![]() ![]() |
2009.12. 11. - 17:53:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica: most olvastam, De bazi jò hogy jossz!!!!!!!!!! Nagyon orulok neki!!!!! A sima àllò bazi jò,nekem nyàron az volt,ès a kordonnàl kotottem ki,ìrtò jò volt!!!!
Usi: De jò,h ùjra itt vagy,ès h jò lesz a neted!!! Majd èn is elolvasom,h mit ìrtàl!!! Hù,az àlmod,jujjjj!!!!:D és mindent làttàl rèszletesen,èlesen?? Jajjjjj!!!!:D én eddig csak Ilditol kaptam telszàmot,szal lemaradtam èn is mint a borravalò! |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:54:34
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap este óta most vagyok csak gépközelben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:55:19
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap este óta most vagyok csak gépközelben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) merre jártál, báránykám ?XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Jaj nem is meséltem milyen aranyos volt a csaj az IBUSZ irodában ahol a jegyeket vettem.Mikor mondtam neki,hogy DM koncertre vennék jegyet akkor mondta,hogy az biztos nagyon jó lesz mert a múltkori is az volt.Aztán amikor megkaptam a két gyönyörűséget és indultam volna el akkor utánam szólt a csaj,hogy jó szórakozást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 17:58:33
Létrehozva:
|
|
|
Jaj nem is meséltem milyen aranyos volt a csaj az IBUSZ irodában ahol a jegyeket vettem.Mikor mondtam neki,hogy DM koncertre vennék jegyet akkor mondta,hogy az biztos nagyon jó lesz mert a múltkori is az volt.Aztán amikor megkaptam a két gyönyörűséget és indultam volna el akkor utánam szólt a csaj,hogy jó szórakozást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó szórakozást... eh, az meglesz, mi? XD csak ne feledjünk el vödröt vinni a nyálunknak XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:59:24
Létrehozva:
|
|
|
Vica: most olvastam, De bazi jò hogy jossz!!!!!!!!!! Nagyon orulok neki!!!!! A sima àllò bazi jò,nekem nyàron az volt,ès a kordonnàl kotottem ki,ìrtò jò volt!!!! Usi: De jò,h ùjra itt vagy,ès h jò lesz a neted!!! Majd èn is elolvasom,h mit ìrtàl!!! Hù,az àlmod,jujjjj!!!!:D és mindent làttàl rèszletesen,èlesen?? Jajjjjj!!!!:D én eddig csak Ilditol kaptam telszàmot,szal lemaradtam èn is mint a borravalò! Köszi Macsus.Hát még én mennyire örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kéred az én számom is? |
|
|
|
2009.12. 11. - 17:59:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:01:14
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Macsus.Hát még én mennyire örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kéred az én számom is? Persze,hogy kèrem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:01:17
Létrehozva:
|
|
|
jó szórakozást... eh, az meglesz, mi? XD csak ne feledjünk el vödröt vinni a nyálunknak XD Capri szerintem annyi nyálnak medence kéne amit majd ott mi csajok szétfolyatunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:01:27
Létrehozva:
|
|
|
lola: szerintem is király választás az ING!!! jujj tényleg tetszett a DID? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ezt majd jól ki kell vesézni, csak érjelek utól titeket valamikor (legkorábban szerintem jövő hétvégén - akkor költözök haza január elejéig).
Capri: látszik, hogy amikor mondtad, hogy visszaolvasol, akkor nem tetted meg mert csak pár oldallal korábban beszéltünk Bencéről, aki azóta a barátom. Na majd priviben vagy msn-en a többit jövő héten. most már tényleg lépek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja hát persze, ártatlan kislány.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, csajok, látom tetszett az álmom! hát még nekem! (bibibű én láttam a fejemben!!! XD) na sziasztok! |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:02:52
Létrehozva:
|
|
|
még ha csak nyál lenne... de lesz ott annyi és annyiféle testnedv hogy öröm lesz feltakarítani főleg női testnedv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el ne felejtsetek pót butyit hozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:03:23
Létrehozva:
|
|
|
Intézgettem a dolgaimat. Tegnap este mikor Faith itt volt. Kérdeztem tőle 1 dolgot, nevezetesen azt, h. mikor csábítsák már Bpre Alan Wilder-t. És ő erre azt írta vissza, h. folyamatában van az ügy és mesél róla. Azt hittem, h. menten lefordulok a székről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan Mo.on Bpen; azaz Alan Wilder, aki a 101es turnén a kamerába röhögött olyan bájosan és aki olyan édes & közvetlen volt a prágai Recoil esten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet nekem is megadathatik az , hogy láthassam és közelebbről megismehessem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:03:24
Létrehozva:
|
|
|
lola: szerintem is király választás az ING!!! jujj tényleg tetszett a DID? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ezt majd jól ki kell vesézni, csak érjelek utól titeket valamikor (legkorábban szerintem jövő hétvégén - akkor költözök haza január elejéig). Capri: látszik, hogy amikor mondtad, hogy visszaolvasol, akkor nem tetted meg mert csak pár oldallal korábban beszéltünk Bencéről, aki azóta a barátom. Na majd priviben vagy msn-en a többit jövő héten. most már tényleg lépek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja hát persze, ártatlan kislány.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, csajok, látom tetszett az álmom! hát még nekem! (bibibű én láttam a fejemben!!! XD) Én vesézni akarok ficket!!! XD Juj, akarok minden infót tudni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felhozod Pecsába? DM-es? Hogyan ismerted meg? De a legfontosabb: DM - es?XD És nem érhet vád, h nem olvastam vissza, basszus, a fél forumot vissza kellett volna! XD Ártatlan... hiszen ismersz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:04:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:05:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:06:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:08:22
Létrehozva:
|
|
|
főleg női testnedv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el ne felejtsetek pót butyit hozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen sírok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ne érjen hozzám hímnemű a koncert alatt az is tuti mert az nem lesz cseppet se úrinős... Usi, a DID abszolót b e s z a r á á á á á s!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az Anti-Justine óta nem olvastam ilyen izgatót. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) érdekes módon Mart karaktere sokkal izgibb, bár még csak az elején járok. de talán azért mert nem annyira nyers, mint Dave. bár én Dave-et épp azért szeretem mert anyira direkt, meg nyers... meg... jaj... meg... nyamm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:08:23
Létrehozva:
|
|
|
Intézgettem a dolgaimat. Tegnap este mikor Faith itt volt. Kérdeztem tőle 1 dolgot, nevezetesen azt, h. mikor csábítsák már Bpre Alan Wilder-t. És ő erre azt írta vissza, h. folyamatában van az ügy és mesél róla. Azt hittem, h. menten lefordulok a székről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan Mo.on Bpen; azaz Alan Wilder, aki a 101es turnén a kamerába röhögött olyan bájosan és aki olyan édes & közvetlen volt a prágai Recoil esten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet nekem is megadathatik az , hogy láthassam és közelebbről megismehessem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh my God... az a vigyor a 101-be.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:09:26
Létrehozva:
|
|
|
Persze,hogy kèrem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus ment a számom PÜ-be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:11:17
Létrehozva:
|
|
|
ezen sírok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ne érjen hozzám hímnemű a koncert alatt az is tuti mert az nem lesz cseppet se úrinős... Usi, a DID abszolót b e s z a r á á á á á s!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az Anti-Justine óta nem olvastam ilyen izgatót. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) érdekes módon Mart karaktere sokkal izgibb, bár még csak az elején járok. de talán azért mert nem annyira nyers, mint Dave. bár én Dave-et épp azért szeretem mert anyira direkt, meg nyers... meg... jaj... meg... nyamm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dave fejlődni fog, ne aggódj..... juj, nagyon csíptem írni a tetteit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan kis.... ááááh, nem sopilerezek!!! XD |
|
|
|
![]() ![]() |