2400 Oldal V  « < 2390 2391 2392 2393 2394 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2011.03. 09. - 09:32:32
Létrehozva: #47821

devotee

jó lett a hajad, Niki.
A rendőrös témához meg... ugyanaz a véleményem, mint neked. Én is bennfentes voltam/vagyok. Mi is azóta alszunk nyugodtabban, hogy apu még el tudott menni korán nyugdíjba. Sajnos hajlamosak elfelejteni az emberek, hogy ezekben a szakmákban úgy van, ahogy mondtad: nap mint nap kockára teszik az életüket a dolgozók - naná, hogy megérdemlik, hogy rövidebb ideig csinálják ezt, ha már az emberek érdekében választották ezt a munkát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 09. - 23:59:47
Létrehozva: #47822

devotee

Szép estét!

Niki, szép vagy, jól áll a frizura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kérdéserde válaszolva, minden oké, ma este otthagyta Lacika a Timit, írt sms-t, és most már tényleg a párom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Happy vagyok!

Holnap felhívlak, ma még ovb-ztem mikor hívtál, nem tudtam felvenni.

Nőnapra sok virágot kaptunk, tele van az asztal velük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.03. 10. - 16:35:35
Létrehozva: #47823

devotee

Csá Angie!!!!!

Na, csak erre voltam tegnap kíváncsi, hogy minden oké-e......nem baj éjszakás voltam, láttam hívtál, de le van némítva, előtte feküdtem le 10 perccel..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Menj randizni!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 10. - 22:45:25
Létrehozva: #47824

devotee

Nikóca,

Drága vagy hogy érdeklődni szerettél volna, sokszor hívtalak ma, de gondoltam, hogy biztos alszol. Sajnos délelőtt nekem mindig sűrű, mert létszám, posta, pörgés, szociális problémák, miegymás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudtalak akkor hívni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bocsi.

Minden rendben, délután jött a Lovagom, Andinak beszámolt meg nekem is mesélt... pszicho barátnő kiiktatva, bár elég brutál volt a múlt éjszakája, konkrétan nem aludt, mert azt hitte a bekattatt csaj még leszúrja álmában, hajnalban jött el... szóval ma kivett egy nap szabit a költözés miatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elmentünk meló után egy kávézóba, tök sokat beszélgettünk, ari volt nagyon, a mozit sztornóztuk, inkább dumcsiztunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy a randi megvolt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2011.03. 11. - 07:54:19
Létrehozva: #47825

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:53:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 11. - 14:11:24
Létrehozva: #47826

devotee

Idézet (Trixx @ 2011.03. 11. - 07:54:19) *
Sziasztok!

Nagy örömmel olvasom hogy rendbejöttek a dolgok a Lacival.
Most nincs időm....
Pussz mindenkinek.
Pápá

Puszizlak Trixx!
Jó munkát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süt a nap, meleg van... jókedv, vidámság, mozi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 15. - 10:43:44
Létrehozva: #47827

devotee

Sziasztok!

Látom, teljes kihalás van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na mindegy, gondoltam írok pár sort, hátha valaki erre jár és ír/olvas.

Annyira klassz ez az idő, nagyon happy vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végülis nem pénteken jöttem haza, mert randim volt, moziztunk, megnéztük a Rítus című Anthony Hoppkns főszereplésével készült és Magyarországon forgatott filmet. A klasszikus ördögűzős téma, de mégis tetszett, mert volt benne valami, ami nagyon megfogott. Jó hangulata volt, az atmoszféra, minden... klappolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána még kicsit dumcsiztunk és nehezen váltunk el.

Másnap reggel nagyon elaludtam, taxival mentem a Keletibe, nem értem volna el a vonatot máshogy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) így is 10 percem maradt csak, ülőhelyet éppen találtam még, heringjárat volt, 4 kocsi... különben arra tippeltem, hogy mindenki pénteken megy haza, tévedtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de kellemesen hazadöcögtem, nem is késett! Utána mentem fodrászhoz, csini frizum lett, de legközelebb kipróbáljuk a több színű melírt XD Kicsit bevadulunk XD Azután délután és este pihiztem, a vasárnap shoppingal telt, csomó mindent vettem, ami itthon olcsóbb, még jó, hogy barátosnőmmel és kocsival megyek vissza, nem nagyon kell cipekednem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tegnap meg kozmetikusnál voltam, megdicsért, hogy szép a bőröm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este pedig hívott Lacim, hogy megy tetováltatni, a 18. tetkója egy gyönyörű Kelta kereszt lett. Még nincs kész teljesen, árnyékolás majd a jövő héten kerül fel, addig gyógyul a kontúr. Mondtam neki, hogy dilis, hát már nincs rajta szabad bőrfelület, erre csak röhögött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma megyek vissza, van is kedvem meg nincs is... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Veletek mizu, csirkék? Pénteki buli? Hosszú hétvége? Valaki?

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2011.03. 15. - 10:52:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2011.03. 15. - 19:40:14
Létrehozva: #47828

devotee

Sziasztok!

Végre meleg volt, és sütött a nap!!! Azt gondolom, az ilyen hosszú hétvégéket rendszeresíteni kellene!

Angie, örülök, hogy rendben vagytok a Lacival!

A pénteki buli? Nekem totál jó volt! A helyet ismeritek, nekem meg ha jó a buli, majdnem mindegy is. Azért mintha gondoltak volna rám, mint első bálozóra a Filterben, kezdésnek megkaptam az abszolút kedvenceimet: BB: A jel, nem sokkal utána a 101-es Behind the wheel. Nekem ez olyan alaphangulatot adott, hogy még hajnal fél ötkor is teljesen józanul, és éberen pörögtem a Dangerous-re. Aztán másfél órás alvás után olyat takarítottam, hogy csak na. Gyanítom, hogy nem ez volt az utolsó, hogy ott jártam. Az első ilyen hely, ahol voltam, az ugye a PeCsa. Mikor megláttam, szétcsúsztam. De a múltkor a Dürer kertben is tetszett, meg most is, hogy egy helyen van a többfajta zene. Decemberben is milyen jót buliztunk a Bonanzára! Egyébként meg el se merünk mozdulni a nagyteremből, nehogy valamiről lemaradjunk! Itt meg helyben van minden! Igazából számomra mindhárom helynek megvan a maga varázsa, csak mindegyiknek másért!

Aztán volt vendégség, mentünk is, jöttek is.

Végre sikerült barátnőmmel is beszélnem. Egy hete eléggé megbántott, de remélem sikerült tisztáznunk.

Hát holnap meg már megint munka ezerrel. Kolleganőm vizsgázni fog, a következő egy hónapban alig lesz! De mindegy, összességében teljesen jól vagyok!

Velem ennyi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 16. - 08:23:40
Létrehozva: #47829

devotee

Szia Szuzi!

Örömmel olvasom, hogy jó volt a buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennek örülök, ahogy elnéztem a 101 klub weblapján nagyon sokan voltak. A filter jó hely, csak pici, de nyáron gyilkos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tavaly a legnagyobb melegben voltunk ott, 20 percenként mentünk ki levegőzni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neked volt még energiád takarítani? Gratulálok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buli utáni kómás nap, max kajakészítés, de ahhoz is lusta szoktam lenni és rendelek általában... a lustaság fél egészség (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vendégség? József nap vagy szülinap vagy valami egyéb? Mi József napozni voltunk, teleettem magam marhapörkölttel, fájt is a gyomrom utána, mert este nem nagyon szoktam enni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak egyszerűen annyira finom volt, hogy wow... etette magát.

Tiszta kóma vagyok, már a második kávét fogyasztom, kicsit mozgalmas volt a tegnap estém/éjszakám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2011.03. 17. - 20:10:27
Létrehozva: #47830

devotee

Lányok! (egyelőre főképp Lolára, és Usira gondolok) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszönöm a támogatást, de most ti komolyan azt szeretnétek, hogy menjek SP-re? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nemáár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Legközelebb azt fogom kiírni, hogy aki Mode koncertet akar, az lájk! Akkor jöhettek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ne erre, könyörgöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na mindegy, ha összejön, elmegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pusziii ^^
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2011.03. 18. - 21:53:49
Létrehozva: #47831

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=cCIxe97Eqbk
http://www.youtube.com/watch?v=N_nf-LpzNB0...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 19. - 09:38:40
Létrehozva: #47832

devotee

Sziasztok!

Szeles napot nektek. Huh, de fos idő lett, bízom benne, hogy mindenki jól van... rajtam meg eluralkodott valami nyavaja, tiszta láz voltam tegnap, úgy hozott haza a párom, mert alig bírtam menni, rázott a hideg meg minden, két Rubophent is megettem, és vitamint, de nem lett sokkal jobb, fejfájás.... brrr........ Pedig olyan jól megúsztam az influenza járványt!

Gergő, hehe, SP (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs bajom ezzel a sráccal, szimpi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode koncert? El tudnám viselni! Remélem jövőre lesz valami mozgolódás körülöttük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szevasz Jantarr! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Délután oktatás, hurrá, majd teletömöm magam gyógyszerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este meg Beugrózás, bízom benne, hogy mindenki tud jönni, mert hogy amúgy ma munkanap van, sok munkatársam nem tud jönni délután, csak este, s remélem Lacim is visszajön és csatlakozik hozzánk. Huh, múltkor nagyon jó volt XD

Pusza nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 22. - 20:08:44
Létrehozva: #47833

devotee

Hali,

ahogy látom itt meghalt az élet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na mindegy, gondoltam írok pár sort nektek.

Nagyon jó volt a szombat este, hullára ettük magunkat és aztán klasszat játszottunk, sokan voltunk most, azt hiszem 9-en. Annyi kaját gyártottam le, mint még soha ebben a konyhában. Csak úgy pörögtünk Ari barátnőmmel, csak egy kicsit lehetne nagyobb a konyha, hogy kényelmesebben elférjünk, na de majd... néhányótoknak már mondtam milyen átalakítást tervezek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Különben a napok jól telnek, csak ne lenne ez a hülye megfázásom, ami pénteken kezdődött. Láz már nincs, csak megfázás, vagyis nem kapok levegőt vízszintben, mindjárt megyek gőzölni kis kamillával hátha segít.

Remélem veletek minden oké!

Niki, hogy vagy? Baba projekt?

Edó, sok boldog szülit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2011.03. 23. - 09:21:29
Létrehozva: #47834

devotee

jah, Angie, valóban maximális kihaltság vagyon, mondjuk én csak ma néztem be napok óta először.

tök jó, amiket írtál - a betegségen kívül persze. velem semmi egetrengető nincs, munka, egyetem, életmódváltás, barátok. minden jól alakul, munkahelyen be vagyok havazva, vadul drukkolok, hogy diplomázás után felvegyenek, egyetemen nyugi van, lassan szakdogát kéne írni, mert olyan 5-6 hetem van rá xDD a barátok meg az életmódváltás a legjobb az egészben, azt nagyon élvezem, sport és update (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a srácok, hétvégén volt egy kis összeröff, mártogatós este néven, mindenféle krémekkel: tonhal-, padlizsán-, tojáskrém, pástétom, stb, mindenki tolta pirítóssal, mi meg Zsuzsi barátnőmmel (a másik nagy egészségtudatos) répát meg ubit mártogattunk xD
kb ennyi =)

Gerike, te meg viseld csak szépen meggondolatlanságod következményeit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

errefelé ritkán járok, úgyhogy aki keresne, fészbukon tegye
pussz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 23. - 09:43:40
Létrehozva: #47835

devotee

Vettem észre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem hiányzik innen az élet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oh, életmódváltás? Zsír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az mosta majdnem mindenkinél fenn áll úgy veszem észre, mindenki próbál kicsit változtatni. Ami klassz! Huh, jól hangzik ez a mártogatós est legalább olyan jó, mint amikor együtt ittunk fórumozás közben és elneveztük First wlan drinkin night-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Emlékeztek? De nagyon idióták voltunk!!!!

5-6 hét neked elég lesz a szakdolira? Wow, jó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem kellett 5 hónap, hogy megírjam, de mégis utolsó pillanatban adtam csak le XD Hiába, a maximalista kibújt belőlem és még leadás előtti nap is írtam bele egy-két dolgot, aztán köttettem ezerrel és még frissen, ragasztósan rohantam be vele a karra leadni, de persze még előtte aláírattatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálam is lehetne kis egészségváltozás, mert napok óta lázas vagyok esténként, és tele van a bórám, tegnap gőzöltem, minden marhaságot megeszek, hogy jobban legyek, de nem akar összejönni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szombaton OVB nap, megyünk a Krisszel meg a bandával Fótra, ott lesz a tetthely, este meg valami hatalmas party lesz, de még titok, hogy melyik discot bérelték ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem holnap fog kiderülni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lesz kaja, pia, kinevezések és eszement buli (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.03. 28. - 13:34:33
Létrehozva: #47836

devotee

Hapcihhhhh

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Beköhögtem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2011.03. 28. - 13:50:06
Létrehozva: #47837

devotee

Kedves egészségedre (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ÉÉÉBRESZTŐŐŐ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2011.03. 28. - 14:23:20
Létrehozva: #47838

devotee

Köszönöm szépen testvérem.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nemsoká tali mi?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Egye-fene megcsókolhatod a kezem, amit Alan érintett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2011.03. 28. - 16:01:08
Létrehozva: #47839

devotee

Idézet (Niki @ 2011.03. 28. - 15:23:20) *
Köszönöm szépen testvérem.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nemsoká tali mi?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Egye-fene megcsókolhatod a kezem, amit Alan érintett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony, 15.-én megyünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajdekedvesvaaagy :$ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2011.03. 28. - 22:52:15
Létrehozva: #47840

devotee

Niki, Gergő, tiszta dilik vagytok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2390 2391 2392 2393 2394 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
71 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (71 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: