![]() ![]() |
2009.12. 11. - 20:24:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=3haXEb6Usgk dave beveri a fejét a cintányéros dobba nagyon állat .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 20:28:36
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3haXEb6Usgk dave beveri a fejét a cintányéros dobba nagyon állat .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj szegééény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egyem a pici fejét, remélem nem fájt neki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 20:40:12
Létrehozva:
|
|
|
De várj, nm is üti be a fejét, mert Christian drága pont akkor üt rá...Dave meg gondolom közel volt és megilyedt
jajj XD megijedt na XD |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:03:30
Létrehozva:
|
|
|
edóka merre vagy? ezeket neked is tényleg látnod kellene:DDD Itt vagyok, csak kimozgattam a kutyám, mert tegnap már lerágta az agyam.. fantasztikusak, imádtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Jantan:) De ti most merre vagytok? |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:10:37
Létrehozva:
|
|
|
megint itt vagyok .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a Martinosoktól behalok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 21:12:42
Létrehozva:
|
|
|
Mitől halsz be JAntar?
Ja, megvannak :I Szasz Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó, hogy látlak, igy legalább kicsomagolom amit küldtél,,,mert ha most nem látlak meg, elfelejtem lukas a fejem |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:18:58
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/8/3LgXMtkqHPo imádom mikor martin így nevet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave azt mondja Fogd be kedves... :DDDDD |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:21:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ne hari, egész nap nem volt a munkahelyemen net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Délután már ordítva vitáztunk a Tcommal, hogy csináljanak valamit, mert így nem lehet dolgozni. Fax és telefon is csak néha volt, így mindent mobilon lehetett csak elintézni. Szerencsére ma alig volt benn valaki, de mi nagyon unatkoztunk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 4-kor le is léptünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán én kicsit elmentem még mászkálni, nézelődni, szóval nemrég értem haza. Vica, én is nagyon örülök, hoyg tudsz jönni a koncira. Mikor írtad az sms-t, akkor már vigyorogtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Árnyék is jön! Ma írt mélt, ő kiemelt állót szerzett, no nem a Dave-ét, hanem csak a jegyformátumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szívesen az anton albumot, sajnos jantar mélcíméről mindig visszadobta, a többiekéről nem. Csajok Angie hol lehet? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) jesszus Capri...végre nekem is leesett...négy lábú munkaeszköz....de hülye vagyok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ért net-közelbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utálom a telekommunikációs gubancokat... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:27:20
Létrehozva:
|
|
|
jajj szegééény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egyem a pici fejét, remélem nem fájt neki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nyalom a koponyáját. és tényleg... na leánykáim, kellően részeg vagyok, így még jobban szeretlek titeket. megyek, iszom még egy picit, és partitájm perv erz disznócskáim, nyomjátok a péntek esti gombot!!!!!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:27:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 21:28:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 21:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Lola... én a múltkor, mikor hajnalban értem haza, akkor irtam, de kb 65x kellett javitanom.. ehhez képest te ragyogóan megoldottad... bár nem láttam hányszor javitottál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 21:30:16
Létrehozva:
|
|
|
Dave kiemelt álló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arra feliratkoznék csókolom. na jó, részeg hsz.-ek vége. mentem Filterezni, csók |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:31:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie, ki az az Árnyék? És miért ez a neve? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Régebben fórumozott a Freestate-en, még a nyáron. Kicsi házikó az avatarja, nem rémlik? Tök aranyos csajszi, de mostanában nem nagyon ér rá, mert beteg a nagyapja és ő ápolja. Mélt szokott írni néha, ma sikerült neki is jegyet szerezni, de a levelét csak most tudtam elolvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 30-án majd őt is hozom, amúgy Katalinnak/Katicának hívják. Dave kiemelt álló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arra feliratkoznék csókolom. na jó, részeg hsz.-ek vége. mentem Filterezni, csók Jó bulizást, látom az alap hangulat már megvan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:31:45
Létrehozva:
|
|
|
Lola... én a múltkor, mikor hajnalban értem haza, akkor irtam, de kb 65x kellett javitanom.. ehhez képest te ragyogóan megoldottad... bár nem láttam hányszor javitottál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne akard tudni. na télleg megyek. |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:34:35
Létrehozva:
|
|
|
Aham.. rémlett a neve.. ezért kérdeztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gyerekek ebben az enjoy-ban konkrétan Dave MArtnak rázza a formás seggét.. ez be kéne tiltani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 21:43:47
Létrehozva:
|
|
|
Nyami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://depechemodeforever.network.hu/video...0/corrupt_marci Aham.. rémlett a neve.. ezért kérdeztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerekek ebben az enjoy-ban konkrétan Dave MArtnak rázza a formás seggét.. ez be kéne tiltani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, de jól áll neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beszúrtam a DM video pályázat egyik pályamunkáját, iszonyatosan jó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 22:00:36
Létrehozva:
|
|
|
Látom mindenki elment bulizni, én is megyek a Tollas Bálba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó 8. |
|
|
|
2009.12. 11. - 22:31:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 11. - 22:42:16
Létrehozva:
|
|
|
That’s all there is
Nothing more than you can touch now That’s all there is 3:23 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/6/GCrkHHgn2Yc |
|
|
|
![]() ![]() |