.. igazából köszönöm, hogy májusban "örökbe fogadtatok", sok jó pillanatot szereztetek nekem a gép előtt ülve. Sajnos a személyes találkozó (az én hibámból) mindig elmaradt. Remélem ez jövőre csak változni fog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval csak annyit szeretnék, hogy mindenkinek nagyon boldog újévet szeretnék kívánni, és jövőre már semmi nem foghat vissza, megyek veletek, ahova csak tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Talán érettségi után több szabadidőm lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

2011-ben találkozunk! Jó bulit nektek estére! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Pusziii
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 31. - 13:26:28
Létrehozva: #47267

devotee

reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

huh, bitangjó volt a tegnapi buli!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
élmény volt Sünivel meg Ildivel találkozni végre! élőben még jobb fejek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszi a kétoldali melegítést, mikor kimentünk cigizni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem, Ildi jobban van! (meg Angie lába is!) Süni, még egyszer köszi a söröket meg a jégereket!!!
Meglepődtem, hogy a BB teremben is milyen jó szériát fogtunk ki - alig akartunk eljönni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és voooolt a Useless (97-es nyami bőrgatyás felvétel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Geri: hajrá azzal az érettségivel! tényleg nem olyan vészes, mint ahogy beállítják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és remélem én is hogy jövőre végre személyesen is találkozol a csapattal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én is BUÉK-ot kívánok mindenkinek így előre is!
most nekem "nyugdíjas" szilveszterem lesz szülőkkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 31. - 16:51:52
Létrehozva: #47268

devotee

fúúúú gyerekek, jó volt ez a tegnap este, verje meg a zisten xD szétcsapattam magam, valamint szétcsaptuk a helyet is, ugye babák? jók voltatok mind, puszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angiem remélem lábad javult valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süüüüüüüni csókoltatom a drága asszonykádat, annyira jó csaj! köszi a törkölyt, ma reggel viszontláttuk egymást xD
én olyan beteg voltam ma gyerekek, halál a májra ezerrel. megvolt életem első piától való színes ásítása... xDDDDDDD kb mostanra vagyok életképes, 3 bogyó van bennem

kicsit szégyellem magam a kis pasizásaimért, kicsit sok volt, de már mindegy, túlpörögtem. nagyon jó volt a kisteremben is, áááá, sosem megyünk pedig annyira imádtam. de Gabikával lehet pörögni. egyem a kis husát

na, lassan ideje lesz összevakarni magam, mert estére bombán kell kinézni Csabinak, istenem egy pasi aki tényleg érdekel, és előtte meg olyan nyuszi leszek hogy fúj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és jelen állapotomban erősen távol állok ettől, úgyhogy lesz munka vele.

mindenkinek nagyon nagyon nagyon boldog új évet!!!!! aki pihiz, pihizzen, aki bulizik, pörögjön, pussz mindenkinek drágáim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
köszi nektek ezt az évet, rengeteg dolgot kaptam tőletek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 31. - 17:30:49
Létrehozva: #47269

devotee

Nem tudok most mi mást mondani, csak ennyit:

BÚÉK

Idézet (Niki @ 2010.12. 31. - 17:22:53) *
Nem tudok most mi mást mondani, csak ennyit:

BÚÉK

Remélem jó volt a buli, ma is jó szórakozást mindenkinek aki megy, meg aki nem megy annak is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csók Sereg!!!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

B Ú É K

Gondoltam rátok tegnap sokat!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 31. - 17:34:56
Létrehozva: #47270

devotee

Lola: nem volt gáz a pasizás! így kell ezt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a lényeg, hogy jól érezted magad - és szerintem a pasik is, akikre figyeltél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, nekem tegnap tett be a 3 jéger de kultúráltan kipakoltam a mosdóban és utána mehetett tovább a piázás meg a buli XD ja azt láttam, hogy Gábor becsületesen tombolt végig - szimpi volt, csak kár hogy nem volt rendes bemutatás, csak sejteni tudtam, hogy ki is ő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá hajrá a Csabival és jó bulájt!

Niki: neked is buék! Süni mutatta ám az sms-ed tánc közben.
Ja meg Judy fotózott minket serényen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 31. - 17:55:38
Létrehozva: #47271

devotee

Jajjj,jó volt a buli!!! Köszi Süni a jégereket,tudom,már megköszöntem párszor!:D
Aranyosak voltatok,és Lola egyáltalán nem voltál gáz! Valamikor pasizni is kell!:D
Ja igen Usi,bánom is,h elmaradt a Gáboros bemutatás!
De nagyon feelinges volt még a táncra hangolódás is,a dohányzóban!:)

Boldog új évet mindenkinek! Jó partyt aki ma megy!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 31. - 18:00:20
Létrehozva: #47272

devotee

jajaja, az az ücsörgős beszélgetéses hangolódás is jó volt valóban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
örülök, hogy te is jól érezted magad Macsus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt kicsit dumálni meg filozofálgatni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és fény derült a rejtélyes sms-küldőre - valóban Ildi Dm az! puszil mindenkit és sajnálja, hogy nem tudott tegnap jönni. Holnap ha minden igaz, beszélek vele telefonon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és buékot kíván mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 31. - 18:25:50
Létrehozva: #47273

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 31. - 18:00:20) *
jajaja, az az ücsörgős beszélgetéses hangolódás is jó volt valóban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
örülök, hogy te is jól érezted magad Macsus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt kicsit dumálni meg filozofálgatni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és fény derült a rejtélyes sms-küldőre - valóban Ildi Dm az! puszil mindenkit és sajnálja, hogy nem tudott tegnap jönni. Holnap ha minden igaz, beszélek vele telefonon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és buékot kíván mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen,szerintem is!:D Más tuti,hülyének nézne,hogy szeretek a lakótelepen mászkálni:D

Na,akkor jól tippeltünk!:) Neki is boldog új évet!:)

Angie: hogy van a lábad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 31. - 18:29:14
Létrehozva: #47274

devotee

Na, akkor örülök, jól nyomtátok hoztátok a formát, nem hoztatok rám szégyent, büszke vagyok rátok, hehehehe!!!!!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 31. - 18:58:50
Létrehozva: #47275

devotee

Niki: naná, hogy hoztuk a formánkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus: dehogy röhöglek ki ezért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha megtalálod magadnak ebben azt az érzést, amit keresel és jól érzed magad tőle, akkor senki nem kifogásolhatja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csináld csak csajszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 31. - 19:09:37
Létrehozva: #47276

devotee

Ahoj,

ahhhh, jó buli volt, bár nekem elég nagyisra sikerült a lábhúzódásom miatt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne tudjátok meg hogy fáj most is... nem tudom behajlítani, mintha fatörzs lenne... úgyhogy nem sokat javult tegnap, vagyis ma hajnal óta és reggel igen nehezen tudtam ráállni. Köszönöm az érdeklődéseket! Jól esik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt félretéve nagyon örültem, hogy ilyen sokan eljöttetek, meg Süniék is végre buliztak velünk, és nagyon kivi leszek Judy képeire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint ránk kattant, és csomót fotózott, meg én is, az ő gépével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No azokra duplán kíváncsi leszek!

Lola, cuki voltál, ahogy ölelgettél XD Láttam hogy már kicsit delírium tremensben vagy, mozgott a föld is, meg minden, és nagyon rákattantál arra a sapis, napszemcsis srácra meg még másokra is, de hát jól érezted magad életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó így zárni az évet, minden nap buli, buli hegyek! De a színes róka az kellemetlen lehetett, Vica vitt haza vagy egyedül sikerült eljutnod az albi-ig? XD Ezt kétlem mondjuk... XD

Usi, te is nagyon édi voltál, jókat énekeltünk! Csak nekem minden tánci kimaradt javarészt a lábam miatt, épp a Wrongnál meg a Question of time-nál nem tudtam semmit csinálni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Se ugra-bugra, se dobogás... monnyanak le a bunkó nyugdíjasok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Macsus, neked is nagyon örültem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, gondoltunk rád a Policy alatt XD Hogy vagy? Minden ok?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 31. - 19:23:45
Létrehozva: #47277

devotee

.

A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:20:36
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 31. - 19:36:31
Létrehozva: #47278

devotee

Hellllóóóó Csajok!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!!Nekem momentán nem a buli volt a nap fénypontja,hanem az,hogy találkozhattam és beszélgethettem veletek!!Nagyon jó fejek vagytok!(habár ezt eddig is tudtam) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

IMÁDLAK BENNETEKET!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Boldog új évet mindenkinek!!!

Mi lehet,hogy itthon maradunk!!Most mondtuk le az esti bulit!!Pihengetünk....van mit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 31. - 20:14:39
Létrehozva: #47279

devotee

Trixx is BÚÉK-ot kíván mindenkinek, nincs nete, így ide nem tud írni, de megkért, hogy adjam át! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, jajj, tudom milyen, mikor nővéremnek volt a csontvelő átültetése, és én adtam neki, nekem is kellett járnom minden nap kétszer a Szent László Kórházba innyekcióra, ami olyan hatást váltott ki, hogy az őssejteket a csontomból kilökte a véráramba, de ez azzal járt együtt, hogy minden porcikám fájt. És 1 hét után rosszul is lettem már, mert nagyon fájt mindkét vállam.

Köszi neked is, majd jobbítom a lábam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni, egyelek meg benneteket, cukorpofik voltatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindketten (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szintén örültem, hogy személyesen is találkozhatunk végre és nem csak 20 méterről integettünk egymásnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt a dumcsi, majd ha megint lesz buli mindenképpen szólunk és gyertek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

El is hiszem, hogy lemondtátok, engem is hívtak Mezőberénybe, de passzoltam XD Inkább alszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

BÚÉK!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 00:27:01
Létrehozva: #47280

devotee

Angie, ha nem javul a lábad, mutasd meg vmi dokinak! nehogy vmi komplikáció lépjen fel!

Niki: kitartást a szurikhoz! nagyon drukkolunk nektek! tegnap is ittunk a babaprojectetek sikerére, emlékeztek többiek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni: megértem hogy pihiztek - én is azt teszem. éjdél után 3 perccel ébredtem fel - 10 után bealudtam - úgyhogy csak átmásztam anyuékhoz buékozni ásványvízzel XDDD

Trixxinek is happy új évet!

meg úgy most már mondhatom hivatatalosan is hogy BUJJJÉK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2362 2363 2364 2365 2366 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
123 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (123 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: