![]() ![]() |
2011.02. 14. - 16:00:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:02:38 |
|
|
|
2011.02. 14. - 16:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, puszi neked! Itt most láblógatás van, kooperál a vezetőség a szomszéd épületben, mi meg hülyülünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nyertem jegyet a Covenantra!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 14. - 20:32:44
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok nyanyák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki, jó hogy ezt így leírtad, legalább nem maradt benned, attól kap az ember álmatlanságot. tudom hogy akarod és a férjed is, és tesztek érte és hisztek benne, és van erőtök az egészhez, ezért aztán biztos hogy meglesz az a bébi hamarosan, ez egyszerűen matek: minden adott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx te is jó sokat dolgozol mostanában, ejnye. tök sokat gondolok a nyárra, a tatabányai bulira, ahol majdnem mindenki ott volt és olyan klassz volt az egész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugye lesz még? velem sok minden van, de inkább csak idebenn. de minden jó, jók voltak az elmúlt hetek. valami jó változás van bennem, szeretem az új magam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 15. - 22:50:36
Létrehozva:
|
|
|
én is szeretem az új magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixxi: kitartást a munkával!!! én még rohangálok itt-ott egyetemes dolgok miatt. holnap meg elkezdem az anyaggyűjtést a szakdogához - szubkultúrák. meglátjuk mire jutok. amúgy meg most lazítok pár sör mellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja meg kreatívkodom. FB-n majd látjátok az eredményt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 15. - 23:33:40
Létrehozva:
|
|
|
tök jó, naná hogy szereted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mitől újultál meg Usi? és hogyan?
kreatívkodj, az jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi hazajöttünk edzésből, most meg Árpival csetelek. mint egy ideje minden nap. fura, de összebarátkoztunk. ahhoz képest hogy egy enyhén szánalmas lúzernek tartotta,m (és ezt el is mondtam neki) eljutottunk odáig hogy kedvelem, és törődök vele. és hát ő nagyon akar. érdekes érzés hogy valaki ennyire engem akar. tényleg engem, nem öt percnyi élvezetet valami sötét zugban vagy ilyesmi, hanem engem. ismeretlen érzés. a baj csak az hogy én nem akarom, vagyis de, azt a kellemes biztonságot amit egy férfi adhat, azt igen, de ez nem lesz szerelem. vagy hát meglepődnék. na mindegy, majd kialakul. bocs hogy ide eszmefuttattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 16. - 00:51:57
Létrehozva:
|
|
|
sok mindent másképp látok, sok mindent tanulok az egyetemen, az életről, stb.
jó érzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az nem baj, ha van valaki, aki törődik veled. Gondolom, tisztáztad amúgy is a dolgokat vele. Ha nem vezeted félre, és leszögezted a dolgokat, akkor jó az, ha ott van neked Árpi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 16. - 10:17:53
Létrehozva:
|
|
|
Helló,
rég voltam itt, sorry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mostanában kicsit besűrűsödtek a napok, mindig annyi mindent kell csinálni, ahhh... meg persze építem a karrieremet ezerrel, ami most nagyon-nagyon fárasztó. De kitartok, tudom hogy jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó ez a megújulás csajok! Lola, tök jó ám, amikor rajonganak az emberért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nekem is újra fura érzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon udvarol a Lacika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, hajrá a szakdogával, tuti klassz lesz a végeredmény! Majd ha már teljesen készen lesz, akkor elolvashatom? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tökre érdekel! És persze Lola, majd a tiéd is szeretném olvasni. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tegnapi vicces: Angyalomhoz bekötötték a netet, és persze nem nagyon ért hozzá mit és hol kell keresgetni, és persze egyből a legbonyolultabbat akarta, a torrentet XD Na hát az kész volt, amire elmondtam mit és merre és hogy kell feltelepíteni meg stb. De már időm nem nagyon volt rá, hogy pontosan végigmondjam, de ma hív korán, hogy sikerrel járt, és mailcíme is van, és tudja is használni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan ari volt, ahogy örvendezett nekem, és mondta, hogy nyugodtan röhögjem ki, úgyis tudja, hogy béna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 16. - 12:46:20
Létrehozva:
|
|
|
Felújítják a Living Room-ot, most adtunk ki rá ajánlatot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2011.02. 16. - 15:49:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie, de cuki az angyalkád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na a torrentre anno én magamtól jöttem rá XD nem volt egyszerű, csak utána! na zsíííír, hogy felújítják, ha már kényszerszabadságon van a hely. persze hogy elolvashatod majd a szakdogám - meg aki még akarja. már gyűjtöttem némi háttérinfót a szubkultúrákról ma, holnap jön a 2. kör (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem, használhatók lesznek, de azt úgyis a témavezetőm mondja meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd ha kész lesz a kérdéssor, akkor úgyis meginterjúvolok emberkéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 16. - 22:14:39
Létrehozva:
|
|
|
Tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma is oktattam hogy kell CD-t írni XD Haladunk... és baromi érdekes, hogy milyen gyorsan megtanul mindent. Torrent ma már nagyon ment XD Különben az elején tényleg nehéz, nagyon sokáig nem is mertem mer bonyolultnak tűnt, de aztán miután rájöttem már nem volt az XD
Hajrá a gyűjtögetéssel, majd kíváncsian várom a kérdőívet! Naná, hogy segítek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2011.02. 16. - 23:05:30
Létrehozva:
|
|
|
hát pasiból van -azok elméletileg "jobban" vágják a technikai dolgokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
köszi előre is - bár a célcsoport az lesz, akik a 80-as évek elejétől DM fanok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 18. - 08:28:38
Létrehozva:
|
|
|
Helló!
Oh, jeee, tegnap már emileztünk, és zenét is küldött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jujj, akkor majd itt több emberrel is kitöltetem, ami Móder már a 80-as évek óta. Jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahhm, ez a szottyos idő... fújjjjjjjjjjjj. |
|
|
|
2011.02. 18. - 08:35:01
Létrehozva:
|
|
|
okés, köszi előre is Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehh, itt hideg van, de süt a nap ezerrel - sehol egy felhő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyan szép volt tegnap a telihold az átrohanó felhőkkel! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2011.02. 18. - 09:10:44
Létrehozva:
|
|
|
Küldjél ide is napfényt!!! Utálom ezt a nedves szottyot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jah, hétvége jön, és holnap Covenant! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tökre várom, jön Mode is meg az anyukája, valószínű, hogy velük fogok bulizni. És még az egyik barátnőm is beszervezett nekem valami meglepit holnapra, de nem volt hajlandó semmit sem elárulni belőle. Hold, love (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2011.02. 18. - 13:01:48
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cuppantás Drágájáim!!!
Meg vagyok átkozva........saccperkábé mikor vagytok itt elérhetőek???? Nem bírok úgy idejönni,hogy legyen is valaki:-)))) Na mind1...Tschá:Tatu |
|
|
|
2011.02. 18. - 14:41:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia Tatu, én itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mizu? |
|
|
|
2011.02. 18. - 19:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Én is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2011.02. 18. - 23:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Élet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2011.02. 19. - 01:04:04
Létrehozva:
|
|
|
.
A hozzászólást -Niki- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 13. - 16:54:08 |
|
|
|
2011.02. 19. - 09:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
most ébredtem, tiszta kóma vagyok, de azért már beraktam egy adag ruhát a mosásba, szól a VH1 és éppen készülök lelki erőt venni magamon a takarításhoz, húúúú, de nincsen kedvem hozzá!!! Ááááááááááá............. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azért minden ok. A Laci totál készen van, tegnap este már smseket írogatott nekem, hogy mennyire hiányzom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Persze azért vigyázok vele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De jól esik, na! Kinek ne esne jól egy rajongó! Niki, de jó lehetett ez a nagy családi összejövetel. Áááá, digitális fényképező, tényleg jól le van maradva, csak nehogy filmet akarjon belefűzni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bocsi, nem tudtam kihagyni! Jó vidámnak látni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszi,remélem jó buli lesz! Be van táblázva az egész délutánom, kettőkor Lola, Usi, Doro tali, aztán 5-kor Timi barátnőm hívott el sütizni és végre a karácsonyt is letudjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utána meg rohanok majd a Szikrába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép, sűrű és mozgalmas nap lesz, az ilyeneket szeretem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Irány a takarítás! |
|
|
|
![]() ![]() |