2400 Oldal V  « < 2366 2367 2368 2369 2370 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2011.01. 04. - 16:37:05
Létrehozva: #47341

devotee

úgy kell, csak nehogy sötétben egyék a cukit és ráharapjanak ilyenkor a radírra XD

köszi, örülök, hogy tetszenek a rajzaink! majd megmondom Briginek ha beszélünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 16:37:08
Létrehozva: #47342

devotee

Mondok egy sztorikát, hehee kiakadtok. Vagy nem.

Még olyan másfél hete voltam kozmetikusnál, nem kezelésen, csak egy kis kényeztető programon úgymond, aztán szóba jött Alan, kérdezte a csaj, hogy a depeche mode az magyar?
:DDDDDDDDDDD
Mondom nem. Hahahaha
De amúgy érdeklődő volt a csajszi, szóval szó se róla, még talán meg is ígértem, hogy küldök pár zenét, meghallgatja szívesen érdeklődésből, bár nem ez a stílusa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 16:56:03
Létrehozva: #47343

devotee

.

A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:24:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 04. - 17:56:49
Létrehozva: #47344

devotee

ismerős, hogy sokan azt se tudják mi fán terem a Dm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azért kell felvilágosítani őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vigyázz csak magadra!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 04. - 18:40:56
Létrehozva: #47345

devotee

Én a boltosokkal szoktam így járni!
Mármint,hogy nem ismerik a mode-ot!
Múltkor beszélgettem az egyik boltosommal a zenékről!Csaj!
Hogy ki milyen zenét szeret!Én mondtam,hogy mode-os vagyok!
Erre Ő azt felelte,hogy nem nagyon ismeri!De,ha van nálam cd akkor kölcsön adhatnám neki!
Hát,pont volt nálam egy az Exciter!Odaadtam neki!
Másnap jön az sms,hogy Ő majdnem mindet ismeri,csak eddig tudatlan volt!
És,hogy még hozhatnék neki cd-ket,mert nagyon tetszik neki....már át is másolta!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgyhogy még vihetek neki még többet!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 19:02:08
Létrehozva: #47346

devotee

Én meg "véletlenül" mindig a Policy-met szoktam először mindenkinek megmutatni, linken küldeni és tényleg nem hazudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenkinek tetszik!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Freelove-ot szeretik még sokan tudatlanul, vagy tudva...

Wims is tetszik általában, arra nekem mindig azt mondják a kívülálló ismik, hogy ez tipikus mode-os szerintük, szép de szomorú és depis szám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szilveszterkor átmentünk kicsit a szomszédos házba, a sógorom ott volt a barátnőjénél és annak testvérei is ott voltak, aztán éjfélkor átugrottunk koccintani...
Hallgattak mindenféle zenét, ment tévébe, hifin, laptopon szólt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) be voltak már baszva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na én jól benyomtam nekik a Mode-ot, hahaha elbuliztak rá, azt sem tudták ugyan mi megy, de azért jó volt...
Mi elvoltunk kicsit a józan szereplők Zotyámmal, aztán kettő körül el is jöttünk.....
Hú épp most néztem a híreket Amerikában keményen nyomják a rendőrök, egy rendőrnő meghalt, lövöldözés volt egy bűnözővel.
Volt két gyereke pff. Nem való ez nőnek.
De igen szép nő volt, mutatták a képét. Hm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 04. - 19:17:20
Létrehozva: #47347

devotee

Sünci, írtam a képetekhez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja tényleg, tök jók a képek!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 04. - 22:52:38
Létrehozva: #47348

devotee

Háj,

hene, Niki, jó a sztorid a kozmetikusoddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De reméljük fog neki tetszeni a mode, ahogy Süni is folyton térít, múltkor azt a benzinkutas srácot most meg a boltost, a végén még az egész ország Mode-osul valami jó irányba, és akkor mehetünk mi a Parlamentbe játszadozni, első lenne, hogy a koncertjegyek áfáját 5%-ra vinném le XD Meg minden kultúrális célt szolgáló belépő áráét /múzeum, mozi stb/ Bilibe lóg... tudom.

A megfázásom stagnál, ma is gőzöltem, ,meg nyomom magamba a C-t, hat már szerintem, csak rengeteget fújom az orrom, ami nagyon idegesít és fáj a torkom. Amúgy minden klassz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usikám, hogy sikerült a rendrakási hadművelet?

Judy elküldte a Pecsa képeket mélben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jók lettek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 05. - 01:10:12
Létrehozva: #47349

devotee

jók ezek a térítős sztorik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajár süni! hintsd csak a DM-et amerre csak az aszfalt visz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: sikerült mindent betasakozni és elraktározni - 3 év jegyzetei két szakon - lett két szép "kis" stóc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (és ha arra gondolok, hogy nem is mindegyik órához szereztem meg a kötelezőket...) Jól esett a lelkemnek kicsit rendszerezni. Plusz a két nagy nylon zacsiban tartott írószereimet/rajzos eszközeimet is szépen elrendeztem két fiókba. szóval siker (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap vagyis ma pedig tanulás gőzerővel két vizsgára.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 05. - 08:25:04
Létrehozva: #47350

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:15:34
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 05. - 09:19:08
Létrehozva: #47351

devotee

reggelt!

Trixxi: szerintem is estek ki pillanatok - de nem feltétlen a piától (ok, persze az is bejátszik) - tod, DM bulikban tánc közben szinte transzba esek és olyankor kizárom a külvilágot.
Átadom Briginek amiket mondtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nikinek is köszöni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 05. - 09:21:37
Létrehozva: #47352

devotee

Sziasztok,

Usi, grat a rendrakáshoz, nálam a szombat délelőtt lesz a tisztasági szekció, mert már annyira kosz van, hogy szörnyű! Por meg minden, mivel 3 hete nem takarítottam. Persze ha szarul leszek, akkor most is elmarad pedig már ellep a por.

Trixx: Ugyan ezt goldolom én is meg Usi is, az idősek nagyon agresszívak, de nem csak a tömegközlekedésen, hanem a postán is. Egy vicc, hogy mindig dúródnak, mert hogy ők nem érnek rá. A múltkor is a postás csaj szólt rá egy öreglányra, mert ott lehelt bele a másik nyakába, aki éppen intézte a dolgait. Szörnyen irritál az ilyen!

Jó bulit az irodában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 05. - 12:55:56
Létrehozva: #47353

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:15:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 05. - 13:03:22
Létrehozva: #47354

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:16:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 05. - 15:11:36
Létrehozva: #47355

devotee

jó sztori, Trixxi! ezt a "tiltott zene" dolgot is bele fogom majd venni bőven a szakdogámba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

egyébként Brigi üzeni hogy köszi és ő is puszil téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 05. - 15:12:04
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.01. 05. - 20:20:03
Létrehozva: #47356

devotee

Jó estét!

De rég jártam erre, iszonyú a lemaradásom! Próbálom pótolni. Akartam már tegnap is lenni, de nem jött össze, ma is alig. De már nagyon hiányoztatok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 05. - 21:54:56
Létrehozva: #47357

devotee

Jóéjt!
Nemsoká Erin Brockovich ááá imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Visszaolvasok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 05. - 23:36:28
Létrehozva: #47358

devotee

Az idősekre én is sokszor haragszok, és sokan egyáltalán nem érdemlik ki csak azért a tiszteletet, mert ő éppen idős.

Miket szoktunk régen visítani rajtuk, jézusom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Emlékszem suliba állandóan azon röhögtünk, hogy korán reggel ők is jönnek a helyi járattal, feltolakodnak stb.
Szabályosan elszoktak minket lökni, hú az anyját mondom, az előbb még kettőt se tudott lépni, most meg félrelök erősen.
Ja, és mikor ülőhelyet akarnak, úgy sprintelnek, hogy én nem futok úgy soha.
És ugye, annyira nem muszáj nekik akkor menni, mikor az órák kezdődnek, tumultus volt mindig, egy órát még nem érnek rá?
Nyugdíjasok, ráérnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sietnek a piacra. Na persze, a jó és friss dolgok elfogynak akkor.

Aztán még a kedvencem: mikor a pénztárnál sietnek. Háháhá!!!
Én mindig kényelmesen állok, attól hogy más fenekébe bújok, még nem fogok előbb rákerülni.
Aztán szépen szokták a szekeret a valagamba nyomni, hát mondom ezt nem hiszem el...
És hangosan mondom már célzok de semmi.
Múltkor pakolunk a pénztáros mellett erre a mamika mellettem állt, belelátott még abba is, mennyi pénzem van talán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó, mondjuk ez nem csak idősekre vonatkozik.
Aztán hát, röhögök mondom kész.
Fizetni szeretne helyettem? Kérdeztem.
Múltkor is mondom Zotyának: Zoli gyere menjünk, fizetnek...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Há' rááll a cipőmre.

A másik, hogy bottal mennek.
És mit látok? Átfut a zebrától pár méterre, a zebrán piros, de őneki pont szembe van a buszmegálló, és nem akar annyit menni, mert fáj a lába.
Nos: ha elütik az jobb lesz a lábának?
Vagy ha megbüntetik?
Persze ez is vicces, ugyanis olyan gyorsan átszaladnak a többsávos úton, hogy én nem futok úgy.

Hát szóval ja, jópofák ezek, hehe jól kicikiztem őket most. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És esküszöm, több mamikát látok átslattyogni a tilosban, mint fiatalt.

Hát ejnyee!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 05. - 23:45:40
Létrehozva: #47359

devotee

Az még semmi.
Nem tudom meséltem-e már.

Lenn a belvárosban a buszpályaudvaron már réges-régen valaki falfirkát csinált az egyik étterem falára.
Igazából lepukkant hely, van ott minden, mint általában, zöldséges stb, szóval olyan buszpályaudvaros.
Aztán az áll ott: PARASZTELOSZTÓ
:DDDDDDDD

Ezen az a vicces, hogy ez már egy olyan szó lett, amit mindenki használ.
Megyünk a parasztelosztóba. Oké, talizunk a parasztelosztónál.
Szóval ilyen.
Mikor középsuliba jártam, az osztály háromnegyede mind a környező falvakban lakott, és ők is ugyanúgy mondták, megyünk a parasztelosztóba le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát, nem tudom ki írta oda, de nagyon kész, híres megfogalmazás lett.
Azóta talán már le lett festve, de nem olyan régóta, mindenki csak így hívja.

Na, csak úgy meséltem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 06. - 08:01:17
Létrehozva: #47360

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:16:13
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2366 2367 2368 2369 2370 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
122 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (122 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: