![]() ![]() |
2009.12. 11. - 17:19:35
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Vica pm-ben küldtem a telcsiszámom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:22:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica pm-ben küldtem a telcsiszámom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké Léna.Nézem máris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi. |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:26:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:27:10
Létrehozva:
|
|
|
Vica, elmentettelek, megvagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:27:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:29:38
Létrehozva:
|
|
|
Vica, elmentettelek, megvagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Léna ment a válasz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:34:47
Létrehozva:
|
|
|
Vica és Petra mit szól ahhoz, hogy a drága Dáviját élőben fogod látni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:34:51
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica mentettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:39:28
Létrehozva:
|
|
|
Mode még nem mondtam neki.Nem tudom majd hogy lesz el anyuval mert bár nagyon szereti de éjszakára még nem voltunk távol tőle.Biztos keresni fog minket.
Léna oké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:39:43
Létrehozva:
|
|
|
Huh csajok, sajnálom az apás dolgokat!
Egyébként azon gondolkodtam, hogy nagyon kevés olyan barátom, ismerősöm van, akinek a szülei harmonikus kapcsolatban élnek, úgyhogy én összeteszem a kezemet, mert a szüleimet totál egymásnak teremtették, ők már nem hiszem, hogy elcsalinkáznának egymás mellől bármerre is. (Májusban házasodtak először össze 23 év együttélés után.) Szóval el tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet máshogy felnőni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagy szutty (=ölelés) nektek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Martin feneke: szerintem pont jó! És a SOTU-s Martin... NYAMMM!!! Huh, nem segít, hogy tegnap "sajnos" a dogámhoz el kellett kezdenem a Stripped könyvet, és most valahogy megint rákattantam a szöszire.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka: juj, felszisszentem, mikor olvastam, hogy neked is letört a fogad, mint nekem pár hónapja. jó szar, de jobb hamar túlesni a javításon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na hogy tetszik a trilógia? (bocs, de nem tudok könyvtárban felmenni msn-re, hogy ott beszéljük meg). Huh, én se tudnék pont ünnepek előtt fogyózni, bár mostanában marhára nincs kedvem enni, csak ha már nagyon éhes vagyok és idegesítően korog a gyomrom (mint most) XD Ehh, akkor szerencsésen lemaradtam a fórumleállásról. Capri: örülök, hogy sikerült beszerezned Dave... öhm vagyis a saját kiemelt állódat! XDDD Jah, azt a Clean-t már rég leszedték. Tök gáz, hogy a DM hivatalos youtube-ján alig vannak hivatalos videóklipek meg pl. ilyen Clean bare versionhoz hasonlók... :S Bezzeg ha mi csinálhatnánk azt az oldalt, mi? XD Macsus: JÉZUS! ez a Dave-kezes álomkép.... XD Huh csajok, KISKORÚAK UGORJÁK ÁT A HSZ-EM EZEN RÉSZÉT!!! - olyat álmodtam kedden a srácokkal, hogy azt hittem, lepetézek!!!!!!!!!!! Kicsit próbálom virágnyelven: Na szóval egy csajszi feküdt Mart és Dave között az ágyon, akik fölötte térdeltek és hát addig variáltak a kiemelt állóikkal, míg nem jött a fehér öröm a formás domborulatokra... XDDDD Még soha életemben nem álmodtam ennyire konkrétat velük! Huh vazzeg, le is izzadtam reggelre! XD Ja, egyébként üdv az új tagoknak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, azt hiszem, most feladom a visszaolvasást, már kell egy kávé. Pussz mindenkinek! (184) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:43:11
Létrehozva:
|
|
|
Neked is üdv Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihetetlen milyeneket tudtok a fiúkkal álmodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajna én még csak hasonlót sem szoktam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:44:16
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: JÉZUS! ez a Dave-kezes álomkép.... XD Huh csajok, KISKORÚAK UGORJÁK ÁT A HSZ-EM EZEN RÉSZÉT!!! - olyat álmodtam kedden a srácokkal, hogy azt hittem, lepetézek!!!!!!!!!!! Kicsit próbálom virágnyelven: Na szóval egy csajszi feküdt Mart és Dave között az ágyon, akik fölötte térdeltek és hát addig variáltak a kiemelt állóikkal, míg nem jött a fehér öröm a formás domborulatokra... XDDDD Még soha életemben nem álmodtam ennyire konkrétat velük! Huh vazzeg, le is izzadtam reggelre! XD Te perverz, fehérmájú dög XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:46:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:47:37
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: örülök, hogy hiányoltatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, AZ a barátom jön le, Bence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na örülök annak is, hogy tetszett az esszém! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most büszke vagyok rá, bár nem teljesen tökéletes - ha tehettem volna, jobban kifejtem a dolgokat, de már így is a kicsit több mint 8 oldallal a felső határát feszegettem a hosszúságának. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Capri: igen, látom, hogy több lesz ez még 40 oldal visszaolvasásnál is. azért raktam be az előző hsz-em végére a számot, hogy tudjam, hanyadik oldalnál tartok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HÉÉÉÉ???? ÉN perverz, fehérmájú dög???? XDDD és akkor te mi vagy, drágám? XDDD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:48:39
Létrehozva:
|
|
|
Huh csajok, sajnálom az apás dolgokat! Egyébként azon gondolkodtam, hogy nagyon kevés olyan barátom, ismerősöm van, akinek a szülei harmonikus kapcsolatban élnek, úgyhogy én összeteszem a kezemet, mert a szüleimet totál egymásnak teremtették, ők már nem hiszem, hogy elcsalinkáznának egymás mellől bármerre is. (Májusban házasodtak először össze 23 év együttélés után.) Szóval el tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet máshogy felnőni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagy szutty (=ölelés) nektek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Martin feneke: szerintem pont jó! És a SOTU-s Martin... NYAMMM!!! Huh, nem segít, hogy tegnap "sajnos" a dogámhoz el kellett kezdenem a Stripped könyvet, és most valahogy megint rákattantam a szöszire.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka: juj, felszisszentem, mikor olvastam, hogy neked is letört a fogad, mint nekem pár hónapja. jó szar, de jobb hamar túlesni a javításon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na hogy tetszik a trilógia? (bocs, de nem tudok könyvtárban felmenni msn-re, hogy ott beszéljük meg). Huh, én se tudnék pont ünnepek előtt fogyózni, bár mostanában marhára nincs kedvem enni, csak ha már nagyon éhes vagyok és idegesítően korog a gyomrom (mint most) XD Ehh, akkor szerencsésen lemaradtam a fórumleállásról. Capri: örülök, hogy sikerült beszerezned Dave... öhm vagyis a saját kiemelt állódat! XDDD Jah, azt a Clean-t már rég leszedték. Tök gáz, hogy a DM hivatalos youtube-ján alig vannak hivatalos videóklipek meg pl. ilyen Clean bare versionhoz hasonlók... :S Bezzeg ha mi csinálhatnánk azt az oldalt, mi? XD Macsus: JÉZUS! ez a Dave-kezes álomkép.... XD Huh csajok, KISKORÚAK UGORJÁK ÁT A HSZ-EM EZEN RÉSZÉT!!! - olyat álmodtam kedden a srácokkal, hogy azt hittem, lepetézek!!!!!!!!!!! Kicsit próbálom virágnyelven: Na szóval egy csajszi feküdt Mart és Dave között az ágyon, akik fölötte térdeltek és hát addig variáltak a kiemelt állóikkal, míg nem jött a fehér öröm a formás domborulatokra... XDDDD Még soha életemben nem álmodtam ennyire konkrétat velük! Huh vazzeg, le is izzadtam reggelre! XD Ja, egyébként üdv az új tagoknak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, azt hiszem, most feladom a visszaolvasást, már kell egy kávé. Pussz mindenkinek! (184) hm. most, olvasva a kis irományotokat aaaaanyira nem lep meg, hogy ilyeneket teccik álmodni, kisasszony. heeeelyes. mondjuk én mindig rettentő kifinomultakat kapok. izgit. szoftost. (de szaftost is;)) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:48:55
Létrehozva:
|
|
|
Usi kedves tőled amit mondtál az apás témával kapcsolatban.Már érzem az ölelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Uram atyám micsoda álom.Uh....nem csodálom,hogy beleizzadtál az álomba. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja egyébként tetszett a dolgozat amit irtál. |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:50:31
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: örülök, hogy hiányoltatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, AZ a barátom jön le, Bence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na örülök annak is, hogy tetszett az esszém! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most büszke vagyok rá, bár nem teljesen tökéletes - ha tehettem volna, jobban kifejtem a dolgokat, de már így is a kicsit több mint 8 oldallal a felső határát feszegettem a hosszúságának. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Capri: igen, látom, hogy több lesz ez még 40 oldal visszaolvasásnál is. azért raktam be az előző hsz-em végére a számot, hogy tudjam, hanyadik oldalnál tartok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HÉÉÉÉ???? ÉN perverz, fehérmájú dög???? XDDD és akkor te mi vagy, drágám? XDDD Figy. mesélj már nekem erről a fiú ügyről. A Sereg tud róla, de én nem? Milyen dolog már ez, kérem??? XD Én? Én ártatlan bárányka vagyok, fúj szex, mocskos dolog, nem én soha, sőt nem is gondolok rá, soha, olyat se, hogy a szöszivel, nem, nem soha!XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:51:00
Létrehozva:
|
|
|
Huh csajok, sajnálom az apás dolgokat! Egyébként azon gondolkodtam, hogy nagyon kevés olyan barátom, ismerősöm van, akinek a szülei harmonikus kapcsolatban élnek, úgyhogy én összeteszem a kezemet, mert a szüleimet totál egymásnak teremtették, ők már nem hiszem, hogy elcsalinkáznának egymás mellől bármerre is. (Májusban házasodtak először össze 23 év együttélés után.) Szóval el tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet máshogy felnőni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagy szutty (=ölelés) nektek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Martin feneke: szerintem pont jó! És a SOTU-s Martin... NYAMMM!!! Huh, nem segít, hogy tegnap "sajnos" a dogámhoz el kellett kezdenem a Stripped könyvet, és most valahogy megint rákattantam a szöszire.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka: juj, felszisszentem, mikor olvastam, hogy neked is letört a fogad, mint nekem pár hónapja. jó szar, de jobb hamar túlesni a javításon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na hogy tetszik a trilógia? (bocs, de nem tudok könyvtárban felmenni msn-re, hogy ott beszéljük meg). Huh, én se tudnék pont ünnepek előtt fogyózni, bár mostanában marhára nincs kedvem enni, csak ha már nagyon éhes vagyok és idegesítően korog a gyomrom (mint most) XD Ehh, akkor szerencsésen lemaradtam a fórumleállásról. Capri: örülök, hogy sikerült beszerezned Dave... öhm vagyis a saját kiemelt állódat! XDDD Jah, azt a Clean-t már rég leszedték. Tök gáz, hogy a DM hivatalos youtube-ján alig vannak hivatalos videóklipek meg pl. ilyen Clean bare versionhoz hasonlók... :S Bezzeg ha mi csinálhatnánk azt az oldalt, mi? XD Macsus: JÉZUS! ez a Dave-kezes álomkép.... XD Huh csajok, KISKORÚAK UGORJÁK ÁT A HSZ-EM EZEN RÉSZÉT!!! - olyat álmodtam kedden a srácokkal, hogy azt hittem, lepetézek!!!!!!!!!!! Kicsit próbálom virágnyelven: Na szóval egy csajszi feküdt Mart és Dave között az ágyon, akik fölötte térdeltek és hát addig variáltak a kiemelt állóikkal, míg nem jött a fehér öröm a formás domborulatokra... XDDDD Még soha életemben nem álmodtam ennyire konkrétat velük! Huh vazzeg, le is izzadtam reggelre! XD Ja, egyébként üdv az új tagoknak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, azt hiszem, most feladom a visszaolvasást, már kell egy kávé. Pussz mindenkinek! (184) Az álmod: Aztaaa XD Ez felülmúl mindent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:52:45
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='Useless-girl' date='2009.12. 11. - 17:47:37' post='7482']
Edóka: örülök, hogy hiányoltatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, AZ a barátom jön le, Bence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na örülök annak is, hogy tetszett az esszém! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most büszke vagyok rá, bár nem teljesen tökéletes - ha tehettem volna, jobban kifejtem a dolgokat, de már így is a kicsit több mint 8 oldallal a felső határát feszegettem a hosszúságának. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) médiakommunikációból fogok írni Depeche-est. de jó lesz. Antonról lesz szó azért egész pontosan, úgy tervezem, az It's No Good klipet fogom elemezni. "olyat se, hogy a szöszivel, nem, nem soha!XD" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:53:24
Létrehozva:
|
|
|
médiakommunikációból fogok írni Depeche-est. de jó lesz. Antonról lesz szó azért egész pontosan, úgy tervezem, az It's No Good klipet fogom elemezni. jó választás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hatalmas klip! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |