![]() ![]() |
2011.01. 23. - 00:01:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Estét,
most értem haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagyis Pestre haza az OVB oktatás/buliról, olyan fura nekem ez a két haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na mindegy, képzeljétek otthon szakadó hóesésben indultunk, aztán Kecskeméttől sütött a nap és egész délután gyönyörű idő volt, persze egy pince helyiségben penészedtem és tömték tele okossággal a fejem, ami jó volt, csak úgy ki vágytam a napra, ejj... holnap is süthetne (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A buli is jó lett volna, ha már nem fájna 2 napja a gyomrom, így kénytelen voltam haza jönni, mert egyszerűen nem tudtam táncolni, semmi, csak görnyedeztem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Geri, hehe, jó kis szalagavatós buli lehetett, a véraláfutás meg... inkább lehet jobb, hogy nem is emlékszel rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, igen, New Order, a Dream Attack című szám, nagyon imádom!!!!!!!!!!!!! Ezt a dalt tettem a tatabányai képes slide show alá is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 23. - 09:15:47
Létrehozva:
|
|
|
Fáj a fejem, nem igaz... pedig tegnap nem is tüdőztem le annyi cigifüstöt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és egy kortyot sem ittam... már megint jön valami front? Különben szép reggelt, süt a nap, de qva hideg van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS! Faith megkért, hogy legyek Freestate szerkesztő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kezdődik a nap!
|
|
|
|
2011.01. 23. - 10:50:16
Létrehozva:
|
|
|
wow! hogy-hogy megkért?
amúgy itt is végre kitisztult nagyjából az ég és hideg van, ja. |
|
|
|
2011.01. 23. - 11:09:27
Létrehozva:
|
|
|
Tetszettek neki az írásaim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És úgy gondolta, hogy hátha lenne kedvem írni Freestate-re, meg cikkeket feltenni, fordítani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2011.01. 23. - 11:24:19
Létrehozva:
|
|
|
na az jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angolról fordítani? vagy németről?
|
|
|
|
2011.01. 23. - 11:32:45
Létrehozva:
|
|
|
Igen, jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inkább angolról, de lehet az elején majd kérek segítséget XD eléggé kijöttem a formából! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Némettel kapcsolatban meg megkérem a Tamást, ő perfekt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Főzőcskézek, szecsuáni csirke lesz a menü, pipimellből XD Usi, gyere át kajálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 23. - 12:01:17
Létrehozva:
|
|
|
grat Angie, ez tök szuper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
front van, az tuti, jön a hó meg a fagy, azt írta a Zindex (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is olyan irgalmatlan fejfájással keltem, hogy ezen csak a kondi segíthet. kicsit később megyek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) előtte még kicsit takarítgatok, meg boltba kellene mennem, hegeszteni estére valami vacsit. tegnap este koncerten voltunk, képzeljétek. a kis belső körünk, ez nagy baráti társaság, amiről már meséltem, nos a Tita nevű barátnőm (akivel btw egy napon van a szülinapunk) barátja, a MIlán egy drága édes jó ember, imádom, és zenész, session-zenész, több zenekarban basszusgitározik, és mostanában csinált egy saját bandát is, ő hangszerel, ő énekel, stb, és tegnap volt az első koncertjük. fú, nagyon jó volt, nagyon igazi! versfeldolgozások ezek, megzenésítettt versek, Tóth Árpád, József Attila, Petőfi, Ady, mindenféle jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illetve adtunk a hajamnak pászkát! már nem bírtam idegekkel, annyira zsírosodott, minden nap (!!!) mosnom kellett. és tegnap megvadultunk, és megkoktéloztuk, hogy kicsit helyretegyük a fejbőröm kémiáját. ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy leszőkítjük finoman a tövét. hát ne tudjátok meg, mennyire viccesen néztem ki! loool. hajtövem mint billy idol, a végei meg vörösek, kettő között szép színátmenetes mint a naplemente xDD aztán persze rendesen befestettük, de hatalmas poén fejem volt, le is fotóztam, majd megmutatom xD egy biztos, szőke sosem leszek. xD |
|
|
|
2011.01. 23. - 12:18:13
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola, most ismerkedem a szerkesztő felülettel, mamma... majd megtanulom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A wikipedia ennél bonyolultabb oldal, ha az ment, akkor ez is megy XD (jajj, wikit de elhanyagoltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
Áááá, jók is ezek a zenész ismerősök, tudodkim zenész volt, vagyis most is zenélget, írt megint pár dalt, mintha kezdene a régi lenni, csak ne kéne noszogatnom, hogy alkosson (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még mindig múzsaként funkcionálok, és ez olyan jó a lelkemnek (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Muta azokat a képeket, ááá, nem tudom így elképzelni a fejed meg őszintén: szőkének se nagyon tudlak még elképzelni sem XD Kávéval gyógyítom a fejfájást. Fél 2-től oktatás, addig valahogy össze kéne szedni magam, hogy oda tudjak figyelni az előadóra 3 órán át. Ráadásul nincs is nálam a Krisz belépőkártyája, mert tegnap vissza adtam, így viszont nem tom kinyitni az iroda ajtót... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdcsak megsajnál valaki és beereszt. |
|
|
|
2011.01. 23. - 13:53:24
Létrehozva:
|
|
|
persze, szívesen segítek, ha DM-es fordítás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eh, én meg elfelejtettem rizst kifőzni tegnap főzés közben, úgyhogy most gyorsan fel kellett tenni, hogy legyen a pirított pipimell+borsó+bébi répa kombóhoz vmi köret (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hajrá az oktatáson! részemről Milton "Paradise Lost"-ját kell olvasnom. 12 nagyobb részből áll - na most jön a 2. XDDD még jó hogy verses forma és elég gyorsan megy az olvasása, csak ne lenne régies angol nyelvezettel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja és aláfestésnek mindenféle instrumentális filmzene megy, oh yeah (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, remélem, hogy használ a hajdnak a cucc! mostanság az enyém is gyorsabban zsírosodik amúgy - mondjuk ez vizsgaidőszakban nálam nem meglepő, mert idegességemben olvasás közben sokszor birizgálom a hajam XD jó lehetett az a koncert! József Attila /meg Dsida Jenő ((IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )/ feldolgozásokat én a Misztrál együttestől meg Ágnes Vanillától szeretem. |
|
|
|
2011.01. 23. - 14:14:09
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:38:49 |
|
|
|
2011.01. 23. - 17:47:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie! Gratulálok! Ez nagyon jóó hír! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2011.01. 23. - 21:52:52
Létrehozva:
|
|
|
feküdj csak Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édes a Zolid nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
HAZA AKAROK MENNI MÁR VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *hisztiiiiiii* (nem mintha ez bárkit is nagyon izgatna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2011.01. 24. - 06:36:49
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
húúúúúúúúúúúúúúúúúú, tök kóma vagyok, nincs kedvem dolgozni, olyan vagyok, mint Garfield: Utálom a hétfőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, kösz a segítséget fordítás ügyileg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami, nagyon fincsi lett a szecsuáni csirke, jól csíp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétmart a szám, és még tettem bele extra vörös hagymát, jó nagy karikákra vágtam, hogy ropogós maradjon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sikerült, mert nem esett össze és olyan finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahh, tök jó volt a tegnapi oktatás, nálunk olyan szimpik az igazgatók, édesek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ezek nem olyan száraz oktatások, mint amilyennek elképzeljük azokat, ezek interaktívak, élvezetesek és szólnak mindig valamiről. Lájk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, csak pihizz, és gyakorolj fél kézzel gépelni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi Gergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 24. - 07:47:22
Létrehozva:
|
|
|
uh, hát én nem szeretem a csípőset, úgyhogy jó, hogy végül is nem transzportáltam át vacsira XD
ehhh de unom már ezt a hajnal 5-ös kelést. hétvégét akarok!!! |
|
|
|
2011.01. 24. - 07:52:43
Létrehozva:
|
|
|
ja, meg minek esett megint a hó??? :S
no mindegy. |
|
|
|
2011.01. 24. - 08:00:35
Létrehozva:
|
|
|
,
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:08:07 |
|
|
|
2011.01. 24. - 08:07:59
Létrehozva:
|
|
|
a bébirépához volt ám zöldborsó is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak hagymát fejeltettem el pirítani hozzá. Ja meg a sülő husi csíkokat megszórtam egy kis sóval meg kakukkfűvel. nyámm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hát azért kelek ilyen korán vizsgaidőszakban, mert vizsgák előtt szeretem még átnézni a dolgokat. ehh, ez a mai is érdekes lesz. két lecke még hátravan és a Pradise Lost-nak sem értem a végére. No mindegy, nagyjából körbenézegettem, hogy mik kellenek. Valamit kiokoskodom. Az igazat megvallva már nagyon unom és már nem is igazán érdekel, de azért jobb lenne nem átvinni ezt a hármat az utcsó félévemre. De majd kiderül úgyis, hogy mi lesz. Haza meg igazság szerint azért is akarok menni, mert már 1 hónapja nem voltam otthon és hát persze hogy hiányoznak a szüleim - meg hát az azt jelentené, hogy már túl vagyok a vizsgaidőszakon. a szemednek gyors gyógyulást! |
|
|
|
2011.01. 24. - 18:16:47
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:39:22 |
|
|
|
2011.01. 24. - 19:16:31
Létrehozva:
|
|
|
ehhh hát ez tényleg nem százas hozzáállás! persze, tudnia kéne, de legyen már tekintettel a helyzetedre - mert a kommentjeidből arra következtetek, hogy nem tartjátok hét pecsét alatt a projekteteket! lehetne kicsit emberibb és együtt érzőbb....
köszi Niki, már csak 1 (vagy 2) vizsgám lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.01. 24. - 19:27:22
Létrehozva:
|
|
|
jajj Trixx, te kis aranyos vagy, bogyó
az "adok neki pászkát" az egy szólásmondás, annyit tesz, adok a pofájára, megleckéztetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |