2400 Oldal V  « < 238 239 240 241 242 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2009.12. 11. - 17:53:49
Létrehozva: #4781

devotee

Vica: most olvastam, De bazi jò hogy jossz!!!!!!!!!! Nagyon orulok neki!!!!! A sima àllò bazi jò,nekem nyàron az volt,ès a kordonnàl kotottem ki,ìrtò jò volt!!!!

Usi: De jò,h ùjra itt vagy,ès h jò lesz a neted!!! Majd èn is elolvasom,h mit ìrtàl!!!
Hù,az àlmod,jujjjj!!!!:D és mindent làttàl rèszletesen,èlesen?? Jajjjjj!!!!:D

én eddig csak Ilditol kaptam telszàmot,szal lemaradtam èn is mint a borravalò!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 11. - 17:54:34
Létrehozva: #4782

devotee

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap este óta most vagyok csak gépközelben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 17:55:19
Létrehozva: #4783

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 11. - 17:54:34) *
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap este óta most vagyok csak gépközelben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

merre jártál, báránykám ?XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 17:57:12
Létrehozva: #4784

devotee

Jaj nem is meséltem milyen aranyos volt a csaj az IBUSZ irodában ahol a jegyeket vettem.Mikor mondtam neki,hogy DM koncertre vennék jegyet akkor mondta,hogy az biztos nagyon jó lesz mert a múltkori is az volt.Aztán amikor megkaptam a két gyönyörűséget és indultam volna el akkor utánam szólt a csaj,hogy jó szórakozást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 17:58:33
Létrehozva: #4785

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 11. - 17:57:12) *
Jaj nem is meséltem milyen aranyos volt a csaj az IBUSZ irodában ahol a jegyeket vettem.Mikor mondtam neki,hogy DM koncertre vennék jegyet akkor mondta,hogy az biztos nagyon jó lesz mert a múltkori is az volt.Aztán amikor megkaptam a két gyönyörűséget és indultam volna el akkor utánam szólt a csaj,hogy jó szórakozást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó szórakozást... eh, az meglesz, mi? XD csak ne feledjünk el vödröt vinni a nyálunknak XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 17:59:24
Létrehozva: #4786

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 11. - 17:53:49) *
Vica: most olvastam, De bazi jò hogy jossz!!!!!!!!!! Nagyon orulok neki!!!!! A sima àllò bazi jò,nekem nyàron az volt,ès a kordonnàl kotottem ki,ìrtò jò volt!!!!

Usi: De jò,h ùjra itt vagy,ès h jò lesz a neted!!! Majd èn is elolvasom,h mit ìrtàl!!!
Hù,az àlmod,jujjjj!!!!:D és mindent làttàl rèszletesen,èlesen?? Jajjjjj!!!!:D

én eddig csak Ilditol kaptam telszàmot,szal lemaradtam èn is mint a borravalò!

Köszi Macsus.Hát még én mennyire örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kéred az én számom is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 17:59:56
Létrehozva: #4787

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 11. - 17:58:33) *
jó szórakozást... eh, az meglesz, mi? XD csak ne feledjünk el vödröt vinni a nyálunknak XD

még ha csak nyál lenne... de lesz ott annyi és annyiféle testnedv hogy öröm lesz feltakarítani
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 11. - 18:01:14
Létrehozva: #4788

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 11. - 17:59:24) *
Köszi Macsus.Hát még én mennyire örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kéred az én számom is?

Persze,hogy kèrem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 18:01:17
Létrehozva: #4789

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 11. - 17:58:33) *

Capri szerintem annyi nyálnak medence kéne amit majd ott mi csajok szétfolyatunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 11. - 18:01:27
Létrehozva: #4790

devotee

lola: szerintem is király választás az ING!!! jujj tényleg tetszett a DID? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ezt majd jól ki kell vesézni, csak érjelek utól titeket valamikor (legkorábban szerintem jövő hétvégén - akkor költözök haza január elejéig).

Capri: látszik, hogy amikor mondtad, hogy visszaolvasol, akkor nem tetted meg mert csak pár oldallal korábban beszéltünk Bencéről, aki azóta a barátom. Na majd priviben vagy msn-en a többit jövő héten. most már tényleg lépek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja hát persze, ártatlan kislány.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hehe, csajok, látom tetszett az álmom! hát még nekem! (bibibű én láttam a fejemben!!! XD)
na sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 18:02:52
Létrehozva: #4791

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 11. - 17:59:56) *
még ha csak nyál lenne... de lesz ott annyi és annyiféle testnedv hogy öröm lesz feltakarítani

főleg női testnedv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el ne felejtsetek pót butyit hozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 11. - 18:03:23
Létrehozva: #4792

devotee

Intézgettem a dolgaimat. Tegnap este mikor Faith itt volt. Kérdeztem tőle 1 dolgot, nevezetesen azt, h. mikor csábítsák már Bpre Alan Wilder-t. És ő erre azt írta vissza, h. folyamatában van az ügy és mesél róla. Azt hittem, h. menten lefordulok a székről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan Mo.on Bpen; azaz Alan Wilder, aki a 101es turnén a kamerába röhögött olyan bájosan és aki olyan édes & közvetlen volt a prágai Recoil esten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet nekem is megadathatik az , hogy láthassam és közelebbről megismehessem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 18:03:24
Létrehozva: #4793

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.12. 11. - 18:01:27) *
lola: szerintem is király választás az ING!!! jujj tényleg tetszett a DID? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na ezt majd jól ki kell vesézni, csak érjelek utól titeket valamikor (legkorábban szerintem jövő hétvégén - akkor költözök haza január elejéig).

Capri: látszik, hogy amikor mondtad, hogy visszaolvasol, akkor nem tetted meg mert csak pár oldallal korábban beszéltünk Bencéről, aki azóta a barátom. Na majd priviben vagy msn-en a többit jövő héten. most már tényleg lépek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja hát persze, ártatlan kislány.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hehe, csajok, látom tetszett az álmom! hát még nekem! (bibibű én láttam a fejemben!!! XD)

Én vesézni akarok ficket!!! XD

Juj, akarok minden infót tudni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felhozod Pecsába? DM-es? Hogyan ismerted meg? De a legfontosabb: DM - es?XD És nem érhet vád, h nem olvastam vissza, basszus, a fél forumot vissza kellett volna! XD

Ártatlan... hiszen ismersz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 11. - 18:04:45
Létrehozva: #4794

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 11. - 17:59:56) *

Ohhò,ès a szìnpadon milyen nedvek lesznek!!:DD Vajon torcsi lesz?? Kène nekem legalàbb egy darab belole!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 11. - 18:05:30
Létrehozva: #4795

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=5Vc98PZi9C0
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 18:06:02
Létrehozva: #4796

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 11. - 18:04:45) *
Ohhò,ès a szìnpadon milyen nedvek lesznek!!:DD Vajon torcsi lesz?? Kène nekem legalàbb egy darab belole!:D

nem szoktak dobálni már.... kár, pedig Martin bedobhatná magát XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 18:08:22
Létrehozva: #4797

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 11. - 18:02:52) *
főleg női testnedv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el ne felejtsetek pót butyit hozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezen sírok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért ne érjen hozzám hímnemű a koncert alatt az is tuti mert az nem lesz cseppet se úrinős...

Usi, a DID abszolót b e s z a r á á á á á s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az Anti-Justine óta nem olvastam ilyen izgatót. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
érdekes módon Mart karaktere sokkal izgibb, bár még csak az elején járok. de talán azért mert nem annyira nyers, mint Dave. bár én Dave-et épp azért szeretem mert anyira direkt, meg nyers... meg... jaj... meg... nyamm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 11. - 18:08:23
Létrehozva: #4798

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 11. - 18:03:23) *
Intézgettem a dolgaimat. Tegnap este mikor Faith itt volt. Kérdeztem tőle 1 dolgot, nevezetesen azt, h. mikor csábítsák már Bpre Alan Wilder-t. És ő erre azt írta vissza, h. folyamatában van az ügy és mesél róla. Azt hittem, h. menten lefordulok a székről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan Mo.on Bpen; azaz Alan Wilder, aki a 101es turnén a kamerába röhögött olyan bájosan és aki olyan édes & közvetlen volt a prágai Recoil esten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet nekem is megadathatik az , hogy láthassam és közelebbről megismehessem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oh my God... az a vigyor a 101-be.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 11. - 18:09:26
Létrehozva: #4799

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 11. - 18:01:14) *
Persze,hogy kèrem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus ment a számom PÜ-be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 11. - 18:11:17
Létrehozva: #4800

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 11. - 18:08:22) *
ezen sírok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért ne érjen hozzám hímnemű a koncert alatt az is tuti mert az nem lesz cseppet se úrinős...

Usi, a DID abszolót b e s z a r á á á á á s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az Anti-Justine óta nem olvastam ilyen izgatót. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
érdekes módon Mart karaktere sokkal izgibb, bár még csak az elején járok. de talán azért mert nem annyira nyers, mint Dave. bár én Dave-et épp azért szeretem mert anyira direkt, meg nyers... meg... jaj... meg... nyamm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Dave fejlődni fog, ne aggódj..... juj, nagyon csíptem írni a tetteit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan kis.... ááááh, nem sopilerezek!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 238 239 240 241 242 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
169 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (169 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: