2400 Oldal V  « < 2365 2366 2367 2368 2369 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2011.01. 03. - 15:20:51
Létrehozva: #47321

devotee

Ildy még mindig beteg....most is pihen! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De majdcsak meggyógyul!!!

Majd,ha meg lesz végig akkor berakom....de még csak ott tart,hogy bementünk a Pecsába! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ange helyes,hogy jól van a lábad....Te kis hallgatódzós!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 03. - 19:27:02
Létrehozva: #47322

devotee

Nos. Gondoltam megkeresem magamban az írói vénát és megosztom a nagyérdeművel, hogy miként éltem én meg az év utolsó két napját.
Az izgalmas percekkel indítok, melyek 29-én este a kecskeméti Malom parkolóházában vették kezdetüket. Moziba mentünk. Gondoltam elszívok egy cigit mielőtt beesünk a plázába. Akkor éreztem, hogy valami nem jól van a torkommal, és nálam ez már régen rossz. Rohamos tempóval vagyok képes lepukkanni. Sikerült is. Másnap se hangom, se levegőm, se életkedvem. Viszont este buli Pesten. Anyám! Süni hónapok óta ezt várta. Egész nap nem voltam magamnál. Álmos voltam, levert. Na, nem ez volt számomra az év legaktívabb napja. Egésznap pizsiben punnyadtam. Közben Süni arca is kezdett eltorzulni. Olyan érdekes lett a tartása is. Vállai petyhüdten előre esve, orra élesen a földet karcolta. Pedig máskor olyan peckesen jár – néha túlságosan is . Tényleg úgy éreztem, hogy nem fog ez nekem menni. Aztán bazi nagy alvások után úgy éreztem, hogy nincs az az Isten, hogy egy nyomorult bolhaf*nyi vírus kicsináljon. Magamba nyomtam némi gyógyszert, amik állítólag jók, de mára megbizonyosodhattam róla, hogy nem sok sz*rt érnek- de ez most mindegy, szóval a fürdőszobában átestem némi tatarozáson, hogy ne lássák rajtam a nap nyomorát, felöltöztünk aztán GO! (Apropó fürdőszoba! Sünikém engedte meg nekem a kádat vízzel. A kád szélén két égő mécsessel alapozta meg az este hangulatát.  )
Végülis elindultunk Pestre. Az utak jók voltak, szó sem róla. Süni teljes odaadással nyomta gázt akkor is mikor fel akart Kecskemétnél hajtani a pályára. Tényleg nem volt magánál, be volt zsongva. Kérdeztem tőle matricánk van? – Hú basszus- hangzott a felelelet  Szerintem eszébe sem jutott volna. Na mindegy! Megálltunk ott egy benzinkútnál. Bement matricáért, szendvicsekért és Red Bull-ért. Amint jön ki, látom, hogy hoz még valamit. Két pohár kávét egy „raklapnyi” kristálycukorral. Azt mondta AKCIÓS volt a matrica mellé. Csak 330 Ft volt darabja! Hát nem fantasztikus?! Ezzel az erővel kis híján Braziliába is kiugorhattunk volna érte. Az ottani legalább kávébabot is látott életében. Na, a XXI. századi kishazánkban ezt jelenti az AKCIÓ! – agyam elszáll.
Na mindegy hosszas monoton utunk utolsó előtti állomásaként megérkeztünk Ange-hez. Most találkoztunk először. Aranyos, kedves, és mint kiderült egy komplett GPS van beültetve a fejébe  . Kedves Ange, remélem jobban van a lábad! A baleset tanúsága, hogy legközelebb fogj egy szívlapátot és azzal utazz. Ha valaki köcsög lendítsd meg irányába olyan lendülettel, hogy felejthetetlen élményt nyújtson számára. Hiszen adni öröm! Senki miatt ne kapkodj és ne törd össze magad. A bunkóságnak eme fajtájára ez a gyógyszer a leghatásosabb és ez kórhatárra való tekintet nélkül bárkinek adható!
…Közben eljutottunk az Ijászba. Ott megismerkedhettünk a többiekkel is. Igaz, én sokakról csak hallottam, mert én nem ülök túl sokat a gép előtt, így nem nagyon tudtam, hogy ki kicsoda, de mindenki kellemes benyomást keltett bennem. Ott ittunk egy kicsit, majd elindultunk a PECSÁ-ba. Jegyeket megvettünk, majd behatoltunk az objektumba. Ott kedves emberek átnézték a táskámat, gondolkodtak, hogy beengedjék - e velem a hajcsatomat, merthogy hegyes… Jópofák. –Gondoltam- mindjárt adnak egy körömreszelőt is, mert a körmeim is fegyvernek minősülnek és nincs engedélyem. Veszélyes lehetek embertársaimra. Sőt lehet, hogy még magamra is.  Végül beengedték a hajcsatomat. Megkönnyebbültem. Hajcsat ügyben bizonytalankodó úriember mellett egy hölgy osztogatott ingyen ölelést – biztonsági okokból. Már csak az hiányzott, hogy felcsendüljön Takács Nikolas előadásában a Hallelujah!
Mindezek után akadálytalanul tettük meg utunkat befelé. Beültünk inni a dohányzásra kijelölt helyre, ami egyébként később, mint észrevettem abszolút veszélyeztette a dohányárut forgalmazó cégek bevételét. Ablakot nem nyitottak, aki nem dohányzott az is dohányzott, aki pedig dohányzott egyszerre vált aktív és passzív dohányossá. Volt egy pont ahol konkrétan azon gondolkodtam, hogy elájulni vagy felfordulni. Zsófi is fullgáznak ítélte a terepet – úgyhogy ez nem hiszti  - ezért úgy döntöttünk, hogy legközelebb ki megyünk az udvarra „friss hegyi levegőt szívni”.
Maga a buli nagyon jó volt! Mindenki igényét kielégítő jó zenék szóltak, klassz volt a hely.
És az emberek……Ely az Isten áldotta emberek…. Igaz magyarok voltak! Szanaszét taposták a táskáinkat miközben „A” pontból megindulva próbálták megközelíteni „B” pontot. Hát nem édesek. Valaki mindig hasra akart előttünk esni. Hiába mondtuk nekik, hogy ugyanolyan emberek vagyunk, mint ők 
Na jó! Mentségükre legyen szólva, annyi piától amennyit egyik - másik magába öntött én egy hidroglóbuszt is legombáztam volna. Apropó ital! Milyen kicsi a világ! Sünire ráismert egy jóember a pultból, így mint azt tudjátok szerencsés helyzetbe kerültünk.
Zima:
Ezúton is köszönjük Neked Te áldott jó lélek, hogy az est folyamán segítetted csipetcsapatunk anyagcseréjének kifogástalan működését. Tettél - többek között - arról hogy B2-, B6 – vitamin és folsavhiány ne lépjen fel csöpptestükben és ásványi anyag beviteléről is odaadóan gondoskodtál. Áldott legyen a Te neved ….. Ámen.
Hát ennyit az ivásról.
Szóval, mint azt mondottam volt, a DJ kifogástalan volt. Vagy ezt még nem mondtam. Na mindegy, szóval ilyenek ezek a DJ-k. De a fénytechnika…. Csapni való. Bocsi. Nem hisztizni akarok, de a rohadt életbe! Itthon még én is különben kapcsolgatom a villanyt. Kapcsolgatnám, ha nem nyomná le az autómatát. Igen drágám! Ne röhögj! Igen is fontos a stroboszkóp!!! Legjobb hangulatfokozó! – az egyik. Amikor nagy ritkán élvezhettük…. ha nem lett volna fülünk körbe ért volna a szánk, úgy örültünk. Az a jó ember onnan fentről – ahonnan egyébként fél Eutópát belátni – ezt nem vette észre?!
Egyébként tényleg minden rendben volt. De nekem akkor is az a pár perc Bonanza terem vitte el a pálmát. Ott meg majdnem kigyulladt a hangfal. Egy kis figyelmetlenségből adódóan. Persze az én Sünim….Ezt is észre vette. Esküdjetek! Ennyi élményt!
Végülis 4 óráig maradtunk. És mindent egybe vetve tényleg jó volt hangulat. Így volt jó ahogy volt. Örülünk, hogy mindenkit megismertünk, haláli jó fejek vagytok! Lolácska nekem felért egy aznapi önbizalombombával, Szuzi olyan jóízűeket nevetett, hogy öröm volt hallgatni. Zsófi pedig bebizonyította többek között azt is, hogy néhány mg nikotinért fagyhalállal is képes lenne magát feláldozni. De mi megmentettük. Két oldalról melegítettük. (A dráguló energiaárakra hivatkozva a fűtésszámlát nem mulasszuk el kiküldeni részedre. BUÉK! 
Hazafele én voltam a sofőr. Süni megette a még megmaradt fél szendvicset majd hátradöntötte az ülést és elaludt. Néha makogott valamit mellettem. Hulla fáradt voltam. Kecskemétnél letérvén a pályáról kigyulladt – nem, nem a kocsi, azért mert gyorsan hajtottam….- a lámpa, ami jelzi, hogy üres a tank. Végül is Bócsán megtankoltunk. De előtte…. a nagy semmi közepén… az én drágám megkért, hogy álljak meg. Hiába a B vitamin savat termel. Pláne ha nem tudják, hogy a napi ajánlott mennyiség hány köbméternek felel meg. Na és ez volt az a pont ahol igazán áldott volt a Te neved… Nem ám. Nem volt olyan vészes. Beszállt a kocsiba és csak annyit mondott: „Az a k..va szendvics!” Megnyugodtam, hogy mégsem a sörrel volt a baj, meg azért is, mert büszke lehettem a szentemre: ezek szerint végig tudta, hogy hol a határ! Hát nem egy tünemüne? 
Gyorsan elindultunk. És soha nem örültem még így a Kecel táblának. Nem tudtam volna többet vezetni. Viszont jól aludtunk és örültünk, hogy részesei lehettünk eme felejthetetlen estének, vélhetően nem ez volt az utolsó.
Ezúton kívánunk Nektek és minden kedves DM rajongónak Egészségben teljes, Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 04. - 07:37:58
Létrehozva: #47323

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:16:34
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 04. - 07:54:46
Létrehozva: #47324

devotee

,

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:16:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 04. - 08:42:13
Létrehozva: #47325

devotee

reggelt!

Süni: mondd meg a drága párodnak, hogy nagyon csípem én is a stílusát - nagyokat kuncogtam olvasás közben! szuper összefoglaló lett!!! és természetesen jobbulást neki/nektek! plusz neeeem kérek fűtésszámlát! XDDD
és hát igen, a dohányzóban az est előrehaladtával nem igazán lehetett megmaradni annyira nagy lett a füstkoncentráció. Igazán nyithattak volna vmi ablakot!!! No mindegy, túléltük a hideget is és köszi megint csak a melegítésért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aszittem ingyééé van!!!!!!! XDDDDD
És valóban nagyon jó volt végre személyesen is találkozni veletek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ÉS zenei szempontból tudjátok, hogy nekem mi volt a lényeg: nem maradtunk le a Useless-ről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixxi: hehe, grat a hírességnézőhöz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 14:00:03
Létrehozva: #47326

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tényleg jó volt Ildy írása, akkorákat röhögtem!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Há' hol jártatok ti Süni? Hangfal majdnem kigyulladt, hehehe...

Én a tavalyiról emlékszem, hogy tényleg elég gagyi a világítás, plusz egyszer köröztek ilyen színes körök és rendesen szédültem, nagyon retro, anno a nyári táborban, a balatongyöröki ifjúsági szállónak a kis tornatermében voltak hasonló fények. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 04. - 14:01:37
Létrehozva: #47327

devotee

Oké Csajok....átadom!!Illetve már elolvasta,csak most nem ér rá reagálni,mert azt mondta,hogy haldoklik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 14:08:56
Létrehozva: #47328

devotee

Lola a te fotóidat is láttam a bukon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jók lettek és ahogy olvastam jó volt a buli...hát te mindig hozod a formád, ezen nincs is mit csodálkozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jobbulást akkor neki Süni!!!

Idézet (lolacska @ 2011.01. 01. - 21:39:23) *
áááááááááááááááááááááá
komolyan??????????????????
sírok a röhögéstől, wáháháháhááháháháháháháháháháháháháháhááháháháááá
istenem de jó hogy voltak ott ilyen józan életű kollégák mint te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) soha nem tudtam volna meg ezeket looooool

na inkább veszek egy kávédarálót, még mielőtt te vennél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehhe, készen vagytok!!!

Voltak bulik, ahol olykor én vittem a józan szerepét, és nekem másnap mesélnem kellett mindenről.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 04. - 14:11:36
Létrehozva: #47329

devotee

Idézet (Niki @ 2011.01. 04. - 15:00:03) *
Tényleg jó volt Ildy írása, akkorákat röhögtem!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Há' hol jártatok ti Süni? Hangfal majdnem kigyulladt, hehehe...

Én a tavalyiról emlékszem, hogy tényleg elég gagyi a világítás, plusz egyszer köröztek ilyen színes körök és rendesen szédültem, nagyon retro, anno a nyári táborban, a balatongyöröki ifjúsági szállónak a kis tornatermében voltak hasonló fények. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Bonanza teremben vettem észre,hogy füstöl a hangfal....elég rendesen!Aztán szóltam a Dj-nek!
Az meg egyből ugrott,hogy hujujujjj!!!

Jajj a Zimára visszatérve!!!
Utánam kiabált egy csávó a pult mögül hogy Szuhaiiiiii!!!
És kiderült,hogy falumbeli!Azt mondta,hogy,ha sört akarunk inni,akkor Tőle kérjük,mert akkor inygyééé van!!
Hát mi, ezt jól ki is használtuk......már mint a jóindulatát!
Hisz szeressssük a sört!!!
Ugye Usi??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 14:17:05
Létrehozva: #47330

devotee

Hahaha, az jó ismerős a sör mögül. Jól jön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi a biztatást lányok-fiúk kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 04. - 14:21:16
Létrehozva: #47331

devotee

Idézet (Niki @ 2011.01. 04. - 15:17:05) *
Hahaha, az jó ismerős a sör mögül. Jól jön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi a biztatást lányok-fiúk kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóóó ám!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó,hogy bíztatunk,hisz Te is a család tagja vagy!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jajjj a Lola olyat kívánt!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amikor először ittunk Rátok!!!
Heheheheheheeeee
Nem mondom ám el!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 14:36:53
Létrehozva: #47332

devotee

.

A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:22:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 04. - 14:45:46
Létrehozva: #47333

devotee

Idézet (Niki @ 2011.01. 04. - 15:36:53) *
Deeee mondd el! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bízzunk, bízzunk...én bízok, csak szép halkan, mert magasról nagyobbat lehet esni.

El vagyok csak most...jók ezek a kis szabadnapok, holnap meg holnap után viszont megyek dolgozni.
Zolikám visszatapsolt a konyhába egy finom kajci miatt, amit karácsonykor is csináltam.
Úgyhogy most azt csinálom, mire hazajön meglesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyan mint a rakott krumpli, csak hallal paradicsommal, füstölt sajtos tejföllel és finom fűszerekkel.
Sokkal jobb mint az általános rakott krumpli...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jövő héttől még plusz másik injekciót is fogok kapni...
Azzal már lehet elmegyek táppénzre, de még meggondolom...attól függ mennyi lesz meg ilyenek.
Az a baj, hogy elég fárasztó 12 órát trappolni, meg ha olyan beteg van, akkor én emelgetni nem tudok, nem akarok...nem mindig kemény, csak nem lehet előre kiszámítani.
Asszisztensnőtől hallottam, hogy elmennek azért táppénzre mások is, olyanok is, akiknek irodai munkájuk van és ülnek inkább.

Nem mondom!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huúúú az fincsó-bincsó lehet!! Kérek!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

A héten Én is csak csütörtökön fogok dolgozni....hálIstennek!!

Akkor tessék elmenni táppénzre!!Ezen ne múljon!
Pihengessél csak szépen!! Rád fér!!
Mi veled vagyunk!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 04. - 15:33:40
Létrehozva: #47334

devotee

Na hellóóóóóóóóóóó,

Trixx, kösz a lábam... hát egy nyugdíjas letolt a viliről és meghúzódott, alig tudtam járni, de már jól vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni, jobbulást Ildynek, és tök klassz, hogy jöttetek végül bulizni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, tényleg ittunk rátok és Lola beszólása XD Kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg jó volt a kívánság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 04. - 15:40:26
Létrehozva: #47335

devotee

öööö... én lemaradtam arról a kívánságról XD

ja Angie, tegnap én a térdemet húztam meg a viliről leszállva mert tiszta hó meg jég volt minden és óvatos voltam, de szar volt a talaj - UTÁLOM A TELET, mondtam már? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Süni: jajajajaja, nagyon jól jött az az ismi meg a free sör! örök hála!

Niki: szerintem is menj el táppénzre ha megteheted. Ez a project szerintem fontosabb most, nem? ha már ennyi energiát, pénzt és ideget tesztek bele.

Rám tört a selejtezhetnék és jegyzetrendezés, úgyhogy az egész szoba fel van dúlva, a föld meg tele kidobásra váró papírokkal XD De nem soká kész leszek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nah, Brigi rajzolt kórházban - ezért a rosszabb képminőség. Nekem bejön nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs749.ash1/164077_176422929065235_100000925869383_395645_371285_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 04. - 15:44:52
Létrehozva: #47336

devotee

Usi, hát pedig nagyon hangosan mondta Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár lehet te akkor nem is voltál benn velünk, nem tudom, nagy volt a pörgés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jobbulást a lábadnak és csatlakozom hozzád, utálom a telet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Láttam FB-n ezt a képet, nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jobbulást Briginek!

Niki, te meg vigyázz magadra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 16:00:03
Létrehozva: #47337

devotee

Oregánós rakott hal paradicsommal recept:
Hozzávalók:
40 dkg tőkehalfilé,
1 kg héjában főtt burgonya,
3-4 gerezd fokhagyma,
1 csokor petrezselyemzöld,
5 dkg füstölt sajt,
2 dl tejföl,
2 tojás,
zsemlemorzsa,
1 dl olaj,
oregano,
őrölt bors,
só.
Elkészítés:
Egy tepsit vagy mély tűzálló tálat kikenünk egy kevés olajjal, majd meghintjük zsemlemorzsával. A többi olajat finomra vágott petrezselyemmel és zúzott fokhagymával elkeverjük. A tepsibe először egy réteg karikára vágott burgonyát terítünk, sóval, borssal, oreganoval fűszerezzük, és egy kevés fűszeres olajjal locsoljuk meg. Halszeleteket, majd paradicsomkarikákat teszünk rá, ismét fűszerezzük. A folyamatot megismételjük, végül az egészet burgonyaszeletekkel borítjuk be. A tejfölt reszelt sajttal, tojással, sóval simára keverjük, és a rakott hal tetejére simítjuk. Közepesen forró, előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.

Berakom, hátha tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi kórház? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 16:06:34
Létrehozva: #47338

devotee

Tegnap este nézegettem a fánkat, mondom valami olyan fura ezen.
Ugye a miénk arany és barna vagy ilyen bordós sötétbarnás na, és raktam fel szaloncukrokat is, arany színűt, mert a barna dísz az több volt a csomagban tavaly, és így pont kiegészíti...
Aztán nézegetem, mondom magamban, nem hiszem el, ilyen ízléstelenül díszítettem volna fel?
Össze-vissza arany és barna? Valahol nincs is benn arany?
Hahahaaaa

Szólok a Zolikának, te Zotya?! Ezen nem volt több szaloncukor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy nézett mint egy óvodás aki rosszat csinált. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D
Hahahaaaaa
Hát persze, lelopkodta valamelyik nap, mikor dolgoztam hahaha!!!!
Röhögök rajta mindig, mert múltkor is hallok ilyen csomagolászörgést (jó szó) mondom hééé ne egyél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na szóval jól elvagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tök mindegy, tegnap már én is zabáltam róla.
Hát igen, hiába van a tálcán is, az izgatóbb ami a fán van, hahaha!!
Na persze, mivel az milkás marcipános.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 04. - 16:28:22
Létrehozva: #47339

devotee

Niki: ez aranyos XD hehe, mi otthon úgy szoktuk, hogy kilopjuk a csomagolásból mikor már nincs a kosárban alatta és fenn hagyjuk az üres papírt az esztétikus összhatás megmaradása végett XD
Igen, kórházba került pár napja megint - kiújult a lupusza + tüdőgyuszi-gyanú, de már jobban van.

Angie: lehet ott voltam csak nagyon be voltam csiccsentve már mert arra emlékszem, hogy felkiáltottunk Nikiékre egyszer és koccintásra emeltük a poharainkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 16:31:03
Létrehozva: #47340

devotee

Hihetetlenül jól rajzoltok ti ketten... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De jó lenne ha én is így tudnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, húú szegény Brigi...de az szupi, ha már jobban van.

Hát mi is még amikor kicsik voltunk, összejártunk egy családdal, anya legjobb barátnője volt nekem meg a lánya, most is jóban vagyunk, de már nem úgy..na mindegy is ez, aztán azt csináltuk, hogy radírgumit raktunk a csajjal vissza bele, hahaha!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2365 2366 2367 2368 2369 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
107 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (107 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: