2400 Oldal V  « < 2386 2387 2388 2389 2390 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2011.02. 23. - 08:13:02
Létrehozva: #47741

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:59:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.02. 23. - 08:34:59
Létrehozva: #47742

devotee

,

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:59:55
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 23. - 10:34:26
Létrehozva: #47743

devotee

Sziasztok,

Lola, nagy ölelés neked! Még mindig nem döntötted el, hogy jössz-e szombaton hozzám? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó lenne! Lehet, hogy jön a Laci is, így te ismernéd meg elsőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ezt még így nem tudom megmondani, még nem kérdeztem meg, hogy lenne-e kedve hozzá, de tuti nem mondana nemet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A válás után csomó ember megváltozik, mert effektíve visszakapja a szabadságát! Lehet hogy nincs neki hátsó szándéka, csak egyszerűen megszabadult egy nyűgtől és most ezért jól érzi magát. De persze a nők furmányosak, ezért csak óvatosan és fenntartásokkal!

Édes ez a Compact Disco dolog, még majd összejössz az egyik taggal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szegény Árpi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de hát korrekt úgy tisztázni a dolgot, hogy te nem vagy szerelmes, aztán vagy elfogadja, vagy nem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx, olyan jó néha egyedül lenni!!! Használd ki és hallgasd a Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz a dicséretet a mozgásomra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 23. - 11:33:29
Létrehozva: #47744

devotee

Sziasztok!

Kérdés: ez az Árpi nem a BC-s Árpi, ugye? vagy igen? kicsit nem vagyok képben XD

Jajaja, lehet igaza van Angie-nek a válásos dologgal kapcsolatban, de ki tudja... Az idő kifordítja majd ha vmi suskus van a dologban...

Loli: szuper hogy ilyen jól kijössz a C.D. tagjaival! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajrá, hajrá! helyezkedj csak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na majd mi is megyünk vmikor C.D. koncertre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixxi: köszi a puszit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ölelés érte! És jó, hogy közel kerültetek az öcséddel, még ha ilyen körülmények között is! A bajban csak megmutatkozik, h kik teremnek ott.

Nah, összeszedem magam és lassan elviszem a laptopot szervízbe. Remélem, meg tudják csinálni a wifit benne és tudom majd csórni a netet megint, mert a stickemen már átléptem a 3 GB-ot és nem kéne nagy számlát csinálni... :S
Drukkoljatok, h ne kelljen nélkülöznöm a kis drága masinámat!

Ja, a Zsoltis kérdésre válaszolva: tiszteletben tartom, h van barátnője akivel dúl a láv, meg amúgy is inkább haver nekem, meg még nem voltam olyan sokat Suznál, hogy nagyon ismerném. De jó fej srác, jókat lehet vele poénkodni meg dumálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.02. 23. - 12:34:21
Létrehozva: #47745

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:00:10
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.02. 23. - 12:42:20
Létrehozva: #47746

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:00:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.02. 23. - 12:51:19
Létrehozva: #47747

devotee

.

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:00:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 23. - 13:08:00
Létrehozva: #47748

devotee

Szia Usi!

Remélem semmi baja a notidnak olyan szinten, hogy ott kell hagynod a szervízben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ÓÓóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó De/Vision függő lettem <3

Give me your bright white eyes that i might see
The blindness of a narrow minded flea
We cannot bridge the distance
don't get you close to me
How deep you must fall down to understand
That selfishness is always built on sand
Waiting for the impact
You got nothing to defend
Im happy with you happy with you night and day
I feeling with you bleeding with you anyway
I can see no reaction
it's a strange affection
Im serving you Im serving you as I prey
Im leaving you deceiving you not today
I can feel no reaction
it's a strange affection
Im trapped within a naze of lies and fake
don't have the strength to speak to fight or hate
I hang in doupt my head is cramped
Why did we seek the end
Im happy with you happy with you night and day
I feeling with you bleeding with you anyway
I can see no reaction
it's a strange affection
Im serving you Im serving you as I prey
Im leaving you deceiving you not today
I can feel no reaction
it's a strange affection
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 23. - 14:25:13
Létrehozva: #47749

devotee

na megjártam a boltot - holnapra vagy péntekre hozatnak wifi kártyát és megnézzük, hogy az-e a hibás - mást ott se tudtak mondani. Kiderül. Addig van gépem mindenképp - phew! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(mondjuk amúgy is max. fél óra egy ilyen kártyacsere szerencsére - remélem, nem lesz túl drága)

nálam töretlen Tool mánia van, Angie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na és ugye hogy megmondtam, hogy milyen jó is ez a Strange Affection c. szám??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem véletlen lett elnevezve róla az egyik Dave-es sztorim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
( http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=21289696 )
Hajj, ennek is kéne folytatnom a 2. részét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár most az Aching to be free írása angolul lefoglal eléggé - amúgy már elkezdtem lefordítani magyarra, majd ma lehet postolom az előszót meg az első fejezetet, ha érdekel titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixxi: na hát igen, nem csoda, hogy eldurrant az agyad....
Az Inviteles stick-emmel eddig csak 1x volt probléma, faszán jön rajta a nethez a jel, csak nekem ká kevés egy hónapra 3 GB... Most is már elértem a limitet (pedig még csak 2,3 GB-ot ír ki, no mindegy...). Itt nem érné meg már ennyi időre beköttetni rendes netet, meg itt amúgy is trükkös a lefedettség. Mindegy, ellavírozok ezzel.

jajjj és dehogy garanciás! az csak egy éves volt, az én cicám meg már lassan 3 és fél éves (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) azért szeretem nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Máté barátom nevezte el a segítségemmel így: CicAAA! XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 23. - 14:30:43
Létrehozva: #47750

devotee

ja és hazafelé betértem a művészboltba és vettem temperát meg akvarell papírt (kísérletezés jessssz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) meg csomagoló papírt abból a pénzből, amit Dorótól kaptam a rajzomért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval vissza lett forgatva félig-meddig a rajzolásba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amúgy is kis kreatív időszakomat élem. A megrendeléseimmel is lassan haladni akarok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.02. 23. - 17:59:28
Létrehozva: #47751

devotee

Sziasztok!

Nyűgös vagyok, bolond volt a mai nap is, mint egy ideje már mindegyik! Ha még egyszer ennyit dolgoztam volna, akkor se lett volna elég. Totál üres az agyam, lehet megfürdök, és lefekszem.

Azért olvastam ám!

Trixx: de jót röhögtem reggel, amit Zsoltiról írtál!
De sokszor éreztem én is, hogy most már tényleg bezárom az ajtót, de én se tehetem!
Hát nálunk papírokat nem kavarnak el, de egyszer sírba visznek, mikor odajönnek, hosszasan elmagyarázzák, hogy kit hívjak fel, kitől mit kérdezzek meg. Annyi idő alatt maguk is megtehetnék. Meg olyan ciki, mikor valamire nem tudok válaszolni, és leteszem azzal, hogy megkérdezem a főnököt, és visszahívom.

Usi: alkoss csak, kíváncsi leszek rá!

Akartam még ezt-azt, de huss, kiszállt a fejemből! Na mindegy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 23. - 18:57:54
Létrehozva: #47752

devotee

pihizz csak Suzi!! remélem, lassan a meló végére érsz - már ha van ami felhalmozódott.
de ez tényleg jó kérdés, hogy akkor miért nem ők hívják fel az illetékest?
kreatívkodom, kreatívkodom - már befejeztem egy festményt ma és elkezdtem a következő megrendelésem, azzal is jól haladok. közben egy kis Ákos - Madonna - Prodigy egyveleg megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.02. 23. - 21:47:05
Létrehozva: #47753

devotee

kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez tök jó Trixx, hogy így összejöttetek tesóddal. még ha ilyen rossz indokkal is :/ de az eredmény jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz lehet így egy igazi testvéri viszonyban, nekünk sosem volt ilyen, lehet a túl nagy korkülönbség miatt, bár... ez nem lenne gond ha lenne bennünk bármi közös, de nincs. mindegy, ezen már túltettem magam, hogy másak vagyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért szeretem nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edit meg egy csoda egyszerűen számomra. amúgy is, mert imádom, de ebben meg, ahogy egyszerűen kapcsolatokra termett, kész. sosem volt egy futó csókolózása buliban meg semmi, megismert valakit, beszélgettek, első randitól járnak, kész. unbelievable.

Angie, szerintem nem fogok menni szombaton. majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért nektek jó bulit, biztos klassz lesz.
wuhá, azt persze lájkolnám ha összejönnék a Csabival (Bár a Begi is bejön xD) de nem cél ez. nem is gondoltam így rá, ahogy ott beszélgettünk. valahogy meg sem fordult a fejemben. helyezkedik a tököm, ők jöttek oda, édes kis bogárkáim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Árpi meg remélem jól lesz. képzeljétek, el van tűnve, kezdek aggódni, két napja sehol nincs. és Usi, nem a BC-s Árpi, dehogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a 101 klubos dj Árpi. hm. na, csak elértem, van valami gáz, de nem mondja el az istennek se... nagyon ki van borulva. faszom, én is csak a kárt teszem benne. zsír, most jól felbosszantottam magam. vagyis... igazából bűntudatom van, hogy hagytam neki egy pillanatig is hogy bármit gondoljon, jól belelovalta magát.

hajrá a gépednek Usi, reméljük meggyógyul. egyem a lelkét, az enyémnek soha egy szusszanásnyi baja sem volt hardware szintjén. ami baja volt az egy vírus, meg egy olyan, amikor így a windows egy része valami szirszar uninstaller program miatt törlődtek, és akkor kb újratelepítettük a windows, aztán kész. láw, kicsi Diana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az enyémet így hívják.

na, megyek, forr a fejem az idegtől, megeszem a szuper update vacsimat és nézünk sorozatokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 23. - 22:03:22
Létrehozva: #47754

devotee

Idézet (Trixx @ 2011.02. 23. - 12:42:20) *
Ja a Zsolti, igen tudom van barátnője, nem is szabad úgy. Inkább csak érzékeltetés képpen írtam, hogy milyen jó pasi a Szuzi fia .)

Angie: hát ez a mai Mode hallgatás valahogy nem jön össze... mindig jön valaki, vagy csörög a telefon és meg kell állítanom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Holnap lehet hogy bezárom az ajtót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó is lenne ha megtehetném... a kezem meg a bilibe lóg...

Trixxem, szard le a telefont, tedd mellé vagy halkítsd le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is így szoktam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) aztán ordít a Mode XD

Lola, sajnálom, hogy nem jössz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan jó lett volna egyet Beugrózni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A Toolt nem ismerem Usi, de ha ennyire tetszik, asszem akkor megismerkedem velük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 24. - 09:22:03
Létrehozva: #47755

devotee

reggelt!

MÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT ESETT ENNYI HÓ????????!!!! NEM AKAROM!!!! TAVASZT AKAROK!!!! MOST!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
első megnyilvánulásom ma mikor kihúztam a függönyöket egy panaszos nyögés volt a hó láttán..... :S MONNYONLE!!!!
na mindegy. keménykedik itt a tél, de hogy mire fel...

okés Loli, akkor továbbra sem tudom, h melyik az az Árpi - nem vagyok nagyon képben a DJ-kkel XD azért drukkolok, h minden okés legyen köztetek.
ja a CicAAA-nak sem volt nagyon komolyabb baja még, hála az égnek - aszonta az egyik szerelő pasi, h mázlis szériát fogtam ki, mert amúgy az én típusommal elég sok baj szokott lenni. Nekem inkább csak ez a wifi kártyás dolog húzódik már egy ideje. Meg ugye egyszer ki kellett takarítani meg nyomtunk bele egy giga plusz memóriát.

Huhh, ráugrott a winamp a "No2, this is fun"-ra - de rég hallottam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na akkor most jöjjenek a DM b-side-ok ennek örömére (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: nézegesd/hallgasd a vidiket, amiket be szoktunk linkelni a falunkra a Tool-tól - amúgy az A Perfect Circle-ben is a Tool énekese (Maynard James Keenan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) énekel, az is nagyon jó együttes - talán kicsit könnyebben emészthető, mint a Tool. Elsőre fura lehet az utóbbi együttes, de hamar meg lehet szeretni. Mindkét bandánál NAGYON fontos a szöveg, amivel harmóniában van a zene. Érdemes odafigyelve hallgatni, mert sokat lehet belőlük tanulni, mint a DM-ből is ugye. (Suzit már fertőzzük mindkét együttessel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Ja, amúgy az A Perfect Circle "Passive" c. száma volt a Constantine, a démonvadász filmzenéje, a "Weak and powerless" és a "Judith (Renholder remix)" meg az Underworld filmekben volt.
Nah, reklám vége XD

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2011.02. 24. - 09:23:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 24. - 09:54:36
Létrehozva: #47756

devotee

lehet össze kéne verődni erre:
http://www.freestate.hu/videos/vid-2011-ma...party/#comments
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.02. 24. - 22:21:49
Létrehozva: #47757

devotee

Estét!

A hav monnyon le, meg a hideg! Szerencsére itt nem havzott, inkább sütött a nap, csak mocsok hideg volt/van és nagyon unom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De volt, aki reggel is felmelegített, meg délután is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy csatlakozom Hugim, nekem is tavasz kell! Úúúúúúúúúúúúúúúúúútálom a telet! Brrrrr

Hála az égnek hogy a lótopod jól van és csak kisebb reperára szorul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is már újra kellene telepíteni, mert picit lassúcska, de amúgy tök jól működik, csak telepíteni azért mecera, mert aztán minden progit megint visszatenni... ahhhhhhhhhhhh....

Tool holnapra mered, most rákattantam a VH1 Rocks-ra és azt nézem, annyira jó számok mennek!

Háá, kapok annyi zenét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angyalom már kész torrent huszár, 1 hét alatt 45 GB zenét szedett le! Csak discography-kat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) The Cure, Craftwerk, Eminem, INXS, AC/DC stb. Jó a zenei ízlése, tudtam eddig is, de amiket ma felsorolt, húúú, mind kell XD Nem is tudtam pl, hogy csípi Eminemet, pedig de XD The Cure és Craftwerk már megjött, jövő héten meg jön a többi, De/Visionnel meg én fertőztem meg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 24. - 23:51:10
Létrehozva: #47758

devotee

holnap viszem a doktorbácsihoz délután a kicsikémet, addigra hozzák meg a kártyát a boltba. Remélhetőleg annak a kicserélése elég lesz! aztán vonatozhatok haza... állítólag kb. Kecskemétig van hó és az egész Dél-Alföldön havazik - most is esik még mindig, megállás nélkül... :S
föjjjjjjj!!!

na jól van, örülök, h Angyalkád így belendült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jófajta zenéket szedett le, látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eminem szupi! A Tool-t meg ne hagyd ki, jó zene! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, én meg majdnem kész vagyok már az oroszlános-nénis rajzzal, csak félbeszakítottak. De még lehet gyorsan befejezem - már csak a cica mellső mancsai meg a pofija van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.02. 25. - 07:32:51
Létrehozva: #47759

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:01:13
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2011.02. 25. - 09:12:20
Létrehozva: #47760

devotee

reggelt!

MÉG MINDIG ESIK EZ A REDVÁS........... *nagyon hosszú sípszó*
szegény Trixxi! remélem, jobban vagy akkor!
ahogy olvasgattam FB-n a csoporttársaimat, akik tegnap járkáltak a városban, azok szerint közlekedési káosz volt az egyik körúton meg késtek vagy nem jártak a buszok.... NAGYON kíváncsi leszek a MÁV-ra. Mindjárt meg is lesem az Elvirát, hátha írnak a késésekről.
De előtte úgyis doki bácsi CicAAA részére. Egyébként csak múlt év vége felé lett elnevezve, addig én is tanakodtam, hogy mi legyen a neve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor kapta, mikor Máté felrakta rá a Win7-et XD

nah a tubusletöltőt majd linkeld be légyszi! az enyém egy ideje nem hajlandó leszedni a cuccokat.

na este már nem volt energiám befejezni a rajzot. Majd most gyorsan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2386 2387 2388 2389 2390 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
69 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (69 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: