![]() ![]() |
2011.01. 21. - 12:37:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kész a hajam, nagyon állat XD Áll, mint Kariban a gyerek XD van benne egy csomó hullámcsat meg 1 flakon hajlakk, és a sminkem is ász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki, hajrá a babának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nekem is S'Oliver csizmám van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Használd egészséggel, a lábaink közötti köztes méret a standard ezek szerint. |
|
|
|
2011.01. 21. - 13:57:21
Létrehozva:
|
|
|
Kész a hajam, nagyon állat XD Áll, mint Kariban a gyerek XD van benne egy csomó hullámcsat meg 1 flakon hajlakk, és a sminkem is ász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, hajrá a babának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nekem is S'Oliver csizmám van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Használd egészséggel, a lábaink közötti köztes méret a standard ezek szerint. Flakon a hajban??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Az jól nézhet ki??!! Muti!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NIKÓCA!!!Én is szurkolok ám!!! Sőt!!! Mi is!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Hajrá-Hajrááááá!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) SZERETÜNK!! Kész a hajam, nagyon állat XD Áll, mint Kariban a gyerek XD van benne egy csomó hullámcsat meg 1 flakon hajlakk, és a sminkem is ász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, hajrá a babának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nekem is S'Oliver csizmám van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Használd egészséggel, a lábaink közötti köztes méret a standard ezek szerint. Jajjj Angie!! Ti összehasonlítgatjátok a lábatok KÖZÖTTI méretet???!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem ez csak férfi szokás!!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 21. - 14:53:35
Létrehozva:
|
|
|
de dinka vagy süni! XDDDDDDDDDDDDD (mondjuk ezt eddig is tudtuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cupika! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
na, a nehéz hét után ittam egy kávét meg egy sört meg hazafelé bevásároltam. Angie: jó esküvőt meg hepajt utána! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és még egyszer sok boldogságot a nővéredéknek! remélem azért lesznek képek a hajadról meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.01. 21. - 15:46:30
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:36:50 |
|
|
|
2011.01. 21. - 15:47:38
Létrehozva:
|
|
|
Mizu??
Nikóca!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Olyan aranyos a kis sejt...embrió aszonta a doki... adtak képet mutassam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muti!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2011.01. 21. - 15:54:26
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:37:10 |
|
|
|
2011.01. 21. - 15:59:47
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:37:38 |
|
|
|
2011.01. 21. - 16:04:51
Létrehozva:
|
|
|
hát legyen is önző és jól kapaszkodjon meg odabenn, hogy berendezkedhessen 9 hónapra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és persze, hogy beleéli magát az ember, hiába szól magára. De reménykedünk. Két hét míg kiderül? |
|
|
|
2011.01. 21. - 16:12:15
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:37:55 |
|
|
|
2011.01. 21. - 16:58:45
Létrehozva:
|
|
|
azért jó, hogy vannak ilyen lehetőségek, szerintem. és tényleg érdekes amúgy.
na majd akkor 3-án is drukkolunk - meg persze addig is kis zászlócskákkal csápolunk itt a háttérben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, túl sok animét nézek XD) |
|
|
|
2011.01. 21. - 20:25:48
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
Niki, édesek a sejtjeitek XD Lesz Mode-os baba, érzem, a kis fickó/lány nagyon életrevaló és igen, önző is, ahogy Zolid mondja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ő akar a figyelem középpontjába lenni, majd mikor elmesélitek neki, mikor megnő micsoda kis kitartó sejtcsomó volt, hát el se fogja hinni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez az első kép róla! Most meg majd jól befészkeli magát és nőni fog a pocakod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm a sok kedves hsz-t a fényképeimhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezen a kontaktlencse dolgon még gondolokodom, a sminkhez meg már az ecseteim is megvannak, mert egy barátémtól karácsonyra kaptam Amway ecseteket, egy egész készletet, szóval már csak gyorstalpaló leckét kell vennem Lolától (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az esküvő jól sikerült, Judy sokat fényképezett, majd küldi a fotókat a jövő héten és akkor majd jól megmutatom őket, meg a weblapjára is majd megy fel pár kép, mert nővéremék megengedték (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben nagyon jól éreztük magunkat jót ettünk és beszélgettünk, nemrég értünk haza az étteremből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 21. - 21:02:05
Létrehozva:
|
|
|
boldogsáááágot mindenkinek! Nővéredéknek, Angiem, meg a minimóder embriónak is!
uncsi ez az este, nem csinálok semmit, olvasgattam, filmeztem, de úgy mehetnékem is volt, vagy legalább elhúzhattam volna kondizni. mondjuk nagyon nyomi vagyok, így a hét végére, elfáradtam. de képzeljétek el, elfogyott a munka. xD nincs semmi tennivalóm, remélem, kitalálnak nekem valamit, mert feleslegesen nem szeretnék benn ülni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig már kértem is melót, de azt is elintéztem már, keddig várjuk a nyomdai anyagot. |
|
|
|
2011.01. 21. - 21:18:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szuper, hogy jól sikerült az esküvő meg hogy Judy fotózott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola: hát nem csodálom, hogy te is kipurcantál - én is lemerültem rendesen - mióta hazajöttem, nem is voltam hajlandó mást csinálni csak főzni meg Naruto-t nézni XD de most írok kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 21. - 21:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Lolám, kösz, átadom majd tesómnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voltál nyilatkozni? XD Gondolom nem XD
Egész nap ásítozom, reggel majdnem elaludtam Erikánál sminkelés közben, szóval lassan megyek aludni, mert holnap irány vissza Pest!!!! |
|
|
|
2011.01. 21. - 22:58:28
Létrehozva:
|
|
|
jó pihit, Angie!
|
|
|
|
2011.01. 22. - 08:38:35
Létrehozva:
|
|
|
Nothing in this world
Can touch the music that I heard When I woke up this morning It put the Sun into my life It cut my heartbeat with a knife It was like no other morning I don't belong to noone But I want to be with you I can't be owned by noone What am I supposed to do I can't see the sense in your leaving All I need is your love to believe in Don't look into the sun It's not for me or anyone To steal the light out of the sky Is it really such a sin 'Cause if it is then I'll give in I can't live without your love I don't belong to noone But I want to be with you I can't be owned by noone What am I supposed to do I can't see the sense in your leaving All I need is your love to believe in And for you I would do what I can But I can't change the way that I am |
|
|
|
2011.01. 22. - 08:46:08
Létrehozva:
|
|
|
jó szöveg! New Order? vagy vmi más?
na már két vizsgám tuti lesz jövő héten (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((( nem igaz, hogy nem tudok átmenni rajtuk, pedig tanulok! :S fuck 'em all!!!! :S ez a hülye hó is monnyon le!!!!!!!!! TAVASZT AKAROK!!!!!!!!!! meg nyugalmat, meg hazamenni, meg világbékét, stb.... *hiszti, hiszti, hiszti* |
|
|
|
2011.01. 22. - 12:21:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Húú, nagyon régen jártam erre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi a helyzet veletek, mindenki jól van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek, én fantasztikusan vagyok, ugyanis tegnap megvolt a szalagavatóm, és utána csaptunk egy nagyon nagy bulit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalábbis csak sejtem, hogy nagyon nagy buli volt, mert 11től konkrétan semmire nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt tudom, hogy reggel 7kor értem haza, és aludtam két órát, de a nagyon nagy fejfájáson kívül semmi bajom nincs.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont maga az avató röhejesre sikerült, én végigröhögtem az egészet - az már csak hab a tortán, hogy a táncot elszúrtuk, lekéstünk két ütemmel, és utána végig improvizálnunk kellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval nekem nagyon eseménydús 2 napom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem nálatok is minden rendben, puszi nektek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja, és a legszebb, hogy azért keltem fel, mert nagyon fájt a hátam... megnéztem a tükörben, és egy kb. 10x15 centis véraláfutás díszeleg rajtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nyomozás alatt áll a dolog, hogy vajon hogy kerülhetett oda... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.01. 22. - 12:43:56
Létrehozva:
|
|
|
na jól van Geri, látom, hoztátok a formátokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért még jó, hogy nem történt semmi komolyabb bajod ilyen állapotban. tarts azért kis mértéket, te kölök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hjajj nekünk anno nagyon jó szalagavató volt és utána lógtunk be barátnőmmel Pestre a "Gay camp attack"-es pecsás bulira - életem egyik legjobb bulija volt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) olyan nosztalgikus vagyok ma - pedig nem is hallgatom Dave Nostalgia számát XD |
|
|
|
2011.01. 22. - 18:23:51
Létrehozva:
|
|
|
Bár ismertek...mutatok én ha akarjátok, ha nem. XDDDDDDD
baba.jpg ( 376.23K )
Letöltések száma: 13Látjátok, freestate-es pólóba van :DDDDDD Óóóóó Niki!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tiszta anyja!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |