![]() ![]() |
2011.01. 12. - 11:03:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ez csakis a te varázsod, süni, meg hogy megszólaltál - egyáltalán nem a képeké XPPP LájkLájkLájkolom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma nem dolgozom,ezért még ide is tudok írni egy kicsit!!Főleg,ha lesz ihletem!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2011.01. 12. - 11:05:26
Létrehozva:
|
|
|
hehe, akkor a patis hsz-em sikert aratott xD
én jöttem láttam levizsgáztam, ennyi. nem szarozunk xD Trixx, klassz az új monitor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rendes a főnökné. elődöm, Csilla. hát semmi különös hogy nagyon ügyes lenne vagy vmi - nem azért mert nem, hanem mert ez a meló nem olyan h ügyes vagy-e hanem h megcsinálod-e amit meg kell. pont volt egy üresedés, ennyi. ha nagyon adjusztálnám, felvennének engem is. de bírják ki így júliusig. hát ja, lehetőség van, azért ez az ország vezető médiavállalata. tegnap voltam vizsgán, tanárom mondta is hogy ott nagyon jó helyen vagyok, mert a sanoma az nem fog csődbe menni soha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sünciiii, jók a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így vagyok szép. ni, hogy alig látszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, hátha meglesza vizsga, adj bele mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most asszem alszom egyet, aztán meg francia krémest csinálok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Editnek, azt kért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (a kis szivem, sose kockáztatnám a barátságunkat semmiért) |
|
|
|
2011.01. 12. - 11:16:04
Létrehozva:
|
|
|
sünci, Lola, jó pihit akkor mára!
jó hogy ilyen hamar túl vagy a vizsgán, Lola. Enyém 2-kor kezdődik, addig nézegetem még az anyagot, hátha. Szerencsére van benne feleletválasztós rész is, aztán ha esetleg nem tudom, lehet jót tippelek be. Görbüljön, az a lényeg. Gusztustalan tárgyai vannak a nyelvészetnek, ehhh... No mindegy, ha nem most, majd jövő héten. Fáradt vagyok. Én is 5-kor keltem, éjjel meg nem tudtam elaludni - lehet ezért is a patis álom. Na, cigi, aztán gyűröm tovább... |
|
|
|
2011.01. 13. - 07:29:05
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hú, már megint alig aludtam, de totál éber vagyok, a fene se érti! Pedig most semmi hülyeség nem jár az eszemben. Azért este lehet megcélzom a 8 órát, mint lefekvési időt. Átolvastam mindent, olyan információáradat kavarog a fejemben, hogy csak na! Visszamenőleg nem sok értelme van reagálni, de most már felvettem a fonalat. Dolgom az rengeteg, de járok majd még erre. |
|
|
|
2011.01. 13. - 07:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Süni, csak így utólag néztem meg a fényképeidet! De végre megtaláltam magam! Ez csak neked sikerült, már kezdtem kételkedni benne, hogy ott voltam-e egyáltalán.
|
|
|
|
2011.01. 13. - 07:51:25
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:12:27 |
|
|
|
2011.01. 13. - 07:56:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Tirxx!
Jobbulást Neked! Biztos elég lesz a tea? Vigyázz ám magadra! A filmekkel kapcsolatban: sajnos még csak a Szív hídjait néztem meg, de ha lesz egy kis időm, a másik kettőt is megnézem. Kíváncsi vagyok rájuk, mert azokat nem ismerem. Ugyan ezen az egy filmen kívül az idén még semmit nem néztem a tévében, de nem is hiányzik. |
|
|
|
2011.01. 13. - 08:03:29
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:12:44 |
|
|
|
2011.01. 13. - 08:11:20
Létrehozva:
|
|
|
Öngyógyszerezel, vagy van valamid kimondottan erre?
Én a Szív hídjait valamikor az őskorban a Rakéta regényújságban olvastam először, már akkor is elvarázsolt! De azért így felnőtt fejjel még jobb. Igaz, most kivételesen nem bőgtem rajta, de fogom még nézni! Majd ha a másik kettőt is megnézem, arról is beszámolok! A Gilmore Girls nekem is nagy kedvencem! |
|
|
|
2011.01. 13. - 08:50:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
ah, a tegnap nagyon kész volt és hulla fáradt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De majd jön a hétvége és megpróbálom magam kipihenni, már ha tudom, szombaton ugyanis activity party lesz nálam, kezdés este hat, a vége a kifulladás XD Jön az egész OVB team (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Átutalást még sosem csesztem el, pedig évek óta netbankolok, de hát egyszer mindennek meg kell történnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben merő véletlenségből vettem észre, hogy hová utaltam el, és nagy mák, hogy pont a Generalihoz... tudom, hogy vissza fogom kapni. Vizsgaidőszak, nagyon szar volt, de mivel nekem a Fősuli 20 perc volt gyalog, mindig betettem 2 ünnep közére néhány vizsgát. Trixx, a neten csomót lehet spórolni, főleg ilyen cd vásárlásokon meg hasonlókon. Műszaki cikkek is olcsóbbak, próbálkozz mert nem fogod megbánni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A betanítás meg nem tudom milyen lehet, mert még sose csináltam, de mikor a TCS-hez kerültem hát nem volt egyszerű dolga az Andinak, mert akkora volt itt a pörgés, hogy wow, semmire sem jutott idő, mert mindig jött valaki vagy csörgött a telefon stb. Gratula az új monitorodhoz! Bizti klassz, én a nyáron kaptam, mert a másik már úgy csíkozódott és vibrált LCD létére, hogy azt hittem kifolyik a szemem. Jobbulást neked, a vese fájás... lehet megfázott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Süni, kösz a képeket, nagyon jók lettek XD Lola, gartula a vizsgákhoz, ügyi vagy! És ha bedolgozod magad a Sanomahoz, akkor ott tui helyed lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Szuzi neked is! |
|
|
|
2011.01. 13. - 10:55:47
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok.
hjaj de jót aludtam végre! egy órája keltem. bár kicsit fájdogál a fejem. De már rám fért. Trixxi: vigyázz a veséddel, ha nem javul, menj el dokihoz feltétlen! Gilmore girls rulez! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, INXS és A Perfect Circle nap van nálam eddig. Megyek írni tovább az Aching to be free-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán el kéne másznom nagybevásárolni is, mert csak 2 sör meg egy adag puding van a hűtőben, meg 3 száraz kenyérszelet XDDD |
|
|
|
2011.01. 13. - 11:02:27
Létrehozva:
|
|
|
De jó neked Usi, nekem megint nem jött össze a jó alvás, és most itt ásítozom ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) INXS nagyon jó, love <3 kül. itt most Simple Minds van terítéken! Jóóóó zene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hehe, Andi is most megy bevásárolni, mert éhesek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 11:16:35
Létrehozva:
|
|
|
na a Simple Minds-os dvd-re se jutott még időm, látod, de tudom, hogy itt van lenn velem valahol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd megkeresem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hát egyszer én is felébredtem 1/4 8-kor, de utána dőltem is vissza az ágyba. Nagyon fáradt voltam idegileg meg fizikailag is. No de most már jó. uhhh, én is kezdek éhes lenni... Meglátjuk mennyire merülök bele az írásba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 12:51:58
Létrehozva:
|
|
|
na, meg is jártam a boltot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2011.01. 13. - 13:26:12
Létrehozva:
|
|
|
Gyors voltál, miket vettél ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2011.01. 13. - 13:33:51
Létrehozva:
|
|
|
pipimellet, kétféle öntetet hozzá, krumplit, rizst, müzlit, felvágottat, tejet, stb. alap cuccokat. meg egy kis csokikát is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
most épp pikáns thai szószos pipimellet csinálok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) már csorog a nyálam ezerrel, olyan jó illatok vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 14:14:06
Létrehozva:
|
|
|
Ah, jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És akkor csak a csirkemellet megpárolod és ráöntöd a szószt és összekutyulod?
|
|
|
|
2011.01. 13. - 15:16:16
Létrehozva:
|
|
|
serpenyőben megpirítom egy kis hagymával, aztán ráöntök a szószból - a hús mennyiségétől függ, hogy mennyi szószt, nem kell mindet, de ha előre főzök akkor az egész üveggel szoktam. Pár percig hagyom még a tűzön aztán kész is, csak rá kell szedni a rizsre miután kihűlt egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha egy kis borsóval vagy kukoricával is szoktam dúsítani a cuccot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megvan az egész kaja cirka fél óra alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2011.01. 13. - 18:13:34
Létrehozva:
|
|
|
Usi: nem lehet véletlenül befizetni hozzád kajára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Örülök, hogy sikerült kipihenned magad. Rám is rám férne, bár az utóbbi két napban annyit hülyültünk a FB-on, hogy pár óra alvás után szinte röhögve ébredek. Így még nem voltam, de meg tudnám szokni! Tegnap tök jó napom volt, haladtam a dolgaimmal. Jó, alig voltunk a melóhelyen. De mára megjött mindenki, ezer felé széthúztak. De gyűlölöm! Ilyenkor legszívesebben magamra zárnám az ajtót! De azért voltak jó dolgok is, úgyhogy összességében nincs rossz kedvem! |
|
|
|
2011.01. 13. - 18:17:17
Létrehozva:
|
|
|
örülök Suz, hogy FB-n sikerült többször is felvidítani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látod? mondtam én, hogy járj oda többet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát majd jössz úgyis hozzám vacsizni, ha Brigi is itt lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, a tegnapi tanár néni mégse volt olyan jó fej, mehetek jövő héten megint vizsgázni belőle... eh... |
|
|
|
![]() ![]() |