![]() ![]() |
2009.12. 11. - 22:58:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Itt vagy Edó, mindjárt üzembe helyezem magam...
|
|
|
|
2009.12. 11. - 23:07:38
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok lànykàk!
Làtom mindenki elment csicsikàzni rajtunk kìvul!:D |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:09:16
Létrehozva:
|
|
|
Csáó! Szerintem meg Edó elaludt a gép előtt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én vacsizni voltam a munkatársaimmal, évvégi "buli". |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:10:41
Létrehozva:
|
|
|
Olvasok Niki közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi jót ettél? Itt vagyok MAcsus.. ált én alszom el legkésőbb... |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:11:51
Létrehozva:
|
|
|
Olvasok Niki közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi jót ettél? Itt vagyok MAcsus.. ált én alszom el legkésőbb... én is sokàig vagyok fent!:D Csak nem ficket olvasol?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jò volt a bulej Niki? |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, nem is jelezte nekem, hogy írtok, de mindegy...mit is ettem? Nem valami jót. Csak a hangzása volt jó. Pulykamell, bazsalikomos joghurttal, meg sajtmártás azt hiszem, saláta...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Volt zene is, de mindenki csak beszélgetett, meg röhögtünk mindenen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinn meg szakad az eső, férjecske dolgozik... |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Dede Macsus.. Fick-ezek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh.. saláta, meg husi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóllaktál?
|
|
|
|
2009.12. 11. - 23:17:42
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, nem is jelezte nekem, hogy írtok, de mindegy...mit is ettem? Nem valami jót. Csak a hangzása volt jó. Pulykamell, bazsalikomos joghurttal, meg sajtmártás azt hiszem, saláta...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt zene is, de mindenki csak beszélgetett, meg röhögtünk mindenen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kinn meg szakad az eső, férjecske dolgozik... Hàt az nem hangzik rosszul! Rohogni meg mindig jò! Dave vagy Mart èned nem jott elo?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegèny fèrjecskèd! |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:18:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, én nagyon bolond vagyok főleg társaságban. Ha több ember hangosan nevet, az mindig miattam van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 23:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, én nagyon bolond vagyok főleg társaságban. Ha több ember hangosan nevet, az mindig miattam van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez ràm is jellemzo!:D |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:21:38
Létrehozva:
|
|
|
Bocs csajok, de teljesen leköt ez a fick.. és most úgy beindultam, alig tudok itt hozzászólni a dolgokhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 23:24:44
Létrehozva:
|
|
|
Bocs csajok, de teljesen leköt ez a fick.. és most úgy beindultam, alig tudok itt hozzászólni a dolgokhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen,a fickeknèl ìgy szokott lenni,megèrtelek!:) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:25:20
Létrehozva:
|
|
|
Na tudom már mit akartam mesélni dél körül.
Megint álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veletek! És azt, hogy Dave-et megölték, valami sorozatgyilkos, és egy erdőben hagyta a holttestét, és mi kerestük meg, a sereg. Hát kész... És figyi, ez nem vicc arra ébredtem, hogy szabályosan ez lüktetett a fejemben: Calm down people it's just a little lie... Nagyon régen hallgattam pedig már ezt a dalt, ma sokat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ti mibe jöttök buliba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. de szeretem ez a dalt.. imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát valami feketében... még nem tudom, én ruhás vagyok, úgyhogy tuti abban.. vagy farmerral, vagy macskanadrággal de fekete lesz, az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Barátnőmnek meg most csináltatok Alan-es pólót,,, azt mondta szexuális legyen , mélyen dekoltált, és elől hátul legyen rajta ALan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:29:16
Létrehozva:
|
|
|
Na tudom már mit akartam mesélni dél körül. Megint álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veletek! És azt, hogy Dave-et megölték, valami sorozatgyilkos, és egy erdőben hagyta a holttestét, és mi kerestük meg, a sereg. Hát kész... És figyi, ez nem vicc arra ébredtem, hogy szabályosan ez lüktetett a fejemben: Calm down people it's just a little lie... Nagyon régen hallgattam pedig már ezt a dalt, ma sokat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ti mibe jöttök buliba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de durva!!! Kul èn is àlmodtam ma Dave-vel,vmi nem okè dolog ott is volt,mert vmi olyan volt benne,h oleltem a nyakàt,ès elkezdtem bogni,de màr,h mièrt azt nem tudom,de az àlmomban èlt. Hàt jò kèrdès,èn gondoltam vmi extrèm kinèzetre,csak ùgy hulyesègbol,erre az alkalomra,de mèg nem tudom! Te? |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:32:43
Létrehozva:
|
|
|
Még nem tudom én sem, de úgy értem, hogy ilyen csinosabban? Vagy lazábban? Szerintem én csinosabb stílusban...passz.
|
|
|
|
2009.12. 11. - 23:35:46
Létrehozva:
|
|
|
HMmm.. hát a ruha lehet csinos.. azt nem igérhetem, hogy én is az leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 11. - 23:38:14
Létrehozva:
|
|
|
Jaj dehogynem. Figyi nekem az a képed tetszik nagyon, amin vörös a hajad. Jól láttam?
Jantar volt ma itt ugye? Ő is jön? Nagyon bírom, készen van az a csajszi. Teljesen más mint én, de mégis bírom...ő tudom, hogy megőrül az ilyen csinosabb ruhákért, és mindig mindenkit úgy megszól. De bírom benne, csak nevetek rajta...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Jaj dehogynem. Figyi nekem az a képed tetszik nagyon, amin vörös a hajad. Jól láttam? Jantar volt ma itt ugye? Ő is jön? Nagyon bírom, készen van az a csajszi. Teljesen más mint én, de mégis bírom...ő tudom, hogy megőrül az ilyen csinosabb ruhákért, és mindig mindenkit úgy megszól. De bírom benne, csak nevetek rajta...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megszòl? Ajjajjj,akkor lehet,h èn is fogok kapni!:D |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:45:59
Létrehozva:
|
|
|
Vörös a hajam?
hát az valaminagyon régi kép lehet... Vagy 6 éves... fodrászról azonositom, hogy ki milyet festett... hat éve volt a vörös mániás fodrim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illetve csak próbálkozott... nem szerettem szőke voltam mindig... van egy kép, amin össze vagyunk kapaszkodva... na annyira maradok csak szőke, az tavaly szilveszteri.. aztán van olyna, ahol nagyon vékony vagyok... régi szép idők.. sosem veszem le azt a képet.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar ilyen harapós lenne? szerintem nem is megszólós, én még nem vettem rajta észre... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |