![]() ![]() |
2011.01. 14. - 22:47:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Estét,
ahhh, sikerült a vizsgám XD Az utolsó!!!!!!!!!!!!!! Finis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) <3 Lola, nekem este 10 kor nincs már hangulatom még szószokat kotyvasztani, ez sokkal egyszerűbb, és nincs mű íze, ez kifejezetten sáfrányos és finom és tele van bébikukoricával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amit imádok!!! FB nagyon lassú volt egész nap nekem is, biztos megint alakítanak vele valamit. Ákostól nehéz kedvenc számot felsorolni, de a kedvenc albumom még mindig az IKON, csak mert etalon. |
|
|
|
2011.01. 15. - 07:43:19
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:10:51 |
|
|
|
2011.01. 15. - 07:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Helló,
ma jöttök Pestre? ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÓÓ, mért nem szóltál hamarabb? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Már van programom délután, de ha van kedvetek gyertek el hozzám, Acitvity party lesz az OVB-s csapattal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Röhögés és jókedv az garantált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alhattok itt!!! Naaaaaaaa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap nálunk benn a cégnél elég pörgős napunk volt, de azért túléltük. Mért van az, hogy ha a főnökök nincsenek benn, akkor minden csöndesebb, mint szokott? És valahogy a melóval is lehet haladni... IKON már szerintem zenetörténelem, sose fog ennél jobbat csinálni már Ákos, de azért szeretem így is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek bevásárolok az Edó-féle spenótos tésztás husihoz, amit nyáron is ettünk, ez lesz este a menü! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 08:03:14
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:11:00 |
|
|
|
2011.01. 15. - 08:10:12
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:11:10 |
|
|
|
2011.01. 15. - 08:17:18
Létrehozva:
|
|
|
Sajnálom Trixx (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Francba... no majd legközelebb, nyáron meg szervezünk majd egy hosszú hétvégét, csajost, megyünk strandra meg kolbászolunk a városban, mit szólsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jöhetnek a többiek is, mindenki XD Ezt most pattant ki a fejemből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajna a szószokhoz abszolút hülye vagyok, így inkább nem kísérletezem velük, amúgy ritkán eszek ilyeneket, de nekem ízlenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben is minden, ami finom, az káros XD Tiszta tavasz van, ablakok kinyitva, süt a nap, friss a levegő itt a hegyek lábánál. Lájk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg megyek, sose lesz kész a kaja, délután meg oktatás, azért kell most megcsinálnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 08:36:48
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:11:23 |
|
|
|
2011.01. 15. - 09:13:22
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:28:30 |
|
|
|
2011.01. 15. - 09:29:46
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:28:49
Csatolt állományok
|
|
|
|
2011.01. 15. - 09:44:37
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:29:10
Csatolt állományok
kir__ndul__s_003.jpg ( 351.09K )
Letöltések száma: 8
kir__ndul__s_013.jpg ( 117.45K )
Letöltések száma: 7
kir__ndul__s_019.jpg ( 121.35K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2011.01. 15. - 09:55:35
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
ahh, mekkorát aludtam! jó volt! Trixxi: ilyen izé álmaim nekem is szoktak lenni. Mondjuk most épp az álmomban pasim jólmeg.... XDDDD de frankón mindent éreztem, csak sajnos a vége előtt felébredtem XDDDDD shit! XD Niki: nagyon drukkolunk nektek!!!!!!!!!!!!!!!! örülök, hogy úgy döntöttél, hogy nem fogsz dolgozni! helyes! most erre koncentrálj, nem kell a felesleges és káros stressz! Na hát tegnap estefelé megint rám jött a főzhetnék, úgyhogy megcsináltam az édes-savanyús pipimellet krumplipürével - nyami lett az is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na, megyek írni, aztán bele kell vetnem magam az írásba. Trixxi: ja, szerintem azért nem tudtál esetleg lájkolni képeket, mert lehet nem volt ismerősöd, akinél fenn voltak - akkor nem engedi csak megnézni. |
|
|
|
2011.01. 15. - 10:04:00
Létrehozva:
|
|
|
Trixxo, ok!!!!!!!! Majd leszervezzük mikor, melyik hétvégén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiri
Na, beborult, ez nem ér!!!! Jáááá kész a speonótos, húsos tészta, nagyon fincsi lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most hűl az erkélyen, mert megsütni csak este sütöm meg, amikor megjön a banda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet még kreálok valami sütit, de még nem döntöttem el. Na, most viszont némi takarítás következik. Niki, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És szép vagy a képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 11:13:11
Létrehozva:
|
|
|
Usikám, asszem pasi hiányod van XD Jól sejtem? Azért fincsi álom lehetett, de az mindig kiszúrás, hogy az ember a legjobb résznél felébred!
Édes-savanyú se rossz, nekem még van a thaiból, az pont elég lesz ebédre, este meg ugye spenótos-húsos tészta lesz, nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De persze sajtot megint nem vettem, így azt majd akkor, amikor jövünk, de még úgyis meg kell sütni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó írást! Tök jó, friss illatok terjengenek itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Black Sabbath ordít!!!!!!!!!!!!!!! Oh yeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
2011.01. 15. - 11:13:45
Létrehozva:
|
|
|
ja igen, a képek nagyon szépek! ezt elfelejtettem mondani.
nyami az a húsos tészta nagyon király volt Edónál! biztos fini lesz a tied is Angie! itt is kellemes tavasz van, bár reggel óta borús. hajrá a takarítással. Én most nagyon belelendültem ennek a fejezetnek az írásába (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 11:20:05
Létrehozva:
|
|
|
ja igen, a képek nagyon szépek! ezt elfelejtettem mondani. nyami az a húsos tészta nagyon király volt Edónál! biztos fini lesz a tied is Angie! itt is kellemes tavasz van, bár reggel óta borús. hajrá a takarítással. Én most nagyon belelendültem ennek a fejezetnek az írásába (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) fincsi lett, lemeóztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert a sóval sokszor meggyűlik a problémám, de nem az a gond, hogy agyon sózom, hanem éppen az ellenkezője, mármint, hogy sótlan. De megkóstoltam és szerintem jó! Aztán majd akinek meg nem eléggé sós, az tesz rá. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Várom már, hogy megegyük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De lesz még gyros, azt Éva hozza, Ari meg a krumplisalit, a fiúk az italokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt is beborult, pedig reggel sütött a nap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De hideg itt sincs. Képzeljétek, most cserélik a házon a bejárati ajtókat, így most már nem fog süvölteni a szél, bár mondjuk még ősszel kicserélhették volna, a mínusz tízenek előtt... de hát legalább most már van és nem húzza ki a meleget a lépcsőházból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2011.01. 15. - 11:22:37 |
|
|
|
2011.01. 15. - 11:25:11
Létrehozva:
|
|
|
na az szupi, hogy korszerűsítenek. Ezen a lakáson is kéne, mert a nyílászárók már eléggé gagyik. Pl. a nagy szeleknél a zárt erkélyajtómnál mozog a függöny... No mindegy.
huh akkor jó lesz a parti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hát nekem meg tegnap elfogyott a sóm főzés közben - azt hittem, hogy a spejzben még van egy műanyag dobozban, de úgy tűnik, azt hazavittük legutóbb - vagy még Kati nyúlta le mikor kiköltözött, már nem emlékszem. Szóval most kicsit gáz a helyzet, de ott vannak a fűszerek hogy kisegítsenek míg veszek jövő héten (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 11:53:04
Létrehozva:
|
|
|
De durva, hogy mozog... jól kihúzza a meleget, brrr.... nálam nem, csak a konyhába szokott hideg lenni, mert egyedül ott rossz az ablak, de majd leszigeteljük. És tavasszal úgyis hőszigetelik az egész házat, szóval következő télre már minden oké lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Remélem jó party lesz, asszem 8-an leszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát akkor ezt megszívtad, de majd veszel, addig meg éljen a bors és a vegeta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Go ebéd meg kis tv bambulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 12:31:36
Létrehozva:
|
|
|
na én is mindjárt ebédelek, most hogy kész a kövi fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kis Naruto aztán tanulás... eh....
|
|
|
|
2011.01. 15. - 14:30:55
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
igen, a klónozásra ill az asztráltestem átvetítésére is gondoltam én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de mindegy, végül Judy szülinapjára mentem, jó volt a hosszas bénázás után h találjunk egy helyet, végül elvoltunk. aztán átmentem a filterbe, mert úgy volt h találkozom Gáborral meg a bátyjával - akik nem voltak ott, na zsír, nem volt ciki egyedül ott kapaszkodni a boromba. ehh, kiakadtam magamra, hogy így ugrok ha egy kis esély van rá hogy bármi is legyen... mindegy, elég rossz éjszakám volt, Edit négyig vigasztalt, most meg fejgörcsöm van és bedagadt az arcom a sírástól, faszom. egy istenverte idióta vagyok. helyes, Niki h elmész táppénzre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jók a képek nagyon nyuszó, Anie, remélem jó lesz a bulid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 15. - 23:20:52
Létrehozva:
|
|
|
Loli: sajnálom, hogy nem úgy jött össze az este, ahogy tervezted. Judy szülinapjára engem is hívott a hölgyemény, de ugye ez most nekem húzós lett volna. De örülök, hogy ott legalább jól elvoltatok.
Szerintem meg ne fuss a pasi után, csak add a jeleket, hogy nem lenne ellenedre, ha meg akar valamit, akkor úgyis lépni fog. Annak ritkán van jó vége, ha fut az ember lánya egy pasi után. Meg hát az a többségnek amúgy se jön be. |
|
|
|
![]() ![]() |