![]() ![]() |
2009.12. 11. - 23:47:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen, de nem úgy...
Hát láthatod a hozzászólásai alapján is mindig, gyorsan ítél... Múltkor úgy röhögtem tegnap, vagy azelőtt azt mondja nekem: ne már, hogy zöld a szemed, a zöld szemű emberek hamisak. Más szóval mondta, de nem is ő lett volna ha nem mondja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként a ruhából nem csinálok gondot. .. úgyis máshogy öltözködöm, mint mások.... lányok mindig azt mondják... ez olyan Edós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a lényeg, hogy nekem jó legyen, én jól érezzem magam benne, a többi meg nem érdekel... ennyi
NYiki... a hamis szemű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa... hogy nem úgy beszólós... jjaja.. inkább azt mondanám, hogy nagy az igazságérzete.. és rögtön odamondja.. de ez nem baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:50:18
Létrehozva:
|
|
|
Vörös a hajam? hát az valaminagyon régi kép lehet... Vagy 6 éves... fodrászról azonositom, hogy ki milyet festett... hat éve volt a vörös mániás fodrim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illetve csak próbálkozott... nem szerettem szőke voltam mindig... van egy kép, amin össze vagyunk kapaszkodva... na annyira maradok csak szőke, az tavaly szilveszteri.. aztán van olyna, ahol nagyon vékony vagyok... régi szép idők.. sosem veszem le azt a képet.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar ilyen harapós lenne? szerintem nem is megszólós, én még nem vettem rajta észre... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van egy képed iwiw-en amin vörös azt hiszem. Te vagy nem? Na az nagyon szép! Elég sokat olvasok itt, meg freestate-en már egy ideje, és ismerem Jantar hozzászólásait, aranyos de gyorsan ítél...na jó, hát mindenkinek van egy stílusa nem azért mondom, hanem mert én csípem nagyon!!! |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:51:49
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként a ruhából nem csinálok gondot. .. úgyis máshogy öltözködöm, mint mások.... lányok mindig azt mondják... ez olyan Edós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a lényeg, hogy nekem jó legyen, én jól érezzem magam benne, a többi meg nem érdekel... ennyi NYiki... a hamis szemű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa... hogy nem úgy beszólós... jjaja.. inkább azt mondanám, hogy nagy az igazságérzete.. és rögtön odamondja.. de ez nem baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A nagy igazsàgèrzet,ès a megmondom a vèlemènyemet nem baj,nekem is van ilyen baràtnom Mikor nekem azt mondjàk,h ez olyan Rèkàs,akkor tudom,h ez bènàt jelent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:55:38
Létrehozva:
|
|
|
Ja, jól mondod Edó. Majd holnap lebasz minket, hogy nem volt itt, úgy beszéltünk róla. Bár ahogy "ismerem" nem fog mindent elolvasni, inkább belinkel egy képet, vagy egy vidit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na még holnap van egy szabadnapom, aztán utána el lesz kapva a seggem rendesen. Pff... Annyit dolgozok majd, mint egy kutya. Jaj, nem akarooom! A cseréimet is ma rendeztem le, hogy mehessek veletek, a hadsereggel bulizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 11. - 23:58:32
Létrehozva:
|
|
|
HEhehheee... simán magam elé tollak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja, jól mondod Edó. Majd holnap lebasz minket, hogy nem volt itt, úgy beszéltünk róla. Bár ahogy "ismerem" nem fog mindent elolvasni, inkább belinkel egy képet, vagy egy vidit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na még holnap van egy szabadnapom, aztán utána el lesz kapva a seggem rendesen. Pff... Annyit dolgozok majd, mint egy kutya. Jaj, nem akarooom! A cseréimet is ma rendeztem le, hogy mehessek veletek, a hadsereggel bulizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehee.. Nikil... igen, tudjuk, félsz, hogy egyedül maradsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bennem is volt ilyenfélsz, ezért cibáltam magammal a barátnőim... azt nem tudom mi lesz, ha annyira jól érzem majd magam veletek, hogy le sem szarom majd őket... de nem leszek ilyen.. itt is leszek, ott is leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:03:18
Létrehozva:
|
|
|
Hali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csendesebben aranyapáim! XD mi vahunk a mahar nemesség XD |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:04:04
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most megyek, jóéjt még beszélünk, úgyis csomó mindent akarok még mondani, meg kérdezni...
Kezd megfájdulni a fejem. Puszi nektek! És te most tolod ide a képed, hogy én elmegyek? |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:05:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 00:10:08
Létrehozva:
|
|
|
Aham.. rémlett a neve.. ezért kérdeztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerekek ebben az enjoy-ban konkrétan Dave MArtnak rázza a formás seggét.. ez be kéne tiltani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) melyik az a link???XD mondom én, h azok ketten vmit csináltak/nak egymással (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Régebben fórumozott a Freestate-en, még a nyáron. Kicsi házikó az avatarja, nem rémlik? Tök aranyos csajszi, de mostanában nem nagyon ér rá, mert beteg a nagyapja és ő ápolja. Mélt szokott írni néha, ma sikerült neki is jegyet szerezni, de a levelét csak most tudtam elolvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 30-án majd őt is hozom, amúgy Katalinnak/Katicának hívják. Jó bulizást, látom az alap hangulat már megvan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó, egyre többen leszünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvasok Niki közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi jót ettél? Itt vagyok MAcsus.. ált én alszom el legkésőbb... sztem én vagyok a trónkövetelőd: átlagban reggel hatkor sikerül elaludnom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most megyek, jóéjt még beszélünk, úgyis csomó mindent akarok még mondani, meg kérdezni... Kezd megfájdulni a fejem. Puszi nektek! És te most tolod ide a képed, hogy én elmegyek? basszál le, mert éltem a nem virtuális életem is XD meg én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:10:06
Létrehozva:
|
|
|
Jaj ne már! Reggel hatkor, pff...
Hozzám képest sehol nem vagytok! Én meg még utána. Sőt, én rendszeresen éjszakai műszakban dolgozom, úgyhogy ebben is én nyertem, bocsesz. És küldtem is magamról a bagoly képemet, az én vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Capri, írtunk neked Precivel hsz-t, odakinn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:10:52
Létrehozva:
|
|
|
Jaj ne már! Reggel hatkor, pff... Hozzám képest sehol nem vagytok! Én meg még utána. Sőt, én rendszeresen éjszakai műszakban dolgozom, úgyhogy ebben is én nyertem, bocsesz. És küldtem is magamról a bagoly képemet, az én vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy Capri, írtunk neked Precivel hsz-t, odakinn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) télleg? melyiknél?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:11:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 00:12:30
Létrehozva:
|
|
|
ezt nekem? XD mert én kértem egy linket, de asszem műár megtaláltam, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és már ez is meg van nyitva XD:D) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:13:00
Létrehozva:
|
|
|
http://freestate.hu/videos/vid-corrupt-studio-session/ Capri nem baszlak le, én is nemrég jöttem, de megyek lassan...
|
|
|
|
2009.12. 12. - 00:14:18
Létrehozva:
|
|
|
Na jóó.. de én reggel kelek ám.. és egész nap robot van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nincs éjszakát kipihenem nappal!!! CSajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aham... neked Capri... csak közben én meg olvasok.. titeket.. és kicsit forró a talaj... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:15:26
Létrehozva:
|
|
|
Az éjszakát nem lehet kipihenni nappal! Tapasztalat.
De Capri csak ne beszéljen, mert amikor éjjel háromkor én még nyomom neki a mélt, meg az msn-t, akkor ő már rég sír, hogy álmos, és menne horkolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:17:18
Létrehozva:
|
|
|
Na jóó.. de én reggel kelek ám.. és egész nap robot van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nincs éjszakát kipihenem nappal!!! CSajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aham... neked Capri... csak közben én meg olvasok.. titeket.. és kicsit forró a talaj... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) júúúúúj, mesélj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:18:23
Létrehozva:
|
|
|
Csók mindenkinek szexi bébik!!! Jóéjt!
|
|