![]() ![]() |
2011.01. 13. - 18:22:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi: jártam én néha, de amíg Ti nem voltatok, hiába!
Még jó két hónap, és jön Brigi!? Kíváncsi vagyok, várom ám már! De más lesz élőben találkozni, mint chat-elni! Még egyszer vizsgázni, nem túl jó, de ügyes vagy, fog az menni! |
|
|
|
2011.01. 13. - 18:45:41
Létrehozva:
|
|
|
köszi a biztatást! persze, legyűröm ezt a tárgyat is. muszáj, mert kötelező.
ja, kb. 2 hónap! várom már én is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírni fogod élőben is, az tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 18:54:21
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, hogy bírni fogom! Csak úgy más lesz, jobb lesz, mert jó láttam képét, de mégis majd élőben találkozok azzal, akivel olyan jókat, és sokat beszélgettünk FB-on!
Szegény "menyem" sms-ben zaklat, hogy épp most szállt ki a kedvenc autómból! Szegényt már időközönként kirakom a chat-ből is! Eszembe jutott, amit mondtál a múltkor, hogy ezt csináltad Te is. De nem részletezted, hogy hogy, de rájöttem ám magamtól! Jó vállon is veregetem most magam! |
|
|
|
2011.01. 13. - 19:03:07
Létrehozva:
|
|
|
ja, a chat-ből kirakásra jöttél rá? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
persze, élőben sokkal jobb vele is meg bárki mással is talizni. Edó is bírta nagyon mikor nyáron összefutottunk - sajna Angie pont lecsúszott a taliról. No majd talán máskor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért hiányzik és jó lesz újra látni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nyitottam egy sört írás mellé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja és tök szuper, az előttem lévő parkban kialudt két lámpa is (pont ahogy pár napja gondoltam, hogy de jó lenne) és most szuper kis árnyas/sötét lett a terep. Imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 19:21:09
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
vettem én is ilyen mártásokat és a Thait felhasználtam egyből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz a receptet Usi, nem bonyolult amúgy, de még a csirkemellet megborsoztam és megsóztam pirítás előtt, így fincsibb az íze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És úgy ment rá a trutyi, bár rosszul emlékeztem, hogy van itthon bőven rizsem, mert nem volt, csak 1 zacskóval, de majd még veszek hozzá, mert egész adagból csináltam, a komplett üveg cucc ráment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szuzi, nálunk meg épp ma volt csönd és nyugi, meg léehetett beszélgetni, egymással szembe nyúlt az arcunk az álmosságtól. Basszus ez a borult idő kicsinál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De holnap lesz nap! Tudom milyen érzés, amikor 8 felé kellene szakadnod és semmit nem tudsz normálisan megcsinálni, mert másznak rád meg zaklatnak, hogy csináljad... szar, részvétem! A Brigis taliról tényleg lecsúsztam, de majd idén pótoljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 19:41:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi: igen, arra jöttem rá! Sajnálom szegényt, mert szeret velem beszélgetni, de akkor épp veletek voltam nagyüzemben! Mondja mindig, hogy a kedvenc anyósa vagyok, de ha Zsoltival van baja, rám ne számítson! Jó, ha valami nagyon gáz dolgot csinál a gyerek, szólok neki, de a többit intézzék egymás között. Nem elvakultan, de én gyárilag a gyerekem pártján állok.
Nem is meséltem, Zsolti valamelyik nap mondta nekem, hogy: "jó anya vagy, ugye tudod?" Hát ilyet se mondott még, de irtó jól esett! Sör? Egészségedre! Most jut eszembe, nekem forralt bort kellett volna csináljak este! Na ez ma elmarad! Usi: vigyázz, mit kívánsz, ha így teljesül! Angie: na akkor hozzád is befizetek kajálni! Mondjuk én tegnap a fene nagy nyugalomban rengeteget haladtam a melóval. Jövő héten 20.-a, ÁFA, meg még sok egyéb, de előtte 18.-án ÁFA ellenőrzésre megyek. |
|
|
|
2011.01. 13. - 19:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Még mindig 2010-et írok, a 2011 helyett, ma nem is tudom hányszor rontottam el XD Kell vagy egy hónap amire megszokom, számla iktatásoknál ciki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De jó fej a gyereked Szuzi, hogy ilyeneket mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyere, az egész lakás úszik a fincsi thai illatokban, nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Betoltam egy nagy tányérral, de majd viszek belőle ebédre is, mert mégiscsak jobb, mint félkész ételt melegíteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gastroyalt kezdem unni, asszem majd váltok valami másra. 20-a nálunk is mindig pörgős, szintén az Áfa miatt, ma is este 7-ig volt benn a kolléganőm, szegény Orsi, csomót melózik és még csak meg sem fizetik normálisan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mondjuk most már nekem is kevés a fizetésem, ezért is kezdtem el az OVB-t, de más oka is volt, az autó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eltökélt szándékom idén megvenni! |
|
|
|
2011.01. 13. - 20:12:01
Létrehozva:
|
|
|
Én még nem rontottam az idén dátumot, mondjuk nagyon koncentráltam, mert épp számlákat írtam, és a teljesítés, és a fizetési határidő is 01.11. volt mindegyiken!
Akkor egyek enni hozzád! Gastroyalt én is ettem egy ideig, de szépen lassan kúsztak felfele az árai, a pénzem meg lefele, úgyhogy felhagytam vele. De az már elég rég volt, lehet visszaszokok. Nekem szerencsére a 20.-a már egy ideje nem ilyen traumás, de azért mindig tartok tőle, hogy valami nem lesz meg időben. Jobban szeretem, ha már napokkal hamarabb kész vagyok, és le is adom a bevallásokat. |
|
|
|
2011.01. 13. - 22:25:10
Létrehozva:
|
|
|
majd óvatosan kívánok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angie: örülök, hogy jól sikerült a kaja és ízlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap csinálom meg a másik felét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lehet kellett volna még pipimellet vennem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) abból nekem sose elég. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja igen, a tetszés szerinti fűszerezést kihagytam. Én is szoktam, ha úgy tartja kedvem. Suz: majd főzök nektek tavasszal ilyet vagy édes-savanyúsat, ahogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 22:44:34
Létrehozva:
|
|
|
csövike
usi jó hogy itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veled szeretnék bizniszelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi újság felétek? a múltkori óta rendesen lemardtam megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 13. - 22:51:31
Létrehozva:
|
|
|
niki vmeliyk nap gondoltam rád mikor a zalai kórházról volt szó vmi kiömlött remélem nem ott ahol te dolgozol
lépek, mert sehol senki csövike mkinek |
|
|
|
2011.01. 14. - 08:56:42
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
ah, tegnap 10-kor elaludtam a tv előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így végre kicsit kipihentebb vagyok, mint általában, hiszen aludtam 8 órát XD Köszi Usi, még maradt a husiból, szóval még ma estére kajálok belőle, csak a rizsem fog elfogyni, de majd veszek szombaton, úgyis be kell vásárolnom majd a buli miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne felejtsem el... sokszor átmegyek valamiért és elfelejtem mit akartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fincsi volt borssal és sóval a hússssss, és pipimell rulez! és a pulyka is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Jantar, rég jártál erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 14. - 09:18:57
Létrehozva:
|
|
|
hát írj bevásárlólistát, Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jan: jó, hogy felbukkantál! a cuccot meg mindjárt megcsinálom neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 14. - 09:58:09
Létrehozva:
|
|
|
hát írj bevásárlólistát, Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jan: jó, hogy felbukkantál! a cuccot meg mindjárt megcsinálom neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez lenne a megoldás XD |
|
|
|
2011.01. 14. - 10:07:57
Létrehozva:
|
|
|
egyszerű de nagyszerű ötlet, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jan: huh de nyakatekert az utolsó bekezdés XD kicsit szenvedek vele, de meglesz az mindjárt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 14. - 10:13:33
Létrehozva:
|
|
|
egyszerű de nagyszerű ötlet, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jan: huh de nyakatekert az utolsó bekezdés XD kicsit szenvedek vele, de meglesz az mindjárt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akinek nincs esze, legyen notesze XD |
|
|
|
2011.01. 14. - 10:25:57
Létrehozva:
|
|
|
valami ilyesmi, ja XD
|
|
|
|
2011.01. 14. - 17:18:06
Létrehozva:
|
|
|
csak nekem lassú meg szórakozik a FB ma?
amúgy kicsit Ákos napot tartok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) épp az Asszony megy, a legeslegeslegkedvencebb számom tőle! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja és nem tudtam megállni, vettem még sok-sok pipimellet ma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 14. - 18:09:40
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nagyon fejlesztik a FB-t, mindenütt baszakszik. én krumplifőzeléket főztem a minap, még van, és isteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na meg az ominózus krémes... de az már elfogyott, kampec. FB-n is népszerű volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csirkemell jó alapanyag, villámgyors, egyáltalán nem hizlal, finics, szeretjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont soha de soha nem veszek ilyen kavarós szószokat, drágák, egészségtelenek, és nem is ízlik. műanyag. ma egyszerre kellene jelen lennem 3 buliban... wááá, hogy oldjam meg? |
|
|
|
2011.01. 14. - 19:30:33
Létrehozva:
|
|
|
nekem bejönnek, elvagyok velük - már amikor van rá pénzem XD
hmmm... anyum krumplifőzeléke is isteni.... hiányzik is! na akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam vicceskedik az FB. öööö.... hát oszd fel hogy ettől-eddig itt meg ott leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy gyorsan klónozd le magad kétszer és meg van oldva a probléma. Esetleg asztrális kivetítés? XD |
|
|
|
![]() ![]() |