2400 Oldal V  « < 2368 2369 2370 2371 2372 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2011.01. 09. - 08:43:25
Létrehozva: #47381

devotee

,

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:14:09
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 09. - 08:51:30
Létrehozva: #47382

devotee

Trixxi: hehe, akkor jól kiüthette magát az öcséd XD

Angie: itt másfél nap alatt elolvadt az összes hó hála az égnek és tegnap óta süt a nap és tavasz feeling van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát nem hiába Sun City Szeged beceneve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jobbulást a nózidnak!

Na akkor jól gondoltam, hogy ez az a pasi - bár az igazat megvallva én jobb pasira emlékszem XDDD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 09. - 08:53:31
Létrehozva: #47383

devotee

,

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:14:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 09. - 11:26:16
Létrehozva: #47384

devotee

Megjöttem, főztem és 4 heti koszt takarítottam ki XD Tiszta lett minden, csak port kell törölnöm, majd max beindul a tüsszögés ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem allergiás vagyok a porra, mindig tüsszögök tőle, amikor takarítok és nagyon idegesítő! Ahhh...

Az orrom kenegetem kenőccsel, hámosítóval, így annyira nem fáj, mert regenerálódik. Vitamint eszek, C-t, meg gyümölcsöt, narancsot és banánt, meg rendesen kajálok, nem értem mért vagyok beteg, tán mert keveset pihenek, vagyis kevesebbet, mint régen, de most ez van.

Itt is nagy a köd, nem látom a Centert itt szemben. De hideg az nincs, bár olyan meleg sem, mint tegnap.

De jó, szegeden már nincs hó... itt van, és rengeteg a víz mellé, meg a jég, klasszul el lehet esni ha nem figyel az ember. De a szuper csizmim megvéd, még nem csináltam benne balettmutatványokat és nem is ázik be, igazi lucskos időre való, meg esőre és hóra, jól választottam.

Trixx, gratula neked a függönyhöz. Ügyi vagy, hogy így varrsz, én nem tudok, még egy gatyát sem levágni. Az öcséd vicces lehetett a vasaló alatt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 09. - 12:25:33
Létrehozva: #47385

devotee

hehe, a portörlésnél én is tüsszögök, mint a többség, szóval nem hiszem hogy allergiás lennél.
Én tegnap előtt takarítottam ki végre. Jól esett.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 09. - 12:46:40
Létrehozva: #47386

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 09. - 12:25:33) *
hehe, a portörlésnél én is tüsszögök, mint a többség, szóval nem hiszem hogy allergiás lennél.
Én tegnap előtt takarítottam ki végre. Jól esett.

Na jó, akkor mégsem vagyok allergiás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De jó!
Magamba nyomtam egy bika kávét, de még mindig fáj a bucim, biztos a megfázás miatt.
Porcicákat kikergettem, minden illatozik, jó szagú a felmosószerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci küldj ide egy kis napsütést! Hiányzik a lelkemnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 09. - 14:25:19
Létrehozva: #47387

devotee

Idézet (Niki @ 2011.01. 08. - 19:51:05) *
Hogyan találtál rá Sam-re Lola?

Ja, hát lehet hogy máshol is mondják, viszont nem tudom mert nem volt netem régen, de kislány voltam még mikor már ott volt általános alsó óta biztos. Csak poén, hogy tényleg mindenki úgy hívja a városban

persze, ezeknek a marhaságoknak senki sem tudja az eredetét, a hülyeség egyszerűen csak ragad. xD

Sam... óóó, hát hogy találtam őt? már megint Compact Disco (borzasztó hogy máris mennyi jó dolgot kaptam tőlük). szóval volt egy szuper koncertjük, az MR2 Akusztik keretein belül, amit a drága Angie megtalált neten és elküldött nekem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és azon a koncerten játszották, nagyon tetszett, de nem tudtam mi az, aztán valahogy belefutottam tévében. innen már nem volt megállás, a youtube győzött.

hülyék ezek a te munkatársaid, ne is foglalkozz velük. menj táppénzre, ez most fontosabb =)

Angie, ez nagyon jó, hogy megfeleztétek a törlesztést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg jó ez a meló. juhujj, tali Krisztiánnal! normális ez hogy imádom a pénzügyi tanácsadó(i)mat?!

ja, nem voltam lábtörlő, aranyosak nagyon, főnökömmel tök jóban vagyunk, cimbizünk, fú, pedig lebaszhatott volna, amikor fészbukon kommentelgettünk egymásnak Edittel arról hogy totál kész vagyok egy zenétől (ú, a Fresstylerstől a Push Up Walkó Csaba előadásában, olyan szexi, hogy komolyan, beindulva ültem a munkahelyemen xD) és rá is kommentelt főnököm, de nem szólt be h miért fészbukolok. (tekintve h a meló mindig meg van csinálva, ne is szóljon be!) csak az egyik asszisztenscsaj volt szabin, mert még tanul ő is, és számvitel szigorlatra tanult. de megvan neki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké ez a meló, ha nem is egy atomkreatív, de elvagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaja, gyógyulgatok, még nem az igazi, de rajta vagyok. pl orrcsepp már nem kell, és a köhögésem is alábbhagyott. gyógyulj nyuszi =)

Usiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoppá! de bizony, ez volt az a srác!!! wuhúúú, de jó vagy, kösziii! (hm, haverjai se szarok xD) és gratu a vizsgákhoz, klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, élőben jobb volt, mint képről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy amegszépítő távolság (és/vagy alkohol?)

igenigen Trixx, a 30-i hőscincérem. jött, látott, csókolt. xD jóóól, az ám.
úúú, de jó arc a tesód! looool, pont a vasalódeszka alatt... xD

nálunk a tegnapi buliban egyik kislány (gábor hozta, de minek?) a kádban aludt részegen xD
progi, na, azért tegnap volt ám nekünk program, eszméletlen jó volt, wellness a wellisben - barátnőnk apuja az üzletvezető, ránk zárta a boltot, mi meg kommandóztunk. először masszázsfotel, bzzz de jó volt, infraszaunáztunk, aztán jacuzzi, aztán szoli, aztán megint masszázs! meg tudnám szokni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utána mentünk Laciékhoz, neki és párjának közös szülinapi bulijára, nagyon jól sikerült! kajapia, a népes kiscsapatunk, minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan jó, hogy így összejött ez a banda, imádjuk egymást. egy olyan 10-12 fős társaságról beszélünk, tiszta jóbarátok, csak dupla xD nagyon jó volt, visongtunk a röhögéstől, főleg hogy Gábor hozott egy csajt hogy na, buli van, de a kislány úgy betintázott, hogy fél10kor már a fürdőkádban aludt. nagynehezen aláopráltunk egy takarót, meg fölé egy másikat h ne fázzon meg, aztán ott volt benn, nem sok vizet zavart, mi ki-be jártunk pisilni ha kellett meg minden XD míg ő ott aludt a zuhanyfüggöny mögött xD mondjuk aztán mentünk bulizni, és az elég ratyi volt, kb 20 ember lötyögött a morrisons közgázban, és a zene is gagyi volt, de elvoltunk azért. szeretem ezt a társaságot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyonnagyon!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 10. - 08:56:17
Létrehozva: #47388

devotee

Reggelt,

ahhh, jobban vagyok XD Kapok levegőt és nem szörcsög az orrom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda örömök az életben XD

Lola: Az MR2 Akkusztikos Compact Disco nagyon klassz, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De az album azért jobb szerintem, egyszer élőben is hallanom kellene már.

Ja, így már értem a plusz munkát, akkor ezek szerint van ott más diák is. Ezt nem is tudtam, csak azt hittem te vagy ilyen kis ügyi, hogy felvettek diákként. Mondjuk nekik jobban megéri diákot alkalmazni adókedvezmények miatt.

Háhá, hát szerintem nem természetes, kivéve, ha a pénzügyi tanácsadók a barátaid XD

Ez a kádban alvós sztori sírós XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 10. - 22:46:04
Létrehozva: #47389

devotee

De sok esemény történt ma itt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 10. - 22:54:43
Létrehozva: #47390

devotee

épp mint tegnap =)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 10. - 23:17:46
Létrehozva: #47391

devotee

részemről sorry, idegeim nem nagyon vannak.
mondtam már hogy mennyire nagyon-nagyon-nagyon utálom az angol nyelvészeti kurzusokat?! majdnem annyira kínaiak, mint anno a matek, ami a mumusom volt. no mindegy. túléljük ezt is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 11. - 06:01:46
Létrehozva: #47392

devotee

nagyon-nagyon reggel és nagyon-nagyon kóma... várom hogy hasson a kávé, aztán arzenálgyártás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 11. - 06:58:34
Létrehozva: #47393

devotee

Reggelt,

Lola, nem is reagáltál az üzimre XD Na mindegy, láttam vettél Compact Disco CD-t, gratula. Nagyon szépen szól, már lemeoztam rendes hi-fin. Valahogy jómagam imádom az eredeti dolgokat, lehet nagyon hülye vagyok, de nekem fontos, hogy a kedvenceim meglegyenek, bár javarészt használtan veszek CD-t pl. Vateráról vagy Musiclandtől, vagy eBayről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így megéri!

Usi, kitartás a vizsgákhoz, nekem a Közgazdaságtan volt anno kínai, meg a szervezetfejlesztés (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Szóval átérzem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 11. - 07:04:32
Létrehozva: #47394

devotee

köcc Angie!
de legalább jó hír, hogy most utalták 1 perce az ösztöndíjat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Kernfusion mixekkel erősítek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 11. - 08:39:40
Létrehozva: #47395

devotee

Angie, milyen üzidre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem vagyok képben. bzz, mindjárt vizsgázom, még átolvasom az anyagot kicsit.

jaja, Usi, nekem is most jött ösztöndíj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás, nekem csak ma meg holnap van már vizsga. ajjaj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 11. - 08:42:44
Létrehozva: #47396

devotee

Idézet (lolacska @ 2011.01. 11. - 08:39:40) *
Angie, milyen üzidre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem vagyok képben. bzz, mindjárt vizsgázom, még átolvasom az anyagot kicsit.

jaja, Usi, nekem is most jött ösztöndíj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás, nekem csak ma meg holnap van már vizsga. ajjaj

"Lola: Az MR2 Akkusztikos Compact Disco nagyon klassz, imádom smile.gif De az album azért jobb szerintem, egyszer élőben is hallanom kellene már.

Ja, így már értem a plusz munkát, akkor ezek szerint van ott más diák is. Ezt nem is tudtam, csak azt hittem te vagy ilyen kis ügyi, hogy felvettek diákként. Mondjuk nekik jobban megéri diákot alkalmazni adókedvezmények miatt.

Háhá, hát szerintem nem természetes, kivéve, ha a pénzügyi tanácsadók a barátaid XD

Ez a kádban alvós sztori sírós XD "

Ébredj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 11. - 08:52:06
Létrehozva: #47397

devotee

na akkor neked is hajrá Loli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem a maival együtt még 5 vizsga :S (abból 1 már újrázás)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 11. - 08:57:03
Létrehozva: #47398

devotee

EGY ÉVE VOLT A KONCERT!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 11. - 09:14:10
Létrehozva: #47399

devotee

oh yeah!!!
és mennyivel jobb volt oda készülődni és amiatt izgulni, mint hogy vizsgázni kelljen XD hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 11. - 09:23:19
Létrehozva: #47400

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 11. - 09:14:10) *
oh yeah!!!
és mennyivel jobb volt oda készülődni és amiatt izgulni, mint hogy vizsgázni kelljen XD hehe

Igen XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2368 2369 2370 2371 2372 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
157 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (157 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: