![]() ![]() |
2011.01. 11. - 11:18:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Lola: Az MR2 Akkusztikos Compact Disco nagyon klassz, imádom smile.gif De az album azért jobb szerintem, egyszer élőben is hallanom kellene már. Ja, így már értem a plusz munkát, akkor ezek szerint van ott más diák is. Ezt nem is tudtam, csak azt hittem te vagy ilyen kis ügyi, hogy felvettek diákként. Mondjuk nekik jobban megéri diákot alkalmazni adókedvezmények miatt. Háhá, hát szerintem nem természetes, kivéve, ha a pénzügyi tanácsadók a barátaid XD Ez a kádban alvós sztori sírós XD " Ébredj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja... ez nem üzi, ez egy hsz - ne zavard össze a fogalmakat, nyuszi, überkóma vagyok! nem tudtam mit hozzáfűzni, buzgón helyeseltem a gép előtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [bólogat] mert az Akusztik tényleg gyönyörű, és szexi, és izgi, és imádom - de hát a lélegzetvételem is a Compact Discoról szól, nem akartam még itt is erről nyáladzani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csilla meg, az asszisztenslány ugyanoda jár ahova én csak más szakos. ő nem jár órára egyáltalán, mert ő rendes 8 órában melózik. ő volt az elődöm, csak épp üresedés támadt, és egy hónap gyakornokolás után felvették asszisztensnek. Mondjuk én sztem nem vállalnám azt azért... rendesen be akarom fejezni az egyetemet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kádban alvó lány meg eleve vicces volt. sztem csak simán odavan Gabikáért, azért ivott vele ilyen hősiesen. XD több-kevesebb sikerrel. a krisztiános összeülésünk meg jó lesz, már várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, megfelelően reflektáltam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a CD CD meg... szép kis aranyos, bár értékeltem volna egy szép kis szövegkönyvet legalább, de mindegy, így is jó. megérdemlik a támogatást, ezért vettem meg. tisztelet, és támogatás címszóval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nekem most a tárgyaim 80 százaléka gyakorlati volt, beadandók, házik, stb. ezért van csak 3 vizsga. melyből 1et imént letudtam. bementem, és mivel bejártam órára és aktívkodtam, megkaptam a kis ötöskémet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 11. - 12:22:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Majd jövök,csak beadandózom.Anyukám ma megy vissza Angliába... Kül olvaslak titeket,meg fogok én is írni! Puszi mindenkinek! |
|
|
|
2011.01. 11. - 13:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Loli: és mennyi volt a Compact Disco lemez? Ehhh de jó neked!!! 5x inkább beadandóznék ezekből a tárgyakból, mint vizsgáznék... Uhhh nálunk miért nem divat ez a megajánlott jegy?!?!?! (eddig csak egyszer kaptam így egy 4-est, aminek örültem, mint majom a farkának!)
Hát a mostani meg... Ha jó fej a tanárnő, átenged! reménykedjünk! azért az egyik kérdéshez írtam egy 1 oldalas kisesszét meg a másik kettőre is írtam vmit... Plíííííííííííz!!!! És holnap még egy ilyen nyelvészetis csoda vár... angol mondattan..... szuppppper.... Ehhh.... Kicsit nyomott vagyok már, na. Kéne ennem vmit normálisan. no, mozgásba lendülök. |
|
|
|
2011.01. 11. - 17:25:55
Létrehozva:
|
|
|
Usi, hát, szerintem az hogy mesterszak. nem vagyunk sokan, negyvenegynehány ember, és így van rá kapacitás. mittomén mi a jobb. így is megvan ugyanaz a hajtás csak épp decemberben. amikor mindenki nyugisan karácsonyra készül, nekem a belem lóg, és semmire nem marad időm, mert egy határideje van 8 beadandónak - persze el lehetne kezdeni időben, de ki kezdi el? senki. és van ugyanolyan stresszes is, úgyhogy tényleg nem tudom jobb-e mint a vizsga. annyi hogy így a januárom hamar felszabadul. munkára. xDDD
Compact Disco compact disc 3200 volt a librinél. ha lett volna kedvem küszködni a CLS records rendszerével, akkor 2600ért is meg lehetett volna venni, de az elég bonyi volt azért a szaros ötszázasért. drágáim, ott figyelnek a polcon, kiraktam, mint a parasztok a szeszet a polcra xD Macsus! de jó hogy voltál, gyere gyakrabban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, én letudtam a két vizsgát mára, viszont összeültünk egy gyors ebédre barátnőmmel, ami még most ér véget, ergo csak most ülök neki tanulni a holnapi vizsgámra. mondjuk 14 diasor, nem sok. azért meglennék nélküle, de mindegy, kibírom. |
|
|
|
2011.01. 11. - 18:55:59
Létrehozva:
|
|
|
persze, ízlések/beállítottság kérdése hogy kinek mi fekszik jobban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
uh na én meg nem tudtam ellenállni az ágyamnak és szusszantam vagy két órát, most meg azt sem tudom hol vagyok. Kávé, energiaital, ide hozzám! ja és hajrá a diákkal! |
|
|
|
2011.01. 11. - 21:28:44
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
nem is mondtam nektek, hogy a múlt héten csináltam egy kisebb malőrt, az ELMŰ-nek szánt pénzt rossz helyre utaltam, de tegnap rájöttem hogy kinek, a Genaralinak, az eseti díjas számlájára XD Na és ilyenkor jön jól pluszban az OVB-s kapcsolatháló, felhívtam a benti kontaktot a Krisztát és mondtam, hogy csináltam egy hülyeséget, persze az egész iroda rajtam röhögött, de volt is min, hát nagyon szőke voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visszakereste a banki rendszerben és gyorsan be is jelölte, hogy ez egy hibás tétel, meg mondta, hogy küldjek egy faxot is, amiben kérem a pénz vissza utalását (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy lehetek ilyen szőke? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk legközelebb nem hulla fáradtan fogok utalgatni pénzeket az is fix XD Lola, hát ez klassz, hogy így megszeretted az Akkusztikos Compact Discot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A cd-t még a Bookline tól rendeltem, szintén akciós áron a karácsonyi rohamban, amikor mindent klasszul le akcióztak. Nekem is hiányzik belőle a kicsi booklet meg a dalszövegek, de biztos nagyon nagy a költsége megcsináltatni és akkor még drágábban kellene adni a lemezeket, pedig már így sem olcsók. A Krisztiános összeülés nálam lesz, filmezünk, mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg persze hozd majd magaddal a kötvényed és átnézzük, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá mindenkinek a vizsgákkal, Usi neked is, bár mondjuk most húzós, de ahogy a Lolának, anno nekem is a december volt a legrosszabb, volt, hogy 24-én vizsgáztam meg 28-án és 30-én!!! Viszont nekem általában már január 15-re kifutott minden tárgy és jött egy hónapnyi Hawaii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, jó itt látni, majd írj sűrűbben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 12. - 06:03:22
Létrehozva:
|
|
|
nagyon kómás reggelt!
Angie: ehhh, hát balesetek megesnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó hogy simán el tudtad intézni a dolgot. Hát nekünk is vannak megadva általában olyan vizsgaidőpontok, hogy dec. 23 meg a két ünnep között, sőt 31-én is láttam asszem, de ezeket én alapból elkerülöm, lévén, hogy k. messze lakom és valahogy haza is kell jutni. (csodálkoztam is hogy most nem sztrájkolt a MÁV...) Álmomban kitörtem egy patkány nyakát. |
|
|
|
2011.01. 12. - 07:28:44
Létrehozva:
|
|
|
aztadekómavaaaan!
fuhú... nem bírtam este ébren maradni, így a diák felét reggelre hagytam, és keltem 5kor... egy élmény volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajjajj. tegnap megint chateltünk Gergővel. ő a lakótársam expasija, akivel 3,5 évig jártak. miután összeköltöztünk, Gergő elkezdett rám írogatni fb-n, eleinte főként Edit miatt, róla beszéltünk, stb. de aztán összebarátkoztunk meg minden, kicsit azt hiszem tetszünk is egymásnak. viszonylag gyakran beszélünk, múltkor össze is futottunk, nem volt egyszerű távol tartanom a kezem tőle (Edit is ott volt). ez olyan szar így, mert ha akarnánk sem lehetne semmi az egészből. sosem tenném meg Edittel, bármennyire is vége van, és beszéltünk róla, és "engedélyt adott". ejj, a fene egye meg. vazee, odakinn a varjaknak olyan hangja van... tiszta Hitchcock, jesszusom xD na, átnézem még egyszer az összes diát, hogy vesszen meg, aztán tipli készülni, 9.30tól kérek szépen girl powert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 12. - 07:34:16
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ez a patkánynyakas téma nem valamiféle tudatalatti kivetülése a Capri iránti érzéseidnek? xDDD (viccelek)
|
|
|
|
2011.01. 12. - 07:46:13
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:13:24 |
|
|
|
2011.01. 12. - 07:53:28
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:13:39 |
|
|
|
2011.01. 12. - 08:01:41
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:13:48 |
|
|
|
2011.01. 12. - 08:02:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Még mindig küzdök a visszaolvasással, de már csak 3 oldalam maradt! Jó volt olvasni, sajnálom, hogy ennyi mindenről elmaradtam, de ez van! |
|
|
|
2011.01. 12. - 08:21:33
Létrehozva:
|
|
|
huh, micsoda forgalom lett itt két óra alatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola: na nem csak Trixxi röhögött fel a patkányos megjegyzés alatt XD hehe, lehetséges, de szerintem inkább a vizsgák miatti frusztrációim kivetülése volt a nyakkitekerés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe, a varjak meg itt is fesztiváloznak, ahogy azt FB-n is írtam. Van egy feelingje, az tuti! Hm, a barátnő exe dologban meg egyetértek Trixxel - szerintem jól érzed, hogy nem kéne. Eléggé kínos lenne szerintem mindhármótoknak (vagy legalább is neked és Editnek mindenképp, bármit is mond). Vizsgán hajrá! Trixxi: juhúúú, tök jó hogy kapsz új monitort! a szemednek is talán kevésbé fog ártani. (nekünk is kéne odahaza egy új, mert annál nekem is megfájdul a fejem 2 óra után, nem csak apunak. Totál hozzászoktam már a laptopéhoz, ami azért ugye fényévekkel jobb.) Köszi neked is a drukkot - asszem ebből újrázás lesz, mert nem sok maradt meg - nehéz tárgy ez is. A tegnapin ha jó fej a nőci, akkor átenged - most ezért imádkozom - plíz drukkoljatok ezért inkább most XD Suz: keméééény vagy, hogy mindjárt a végére érsz!!!! ügyes, ügyes! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és nem baj, az a lényeg, hogy itt vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) reagálni meg így visszamenőleg is lehet ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 12. - 10:40:16
Létrehozva:
|
|
|
Hellóóó!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Találtam egy-két képet a telefonomba...... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2011.01. 12. - 10:44:33
Létrehozva:
|
|
|
de zsííír! köszi sünci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, a 2.-o elég érdekes fejem van.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2011.01. 12. - 10:52:22
Létrehozva:
|
|
|
de zsííír! köszi sünci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, a 2.-o elég érdekes fejem van.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehehe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos galgalizálsz!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 12. - 10:53:28
Létrehozva:
|
|
|
jah, ízlelgetem a sör évjáratát és hatásfokát XDDDD
|
|
|
|
2011.01. 12. - 10:57:38
Létrehozva:
|
|
|
jah, ízlelgetem a sör évjáratát és hatásfokát XDDDD Jaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,egy-két kép és máris itt van mindenki.....szinte!!!?? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2011.01. 12. - 10:59:44
Létrehozva:
|
|
|
ez csakis a te varázsod, süni, meg hogy megszólaltál - egyáltalán nem a képeké XPPP
|
|
|
|
![]() ![]() |