2400 Oldal V  « < 2367 2368 2369 2370 2371 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2011.01. 06. - 16:31:39
Létrehozva: #47361

devotee

agyhalááááááál! túl két vizsgán, a kedves Vodafone már hajnal FÉL ÖTKOR sms-t küldött - marha vicces volt bazi kómásan átbukdácsolni a szobán, mert ugye a kitty phone-on nincs üzenetjelző hang, szóval full végigzenéli a csengőhangot sms-nél is......... Szóval onnantól már csak kb. 1 órát aludtam. És nagyon megfájdult a fejem így délutánra.

Na de ettől függetlenül mondhatni jó napom volt, szóval pozitívság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: gondoltam rád az 1. vizsgám után, mert beültem kávézni és ment Compact Disco meg Ákos a magyar Viván. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki, Trixx: jaja, országosan ilyen a nyugdíjas populáció ezek szerint. Nálunk is ezt nyomják - na talán a cipődre állást még nem. (mondjuk azt én is utálom ha idegenek beleállnak/beleülnek a személyes terembe - attól nagyon viszketni tud a tenyerem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.01. 06. - 17:19:03
Létrehozva: #47362

devotee

Sziasztok!

Egyenlőre nem haladok túl jól a visszaolvasással, de legalább próbálkozok!

Usi: gondolkoztál, hogy mikor találkozzunk. Bocsi, tudom, hogy ígértem, keddtől leszek, de közbejöttek dolgok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2011.01. 06. - 18:38:18
Létrehozva: #47363

devotee

csövike mkinek!
hát nagyon le vagyok maradva buék mkinek. kb. dec. közepe és eleje óta akarok írni, de mégcsak most jutottam ide.
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jantar1- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 06. - 18:47:52
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  27102_382555689926_256164454926_3507878_3630558_n.jpg ( 23.87K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 06. - 20:23:11
Létrehozva: #47364

devotee

nah, aludtam vagy két órát. most már csak nehéz kicsit a fejem. Huh, magamhoz képest durva volt ez a fejfájás (nem szokott fájni) - frankón éreztem, ahogy húzódik az agytörzsem felé.

na álmomban Halloweenes beöltözés volt oszt.társakkal vmi buliban. Egy másik oszt.társam meg eltörte a digitális fényképezőjét vmi tesiteremben XD

hajrá csajok a visszaolvasással!

Jan: neked is buék!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 06. - 20:25:30
Létrehozva: #47365

devotee

Sziasztok,

Niki, jók nagyon a sztorik, főleg ez a buszmegállós tetszik. Öreglányok sux, még a bácsik nem is, de a nénikék milyen agresszívak. Különben az úttesten keresztülrohanó időseknek szoktam kiordítani az ablakon, hogy "Nem lesz nyugdíj..." erre aztán persze felfigyelnek, de nem érdekli őket, bezzeg a pletyka, meg az orvosnál való üldögélés... ahhh........ és persze ott is fúrják magukat előre.

Usi, mért kaptál sms-t fél 5-kor? Drukkolok, hogy a vizsgáid pozitív eredménnyel zárjanak!

Szuzi, Jantarr, hajrá a vissza olvasással!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 06. - 22:25:29
Létrehozva: #47366

devotee

Valami áruhitelkártyás havi értesítő vagy mi a lótúró! azt sem tudom mi fán terem, szóval még fel is baxott kicsit idegileg, mert azt hittem, hogy vmi baj történt valakivel, erre ilyen izéség... Na mindegy.

Köszi a drukkot!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 07. - 07:45:53
Létrehozva: #47367

devotee

,

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:14:52
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 07. - 08:26:37
Létrehozva: #47368

devotee

Reggelt,

háh, aludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap úgy döntöttem kiveszek egy "szabadnapot" az OVB-től, és nem csináltam semmit, hazamentem, bevackoltam magam a kanapéra, tévéztem, ettem, gőzöltem a fejem kamillával és gyógyultam. Határozottan jól érzem magam vagyis jobban, mint tegnap. Jön ki a cucc az orromból XD ergo, tisztul a fejem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Micsoda előrehaladás...

Usi, ezek a reklám sms-ek mindig éjjel jönnek egy időben a Pannon is küldözgetett, de már jó ideje nem kapok semmi ilyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk éjjelre mindig lehalkítom a telót, így nem is ébredek fel ha netán mégis jönne valami kóbor sms.

Trixx, a melóban nem kell idegeskedni, majd elérsz a végére. Engem is zavart egy ideig, hogy mindig minden sos, aztán agyon hajtottam magam hogy kész legyen, de persze utána meg már nem is volt olyan fontos. Napokig/hetekig itt álltak a cuccok, szóval rájöttem, hogy az sos nem is azt takarja, amit jelent, csak szeretnek ugráltatni, de már nem dőlök be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vegyél ki szabit! Pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 07. - 10:12:55
Létrehozva: #47369

devotee

sziasztok!

na helyes, hogy pihiztél Angie!

és köszi a drukkokat még egyszer!

na én is olyan jót aludtam végre! ahh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jól csináljátok, hogy nem görcsöltök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2011.01. 07. - 22:21:25
Létrehozva: #47370

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, én olyan boldog vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Életem egyik legfárasztóbb, de legjobb hetén vagyok túl. Írtam 2 órás magyardolgozatot, egy leendő szóbeli tételből (Juhász Gyula impresszionista hangulatlírája) és úgy indultam neki, hogy hopp, ezt így elfelejtettem megtanulni. Még szerencse, hogy térben és időben el tudtam helyezni, és lehetett a verseket használni. És amikor kikaptam, kiderült, hogy 5ös 5öst kaptam. (merthogy van egy nyelvtan és egy irodalom jegy is)
Aztán írtam fizikából, ami tudjátok, hogy az egyik nagy mumusom, de összekapáltam egy 4est, magam se tudom, hogyan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az már csak hab a tortán, hogy a szalagavatós tánc próbáival is nagyon jól haladunk, és 2 hét múlva ilyenkor már túl is leszek rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És akkor még itt van a mai este.. Facebook-on szórakoztam kicsit, és egyik ismerősömnek elküldtem az ETS '04-et. Páran lájkolták, és erre... most magamon röhögök, mert valamiféle láncreakciót indítottam el: már 4 ismerősöm posztolt dM számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El sem hiszem, még a végén kiderül, hogy van pár jófej ismerősöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, úgyhogy jelen pillanatban úgy vagyok, hogy le se lehetne lőni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És veletek mi a helyzet? Hogy telt a szilveszter, első hét stb.?

Jaj, most megyek is vissza Düsseldorfra pörögni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pápááá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 08. - 10:31:43
Létrehozva: #47371

devotee

Reggelt!

Huh, még mindig csupa takony vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De most megyek Vecsésre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkinek szép 7végét, majd jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 08. - 14:04:32
Létrehozva: #47372

devotee

na halika mindenkinek.

tök jó volt olvasni amit írtál Gergő! nekem olyan elcseszettül eseménytelen volt ez a hét,. azért is nem írtam. meg mert úgy be voltam havazva, hogy az már túlzás. de leadtam a tééééényleg utolsó beadandómat, és már "csak" a 3 vizsgám van hátra. meg egy amit ki kellene könyörögnöm a tanártól hogy egyáltalán megengedje h vizsgázzak. kiváncsi leszek mit mond...

Niki, ez édes ez a parasztelosztó, viszont ez nem ám egyedi. nálunk is ismerik, ez valahonnan a netről terjedt szét, kb ilyen napiszar.hu vagy legalja.hu-ról. =)
és menjél táppénzre, komolyan. vigyázz magadra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angiem, gyógyulj! én már javulok, találtunk itthon valami antibiotikumot, meglestük a neten, és pont ilyen betegségre való, szóval beszedtük, és hat! már sokkal jobban vagyok, Edit viszont még mindig nem. ejj.

na, nálunk tipikus január eleji, unalmas, mindenki-vizsgázik-tök kihalt a társas életünk hangulatú hét volt. ja meg annyi dolgom volt a munkahelyen hogy áááááá, az összes két ünnep közti szarságot meg még hatezer dolgot nekem kellett elintézni, mert az egyik asszisztenslány szabin volt, és még az ő dolgait is rámrakták, ááááá. viszont szerdáig befejeztem mindent (na ez volt a mission impossible) csütörtökre meg az állandó dolgaimat is, úgyhogy tegnap erőssen tesséklássék dolgoztam csak. persze megcsináltam, amit kellett, csak nem dolgoztam ki a belem, hát hagyjanak már békén, minden nap 3kor feküdtem le, 7kor keltem, fassszom, az állandó 4 órás alvástól kicsikét kikészükltem már tegnapra. na, de elvileg mostmár lenyugszanak a kedélyek, és neki lehet kezdeni rendesen az évnek. már csak valami esemény kellene, szar a szilveszter körüli pörgésből most ebbe az eseménytelenségbe süppedni. na de majdcsak kezdünk valamit magunkkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ma megyünk ingyen wellnessre, utána meg Laci-Kriszta közös szülinapi party lesz, jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó ajándékokat találtunk nekik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 08. - 14:36:36
Létrehozva: #47373

devotee

ja. egy fontos dolog azért történt a héten. szerelembe estem egy újabb zenével. Sam Sparro. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jazz, funky, elektronika, fincsi szövegek, édes kis meleg srác gyönyörű hangja. láw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 08. - 19:51:05
Létrehozva: #47374

devotee

Hogyan találtál rá Sam-re Lola? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, hát lehet hogy máshol is mondják, viszont nem tudom mert nem volt netem régen, de kislány voltam még mikor már ott volt általános alsó óta biztos. Csak poén, hogy tényleg mindenki úgy hívja a városban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.01. 08. - 20:00:47
Létrehozva: #47375

devotee

.

A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:26:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 08. - 21:56:28
Létrehozva: #47376

devotee

Hali, megjöttem Vecsésről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kész volt ez a mai nap, annyira jót dumáltunk, ettünk, számoltunk, játszottunk a gyerekekkel, veszett rossz mindkét lány, de édesek, ahogy pörögnek, kicsit lefárasztották az agyamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg hát persze az Uram és a neje is humor heroldok, hát néha komolyan fuldokoltam a röhögéstől. A dolgok komoly részén nagyon hamar átestünk, hétfőn indítjuk az Uram megtakarítását, a feleségéét meg februárban és ász, hogy 8 év 5 hónap múlva már ki is fizetik a lakáshitelüket, amiből még kb. lenne 16 év (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom ezt a munkát, mondtam már? XD Na és még haza is lettem fuvarozva, fél 8-ra értem a ház elé, délelőtt 10-től voltam ott, jó nap volt, bár nem gondoltam, hogy ilyen sokáig ott leszek, de asszem megérte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolám, majd 27-én Krisztiánnal fogunk talizni, no az eseménydús lesz XD Addig meg majd lesz valami, amúgy nem vagy egyedül a programtalansággal, mert szórakozásra nekem se nagyon van most időm, pörgünk, dolgozunk OVB-nál, a TCS-nél meg napközben pihenek. Még nem nagyon indultak be a munkáink és nincs nagyon mit ügyintéznünk, így javarészt egész nap internetezünk és pótcselekvésként eszünk XD No de majd úgyis lesz valami buli, nekem biztosan, 22-én a Marriott hotelben XD De hogyhogy nálatok még minden asszisztens szabin volt? Most akkor te lettél a lábtörlő, hogy veled csináltatták meg a melójukat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mert hát ez nem hangzik túl jól! Hajrá a vizsgákkal csajszikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annak örülök, hogy ti javultok, mert én nem igazán (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most is egyfolytában fújom az orrom, de már nagyon fáj.

Niki, hát a munkatársaid tényleg érdekesek, de nem kell velük foglalkozni. Ha meg már táppénzen leszel, akkor mindegy hiszen nem hallod a véleményüket. Vigyázz magadra, nagyon szurkolok nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Girl power! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 08. - 22:42:48
Létrehozva: #47377

devotee

kitartás mindenkinek!

csak benéztem.

Lola, nem ez volt a pasikád?

(IMG:http://www.depeche-mode.hu/hdmfc/ppics/pid/tvbo1012_14.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 09. - 08:35:15
Létrehozva: #47378

devotee

WÁÁÁÁ!! tök jó, átmentem mindkét csütörtöki vizsgámon, méghozzá egy 3-assal és egy 4-essel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de zsííííír!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 09. - 08:37:59
Létrehozva: #47379

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:15:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 09. - 08:38:15
Létrehozva: #47380

devotee

Szép reggelt!

Usi, ez volt a sapis srác XD És nagyon gratulálok az eredményeidhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Boá, itt tök fos idő van, köd meg nyomi hűvös (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2367 2368 2369 2370 2371 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
131 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (131 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: