![]() ![]() |
2011.02. 25. - 10:45:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halihó,
ajj, akkora itt a pörgés és migrénem van, megőrülök a zajoktól, csendet akarok, és a Lacikát...... hisztis vagyok! Nyussszzzzz............. Látom az időképen, hogy a fél országban hull a hó, anyumék tegnap jöttek vonattal Csabáról, de nekik nem késett, Szolnokig minden tiszta hó. Itt továbbra is csak nagyon-nagyon hideg van, reggel jegesre fagyott az arcom mire beértem az irodába! Brrrr.. Trixx, kitartás a melóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, nagy puszi CicAAA-nak, hogy javuljon meg könnyen, gyorsan és olcsón (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azta, olyan zenei listát kaptam Angyalomtól, csak lestem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ACDC Björk B52 Cure INXS Craftwerk Covenant Billy Idol Eminem Simple Minds Propaganda George Michael Sting Police Van Halen Queen Yazoo alphaville Communands............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tok választani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 25. - 11:17:08
Létrehozva:
|
|
|
huhhh jó kis zenék!
remélem elmúlik a migréned hamar! köszi a jókívánságot CicAAA nevében is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na én meg rohanok, csak megmutatom, milyen lett a kész rajz: (IMG:http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2011/056/3/b/the_protector___finished_by_useless_girl-d3aci1j.jpg) |
|
|
|
2011.02. 25. - 13:19:07
Létrehozva:
|
|
|
szia Jan!
kalappal a szakdogavédéshez meg az államvizsgához!!! na most van a kaki.... nem a wifi kártya a ludas, a srác meg nem tudja mi baja lehet a gépnek. Hétfőre körbekérdez. Ha a chip a hibás, akkor azt nem cseréltetem cirka 30ezerért..... Akkor a külső adapterrel próbálunk majd vmit... |
|
|
|
2011.02. 25. - 17:08:50
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:58:24 |
|
|
|
2011.02. 25. - 18:18:39
Létrehozva:
|
|
|
csövi trixxi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
éppen neked linkelem be a youtube letöltőst http://vdownloader.com/ Én ezzel szoktam leszedni a videókat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy el tudom képzelni Trixx, h. elkábítottad a netet beszerelő srácot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azok a videók nekem is a kedvenceim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg a Martin-os In chains nagyon szeretem. |
|
|
|
2011.02. 25. - 18:31:18
Létrehozva:
|
|
|
usi amúgy, hogy tetszik az anthológia, amit küldtem?
Mostanában nem olyan gyakran hallgattam DM-et és Martin-t is ritkán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rendesen idegbeteg is lettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most éppen a korai klippeket hallgatom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 25. - 18:32:22
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:58:39 |
|
|
|
2011.02. 25. - 18:35:21
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek lépek, mert este buliba megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó neked is akármerre jársz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha itt vagy még maradok mert nem most megyek még. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak később (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedden lesz a birthday-ém és megyünk ünnepelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 25. - 18:37:46
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:58:54 |
|
|
|
2011.02. 25. - 18:39:50
Létrehozva:
|
|
|
köszi csövi puszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) éljen martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
majd jövök ha túlélem a hvégi partikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.02. 25. - 22:21:45
Létrehozva:
|
|
|
Estét!
Szeva Jan! De régen nem láttalak erre, kösz a Martin képeket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mostanában kicsit megcsaltam a DM-et, mert másokat hallgatok, de azért néha becsúszik egy-egy szám erejéig (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) csak majd most megint fel kell élénkítenem a viszonyom velük. De hát mikor ennyi klassz - és számomra új- zenét ismerek meg, elég nehéz mindig hűnek lennem hozzájuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy drukk a szakdogádhoz!!! (keresztbe tett ujjak) Usikám sajnálom CiccAAA-t, kész X-akták... az a 30 ropi nekem is fája, az már majdnem egy új noti árának harmada... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De remélem a külső mütyüvel meg tudják csinálni. Trixxinél meg életre kelt a hálózat, jó ezt látni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Délután kicsit enyhült a fejfájásom köszönhetően a nagy öleléseknek és csókoknak meg buksi pusziknak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak hát kicsit nehéz ezeket kivitelezni egy munkahelyen, ahol nem szeretnénk ha ez kiderülne, bár ma majdnem lebuktunk, sőt, lehet hogy le is buktunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eddig az Andi, a SomiLaci meg Angyalom tud csak a dologról és mindenki szurkol nekünk. Édesek, ma meg is ölelgettem a pót-anyám. Úgy véd, mint egy anyatigris, megmondta a Lacikának, hogy ha bántani mer, akkor letépi a golyóit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ki is nézem belőle... harcias amazon! Most hétvégén egyedül leszek, holnap délelőtt megyek elemezni Vecsésre, délután oktatás, este meg kis Beugrózás lesz, vasárnap asszem pihenek, vagy majd elválik. A zenéket még nem kaptam meg Trixx-em, nem tudott még mindent kiírni, de jövő héten majd küldözget, vagy mikor megy vezetni, akkor a cég felé kanyarodik XD Mert hogy elkezdi a tanfolyamot a kis drága, egyem meg... 1 hónap alatt le akarja tudni, mert hát vezetni tud, csak ez kötelező, elég vicces XD Na de mind1. Hogy kis üröm is legyen a mai napban az egyik kollégám -egy igazgatót- úgy kirúgtak, mint a huzat, és ez mind 1 óra leforgása alatt. Betett a kedvünknek és a fejfájásunknak meg a nyomi hangulatnak is. Lacikám éppen időben jött, mielőtt végleg befordultam volna. Áááá pletykám is van, de még milyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek, a fizikaiak között olyan hír járja, hogy Angyalom meg én 1 éve együtt járunk, és ezt mindenki kézpénznek is veszi XD Az irodában a SomiLacival hoztak össze... de tök jó, hogy se én, se a fiúk nem is tudjuk az, hogy mi járunk XD Sőt, mi lesz azzal a ténnyel, hogy egyik sem igaz, hanem egy harmadik verzió áll fenn! LOL! |
|
|
|
2011.02. 26. - 15:40:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nézzétek mit találtam! http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2011/...ucci_reklamban/ Kár, hogy nem az eredeti lesz benne. |
|
|
|
2011.02. 27. - 13:24:03
Létrehozva:
|
|
|
Geri: hehe, igen, ezt láttam már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghallgatnám azért a teljes verzióját is a feldolgozásnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: valószínűleg hadd ne mondjam ki minek tartanának.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem, már nem fáj a fejed! Trixxi: gratula az új nethez és hogy ilyen rendes szerelőt fogtál ki! Jan: az antológiát még nem raktam fel. Mostanában én is csak pár DM számot hallgattam, mert nekem is vannak újabb zenék, amiktől nem tudok szabadulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és nekem a youtube downloader letöltésénél beriasztott a vírusirtóm, úgyhogy nem tudtam leszedni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) előre is boldog szülinapot és jó bulikat! ja és Trixxi: köszi a dicséretet a képre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 27. - 13:52:15
Létrehozva:
|
|
|
Helló!!!!!!!!!!!!!!!
Usikám, tudom minek tartanál, de nem vagyok az (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak hát ez azért mégis vicces mi mindent kitalálnak az emberről a pletykás kedvű kollégák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben annyira nem érdekel, csak meglepett hogy terjednek a hírek, vagyis hogy milyen formában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tegnap állat volt... Reggel rohantam, hogy ne késsem le a vecsési vonatot, szerencsémre nem is késtem, pontosan kiértem. Jót dumáltunk BZ-vel, meg elemeztünk, és babáztam. Nagyon cuki a legkisebb gyermeke, 2 hónapos manócska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután fél 2-re értem vissza, kettőtől volt oktatás, jó hangulatban telt aztán este kaja volt meg Beugróztunk XD Beszarás ez a játék, éjfélkor még itt nyerítettünk, mert azért fogyott a pia is, 4-5 üveg bor, csomó breezer meg sima Bacardi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari nálam aludt, vele pakoltunk el még hajnalban, mindent elmostunk, szóval volt fél 2 mikor lefeküdtünk, de akkorát szundítottunk. Kicsit még pakoltunk, aztán bevásároltam, ettem és lassan kezdem a photoshoppolást. |
|
|
|
2011.02. 27. - 16:01:24
Létrehozva:
|
|
|
nem én tartanálak annak, ne olvasd félre! XD ők! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
láttam a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó lehetett az este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy elvoltatok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hajrá a PS-ezéssel. Nekem egy Johnny Cash albumkritikát kéne megírnom - és ma meg is fogom, hogy holnap már ne kellejen ezzel szenvedni, csak sok kedvem nincs. Épp újraolvasom az Aftermath-ot kikapcsolásként. (Ha valakit érdekel a magyar verzió: Aftermath (HUN) ) Ja és közben Dominatrix mixek mennek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.02. 27. - 17:49:18
Létrehozva:
|
|
|
Geri: hehe, igen, ezt láttam már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghallgatnám azért a teljes verzióját is a feldolgozásnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, kérésed parancs (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) http://soundcloud.com/gucci-guilty/strange...mastered-4-5-10 Szerény személyem szerint ez egy rakás fos lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.03. 01. - 07:33:02
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:59:13 |
|
|
|
2011.03. 01. - 07:48:12
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:59:28 |
|
|
|
2011.03. 01. - 08:57:44
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
nos, hallottam már rosszabb DM feldolgozást is - a vége felé egészen tetszetős lett nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd megpróbálom megint letölteni a tubustöltőt. most leckézés ezerrel. :S |
|
|
|
![]() ![]() |