2400 Oldal V  « < 2363 2364 2365 2366 2367 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 16:36:53
Létrehozva: #47281

devotee

na az előbb beszéltem jó másfél órát szerintem Ildi DM-mel. Megvan és puszil mindenkit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 16:56:36
Létrehozva: #47282

devotee

Helló,

a lábam már jobban van, tudok járni XD

Jajj, ma aludtam jó sokáig. Éjjel felébredtem a durrogásra meg a tüzijátékra és a petárdázásra, de kb. az volt fél perc és vissza is aludtam. Kaptam csomó sms-t éjjel, amiket csak reggel láttam meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont a hideg nem enyhült (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi, ásványvizeztél? XD Én majd ma iszok valamit anyuékkal este, éjjel nem keltem fel.

Másfél óra, szép maraton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mit újságolt Ildi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 01. - 18:58:28
Létrehozva: #47283

devotee

kukucs

boldog új évet nektek ismét
nagyonnagyon!

Niki, ittunk ám rátok, bizony! hajráhajráhajráááááááá

nahát, mindenki otthon punnyadozott? ejnye. barátnőmék meg azon röhögtek este hogy végülis mennyire jó hogy nem is látszik rajtam hogy mennyire rottyon voltam egész nap xD kivakartam magam, nem volt egyszerű... össze kellett kaparászni az életerőmet, de csak annyit mondott barátnőm: CSABI és már jobban is lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, tök jó hogy helyrejött a lábad, már épp akartam csatlakozni Usihoz, hogy menj orvoshoz, de akkor tárgytalan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó
úúú, igen, a sapis fiú... nyami. nagyon tetszett, fincsi volt. köszi h megerősítettél benne hogy megtörtént, mert nem voltam benne biztos hogy nem csak flesseltem xD

na, akkor most mesélek, akit nem izgat, nyugodtan abba is hagyhatja az olvasást, mert a szilveszter estémről lesz szó. csak le akarom írni
jó kis helyünk volt a klubban ahova mentünk, négy nagy kanapé, fotelek, kis üdvözlő falat kaják, meg welcome drink, nagyon luxi volt, ezen röhögtünk mint az idióták, a csapat szabolcsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
idióta fotókat csináltunk, ajjajjajj előre félek, meg beszélgettünk, merugye ahhoz képest hogy 9re volt kiírva a koncert, olyan fél11-11 felé kezdtek. na de.
addigra már összecimbiztünk a zenekar felével. de hogy? úristen de édesek ezek a fiúk, hát halálra meghatódtam. ülünk ott az asztalunknál ketten Kriszta barátnőmmel, beszélgetünk. odajön hozzám a Begi, ő a zenekarban a dj meg az ilyen mindenféle kütyükért felelős mester. na és odajön konkrétan hozzám, hogy ez a Compact Disco asztal? háhá, mondom afféle. merthogy ő jött koccintani, ó mondom tök jó, miután rommá kommentelem az oldalatokat, amiért bocsi is és le is állok, meg hogy ugye be is jelölt facebookon, mondom tök jó személyesen találkozni, be is mutatkoztam. azt mondja nekem, úgy röhögtem, hogy "szerinted nem vágom ki vagy?!" háháhá, ez a drága ember, hát ez frankón meg is nézett fb-n, nem csak bejelölt, merthogy a profilképemről tuti nem ismerne fel az fix. meghaltam. és akkor ott beszélt nekem tök sokat, meg hogy nehogy abbahagyjam, írogassak nekik, mert örülnek meg fontos nekik, aranyos volt, nem is értettem, sosem reagál semmire meg azt hittem tök nem vagyok neki szimpi, erre magától odajön. wow. meg előtte Gáborral, a billentyűssel beszélgettem a pultnál. én nem mertem volna megszólítani de olyan kedvesen rámmosolygott, hogy így már egyszerű volt. jááááj, és megtudtam tőle hogy ott maradnak egész éjjel bulizni, úgyhogy már megvolt az örömöm.
ja, a fénypont: majdnem elájultam a hirtelen rám törő szeretetrohamtól. állunk a tánctéren már, várjuk hogy kezdődjön a koncert, már nagyban hangolgattak, erre Begi lejön a színpadról hozzám, hogy neki van egy ötlete, most jutott eszébe. hogy ő azt szeretné hogy legyen egy kis baráti társaság, egy elit csapat aki a zenekar kezdeteitől velük van és akik tényleg fontosak, egy afféle fanklub, és hogy ő arra gondolt hogy akkor ennek én leszek a vezetője. (!!!!!!!) anyám borogass, meghaltam rajta. tisztelegtem egyet, mondom igenis, meg még ott is beszélgetett nekem, hogy ez úgy lesz hogy ha netántán kinövi magát ez a zenekar, akkor is mi velük maradunk, meg akkor már nem lesz belépés, mi leszünk a belső kör. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ez...
ebben a nem kicsit föld felett lebegős állapotban kezdődött a koncert, és így is telt végig, eszméletlen hangulat volt. még showt is nyomtunk. van egy kis intermezzo az electropop című számunk közepén koncerteken, amikor Begi beskandálja a mikrofonba hogy "gyere babám szilvát lopni, utána meg hancúrozni!". még amikor ezt először hallottuk, akkor találtam ki h mekkora poén lenne beküldeni közvetlenül ez után így válaszként hogy HUJU JUJU JUJU JU! - és tegnap megcsináltuk xD látnotok kellett volna a srácok arcát! Begin ez a totál megdöbbenés egy villanásig, ahogy felkapta fejét, ránk nézett, utána meg így le lehetett olvasni a szájáról hogy "az kurvajó" xD Csabi is behalt, úgy röhögtek! és ez mindig csak egyszer van a dalban, és tegnap beküldték még egyszer hogy megcsináljuk-e újra, és hát persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg efféle kis játékok mentek a zenekar és köztünk, Csabival volt egy kis intermezzonk, barátnőim valamin ujjongtak, így rámnéz, bele a szemembe, hogy "a vidék is velünk van", mire olyan gyilkosan néztem vissza rá, hogy frankón beverte a satuféket így a tekintete, hogy bocsiiii, meg azt mondja "csak a jó értelemben persze", én meg így szemmel vissza, hogy na azért. ááááá, rohadt jó volt, bocs hogy itt vinnyogok de olyan nagyon nagyon nagyon jó volt!!!
koncert közben ért minket az éjfél, tartottunk kis szünetet, persze utána még folytatódott, de volt búék meg minden, himnusz, puszizás, ölelgetés, mindenkihez felment a csaja a színpadra - és itt láttam meg a Csabi nőjét, és ki is nyílt a bicska a zsebemben, mert első perctől nagyon gázul viselkedett a csaj, meg se csókolta a barátját!!! mindenkinek a barátnője tök örömmel rögtön felment hogy az újévre egy csókot váltsanak, őt meg úgy kellett felkönyörögnie, és meg se csókolta, nagyon gáz volt... meg a koncert közben is. az milyen már hogy megy a koncert, ott áll a csaj az első sorban, a pasija a színpadon, ő meg sms-ezik... szégyen. az este folyamán pedig tovább emelte szimpátiánkat. én kajak felbosszantottam magam rajta. képzeljetek el egy imádnivalóan aranyos fiút, aki halál boldogan, jókedvűen pörög, táncol, ugrál, szórakoztatja a barátait, idegenekre rá se hederít, más csajokra rá se néz, semmi cikiset nem csinál - és a barátnője meg kb azon ügyködött egész este, hogy álljon már le, ne pörögjön már, ne érezze már ennyire jól magát. egy energiavámpír hangulatgyilkos volt... el is érte Csabinál a célját. leültette, és addig hisztizett neki meg verte magát, míg az a szerencsétlen srác síkideg fejjel, halál rosszkedvűen nem ült egy kanapén tök egyedül, mert ugye a csaj is kiviharzott. aztán szánalmas volt... Csabi is kiment, Edit mesélte h kb le se szarta a csaját, dumált mindenkivel, a csaj meg ilyen tök kutató meg pincsikutya fejjel visszakúszott a terembe, hogy hol a pasija? fúúúúú, ütöttem volna míg mozog. ilyen fakurvát, és hogy baszhatja el szándékosan annak az embernek a hangulatát, akit elvileg szeret???????????? sajnáltam nagyon a Csabit, ennyire jó pasi, és ezt kapja? ő is? komolyan? (mondjuk ha ez így jó neki, akkor az persze őt minősíti) ehh. rendesen betett a hangulatomnak hogy ezt végig kellett néznem, kicsit le is ült a party meg a dance. na mindegy, azért jó volt, kegyetlen jó betegállat bulizenék mentek, régiek és mostaniak vegyesen, és mind a 11 fős bandánk állatjól bulizott és táncolt végig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és még a zenekaros fiúk is odajöttek végül elköszönni, vagyis csak Begi. a többiek ott szöszöltek mögöttünk, mert ott volt az asztaluk, és így hallottuk, hogy beszélik h el keéne köszönni tőlünk xD de a fakurva miatt nem mertek xD úgyhogy csak már kabátban, biztonságos egyméteres távolságból intett vissza a basszeros gyerek, akinek a cukoraranyos barátnőjével buliztunk, hogy sziasztok, és akkor már Csabi is vissza mert inteni, meg mosolygott, hogy sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Begi meg odajött, leszarta a fakurvát és adott két csókot xD mi si mentünk nemsokára, Gabi barátnőnk, aki nálunk aludt, nagyon szétcsapatta magát, mi viszont tök józanok voltunk Edittel, vagyis én konkrétan nem ittam este csak két pohár bort, utána már csak üccsiztem. 30án megittam az adagomat xD hazajöttünk, még kajcsiztunk Edittel meg beszélgettünk, aztán pihi.

hát ez volt, bocs hogy telespammeltem vele a fórumot de jól esett kiírni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 19:44:20
Létrehozva: #47284

devotee

Lola, úgy látszik az alvás meg a pihi csodát tett a lábammal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma se erőltettem meg, én Sztahanov voltam és egész délután az Uramék anyagán dolgoztam, hogy hétfőn megbeszélhessem Krisz-el, hogy miket számoltam, mik az ötleteim és, hogy összeálljon egy kifizetési terv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj, sok pénzük lesz nyugdíjas korukra XD Baromi sokat spórolok nekik a lakásbiztoin és frankó cuccot viszek nekik Ejjj, szeretem ezt a munkát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cuki a sztorid a tegnap estéről, és micsoda meglepi, valahogy bevonzottad őket, a Lola power működött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk neked van egy olyan kisugárzásod, hogy csak úgy árad, a Tamás is a múltkori filter után mikor vittem haza mondta, hogy aranyosak a barátnőid főleg a Judit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy nem lepett meg, ez a történet, meg hogy ezek a fiúk is halál édesek. No majd azért ha kinövik magukat kíváncsi leszek mennyire maradnak meg ilyennek, de azért jó lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 19:49:55
Létrehozva: #47285

devotee

a sapis csávó az tényleg megvolt, nem halucináltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 01. - 19:58:47
Létrehozva: #47286

devotee

Idézet (Angelus @ 2011.01. 01. - 19:49:55) *
a sapis csávó az tényleg megvolt, nem halucináltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

úúú de jó. ő nagyon tetszett xD
basszameg, szexis kis srác volt

a Fiúk meg... hát, szimpla láw (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
édes ez a Tamás, rágjam meg, puszizom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de jól hangzik ez a kis változás az Uradék pénzügyeiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg jó lehet segíteni másoknak így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illik is hozzád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja mit akartam? háááháááháááá. én csak most egy órája vettem észre hogy az a csodaszuper kávéd amit kaptam az babkávé. és nincs darálóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy még egy ideig nézegetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 20:08:36
Létrehozva: #47287

devotee

Mért nem kérted el a számát, ebben az állapotban szerintem csak egyszer kellett volna megkérdezned XD Azt konstatáltam, hogy nagyon rádtapadt meg te is őrá XD Akkor még ott voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd mikor te leszel a managgerük meg a klubvezetőjük, Lola, új távlat nyílt meg előtted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Átadom Tamásnak az üzikét, most kivan picit lelkileg, mert karácsony másnapján tette ki a barátnőjét... úgy két naponta beszélünk azért, öntöm bele a lelket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igyekszem! Segíteni jó, és nem a jutalék miatt csinálom, az mellékes... azt sokkal jobban szeretem, mikor spórolok valakinek, meg látom az arcukon az örömöt, hogy mindent elérhetnek, ha kicsit spórolnak maguknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Babkávé? Na azt én se néztem... akkor kell majd egy kézi daráló, kérjetek valami idős szomszédtól, biztos van valakinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig azt hittem tegnap azal keltetted magad életre XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 20:13:45
Létrehozva: #47288

devotee

totál rákattantam ma a New Orderre, és minden lemezük istenkirályságos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen a Brotherhood forog:

(IMG:http://www.sebododisco.com.br/imagens/27595.jpg)

Már tudom is mi lesz a következő zenekar, akiknek szépen lassan összegyűjtöm majd a lemezeiket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Technique a topkedvenc, de a többi is isteni, ez meg állat...........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 01. - 21:04:15
Létrehozva: #47289

devotee

Idézet (Angelus @ 2011.01. 01. - 20:08:36) *
Mért nem kérted el a számát, ebben az állapotban szerintem csak egyszer kellett volna megkérdezned XD Azt konstatáltam, hogy nagyon rádtapadt meg te is őrá XD Akkor még ott voltam

Majd mikor te leszel a managgerük meg a klubvezetőjük, Lola, új távlat nyílt meg előtted

Átadom Tamásnak az üzikét, most kivan picit lelkileg, mert karácsony másnapján tette ki a barátnőjét... úgy két naponta beszélünk azért, öntöm bele a lelket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igyekszem! Segíteni jó, és nem a jutalék miatt csinálom, az mellékes... azt sokkal jobban szeretem, mikor spórolok valakinek, meg látom az arcukon az örömöt, hogy mindent elérhetnek, ha kicsit spórolnak maguknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Babkávé? Na azt én se néztem... akkor kell majd egy kézi daráló, kérjetek valami idős szomszédtól, biztos van valakinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig azt hittem tegnap azal keltetted magad életre XD

áááá miket meg nem tudok?! úgy röhögök itt a gép előtt mint az állat xD
hát jó faszi volt nagyon, na. tetszett, de nem is tudom mi volt, csak arra hogy megjelent ott köztünk, nem tűnt úgy hogy bárki ismerné, aztán valahogy a szája a következő élményem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

áá, nem akarok én ilyen nagy dolgokat, elég ha barátok lehetünk, igazán megszerettem őket, elképesztő édesek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó ez az ovb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mostmár én is szeretem azt a gondolatot hogy lesz soksok pénzecském egyszermajd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

neeem, kár lett volna tegnap reggel kiadni magamból xD nembaj majd valamit kezdek vele, beforgatom csokibevonóba, és elrágcsáljuk vagy vmi, mindenképpen incsifincsi lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 21:11:03
Létrehozva: #47290

devotee

Igen, a srác az csak úgy megjelent ott, köztünk és átsett mindenkin, a Vicát is ölelgette, aztán ment hozzád, utána megint Vicához és megszólalt, hogy "Az előbb nem ilyen ruha volt rajtad" Nagyon röhögtünk XD Aztán végleg visszament hozzád és összetapadtatok, mint az üveg meg a tapadókorong XD

Majd egyszer remélem megismerhetem őket én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

OVB az egyik legjobb dolog, amivel valaha találkoztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oh jeee, álommeló <3

Szerintem legközelebb kapsz tőlem egy kávédarálót is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 21:20:27
Létrehozva: #47291

devotee

hehe, Lola, nagyon jó a beszámolód! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem párszor XD plusz tényleg édesek a srácok! a fapicccca típusú csajokat meg én se értem... most miért kell az ilyet? no mindegy.

Angie: huh hát elég sok mindenről beszéltünk Ildivel - már elkezdtek foglalkozni pl. két gyerkőce továbbtanulásával - azt hiszem a kisebbik lánya most megy középbe, a nagyobbik meg jövőre érettségizik - a fia még középsulis szintén. Meg költöztek egyet. HIányol minket nagyon, de nincs most nete, majd talán a közeljövőben lesz. Ja és hétvégenként 30-asokat tud olcsón vagy ingyen hívni - azért beszéltünk mi is ennyit. Updateltem a fórumon és a DM-es világban történtekről, politizáltunk picurit (oktatás, médiatörvény), meg nem is tudom - sok minden szóba került. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na annak örülök, hogy jobban van a lábad! remélem hamar rendbe jön!

hehe, jaja, az a csávó nem volt rossz pasi! és valóban megvolt, Lola - már amennyit láttam a lehunyt szemű elszállt táncolásom közben XDDDD

ja és nekem is itt illatozik a kávé a csomagoláson keresztül is XD daráló talán valahol van itthon, de Szegeden tuti nincs (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd megoldom valahogy XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 21:26:44
Létrehozva: #47292

devotee

Szia Usikám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Micsoda élet van itt most, mert mindenki punnyad és kockul otthon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát hétfőtől indul a pörgés megint, fura lesz visszaállni a napi 6-7 órát alvásra XD De könnyen fog menni, mert most kipihentem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, akkor azért tűnt el ennyire, értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó lenne, ha lenne nete, hiányzik nagyon! Sajna nekem semmi 30-as elérhetőségem nincsen. De legalább veled tud beszélni. Gondolom a Pecsáról is beszámoltál neki XD Állatok voltunk XD

Már most szaladgáltam is a lépcsőn, nem fáj a patám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na tessék adtam is ajándékot, meg nem is XD Szép vagyok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 01. - 21:39:23
Létrehozva: #47293

devotee

Idézet (Angelus @ 2011.01. 01. - 21:11:03) *
Igen, a srác az csak úgy megjelent ott, köztünk és átsett mindenkin, a Vicát is ölelgette, aztán ment hozzád, utána megint Vicához és megszólalt, hogy "Az előbb nem ilyen ruha volt rajtad" Nagyon röhögtünk XD Aztán végleg visszament hozzád és összetapadtatok, mint az üveg meg a tapadókorong XD

Szerintem legközelebb kapsz tőlem egy kávédarálót is XD

áááááááááááááááááááááá
komolyan??????????????????
sírok a röhögéstől, wáháháháhááháháháháháháháháháháháháháhááháháháááá
istenem de jó hogy voltak ott ilyen józan életű kollégák mint te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) soha nem tudtam volna meg ezeket looooool

na inkább veszek egy kávédarálót, még mielőtt te vennél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 21:45:18
Létrehozva: #47294

devotee

hehe, ez nekem is kiesett amúgy - meg csak azt láttam, hogy mindig más pasival táncolsz mikor odanéztem XD meg az rémlik, hogy ketten is táncoltunk egymásnak vetve a hátunkat.

Angie: jajaja, legalább jelentkezett hála az égnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és persze hogy meséltem neki a pecsáról. nagyon sajnálta hogy nem tudott jönni. Megbeszéltük, hogy ha vmikor megint lesz ilyen nagyobb összeröffenés, akkor eljön ő is ha tud. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe, tisztára mint az a Mátyás királyos mese ezzel az adtál is meg nem is dologgal XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 21:45:19
Létrehozva: #47295

devotee

Idézet (lolacska @ 2011.01. 01. - 21:39:23) *
áááááááááááááááááááááá
komolyan??????????????????
sírok a röhögéstől, wáháháháhááháháháháháháháháháháháháháhááháháháááá
istenem de jó hogy voltak ott ilyen józan életű kollégák mint te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) soha nem tudtam volna meg ezeket looooool

na inkább veszek egy kávédarálót, még mielőtt te vennél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem viccelek, láttad, hogy Usi is megerősítette. De arra emlékszel, mikor a melleid közé löttyent a borod? Ott mondtad nekem, hogy frankón a cicieim közé folyt, én meg azt válaszoltam, hogy majd megszárad, erre te meg azt, hogy ez nem biztos XD

Majd legközelebb felveszem mobillal az eseményeket, hogy pontosan tudjuk rekonstruálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veszélyes vagyok ilyen szempontból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 21:45:41
Létrehozva: #47296

devotee

ja és elég erőteljesen kezd kifejlődni az INXS love-om (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 21:47:50
Létrehozva: #47297

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 01. - 21:45:18) *
hehe, ez nekem is kiesett amúgy - meg csak azt láttam, hogy mindig más pasival táncolsz mikor odanéztem XD meg az rémlik, hogy ketten is táncoltunk egymásnak vetve a hátunkat.

Angie: jajaja, legalább jelentkezett hála az égnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és persze hogy meséltem neki a pecsáról. nagyon sajnálta hogy nem tudott jönni. Megbeszéltük, hogy ha vmikor megint lesz ilyen nagyobb összeröffenés, akkor eljön ő is ha tud. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe, tisztára mint az a Mátyás királyos mese ezzel az adtál is meg nem is dologgal XD

Legtöbbet a sapis sráccal pörgött-forgott meg röhögött és ölelgetett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Velem is táncoltál a Preci alatt egymásnak vetett háttal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó lenne, ha tudna jönni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, nekem is a Mátyás király mese jutott eszembe, azért írtam le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 21:55:42
Létrehozva: #47298

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 01. - 21:45:41) *
ja és elég erőteljesen kezd kifejlődni az INXS love-om (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Minden lemezük megvan, nagyon jók ők is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis jók voltak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 21:58:03
Létrehozva: #47299

devotee

igen, emlékszem, hogy veled is táncoltam meg üvöltöttük egymásnak a szövegeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hjajjj azért már hiányzott ez a másik dimenzióba kerülés, amit csak DM bulikon tudok elérni.

Idézet (Angelus @ 2011.01. 01. - 21:55:42) *
Minden lemezük megvan, nagyon jók ők is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis jók voltak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jaja, tegnap végigolvastam Michael wikipédiás angol oldalát - hát nem semmi pasi volt. Sajnálom, hogy már nincs köztünk. (amúgy is elég ködös a halála) No mindegy. A zenéje fennmarad az utókornak, hála a technikának.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 01. - 22:01:12
Létrehozva: #47300

devotee

Elszálltunk rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kedvenc INXS számom: http://www.youtube.com/watch?v=0FRI5Eatbas
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2363 2364 2365 2366 2367 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
156 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (156 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: