![]() ![]() |
2011.04. 13. - 13:02:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csövike mkinek!
Úgy látom elég rég jártatok erre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) http://www.youtube.com/watch?v=Ytv-NGYWz_I...feature=related <-- Dave sír a koncert alatt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az idő lehetne jobb hvégre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jantar1- szerkesztette a következő időpontban: 2011.04. 13. - 13:08:27 |
|
|
|
2011.04. 13. - 13:07:11
Létrehozva:
|
|
|
http://bendgedig.com/jings!/wp-content...rtin_gore03.jpg[/im]http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/271/3/e/martin_gore_the_best_boy_by_beautiful_lie78-d2znzc2.jpg[/img]
http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2010/036...chiller1981.jpg |
|
|
|
2011.04. 14. - 07:45:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantarr!
Néha felnézek, de kb. senki nem ír, úgyhogy feleslegesnek érzem, hogy magammal társalogjak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Veled mizujs? Minden ok? Facebookon fenn vagyunk, ott szoktunk kommunikálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.04. 14. - 14:13:58
Létrehozva:
|
|
|
Köszi szépen megvagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Március végén sikeresen megvédtem a szakdogát és leállamvizsgáztam. Mesélték a többiek is, h. ott szoktatok chatelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.04. 21. - 19:00:06
Létrehozva:
|
|
|
Hali Minden DM-nek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angi hsz-ból látom a facebook-on lógtok. Úgy gondoltam,ha már feljutottam,nem megyek el szó nélkül. Nagyon-nagyon hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon szeretlek Benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem a közeljövőben lesz már NET-ünk és akkor megint lóghatok Veletek virtuális kis DM világunkban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Addíg is NAGY ölelés és pussssssssssssszantás Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuppppppppppppppp |
|
|
|
2011.04. 21. - 22:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi!!!!
De jó, hogy jelentkeztél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hiányzol nagyon!!!!!!!!!!!!!!! Írjál, én olvasom a fórumot az tuti, ha meg lesz neted, akkor viszünk ide egy kis életet megint, vagy csatlakozz a Facebookra hozzánk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2011.04. 24. - 07:32:44
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok.
Gondoltam benézek. Mivel látom már csak Angie tartja itt a frontot akkor hát kellemes húsvéti ünnepeket neked.Ja és persze annak is aki esetleg erre jár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi jó hallani felőled.Sokszor eszembe jutsz milyen jót tomboldáztunk a koncerten.Remélem lesz még majd ilyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2011.04. 24. - 07:33:02 |
|
|
|
2011.04. 25. - 08:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked és a családodnak is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi |
|
|
|
2011.04. 25. - 17:14:02
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica! Kellemes Húsvéti Ünnepeket neked és a családodnak is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi Köszönöm Angie.Puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.04. 26. - 20:56:57
Létrehozva:
|
|
|
Csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=ubfugfIWAoQ,<--Itt olyan szép Martinka. Olyan szép magas a homlok és a hátrafésült haja is nagyon szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=I17f_8qj9xI...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=TP8g22zVmI8...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=gXEwXiHPIZU...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_H3zdSCMkdw...feature=related |
|
|
|
2011.05. 04. - 07:04:48
Létrehozva:
|
|
|
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Fekete Sereg...
|
|
|
|
2011.05. 04. - 14:50:35
Létrehozva:
|
|
|
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Fekete Sereg... Ez lájk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos nagyon eltűntünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2011.05. 05. - 13:51:07
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki csak sajnálkozik de senki nem ír, akkor meg minek?
|
|
|
|
2011.05. 05. - 14:48:52
Létrehozva:
|
|
|
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Fekete Sereg... Jól mondod Niki csak volt. Mindenki csak sajnálkozik de senki nem ír, akkor meg minek? akkor én írok.Mindjárt megyek anyák napi ünnepségre az oviba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.05. 05. - 18:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki csak sajnálkozik de senki nem ír, akkor meg minek? Csak Geri sajnálkozott...épp ez az. Én meg csak megjegyeztem a tényeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.05. 05. - 21:32:08
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Hali! Látom, már nem nagy itt az élet, de azért biztos benéztek ide is, szóval gondoltam megosztom veletek a tegnapi "mozi" élményemet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval tegnap este a 2012-őt néztük éppen, amikor feltűnt, hogy az egyik szereplő rohadtul hasonlít Fletchre, olyannyira, hogy onnantól kezdve, hogy ez beugrott, már nem tudtam a magamba fojtott röhögés nélkül tovább nézni a filmet, kész... Andrew Fletcher egy katasztrófafilmben... XD
Ma meg is találtam a neten a színészt, aki játszotta a bizonyos karaktert, Tom McCarthy a neve:
Andrew_lookalike.jpg ( 171.23K )
Letöltések száma: 9Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Orchidett- szerkesztette a következő időpontban: 2011.05. 05. - 21:33:43 |
|
|
|
2011.05. 05. - 21:44:02
Létrehozva:
|
|
|
Jesus tényleg!!!!!
Ahogy így elmesélted, én is röhögtem.....meg tuti röhögtem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reméljük a banánok nem pusztultak el.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.05. 06. - 07:06:26
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt,
de jó, van élet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szal exhumáljuk szerintem a fórumot, mert nekem hiányzik, úgyhogy tegye fel a kezét az, aki szerint ez egy jó 5let (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert szerintem az! XD Legalább mi így 5-6-an adjunk életjelet. Orchidett, láttam a 2012-t, de nem rémlik ez a fazon, mondjuk maga a film sem egy nagy durranás, inkább vígjáték, mint katasztrófa film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veled mi van? Olyan régen jelentkeztél már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2011.05. 06. - 12:52:30
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Jesus tényleg!!!!! Ahogy így elmesélted, én is röhögtem.....meg tuti röhögtem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reméljük a banánok nem pusztultak el.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem, ők voltak a túlélők... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Orchidett, láttam a 2012-t, de nem rémlik ez a fazon, mondjuk maga a film sem egy nagy durranás, inkább vígjáték, mint katasztrófa film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veled mi van? Olyan régen jelentkeztél már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nos a film tényleg egy kliségyűjtemény, de még mindig jobb, mint a tévé szokásos fostalicska műsorkínálata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és a fickó Gordont játszotta, a főszereplő volt feleségének az új (plasztikai sebész) férjét. Kevés az időm mostanában, amikor meg van egy kicsi, akkor rajzolok, meg csak úgy nézek ki a fejemből... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont most van az az időszak a gyerkőcnél, hogy még minden lépését figyelni kell, nehogy valami baj legyen, meg jön a hisztikorszak is, szóval elvagyok... Meg hát láttam, hogy nagyon megkopott itt a társaság. De talán van még remény a feltámadásra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2011.05. 06. - 16:22:36
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom, Andy a 2012-ben x'D Már háromszor láttam azt a filmet, de még fel sem tűnt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Más: MEGVAGYOK AZ ÉRETTSÉGIKKEL!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, annyira boldog vagyok, elég jól sikerültek, úgyhogy remélhetőleg meg is lesznek a felvételi pontjaim, és akkor irány Pest és az RTF!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már voltam fizikai, pszichológiai és egészségügyi felvételin is, mindennek megfeleltem (igen, ügyi voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) úgyhogy most már tényleg csak az érettségin múlik minden. Kell magyarból egy 87%-os (az írásbelim 86 lett) és töriből egy 85%-os (az kb. 81%). Tehát szóbelin azért bele kell húznom de van még másfél hónapom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti hogy vagytok, mi újság? Mindenki megvan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusziii (Angie, vedd úgy hogy én mindkét kezemet feltettem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |