![]() ![]() |
2009.12. 11. - 18:17:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ezen sírok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért ne érjen hozzám hímnemű a koncert alatt az is tuti mert az nem lesz cseppet se úrinős... Usi, a DID abszolót b e s z a r á á á á á s!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az Anti-Justine óta nem olvastam ilyen izgatót. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) érdekes módon Mart karaktere sokkal izgibb, bár még csak az elején járok. de talán azért mert nem annyira nyers, mint Dave. bár én Dave-et épp azért szeretem mert anyira direkt, meg nyers... meg... jaj... meg... nyamm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sirsz a röhögéstől hm...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó a DID...én már olvastam bibi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézzétek Set me free olvas minket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:17:59
Létrehozva:
|
|
|
sirsz a röhögéstől hm...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó a DID...én már olvastam bibi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem rossz ez így se. fekszem, olvasom, mindjárt jön barátném, berúgunk, perverzkedünk(bazi jól lehet vele perverziókról értekezni), elmegyünk Mode Partiba. nekem jó. lehet irigyelni. |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek Set me free olvas minket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt néztem! ő fiú nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:25:46
Létrehozva:
|
|
|
azt néztem! ő fiú nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szegéény! mit élhet át... üdv! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:25:53
Létrehozva:
|
|
|
Szegény srác miket gondolhat rólunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:30:32
Létrehozva:
|
|
|
Szegény srác miket gondolhat rólunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) el is ment... XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:31:56
Létrehozva:
|
|
|
el is ment... XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen gyorsan (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (bocs, nem hagyhattam ki) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:34:24
Létrehozva:
|
|
|
Vica: megkaptam az uzidet,te az enyèmet? Mert kiment a netem,szal nem tuti!
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:39:15
Létrehozva:
|
|
|
Ahh... a DID... egyfolytában olyan érzésem volt, hogy azt akartam, engem tegyen tönkre Dave, engem alázzon meg, és engem szedjem ízekre.. de azonnal... alatta megváltanám a világot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Set sokszor bekukkant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet mégis tetszik neki amit lát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:39:50
Létrehozva:
|
|
|
Vica: megkaptam az uzidet,te az enyèmet? Mert kiment a netem,szal nem tuti! Nem Macsus. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Lola:hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:40:04
Létrehozva:
|
|
|
MAcsus a te számod nálam van már? nem.. még nincs... még kié nincs nálam? elvesztettem a fonalat
Jantar.. a tied sincs meg Várom PM (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:41:23
Létrehozva:
|
|
|
Ahh... a DID... egyfolytában olyan érzésem volt, hogy azt akartam, engem tegyen tönkre Dave, engem alázzon meg, és engem szedjem ízekre.. de azonnal... alatta megváltanám a világot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Set sokszor bekukkant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet mégis tetszik neki amit lát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom én, h bejön nektek brutál Dave XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:43:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:44:23
Létrehozva:
|
|
|
mondom én, h bejön nektek brutál Dave XD MEgőrültél Capri ? Mindig a gonosz kell... szeretjük a macska-egér játékot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez a karakter annyira betegesen rossz volt hogy az annyira nagyon jó volt... hihetetlen volt, ahogy drukkoltam mindenkinek.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:46:42
Létrehozva:
|
|
|
Ahh... a DID... egyfolytában olyan érzésem volt, hogy azt akartam, engem tegyen tönkre Dave, engem alázzon meg, és engem szedjem ízekre.. de azonnal... alatta megváltanám a világot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Set sokszor bekukkant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet mégis tetszik neki amit lát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka én éppen ellenkezőleg éreztem mikor olvastam a DID-et Dave-vel kapcsolatban.Halálra rémültem és nagyon nem szerettem volna,hogy úgy viselkedjen velem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:52:20
Létrehozva:
|
|
|
MEgőrültél Capri ? Mindig a gonosz kell... szeretjük a macska-egér játékot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez a karakter annyira betegesen rossz volt hogy az annyira nagyon jó volt... hihetetlen volt, ahogy drukkoltam mindenkinek.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juj, mesélj még erről. mindenkinek drukkoltál?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka én éppen ellenkezőleg éreztem mikor olvastam a DID-et Dave-vel kapcsolatban.Halálra rémültem és nagyon nem szerettem volna,hogy úgy viselkedjen velem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) téged meg megrémített?XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 18:53:31
Létrehozva:
|
|
|
Edòka kuldtem,te megkaptad?
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:53:37
Létrehozva:
|
|
|
Jantar.. ez a felvétel.. azta... fél perces flash-eim voltak... azt a kurva... megremegett a testem még így a gép előtt is, hát még ha ott lettem volna.. azta
|
|
|
|
2009.12. 11. - 18:55:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|