2400 Oldal V  « < 2381 2382 2383 2384 2385 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2011.01. 30. - 20:57:10
Létrehozva: #47641

devotee

mondom, hogy ismerem a Get ready albumot, csak rég hallgattam. de azt tudom, hogy anno tetszett, bár ahogy már mondtam, nekem a New Order olyan közepes háttérzene.

kész vagyok a gépeléssel - már csak egy 38 oldalas szöveg maradt, de azt itt hagyom apunak, ellesz vele. Az összes többit megcsináltam én a hétvégén.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.01. 31. - 22:32:55
Létrehozva: #47642

devotee

Estét,

na itt is kihalt mindenki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Bocsi csajszi, félre olvastam amit írtál (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jesszus, akkor azzal töltötted otthon a 7végét, hogy gépeltél???? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 01. - 06:25:16
Létrehozva: #47643

devotee

igen. egész hétvégén gépeltem kisebb megszakításokkal.

uh, kávét. korán. sok óra... ehh...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 01. - 06:36:48
Létrehozva: #47644

devotee

Reggelt,

aztaqva... szétmegy a fejem basszus! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Gratula csajszi a sok gépeléshez, mikor a szakdogám csináltam akkor teljesítettem maratoni gépeléseket, azóta nem nagyon, kivéve mikor blogot írok vagy valami hasonlót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 01. - 07:06:33
Létrehozva: #47645

devotee

uhhh, ne is mondd a szakdogát, ahhoz is neki kéne fognom - anyaggyűjtés a szubkultúrákról angolul - fincsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
köcc!

álmomból arra ébredtem, hogy felröhögtem hangosan - nem tudom min, de azt tudom, hogy vicces volt. Felnéztem az ágyból és gondoltam, hogy WTF?! aztán visszaaludtam XD Anno még Kati lakótársam mondta, hogy néha csináltam ilyeneket XDDD (ő meg rendszeresen beszélt álmában - volt hogy felülve hozzám XD kissé spooky volt XDDD)

na összekapom magam. ez a nő tuti megtartja az első órát is. De ez legalább jó téma (Az amerikai művészetek története).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 01. - 19:00:09
Létrehozva: #47646

devotee

Érdekesség:
Felhívták a figyelmem erre a pasasra, aki szerintem nagyon jó kis minimál zenét csinál!!!
http://www.myspace.com/facthum/music/songs...e-city-43420170
érdemes csekkolni a többi számát is!

ja és Angie: nekem nem jöttek be a Kalkbrenner számok annyira, bár a Queer fellow nem rossz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2011.02. 01. - 19:25:13
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 02. - 09:14:02
Létrehozva: #47647

devotee

Napot!

Á, de mókás ez az álmodban röhögés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néha nálam is előfordult, meg horkoltam. Sítáborban kiutáltak ezért XD Sőt! A bokámnál foga kirángattak az ágyamból. XD

Sajnálom, hogy nem tetszett a Kalkbrenner (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Milyen volt az első óra?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 02. - 09:57:29
Létrehozva: #47648

devotee

már hétfőn is volt egy órám, de mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a tegnapi órák is jók voltak, bár leszívták az agyam. Szerencsére ma csak egy előadás lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, az egyiken az angol/amerikai gyerekirodalomról tanulunk (felnőtt megközelítésből értelmezve) és gyorsan kiválasztottam azt a témakört kiselőadásnak, amiben a Harry Potter könyvek fordítási nehézségeiről, illetve a fanfiction írásról, közösségekről stb. kell majd előadnom!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az utánam levő csaj (aki szintén ír!) meg a slash sztorikról fog beszélni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hm, nekem plüssállatokat vagdosott a fejemhez anno Kati mikor egy-egy buli után hulla fáradtan horkoltam - én csak akkor szoktam, amúgy szuszogok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 02. - 22:11:15
Létrehozva: #47649

devotee

Estét!

Látom egyből ráharaptál az érdekes témákra meg a pikánsakra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meredek azért FF-ből előadást tartani, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na kivi leszek mit hozol össze!

Szakdoga, hát hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angyalom is most már mobil lesz ha minden igaz, mert már vágja a centiket a február 21-ig, ma már volt intézkedni a budakeszi rendőrségen és okmányirodában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy semmi akadálya nem lesz, hogy interjúzzatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Plüssállatok, még jó, hogy nem valami keményebbet dobált hozzád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 02. - 23:26:38
Létrehozva: #47650

devotee

hát persze hogy ráharaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, nem lesz vészes előadni erről a témáról. meg jó, hogy egy időben HP-s viszonylatban is benne voltam. A szociális és az irodalmi dolgokra kell fókuszálni és ennyi.

Szakdogával pár hétig még nem foglalkozom - legalábbis amíg beindul ez a félév. meg sok más dolog is közbejátszik sulis viszonylatban. de majd kialakul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah hát így is kiakadtam a plüssállatokon XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 04. - 06:39:06
Létrehozva: #47651

devotee

Reggelt!

Jááá, mi ez az elnéptelenedés itt? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szakdogával azért el lehet bíbelődni, több, mint egy félévig írtam, vagyis tulajdonképpen már elkezdtem írni utolsó évben októberben és ugye utolsó napon adtam le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Plüssök cukik pedig, na jó, nem éppen arra találták ki, hogy felébresszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.02. 04. - 07:39:27
Létrehozva: #47652

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:04:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 04. - 15:13:13
Létrehozva: #47653

devotee

szerintem nem meglepő hogy kevesebbet vagyunk itt - mindenki átszokott FB-re.

Ha a slashről kéne, akkor szerintem én is pirulnék kicsit, de csak mint befolyásolhatatlan testi reakció. Hehe, még jó, hogy nincs fiú a csoportban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hehe, hát most halál másnaposan nem fogok jógázni XD örülök, hogy gépelni tudok még XD

na szupi, h jó volt a színház! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 05. - 09:35:48
Létrehozva: #47654

devotee

JÁHÁÁÁÁÁÁÁJ MA ESTE BULI! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2011.02. 05. - 09:40:46
Létrehozva: #47655

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeljétek, tegnap haverokkal "spontánbáloztunk" egyet (ami annyit jelent, hogy 5kor gondoltunk egyet, 6kor kocsiban voltunk, 8ra mindenki jókedvű volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) és nagyon jól sikerült. A Tesók együttes zenélt, nem tudom ismeritek-e, de itt a mi környékünkön, meg Somogyban a legnépszerűbbek. És nagyon nagy haknit nyomtak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A csúcspontnál pedig nem hittem a füleimnek, ugyanis belekezdtek a Valami véget ért-be! Óóó, hát én akkorát tomboltam, hogy az elmondhatatlan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már túl vagyok az első kávén, de úgy érzem, szükségem lesz még párra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le kéne már állnom a bulizásokkal, túl öreg vagyok én ehhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na és veletek mi történik mostanság? Hogy vagytok? Mindenkinél minden oké?

Legyetek jók, puszii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 05. - 10:00:37
Létrehozva: #47656

devotee

Geri: TE vagy öreg a bulizáshoz?!?!?!?! XDDDDDDDDDDDDDDD szerintem te is meg én is befoghatjuk a lepénylesőnket XD De ezek a spontán bulik a legjobbak! csak sodródsz az árral és nincsenek nagy elvárásaid (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) volt már nekem is pár ilyenben részem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én nem hallottam erről az együttesről de szuper lehetett a feldolgozás mikor jött! szeretem én is azt a számot! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 05. - 10:40:11
Létrehozva: #47657

devotee

Reggelt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jáááá, jót aludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Két napja átköltöztem a nappaliba aludni és mit ne mondjak tök jókat szundítok a kanapén. Lehet azért mert csönd van és nem hallok semmit, mivel a legmesszebb vagyok a lépcsőháztól! Szóval asszem beköltözöm a nappaliba és ott fogok aludni. Most is tök maratonit szundítottam, háromnegyed 10-kor keltem fel és az fogadott, hogy süt a nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kitártam az ablakot és tavasz illata van a levegőnek!

Annyira jó, délután megyek egyet sétálni. Most még takarítani sincs kedvem, majd holnap... inkább csak főzök, kimosom a cuccaim, veszem a cipőm és felmászok itt a szemben lévő hegyre.

Amúgy rakott krumplit csinálok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi lesz

Este buli!!!!

Geri, ezek a spontán dolgok szoktam mindig a legjobban elsülni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz, hogy jól éreztétek magatokat!

Trixx, oh jeee, nálunk most pang a munka, sajnos... vagy szerencsére? Nem tudom. Nekünk jó, mert nem pattogtatnak minket, más szempontból a cégnek nem jó, hiszen nincs bevételünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem valami most már homorodik tavasszal, mert sokáig nem lehetünk nagyobb beruházás nélkül.

Angyalom cukipofa volt a héten is, azt mondta már nagyon várja, hogy vezethessen, ezen múlik, hogy marad-e vagy nem a cégnél, mert ha Mr. Termelési Igazgató nem adja neki vissza a Jumpyt, akkor felmond. Ez volt a megállapodás, hogy minden vissza áll a régi rendbe mikor meglesz a jogsija. Na kivi leszek hogy alakulnak a dolgok! Különben teljesen filmfüggővé tettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , vagyis inkább sorozatfüggővé: Millennium, True Blood, Helyszínelők, Róma... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindig küldök ki filmeket, mikor megy ki valaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 05. - 12:14:09
Létrehozva: #47658

devotee

Fincsi lett a rakott krumpli, ki jön át enni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 05. - 15:07:43
Létrehozva: #47659

devotee

Woááááááááááááááá, megmásztam a Táborhegyet, ami itt magaslik velem szemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Full leizzadtam olyan meleg van, pedig csak egy pulcsi és egy vékony kabát volt rajtam, de azért a hegynek felfelé menetel megmozgatott rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó esett ebben a napsütésben ez a kis kirándulás, és micsoda villák vannak ott ohhh... csak lestem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És most benyomok egy Tiramisut aztán fürcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.02. 06. - 17:21:56
Létrehozva: #47660

devotee

na héj
be van punnyadva a fórumunk, Nyuszik. pörgessük má fel valahogy, komolyan, mindenki nagy hűtlenül elszállingózott innen, nem írok neveket, tudják a bűnösök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem volt rossz a tegnapi buli, mondjuk azért annyira jó sem. elvoltam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2381 2382 2383 2384 2385 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
134 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (134 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: