2400 Oldal V  « < 2364 2365 2366 2367 2368 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2011.01. 01. - 22:14:16
Létrehozva: #47301

devotee

hát ez rettentő vicces, nem bírom abbahagyni a röhögést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óó, Ildi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lenne ha jönne velünk valahova, rég láttuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen Usi, megvan a hátnak vetett táncunk, meg hogy beszéltük a békekötésünket. ott még teljesen klasszul voltam, amikor a srác került képbe, ott már kissé túl részeg voltam. annak azért örülök hogy legalább nagyjából rémlik. kár lett volna elfelejteni egy ilyen szexi kis példányt xD

Angie, te mesehős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 01. - 22:23:24
Létrehozva: #47302

devotee

Lola: jaja, ezek nekem is megvannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: na gyorsan meg is osztottam a Suicide blonde-ot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) aranyos klipje van XD
amúgy vágod, hogy a Suicide blonde elnevezés Kyle Minogue egy megjegyzéséből jött? Tod, ez akkoriban íródott, mikor még együtt voltak. Wikin olvastam. Nekem eddig (nem hallgattam még végig az összes számukat, csak amire ráugrott a winamp) a Beautiful girl és a Devil inside jön be legjobban - ezeket ugye meg is osztottam a minap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 02. - 09:29:02
Létrehozva: #47303

devotee

Reggelt,

hehe Lola, remélem el tudtál aludni miután kiröhögted magad. Most nem azért, de tényleg viccesen viselkedtél akkor éjjel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom már Judy képeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most küldtem neked FB-n egy vidit az adatlapodra, az is nagyon vicces, a Compact Disco I'm in love című számának werkfilmje XD Gondolom már tuti láttad amúgy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, azt tudtam, hogy Michael járt Kylie-val, de ez nekem is új infó! Szerintem a legjobb albumaik az "X" és a "Listen like thievs" valamint az "Elegantly Wasted" Utóbbi volt az utolsó, amin Michael énekelt és ez a klipje: http://www.youtube.com/watch?v=D2SRrUGW5Gw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 02. - 10:25:40
Létrehozva: #47304

devotee

na ezt meg is osztom én is! tegnap már ráugrott a winamp és nagyon bejön (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) thanks!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 02. - 12:42:16
Létrehozva: #47305

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 02. - 10:25:40) *
na ezt meg is osztom én is! tegnap már ráugrott a winamp és nagyon bejön (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) thanks!

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.01. 02. - 18:22:57
Létrehozva: #47306

devotee

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de mindenkinek boldog új évet kívánok! Keddtől már visszazökkenek a régi kerékvágásba, és újra leszek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 02. - 18:32:50
Létrehozva: #47307

devotee

helyes Suz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

addig is szinkronban iszunk FB-n XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 02. - 21:22:45
Létrehozva: #47308

devotee

Szisztok!!!!

Nem tudok elszakadni a New Order-től (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.
KEDVENC: http://www.youtube.com/watch?v=KahhJpqpf10

A vonaton baromi hideg volt, de leszarom, itt táncolok ezerrel a szobámban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hülye vagyok? Nem!!! Csak imádom a zenét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Szuzi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 02. - 21:43:24
Létrehozva: #47309

devotee

Benyomok egy neocitrant, mert kezdem érezni, hogy valami megfázás-féle kezd elhatalmasodni rajtam. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Köszi MÁV!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 02. - 22:03:34
Létrehozva: #47310

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:17:59
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 02. - 23:20:37
Létrehozva: #47311

devotee

sziiiiiiia Trixx!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezer éve jártál erre, ejnye. no mindegy, lényeg h végre itt vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hogy írtad a telód, eszembe juttattad hogy én is mióta tervezem már, és én is gyorsan összevágtam egy új csengőhangot magamnak, úgyhogy köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meg rommá pakoltam a fb-t új képekkel. karácsonyi képek unokaöcsémről, meg a múltkori főzőcske-házibuli (megtekintehtő benne a gyönyörűűűűűűűűséges Laci, akiről írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a szilveszteri képeket is feltettem. ááá, kiborítóan szarok a fotók - alig tudtam összekaparni ezt a párat ami felkerült. ezek se valami fényesek. de nem baj, ahol olyan fergeteg a hangulat mint nekünk volt, ott nem várhatók jó képek is, mindent nem lehet xD

Angie, gyógyszer, pihi! nehogy megint megrogyjál. én már eléggé gondolkodom valami antibiotikum beszerzésén, mert rémisztő dolgok jönnek elő az arcüregemből... csak nincs orvosom itt pesten :S

gyerekek, február elején 101 klub 15. születésnap a dürerben! ott a helyünk! tatabánya group, meg mindenki! come!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 03. - 00:22:33
Létrehozva: #47312

devotee

Lola: no azt a februárt még meglátom. mikor lenne pontosan?

Angie: kúráld magad. És ilyen táncikálásokat én is szoktam levágni - music forever!

Trixxi: ügyesen vásároltál! nekem is kéne pár cuccot, de most nagyon nincs pénzem.

na közben én is felpakoltam 1 gigányi zenét az új telcsire, de hát az nekem lófütty - kellene vennem egy 8 gigás memóriakártyát. Viszont pozitív, hogy amikor éppen hajlandó a hülye USB portunk felismerni a telefont, akkor könnyebben lehet kezelni, mint a Nokiámat. Attól már megőrültem néha. Na mondjuk itt is volt fejtörés rendesen, hogy mit hogyan kell az új telcsin. De jó lesz ez, én értem. This is a beginning of a beautiful friendship (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 03. - 07:32:50
Létrehozva: #47313

devotee

,.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:18:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 03. - 07:46:34
Létrehozva: #47314

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:18:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 03. - 08:51:22
Létrehozva: #47315

devotee

reggelt!

kóma.

Trixx: állítólag valóban jók az iphone-ok, egyik barátom mondta. De amúgy passz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ja a Samsungom és én szeretni fogjuk egymást, az tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már jobban értem a menüjét mint a Nokiámnak anno, pedig az se volt bonyolult szerintem.

Ja és szerintem mindenki szokta rontani év elején a dátumot - legalább is én tuti egy darabig.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 03. - 12:10:27
Létrehozva: #47316

devotee

Hellóóó Jányok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na Trixx,végre már előkerültél!!
Meg Te is Szuzi!

Képzeljétek,nem kell ma dolgoznom!Ennek felettébb örülök....már 11 napja itthon!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Úgyhogy még pihengethetek egy kicsit!

Az Ildy-m írt egy pár sort az előszilveszteri buliról,a saját szemszögéből! Majd megosztom veletek,ha befejezi,meg persze,ha érdekel valakit!? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Ange?Láb?Teljesen jóóó???Torok??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 03. - 12:17:02
Létrehozva: #47317

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:18:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 03. - 12:47:20
Létrehozva: #47318

devotee

Idézet (Trixx @ 2011.01. 03. - 13:17:02) *
Helló Sünkém!
Előkerültem ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De jó neked szabííííííííííí, én itt senyvedek, és betemet a munka (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((

Gyere segíteni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Okéééé,megyek!!
Neked bármikor,bármit!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 03. - 13:52:53
Létrehozva: #47319

devotee

Sziasztok,

szerintem ez a megfázás durva lesz. A fűtetlen vonat rulez! Ahhh (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) vacakul érzem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Többen lebetegedtek az irodából, alig vagyunk. Fosás/hányás/megfázás/láz... kifogtuk Amerikát!

Trixx hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , a hülyeség jött belőlünk, látom a kedvenceid közül tetszett a tapadókorongos XD de tényleg így volt ám! Hehe, Lola + pasik... muhaha, mókás volt nagyon, ahogy pörgött a csajszi, ölelgetett mindenkit és röhögött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratula a ruha vásárláshoz, klassz vagy, nálam most a január nagyon spórolós lesz, mert sok lesz a rezsim. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szia Süni! Mázlista vagy!!! Hogy van Ildy? Meggyógyult vagy beteg még? A lábam köszöni jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 03. - 14:07:42
Létrehozva: #47320

devotee

Süni: persze hogy szívesen elolvassuk, hogy a párod hogyan látta a bulit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na én meg készülök. hjajjj de nincs kedvem megint 4 órát zötykölődni... No mindegy.
Legyetek rosszak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2364 2365 2366 2367 2368 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
169 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (169 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: