![]() ![]() |
2011.02. 09. - 17:20:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:47:32 |
|
|
|
2011.02. 09. - 20:10:21
Létrehozva:
|
|
|
sajnálom, Niki! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
akkor majd legközelebb! fel a fejjel, csajszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 10. - 07:29:33
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:03:09 |
|
|
|
2011.02. 10. - 08:20:08
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:48:02 |
|
|
|
2011.02. 10. - 08:20:11
Létrehozva:
|
|
|
örülök Niki, hogy így látod a dolgokat!!! majd nagyon drukkolunk akkor is!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2011.02. 10. - 19:28:37
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Sereglet,
Usi, akkor is vagy olyan szép, mint a rajzon, meg titokzatos is, főleg a FB profilképeden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az nagyon tetszik! Mint valami démon... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És visszatérve a lábfájásra, képzeljétek, csak tegnap múlt el! Hétfőn-kedden úgy mentem, mint valami 80-éves nénike, vonszoltam magam. Ma meg már szaladoztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, majd ha lesz időd, akkor olvasd végig a cikket, megdöbbentő! "Nagy testvér mindent lát" effekt lép életbe, tiszta 1984... brrrrrrrrrrrrrrrr Niki, nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod a dolgokhoz! Ugyan úgy szurkolok majd, mint eddig is, és szívből remélem lesz Mode baby (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akinek majd tovább adhatod a rajongásod és minden szereteted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Talán néha tényleg szenvedni kell valamiért, de szerintem ez azért van, hogy mikor elérjük a célt, akkor azt meg tudjuk becsülni. Persze ez csak egy személyes meglátás. Fura egy hetem volt eddig. A Lacikával ma négyszemközt megtárgyaltam a dolgokat, mert hát az utóbbi 1-2 hétben már érezhető volt köztünk valamiféle vonzalom és ma, mikor elkísért a metróhoz tisztáztam vele pár dolgot, s most emészti. Furán bátor voltam, mert egyből rákérdeztem, hogy most ez csak testi vonzalom, amit érzek vagy szerelem is, mert hogy a fejébe nem látok bele. Ő meg jól meglepődött, de aztán válaszolt, hogy nem tudja még pontosan, de hogy egyelőre ő inkább csak vonzalmat érez, nagyon erőset, szerelmet azt nem, az nála mindig később jön. Aztán 5 percben elmondtam neki életem szerelméről azt, amit tudni kell, hogy megértse miért vagyok olyan, amilyen... sokkot kapott egy kicsit, mert tök csönd lett miután zanzásítva elmeséltem a történetet, meg ezt nagyon kevesen is tudják. Megköszönte, hogy őszinte voltam vele, és némiképp meg is értette miért vagyok ilyen "nehezen megközelíthető." |
|
|
|
2011.02. 10. - 23:06:11
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie!
na az jó, hogy jobb a lábad meg hogy tisztáztad a dolgokat Lacival. Remélem, jól alakul majd a dolog. Nem ártana egy pasas az oldaladra már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 10. - 23:08:00
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie! na az jó, hogy jobb a lábad meg hogy tisztáztad a dolgokat Lacival. Remélem, jól alakul majd a dolog. Nem ártana egy pasas az oldaladra már! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszike a drukkot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 11. - 06:25:11
Létrehozva:
|
|
|
szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2011.02. 11. - 07:53:46
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:03:21 |
|
|
|
2011.02. 11. - 12:39:56
Létrehozva:
|
|
|
Hellllóóóó Lányok!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Itt vagyok ám én is,csak nem nagyon írogatok!! Szégyellem is magam emiatt! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pedig nem szeretnélek elhanyagolni benneteket......Ti vagytok a legjobb Depeses Barátaim!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És Imádlak Titeket egytől-egyig.....sőt valakit kettőig is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx,Neked külön üdv. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2011.02. 11. - 18:47:58
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:50:10 |
|
|
|
2011.02. 11. - 19:04:12
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:51:55 |
|
|
|
2011.02. 12. - 23:28:30
Létrehozva:
|
|
|
Niki: hát ez tényleg nagyon gáz, hogy ilyen kollégáid vannak! basszus, megértem a felháborodásodat!!!! én azon vagyok kiakadva, hogy a NŐI kollégák ilyen parasztok! a doki meg jó fej volt, hogy biztatott!
És ja, evidens, hogy jobban vigyáztok! Azért ez kész, hogy az eü-ben dolgozó kollégáid ennyire érzéketlenek és rosszindulatúak.... :S kitartás, béb! csak annyit foglalkozz velük, amennyit feltétlen muszáj. Örülök, hogy változott a hozzájuk állásod - ez maradjon is így. Tudják a helyüket! Trixxi: naaaa, mit is álmodtál a szöszkével??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és milyen sütit ettetek a bnőddel? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Süni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mi is szeretünk!!! meg Ildit is!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2011.02. 13. - 09:44:03
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
gyönyörű napsütés van megint és piszok hideg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De legalább az az undok hó nem ronttota el a hétvégét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem marad még így, olyan jó lenne (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Niki, a kollégáid tuskók! Most ehhez nem tudok sajnos hozzá szólni, alapban a magyarokban mindig van irígység és rosszindulat, töménytelen mennyiségben, de mi neked szurkolunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És vigyázz magadra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, milyen volt a lógós péntek? Ah, de jó lenne ha nálunk is hamarabb le lehetne lépni, de nem lehet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan izé... na mindegy, már mondjuk megszoktam, csak olyan munkahelyem volt eddig ahol a pénteket is végig kellett dolgozni. Mondjuk nálunk végképp nincs értelme a péntek délutáni munkának, ugyanis egy óra után se anyagot rendelni, se árut vinni lehetetlen, mert minden partner üzlet már bezár. Süni, szeretünk benneteket még annak ellenére is, hogy Niki sütiéből csak egy szeletet adtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 13. - 09:49:54
Létrehozva:
|
|
|
hellóka!
jaj én is örülök a napsütésnek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) teljesen más az ember kedve ennyi szürke/felhős hónap után (pedig tudjátok, hogy szeretem amúgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). már nagyon tavaszt akarok!!! és még mindig tart a Rammstein mániám XD hiányoztak ezek a nagy állatok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mennyi tesztoszteron........ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2011.02. 13. - 10:08:48
Létrehozva:
|
|
|
hellóka! jaj én is örülök a napsütésnek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) teljesen más az ember kedve ennyi szürke/felhős hónap után (pedig tudjátok, hogy szeretem amúgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). már nagyon tavaszt akarok!!! és még mindig tart a Rammstein mániám XD hiányoztak ezek a nagy állatok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mennyi tesztoszteron........ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szió, nap rulez! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még, még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg teljesen más az ember hangulata mindenhez, amikor ilyen szép az idő. A felhős, hideg trutyi baromi nyomasztó. De már mindjárt március van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, tavasz! A levegőnek már amúgy tavasz illata van, legalábbis itt, ahol nincs szmog. Rammstein (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nálam meg ACDC - Back in black album dübörög (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2011.02. 13. - 10:21:37
Létrehozva:
|
|
|
AC/DC rulez!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) adj csak a szomszédoknak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jajaja, már én is éreztem a tavasz illatot párszor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mééééééééég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 13. - 12:12:06
Létrehozva:
|
|
|
AC/DC rulez!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) adj csak a szomszédoknak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jajaja, már én is éreztem a tavasz illatot párszor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mééééééééég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajnálom, hogy a koncertjükre nem tudtam elmenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) amúgy meg most Csabán vagyok, itt lehet bömböltetni, nagyon senkit nem zavar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apuék meg kibírják ezt a kis időt míg itt vagyok XD Csúnya felhők gyűltek ide, hess!!!! Lassan megyek, van egy talim, aztán meg vissza Pest! |
|
|
|
2011.02. 13. - 16:02:00
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:52:18 |
|
|
|
![]() ![]() |