![]() ![]() |
2009.10. 18. - 20:04:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jól van csajok további jó beszélgetést.Nekem reggel korán kelés van.Jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 18. - 20:06:22
Létrehozva:
|
|
|
csajok, figyeljetek picit jobban - a 465-ös hsz-emben van a két link a Cure-os altatódalokhoz.
Edóka: mindjárt küldöm a maileket (asszem gmaillel nem volt gond). A csokis keksz nekem is favorit, bár én tejjel szoktam. (mondjuk most natúrba) A kólát nem szeretem, csak akkor iszom, ha rámjön vagy nincs más vagy esetleg nagyobb családi összeröffenés van, mert csak akkor veszünk. |
|
|
|
2009.10. 18. - 20:24:04
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: elment mind a 7 mail elméletileg - nem dobta vissza őket.
|
|
|
|
2009.10. 18. - 20:47:48
Létrehozva:
|
|
|
Useless, megjött mind, egytől-egyig, csak közben sétáltam egyet a kutyával.
Marha jó az este, kicsit hideg van, de kellemes.Viszont nincs az utcán ember, amit én nagyon élvezek. Fülemben szólt a Waiting for the night, és teljes nyugalom áradt az egyébként meg nyüzsgő városból. Az a gond, hogy most aludtam 5-8-ig, és tuti gondjaim lesznek az éjszakával! Huhoghatok egész éjjel! Szia Vica, jóccakát!:-) Azta, milyen érdekes ez a Personal Jesus altatódalként, bár szerintem azért az altató daltól messze van:-) De érdekes, kiváncsi vagyok a lassabb számokra is, hallgatom őket!! |
|
|
|
2009.10. 18. - 21:00:25
Létrehozva:
|
|
|
Na király! Örülök, hogy megérkeztek! Igen, érdekesek így a számok, de vannak nagyon husik. Még én is csak egyszer hallgattam meg. Azt tudom, hogy az I feel you nem tetszett annyira. Mondjuk a Cure-os album nekem jobban bejön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 06:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hú, de szarul aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Alig kaptam levegőt... Edóka, jók lesznek a képek máskor is, csak az a nagyon izgató csoki barnát lássam, még a végén elfogyasztod a házadat nasinak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 07:26:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Angie meg vagy fázva,hogy nem kaptál levegőt? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg itthon vagyok egyedül,tök csönd van.Nagyon furcsa. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Az egyetlen kellemesnek mondható dolog volt ami ma reggel ért az egy jó nagy DM plakát amivel szembe találkoztam 1/2 8-kor. |
|
|
|
2009.10. 19. - 08:37:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jobbulást!!!
Vica: és le tudod szedni? |
|
|
|
2009.10. 19. - 08:55:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 19. - 09:17:55
Létrehozva:
|
|
|
Hehe! XD
Jajj de nincs kedvem délre órára menni! :S |
|
|
|
2009.10. 19. - 09:40:13
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajszik.
U-girl: nem hiszem de majd közelebbről szemügyre veszem ha megyek du. a Petráért a bölcsibe.Legfeljebb lefényképezem.Egyébként elég forgalmas utcán van a plakát úgyhogy ha megpróbálnám leszedni azt hiszem lenne nézőközönségem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka:hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 11:14:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Angie meg vagy fázva,hogy nem kaptál levegőt? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg itthon vagyok egyedül,tök csönd van.Nagyon furcsa. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Az egyetlen kellemesnek mondható dolog volt ami ma reggel ért az egy jó nagy DM plakát amivel szembe találkoztam 1/2 8-kor. Az haggyán, de tüsszögök is meg fújom az orrom és érdekes dolgok jönnek ki a torkomból... nem részletezném. 14:00-től rendel az orvos, majd megyek hozzá, hogy írjon fel valami pirulát, mert meghalok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Helló csajszik. U-girl: nem hiszem de majd közelebbről szemügyre veszem ha megyek du. a Petráért a bölcsibe.Legfeljebb lefényképezem.Egyébként elég forgalmas utcán van a plakát úgyhogy ha megpróbálnám leszedni azt hiszem lenne nézőközönségem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka:hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, a nézőközönség sosem árt, ha túl magasan van, akkor még lehet, hogy segítséget is kapsz valami magas embertől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Petra jól van már, hogy vitted a bölcsibe? Nehogy megint beteg legyen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 11:43:53
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást kívánok.Gyógyulj meg és küldöm a gyógypuszit.Sajnos benne van a pakliban,hogy újra beteg lesz a kiscsaj de hát ha tovább van itthon soha be nem szokik a bölcsibe.Jobban van de még nem tökéletes.
Vagy ha valaki meglátná,hogy szedem le a plakátot kihívná a rendőrséget rám,hogy rongáló vandál vagyok...Hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 11:50:33
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Látom mindenkinek mozgalmas 7végéje volt!Engem meg kiütött a nátha,szóval kúrálom magamat.Angie,olvasom,hogy T is benáthásodtál.Jobbulást Neked! Vica örülök,hogy Petra meggyógyult! Edóka a csokis szobádra én is kíváncsi vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Medálokra ledtam a rendelést,ha lesz valami fejlemény,szólok. |
|
|
|
2009.10. 19. - 12:00:56
Létrehozva:
|
|
|
Onix neked is jobbulást és megy a gyógypuszi.Ráfogjuk,hogy meggyógyult a Petra,de nem 100%-os az egészsége.Egyébként a férjem is beteg de azért elment dolgozni hiába mondtam neki,hogy ne menjen.
|
|
|
|
2009.10. 19. - 12:02:47
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm a sok gyógypuszit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 12:14:45
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Amúgy szerintem a férfiaknál tipikus,hogy simán elmennek melózni betegen.Apám,Tesóm,Férjem...csak akkor maradnak otthon,ha már tényleg nagyon odavannak. |
|
|
|
2009.10. 19. - 12:49:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok! Na majd negyed óra volt, mig vissza olvastalak benneteket! Látom, mindenki rendben van,örülök Neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért nem csináltok gyorsan egy másik levelezőt magatoknak, kb 5 perc alatt lehet, legalábbis nekem a gmail annak idején annyi volt, és hopp, már mehet is a fantasztikus altató muzsika! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Számomra ez teljesen elképzelhetetlen, ezért én is szeretnék kérni egyet, mert rettenetesen kiváncsi vagyok, és emellett egyik barátnőm, aki kisbabát vár,hatalmas DM-es, úgyhogy szerintem örömöt tudnék neki okozni. Ja, és képzeljétek, hogy Alan-nak fogják hivni a gyeremekét, csak nem igy lesz irva, mivel nem anyakönyvezhető, hanem... Alen.. vagy valami más... de tudom hogy van egy kis eltérés. Hát képzeljétek hogy én, és a barátaim pedig kifestettünk tegnap... hatalmas munka volt, de csodálatos lett minden... csodálatos. Este 9-re fejeztük be Évus barátnőmmel, illetve addigra vittem őt haza, és utána rögtönmennem kellett, mert egy barátnőm itthon volt Floridából, és ez volt a búcsú bulija, úgyhogy csak gyorsan lezuhanyoztam, és már jöttek is értem.. olyan fáradt voltam, alig tudtam felállni az asztaltól, de aztán a bacardi-kola meghozta hatását, hajnal 3-ig mulattunk:) Aztán ma majd bele haltam hogy romokat kell takaritanom még, és fontos volt befejezni, mivel nekem holnap már dolgoznom kellett, és áldatlan volt minden körülmény. Úgyhogy délután 5-ig takaritottam, aztán ledőltem, és most keltem fel. ÚGy be van gyógyulva a fejem, mint az állat:) De megérte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Még ilyet soha nem éreztem, a tenyeremben izomláz van a teddy hengertől. Persze máshol is, de a tenyeremben még sosem volt! Kedves barátnőm Valcsa jön velem a januári koncertre, de csak azért, mert mi 3-an, akik voltunk akkora elánnal tudunk-tudtunk mesélni róla, hogy teljesen belelkesedett, hogy neki ezt látnia kell, úgyhogy jön velünk! Tegnap is oktatás alatt volt, mert végig azt hallgattunk, meg ma délelőtt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már egész sok számot ismer, és néha mikor nem is tudja, hogy látom, észreveszem, hogy igenis lötyög közben, élvezi a zenét! Úgyhogy szerintem januárra már teljese mértékben kijelenthető lesz róla, MEGFERTŐZVE!!! Hát ha nekem egyszer fiam lesz, David lesz az biztos. Sajna a Dávid annyira nem tetszik, hogy olyan nevet adjak a gyerekemnek, de ha lehet, David lesz mindenképp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami ma reggel történt azt el kell mesélnem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Magam sem hittem a fülemnek. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Reggel fölkeltem, a tökömnek sem volt kedve iskolába menni, dehát muszáj (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Gondoltam bekapcsolom a rádiót, hogy ne legyen ilyen csönd. odavánszorogtam a rádióhoz, félig csukott szemmel..bekapcsoltam...És 3 másodperc múlva megszólal az It's No Good. Na hát abban a pillanatban felébredtem, gondoltam ébredjen akkor már az egész ház..sikítottam egyet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fantasztikus Mode-ra ébredni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 12:58:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode!It's no good-ot én is hallottam,reggeli közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 13:08:50
Létrehozva:
|
|
|
Én is küldök gyógyító energiákat a beteg DM sorstársaknak!!!
Vica: én esténként szoktam plakátra vadászni - pontosabban nappal jól kinézem hogy hol vannak, aztán ha gázos a helyzet, este visszamegyek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |