2400 Oldal V  « < 2380 2381 2382 2383 2384 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2011.01. 27. - 21:21:36
Létrehozva: #47621

devotee

micsoda megfigyelés, Sherlock (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2011.01. 27. - 22:26:23
Létrehozva: #47622

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 27. - 21:21:36) *
micsoda megfigyelés, Sherlock (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És beszól....nem bírta kihagyni!!!? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

NESZÓJJJÁBE!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 28. - 09:32:34
Létrehozva: #47623

devotee

nanáááá hogy beszólok, ifjú padavan! XDDDD *nehézkes légvétel a sisak alól*

csajok, én ma kihagyom a Filtert, sok dolgom van, majd jövő héten talizunk Dürerben, oks?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 28. - 14:24:42
Létrehozva: #47624

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2011.01. 28. - 09:32:34) *
nanáááá hogy beszólok, ifjú padavan! XDDDD *nehézkes légvétel a sisak alól*

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.01. 28. - 14:31:46
Létrehozva: #47625

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:05:26
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 28. - 15:30:13
Létrehozva: #47626

devotee

Trixxi: én is ezerrel töltök le mindenfélét, most hogy itthon van rendes net (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bár most nem igazán lesz időm elkezdeni a Tudorok c. történelmi sorozatot, amit már egy ideje meg akarok nézni, mert főnöknőm a nyakamba sózott egy rakat munkát, úgyhogy egész hétvégén gépelek - ezért se megyek este.

Hjajj de jó itthon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja és ha már így vigyorogtál a Dart Wader-es megnyilvánulásomon, nem tudom, mit csináltál volna ha te is olvasod és részt veszel Süni Ildijének egyik FB bejegyzése alatti agymenős ökörködésben XDDDD

jó pihit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2011.01. 28. - 18:41:43
Létrehozva: #47627

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=XYB93ccOslQ,
http://www.youtube.com/watch?v=cftBGDcNtI4...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BQIfz2zpjPE...feature=related
http://www.youtube.com/user/FuellingObsess...h/9/XpZvZuRo3CQ
http://www.youtube.com/user/FuellingObsess.../14/tof41JIjZ68
http://www.youtube.com/user/FuellingObsess.../33/cUjLr2-vAug
http://www.youtube.com/user/FuellingObsess.../34/0Ng20LTcnms
http://www.youtube.com/user/FuellingObsess.../35/0bVUAn8_QqU
martin a legszebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 28. - 19:51:44
Létrehozva: #47628

devotee

szia jan! köszi a dvd-ket, megérkeztek épségben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, még jó, hogy nem mentem be ma Filterbe - most mondja apu, hogy Dunakeszi és Újpest között gázolás volt és késnek a vonatok.... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2011.01. 28. - 20:41:44
Létrehozva: #47629

devotee

szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hülye máv (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 28. - 21:00:52
Létrehozva: #47630

devotee

hát ez nem éppen a Máv hibája szerintem, hanem azé, aki figyelmetlen volt (vagy direkt csinálta a dolgot - volt már erre is példa).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 29. - 01:24:57
Létrehozva: #47631

devotee

Estét,

Mauék vonata is késett 10 percet, szóval nem volt nagy a fennakadás. A buli jó volt, csak nehezen indult be, aztán negyed 1-kor lépni kellett, mert ment a vonatuk vissza, nekem meg ügyfelem lesz, és 9-re ki kell mennem az Örsre... de jó lenne, ha kicsit későbbre lehetne tolni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Álmodik a nyomor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért jót riszáltunk!

Ah, mi az a sok gépelnivaló Usi?

Trixx, nálunk ma benn olyan felfordulás volt, délután ki is szöktem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "elmentem a postára" és még pár helyre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Europark közel van, így bementem, vettem egy csini bokacsizmit, annyira jó ára volt neki, és fel lehet venni szövetnadrághoz, meg farmerhez is, pluszban pici a sarka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Love! Aztán bementem a Saturnba és ott figyelt az egyik kedvenc New Order lemezem, a dupla cd-s verzióban valami pofátlanul olcsón, így megajándékoztam magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben -miközben csorgattam a nyálam a zenei dvd osztályon- felhívott az Angyalom. Egész héten nem tudtunk normálisan dumálni, na ma bepótoltuk, 1 órát lenyomtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közben keringtem a Satrunban, mire vissza értem a céghez már volt fél 4, szóval jól ellógtam a délutánt, de jól esett, és még pluszban hullára röhögtük magunkat dumcsi közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egészen felébredtem, mert különben baromi álmos is voltam, és most is lassan mennem kellene alukálni...

Ja és bazi hideg van, de itt is sütött a nap!!!!!!!!!!!!! AAAAA, olyan jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 29. - 08:29:47
Létrehozva: #47632

devotee

Reggelt,

át tettem az ügyfelemet délutánra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 29. - 08:37:11
Létrehozva: #47633

devotee

reggelt!

na akkor jó hogy azért jó volt a buláj. Bár tudod, hogy nekem ez a korai hazamenetel amúgy se játszik be, szeretek a végéig ropni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát a gépeléses munkámhoz kaptam anyagot megint, amit gyorsan le kell gépelnem - tegnap is csomót gépeltem, meg ma is mindjárt kezdem, csak összeszedem magam.

Jahh, szuper, utcsó vizsgám 3-as lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval akkor elég jól zártam a félévet, csupán egy bukta van, az a hülye nyelvtanos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 29. - 08:58:24
Létrehozva: #47634

devotee

Még maradtam volna, de ma 9-re ügyfelem volt beírva, de aztán 7-kor szóltam neki, hogy nem lenne e jobb neki a délután és azt mondta, hogy de, mert főznie kell stb. De jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy most nekiállok takarítani, mert 2 hete nem volt és utána mennem is kell, elég messze van.

Lola még maradt utánunk nem tom meddig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És képzeld, nem is volt most annyira doh szag!!!

Jó gépelést, nekem meg tessék szurkolni, első idegen ügyfél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 29. - 09:03:31
Létrehozva: #47635

devotee

Drukk, drukk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe, engem mondjuk pont nem szokott zavarni a dohszag XD
sokan voltak?
ja és mondtam Maunak telefonba, hogy majd kérdezzen téged a Dürer kertes buliról. Felvilágosítottad? Jön?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 30. - 09:32:15
Létrehozva: #47636

devotee

Reggelt,

Bocsesz, csak most néztem vissza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem voltak olyan túl sokan, kellemesen tele volt emberrel, de nem úgy, mint szokott. És tudod mi a fura még? Nem voltak gyertyák... jó, hiszen marha veszélyes! Szóval pártolom az ötletet, hogy ne legyenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mau jön a Dürerbe, ha minden igaz és lesz kedve hozzá.

Jaaajjjj, de gáz volt a tegnapi. Mondjuk az Andi mondta, hogy a sógornője meg a férje kicsit "egyszerű" emberek, de hogy ennyire.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem adtak költségvetést nekem, hiába magyaráztam, mondtam kézzel-lábbal. 2 óra alatt nagyon lefárasztottak és kb. semmit sem tudtam meg a hitelük adatain kívül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 30. - 10:26:29
Létrehozva: #47637

devotee

Na az jó, ha jön Mau is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ó, pedig szerintem a gyertyák tök jó hangulatot adnak a helynek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lehet volt gáz belőle vagy csak elővigyázatosak a WB utáni ellenőrzések miatt. De akkor sötétebb is volt a hely?

uh, hát akkor úgy néz ki, ez melósabb ügyfél lesz...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 30. - 14:22:10
Létrehozva: #47638

devotee

Igen, kiri, azt mondta ki kell, hogy tombolja a felgyűlt feszkót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem a WB miatt történtek változtatások sok szórakozóhelyen. Tegnap láttam híradót, ott is mondták, hogy a vendéglátósok és diszkó tulajdonosok most ismerték el, hogy a biztonság eddig nem volt szempont (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na de legyen ez tanulság mindenkinek, csak ahhoz meg kellett történnie, hogy észbe kapjanak az emberek.

Sokkal nem volt sötétebb, mint szokott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Áááá, lakásbiztivel már nyertem náluk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Voltam sétálni is ebben a szép időben, körbejártam a környéket, és közben picit shoppingoltam, ennek az eredménye lett ez a cd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Addig túrtam az Alexandrában míg a kezembe akadt, azaz bevonzottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://2.bp.blogspot.com/_Jb1FJ3iMteo/TQapA56CQNI/AAAAAAAAAZM/K7EBR4x-NZQ/s1600/New_Order-Get_Ready-Frontal.jpg)

És belefutottam életem házimozi rendszerébe, kis cél, áprilisra meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.01. 30. - 15:23:03
Létrehozva: #47639

devotee

Asszem ez a New Order album van meg nekem is - Szegeden a kezembe akadt a dvd amire ki van írva és fel is másoltam gyorsan a gépre, de még nem raktam fel listára. Majd ha visszamegyek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát szerintem ebből a szempontból ráfért a klubokra az ellenőrzés! csak az a szomorú, hogy megint ilyen tragédiának kellett történnie, hogy erre rádöbbenjenek.... :S

Helyes! jó lesz ez a jövő szombat, én úgy érzem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

no én meg még mindig gépelek de már csak kb. másfél anyag van, úgyhogy büszke vagyok magamra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közben néztem 1-2 Tudorok részt is (tudjátok, az az angol/ír történelmi sorozat, ami VIII. Henrikről és a Tudor dinasztiáról szól) - nagyon tetszik! nem soká az első évad végén vagyok (amúgy 4 évados). Ja meg gépelés közben Andantéztam meg most Cradle Of Filth-ezek. Jó kis nosztalgiázások (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 30. - 20:22:44
Létrehozva: #47640

devotee

Jajj, ez egy nagyon jó lemez, a Get Ready (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd kivi leszek hogy fog tetszeni! Remélem fog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajrá a gépeléssel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mennyi van még?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2380 2381 2382 2383 2384 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
138 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (138 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: