![]() ![]() |
2009.12. 11. - 15:47:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Capri: látom, a beszúrt Martinos képem elnyerte a tetszésed! XD hehe! XD azon a képen TÉNYLEG CSÖPP-CSÖPP-CSÖPP!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jaj csajok, annyi minden történt velem a héten, hogy az eszméletlen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jó hetem volt tele meglepetésekkel! Na gyorsan sorra veszem, mielőtt elkezdenék visszaolvasni (tuti vagy 20 oldallal le vagyok maradva! XD). Először is, aminek most a legjobban örülök, az az, hogy az egyik hirtelen képbe jött beadandóval kiválthatom az egyik januári k. nehéz szóbelimet, és nem túloztam tegnap egyik csoporttársamnak, mikor azt mondtam neki, hogy erről a témáról max. 5-6 óra alatt összedobom a tanárnak a dogát, mert hogy a DEPECHE MODE-ról írtam!!!! XDDD (Meg a zenéjük hatásairól stb...) Most küldtem el és olyan boldog vagyok!!! Remélem elfogadja, mert hogy a téma nem volt megkötve, lehetett volna akár egy filmelemzés is (akkor a Kontrollt csináltam volna meg), akit érdekel, itt el lehet olvasni: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5353577 A másik, hogy holnap jön le a barátom, illetve tegnap hívott apu, hogy marha olcsón kötött web 'n' walk stickes internetet, úgyhogy jövő hét végétől lesz a laptopomon neeeeet!!!! JUHHÉÉÉ!!! és akkor többet tudok majd itt lógni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rossz hír az, hogy lehet Anim nem fog tudni jönni Pecsába, se szilveszterezni, mert az egyik tanár ZH-ban megszivatta őket és lehet végig kell tanulnia miatta a karácsonyt meg a szilvesztert is! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azt mondta, még elválik... Drukkoljatok, hogy jöjjön!!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 15:52:55
Létrehozva:
|
|
|
Capri: látom, a beszúrt Martinos képem elnyerte a tetszésed! XD hehe! XD azon a képen TÉNYLEG CSÖPP-CSÖPP-CSÖPP!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj csajok, annyi minden történt velem a héten, hogy az eszméletlen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jó hetem volt tele meglepetésekkel! Na gyorsan sorra veszem, mielőtt elkezdenék visszaolvasni (tuti vagy 20 oldallal le vagyok maradva! XD). Először is, aminek most a legjobban örülök, az az, hogy az egyik hirtelen képbe jött beadandóval kiválthatom az egyik januári k. nehéz szóbelimet, és nem túloztam tegnap egyik csoporttársamnak, mikor azt mondtam neki, hogy erről a témáról max. 5-6 óra alatt összedobom a tanárnak a dogát, mert hogy a DEPECHE MODE-ról írtam!!!! XDDD (Meg a zenéjük hatásairól stb...) Most küldtem el és olyan boldog vagyok!!! Remélem elfogadja, mert hogy a téma nem volt megkötve, lehetett volna akár egy filmelemzés is (akkor a Kontrollt csináltam volna meg), akit érdekel, itt el lehet olvasni: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5353577 A másik, hogy holnap jön le a barátom, illetve tegnap hívott apu, hogy marha olcsón kötött web 'n' walk stickes internetet, úgyhogy jövő hét végétől lesz a laptopomon neeeeet!!!! JUHHÉÉÉ!!! és akkor többet tudok majd itt lógni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rossz hír az, hogy lehet Anim nem fog tudni jönni Pecsába, se szilveszterezni, mert az egyik tanár ZH-ban megszivatta őket és lehet végig kell tanulnia miatta a karácsonyt meg a szilvesztert is! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azt mondta, még elválik... Drukkoljatok, hogy jöjjön!!!! szia, Useless-Girl! hívtál, jöttem. örülök hogy itt vagy, örülök, hogy itt vagyok. és minden bajom van a Deeper Into Darknesstől. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 15:53:29
Létrehozva:
|
|
|
Capri: látom, a beszúrt Martinos képem elnyerte a tetszésed! XD hehe! XD azon a képen TÉNYLEG CSÖPP-CSÖPP-CSÖPP!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj csajok, annyi minden történt velem a héten, hogy az eszméletlen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jó hetem volt tele meglepetésekkel! Na gyorsan sorra veszem, mielőtt elkezdenék visszaolvasni (tuti vagy 20 oldallal le vagyok maradva! XD). Először is, aminek most a legjobban örülök, az az, hogy az egyik hirtelen képbe jött beadandóval kiválthatom az egyik januári k. nehéz szóbelimet, és nem túloztam tegnap egyik csoporttársamnak, mikor azt mondtam neki, hogy erről a témáról max. 5-6 óra alatt összedobom a tanárnak a dogát, mert hogy a DEPECHE MODE-ról írtam!!!! XDDD (Meg a zenéjük hatásairól stb...) Most küldtem el és olyan boldog vagyok!!! Remélem elfogadja, mert hogy a téma nem volt megkötve, lehetett volna akár egy filmelemzés is (akkor a Kontrollt csináltam volna meg), akit érdekel, itt el lehet olvasni: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5353577 A másik, hogy holnap jön le a barátom, illetve tegnap hívott apu, hogy marha olcsón kötött web 'n' walk stickes internetet, úgyhogy jövő hét végétől lesz a laptopomon neeeeet!!!! JUHHÉÉÉ!!! és akkor többet tudok majd itt lógni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rossz hír az, hogy lehet Anim nem fog tudni jönni Pecsába, se szilveszterezni, mert az egyik tanár ZH-ban megszivatta őket és lehet végig kell tanulnia miatta a karácsonyt meg a szilvesztert is! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azt mondta, még elválik... Drukkoljatok, hogy jöjjön!!!! Hűha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én el is olvasom mindjárt, amit írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A suliba ha adnak valami házit, amihez nem kötnek témát, én is mindig valami Mode-osat írok XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 15:54:00
Létrehozva:
|
|
|
Capri: látom, a beszúrt Martinos képem elnyerte a tetszésed! XD hehe! XD azon a képen TÉNYLEG CSÖPP-CSÖPP-CSÖPP!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj csajok, annyi minden történt velem a héten, hogy az eszméletlen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egész jó hetem volt tele meglepetésekkel! Na gyorsan sorra veszem, mielőtt elkezdenék visszaolvasni (tuti vagy 20 oldallal le vagyok maradva! XD). Először is, aminek most a legjobban örülök, az az, hogy az egyik hirtelen képbe jött beadandóval kiválthatom az egyik januári k. nehéz szóbelimet, és nem túloztam tegnap egyik csoporttársamnak, mikor azt mondtam neki, hogy erről a témáról max. 5-6 óra alatt összedobom a tanárnak a dogát, mert hogy a DEPECHE MODE-ról írtam!!!! XDDD (Meg a zenéjük hatásairól stb...) Most küldtem el és olyan boldog vagyok!!! Remélem elfogadja, mert hogy a téma nem volt megkötve, lehetett volna akár egy filmelemzés is (akkor a Kontrollt csináltam volna meg), akit érdekel, itt el lehet olvasni: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5353577 A másik, hogy holnap jön le a barátom, illetve tegnap hívott apu, hogy marha olcsón kötött web 'n' walk stickes internetet, úgyhogy jövő hét végétől lesz a laptopomon neeeeet!!!! JUHHÉÉÉ!!! és akkor többet tudok majd itt lógni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rossz hír az, hogy lehet Anim nem fog tudni jönni Pecsába, se szilveszterezni, mert az egyik tanár ZH-ban megszivatta őket és lehet végig kell tanulnia miatta a karácsonyt meg a szilvesztert is! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azt mondta, még elválik... Drukkoljatok, hogy jöjjön!!!! Suia! Több lesz az, mint 20 oldal... XD Jaj, csak csöndben vagyok itt, mert túrós gombóc receptért jöttem, Petya odaát veri a tojásfehérjét XD Nem akar összeállni ez a szar vacak, úgyhogy nekem is szurk, h legyen kajánk! XD Valószínűleg én csak vasűrnap leszek, mert ilyen a hétvégém, majd legyetek rosszak, felnézek, amikor tudok XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:10:09
Létrehozva:
|
|
|
Capri, mi mikor voltunk jók? XD
|
|
|
|
2009.12. 11. - 16:16:30
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Usi!
Mindjárt olvaslak.. jajjj... de jó látni téged is itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jön le a barátod.... az az a barátod, vagy csak sima barát? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon hiányoztál ám nekünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:30:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Minnyà olvaslak titeket,csak ìrtak nekem jegy ugyben! 20500-èrt adja a csàvò ismerose,aki ìrt nekem! Kèrjek szàmlàt,v hogy ìrjam,h ne csesszenek àt? |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:32:39
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
hehehe, majd mesélj róla, h tetszett XD home made? Hát amit én fabrikálnék az olyan is lenne (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgy gondoltam veszek készen, de sajnos amilyeneket találtam, azok is olyanok mintha én csináltam volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:35:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!! Minnyà olvaslak titeket,csak ìrtak nekem jegy ugyben! 20500-èrt adja a csàvò ismerose,aki ìrt nekem! Kèrjek szàmlàt,v hogy ìrjam,h ne csesszenek àt? 20500? Jézusom, az kicsit drága :S Hát abban, hogy hogy írj neki, én nem tudom, ehhez még gyerek vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:36:24
Létrehozva:
|
|
|
20500? Jézusom, az kicsit drága :S Hát abban, hogy hogy írj neki, én nem tudom, ehhez még gyerek vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hàt jobb mint a 25000 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig olyanokat làttam:D |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:47:06
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. Macsus... Caprit kérdezd, hogy lehet leellenőrizni, hogy igaz-e... valahol tuti találkoznotok kéne... és ellenőrzés.. ez kiemelt ?
Hívd fel Capri-t telefonon! Usi, elolvastalak:) nagyon nagyon jó lett, tuti nem dobják vissza.... legalábbis én nem tenném... teljesen tárgyilagos voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:53:27
Létrehozva:
|
|
|
Mizújs Csajszikáim! Majd valamikor én is jövök, de el kell mennem! Belestem, legyetek rosszak!
Jó fejem van, vagy jöjjön vissza Dave? |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:55:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 16:56:25
Létrehozva:
|
|
|
Mizújs Csajszikáim! Majd valamikor én is jövök, de el kell mennem! Belestem, legyetek rosszak! Jó fejem van, vagy jöjjön vissza Dave? Nem jó, nagyon megnyújt. Amúgy gyerekek, a sok éjszakázástól már így nézek ki, ezért pont így kezelem a fejemet:
0000014393.jpg ( 51.04K )
Letöltések száma: 5Amúgy Andy fenék dobásán még mindig fulladozok. Egész nap fulladok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 16:59:19
Létrehozva:
|
|
|
Nyiki... akkor nekem is ki kéne raknom a képem.. nekem nem árt a nyújtás, úgyis olyan teli hold a fejem ... kölök gólya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fulladsz? dobjak át asthma spray-t? meg ne fulladj itt nekem, mig nem rohanunk egymásnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:05:47
Létrehozva:
|
|
|
Nem jó, nagyon megnyújt. Amúgy gyerekek, a sok éjszakázástól már így nézek ki, ezért pont így kezelem a fejemet:
Letöltések száma: 5Amúgy Andy fenék dobásán még mindig fulladozok. Egész nap fulladok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ez a bagoly nagyon jó XD XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!! Minnyà olvaslak titeket,csak ìrtak nekem jegy ugyben! 20500-èrt adja a csàvò ismerose,aki ìrt nekem! Kèrjek szàmlàt,v hogy ìrjam,h ne csesszenek àt? mit mondtam neked? kérjél számlát!!!!XD Capri, mi mikor voltunk jók? XD mikor mondtam, h jók voltunk?XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:13:44
Létrehozva:
|
|
|
nem rossz az a sima álló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kordonhoz Vica és tutijól látsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd igyekszem furakodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:16:21
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Nem jó, nagyon megnyújt. Amúgy gyerekek, a sok éjszakázástól már így nézek ki, ezért pont így kezelem a fejemet:
Letöltések száma: 5Amúgy Andy fenék dobásán még mindig fulladozok. Egész nap fulladok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Niki, ez a bagoly hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , még Andy seggrázását is übereli, nálam legalábbis!!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:17:11
Létrehozva:
|
|
|
JÚÚÚJ Vica, most olvasom a jó hírt! Nem csodálom, hogy vigyorogtál a megállóban, az emberek meg akik nem értettek, le vannak szarva, nem tudják mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a korona hadműveletről tudok, de azt nem tudom honnan szerezzem be, ti már találtatok jót? Amiket én találtam azok mind nagyon "brazilosak" voltak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Léna most is vigyorgok magamba mint a vadalma csak most itthon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka megkaptad a számom? Mode a te pofikádat is szivesen látnám a koncert előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg persze mindegyikőtökkel szivesen találkoznék. Niki ez a bagoly... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |