2400 Oldal V  « < 2371 2372 2373 2374 2375 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2011.01. 13. - 18:22:02
Létrehozva: #47441

devotee

Usi: jártam én néha, de amíg Ti nem voltatok, hiába!

Még jó két hónap, és jön Brigi!? Kíváncsi vagyok, várom ám már! De más lesz élőben találkozni, mint chat-elni!

Még egyszer vizsgázni, nem túl jó, de ügyes vagy, fog az menni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 13. - 18:45:41
Létrehozva: #47442

devotee

köszi a biztatást! persze, legyűröm ezt a tárgyat is. muszáj, mert kötelező.

ja, kb. 2 hónap! várom már én is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírni fogod élőben is, az tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.01. 13. - 18:54:21
Létrehozva: #47443

devotee

Tudom, hogy bírni fogom! Csak úgy más lesz, jobb lesz, mert jó láttam képét, de mégis majd élőben találkozok azzal, akivel olyan jókat, és sokat beszélgettünk FB-on!

Szegény "menyem" sms-ben zaklat, hogy épp most szállt ki a kedvenc autómból! Szegényt már időközönként kirakom a chat-ből is! Eszembe jutott, amit mondtál a múltkor, hogy ezt csináltad Te is. De nem részletezted, hogy hogy, de rájöttem ám magamtól! Jó vállon is veregetem most magam!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 13. - 19:03:07
Létrehozva: #47444

devotee

ja, a chat-ből kirakásra jöttél rá? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

persze, élőben sokkal jobb vele is meg bárki mással is talizni. Edó is bírta nagyon mikor nyáron összefutottunk - sajna Angie pont lecsúszott a taliról. No majd talán máskor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azért hiányzik és jó lesz újra látni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na nyitottam egy sört írás mellé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ja és tök szuper, az előttem lévő parkban kialudt két lámpa is (pont ahogy pár napja gondoltam, hogy de jó lenne) és most szuper kis árnyas/sötét lett a terep. Imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 13. - 19:21:09
Létrehozva: #47445

devotee

Estét,

vettem én is ilyen mártásokat és a Thait felhasználtam egyből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz a receptet Usi, nem bonyolult amúgy, de még a csirkemellet megborsoztam és megsóztam pirítás előtt, így fincsibb az íze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És úgy ment rá a trutyi, bár rosszul emlékeztem, hogy van itthon bőven rizsem, mert nem volt, csak 1 zacskóval, de majd még veszek hozzá, mert egész adagból csináltam, a komplett üveg cucc ráment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szuzi, nálunk meg épp ma volt csönd és nyugi, meg léehetett beszélgetni, egymással szembe nyúlt az arcunk az álmosságtól. Basszus ez a borult idő kicsinál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De holnap lesz nap! Tudom milyen érzés, amikor 8 felé kellene szakadnod és semmit nem tudsz normálisan megcsinálni, mert másznak rád meg zaklatnak, hogy csináljad... szar, részvétem!

A Brigis taliról tényleg lecsúsztam, de majd idén pótoljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.01. 13. - 19:41:24
Létrehozva: #47446

devotee

Usi: igen, arra jöttem rá! Sajnálom szegényt, mert szeret velem beszélgetni, de akkor épp veletek voltam nagyüzemben! Mondja mindig, hogy a kedvenc anyósa vagyok, de ha Zsoltival van baja, rám ne számítson! Jó, ha valami nagyon gáz dolgot csinál a gyerek, szólok neki, de a többit intézzék egymás között. Nem elvakultan, de én gyárilag a gyerekem pártján állok.

Nem is meséltem, Zsolti valamelyik nap mondta nekem, hogy: "jó anya vagy, ugye tudod?" Hát ilyet se mondott még, de irtó jól esett!

Sör? Egészségedre! Most jut eszembe, nekem forralt bort kellett volna csináljak este! Na ez ma elmarad!

Usi: vigyázz, mit kívánsz, ha így teljesül!

Angie: na akkor hozzád is befizetek kajálni!
Mondjuk én tegnap a fene nagy nyugalomban rengeteget haladtam a melóval. Jövő héten 20.-a, ÁFA, meg még sok egyéb, de előtte 18.-án ÁFA ellenőrzésre megyek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 13. - 19:48:56
Létrehozva: #47447

devotee

Még mindig 2010-et írok, a 2011 helyett, ma nem is tudom hányszor rontottam el XD Kell vagy egy hónap amire megszokom, számla iktatásoknál ciki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De jó fej a gyereked Szuzi, hogy ilyeneket mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyere, az egész lakás úszik a fincsi thai illatokban, nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Betoltam egy nagy tányérral, de majd viszek belőle ebédre is, mert mégiscsak jobb, mint félkész ételt melegíteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gastroyalt kezdem unni, asszem majd váltok valami másra.

20-a nálunk is mindig pörgős, szintén az Áfa miatt, ma is este 7-ig volt benn a kolléganőm, szegény Orsi, csomót melózik és még csak meg sem fizetik normálisan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mondjuk most már nekem is kevés a fizetésem, ezért is kezdtem el az OVB-t, de más oka is volt, az autó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eltökélt szándékom idén megvenni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.01. 13. - 20:12:01
Létrehozva: #47448

devotee

Én még nem rontottam az idén dátumot, mondjuk nagyon koncentráltam, mert épp számlákat írtam, és a teljesítés, és a fizetési határidő is 01.11. volt mindegyiken!

Akkor egyek enni hozzád!
Gastroyalt én is ettem egy ideig, de szépen lassan kúsztak felfele az árai, a pénzem meg lefele, úgyhogy felhagytam vele. De az már elég rég volt, lehet visszaszokok.

Nekem szerencsére a 20.-a már egy ideje nem ilyen traumás, de azért mindig tartok tőle, hogy valami nem lesz meg időben. Jobban szeretem, ha már napokkal hamarabb kész vagyok, és le is adom a bevallásokat.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 13. - 22:25:10
Létrehozva: #47449

devotee

majd óvatosan kívánok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: örülök, hogy jól sikerült a kaja és ízlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap csinálom meg a másik felét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lehet kellett volna még pipimellet vennem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) abból nekem sose elég. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja igen, a tetszés szerinti fűszerezést kihagytam. Én is szoktam, ha úgy tartja kedvem.

Suz: majd főzök nektek tavasszal ilyet vagy édes-savanyúsat, ahogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2011.01. 13. - 22:44:34
Létrehozva: #47450

devotee

csövike
usi jó hogy itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veled szeretnék bizniszelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mi újság felétek? a múltkori óta rendesen lemardtam megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2011.01. 13. - 22:51:31
Létrehozva: #47451

devotee

niki vmeliyk nap gondoltam rád mikor a zalai kórházról volt szó vmi kiömlött remélem nem ott ahol te dolgozol
lépek, mert sehol senki csövike mkinek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 14. - 08:56:42
Létrehozva: #47452

devotee

Reggelt,

ah, tegnap 10-kor elaludtam a tv előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így végre kicsit kipihentebb vagyok, mint általában, hiszen aludtam 8 órát XD

Köszi Usi, még maradt a husiból, szóval még ma estére kajálok belőle, csak a rizsem fog elfogyni, de majd veszek szombaton, úgyis be kell vásárolnom majd a buli miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne felejtsem el... sokszor átmegyek valamiért és elfelejtem mit akartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fincsi volt borssal és sóval a hússssss, és pipimell rulez! és a pulyka is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Jantar, rég jártál erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 14. - 09:18:57
Létrehozva: #47453

devotee

hát írj bevásárlólistát, Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jan: jó, hogy felbukkantál! a cuccot meg mindjárt megcsinálom neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 14. - 09:58:09
Létrehozva: #47454

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 14. - 09:18:57) *
hát írj bevásárlólistát, Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jan: jó, hogy felbukkantál! a cuccot meg mindjárt megcsinálom neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez lenne a megoldás XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 14. - 10:07:57
Létrehozva: #47455

devotee

egyszerű de nagyszerű ötlet, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jan: huh de nyakatekert az utolsó bekezdés XD kicsit szenvedek vele, de meglesz az mindjárt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 14. - 10:13:33
Létrehozva: #47456

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 14. - 10:07:57) *
egyszerű de nagyszerű ötlet, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jan: huh de nyakatekert az utolsó bekezdés XD kicsit szenvedek vele, de meglesz az mindjárt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Akinek nincs esze, legyen notesze XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 14. - 10:25:57
Létrehozva: #47457

devotee

valami ilyesmi, ja XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 14. - 17:18:06
Létrehozva: #47458

devotee

csak nekem lassú meg szórakozik a FB ma?

amúgy kicsit Ákos napot tartok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) épp az Asszony megy, a legeslegeslegkedvencebb számom tőle! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ja és nem tudtam megállni, vettem még sok-sok pipimellet ma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.01. 14. - 18:09:40
Létrehozva: #47459

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nagyon fejlesztik a FB-t, mindenütt baszakszik.

én krumplifőzeléket főztem a minap, még van, és isteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na meg az ominózus krémes... de az már elfogyott, kampec. FB-n is népszerű volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csirkemell jó alapanyag, villámgyors, egyáltalán nem hizlal, finics, szeretjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
viszont soha de soha nem veszek ilyen kavarós szószokat, drágák, egészségtelenek, és nem is ízlik. műanyag.

ma egyszerre kellene jelen lennem 3 buliban... wááá, hogy oldjam meg?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 14. - 19:30:33
Létrehozva: #47460

devotee

nekem bejönnek, elvagyok velük - már amikor van rá pénzem XD
hmmm... anyum krumplifőzeléke is isteni.... hiányzik is!

na akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam vicceskedik az FB.

öööö.... hát oszd fel hogy ettől-eddig itt meg ott leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy gyorsan klónozd le magad kétszer és meg van oldva a probléma. Esetleg asztrális kivetítés? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2371 2372 2373 2374 2375 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
112 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (112 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: