![]() ![]() |
2009.12. 12. - 00:23:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szasz Niki, jóccakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jujjj... Capri... hát nem lehet, nem akarom másnál lelőni... annyit mondhatok, hogy bimbódzik egy újabb szerelem, és meg lett szeliditve a vadmacska... legalábbis mos úgy tűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSak még mindig nem keféltek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnézted a tubusos vidit? láttad amit mondtam? |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:26:44
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Niki, jóccakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujjj... Capri... hát nem lehet, nem akarom másnál lelőni... annyit mondhatok, hogy bimbódzik egy újabb szerelem, és meg lett szeliditve a vadmacska... legalábbis mos úgy tűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSak még mindig nem keféltek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnézted a tubusos vidit? láttad amit mondtam? enjoynál? láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még nem néztem meg, de fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, azt bírtam olyan hussancsok voltak ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a hímtag milyen előzékeny és aranyos, nem?XD |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:28:23
Létrehozva:
|
|
|
Jaja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 00:28:42
Létrehozva:
|
|
|
Júúúúj gyerekek, maholnap karácsony! Húúúú basszus gigaszupergyorsan be kell fejeznem páromnak ak épet, amit alkotok.... :S lehet, h az elkövetkezendő napokban csak estefelé leszek XD még be kell fejezni a rajzolást, színezni és festeni kell... de mindjárt itt a Karácsony! jövőhéten már fát veszünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 00:35:18
Létrehozva:
|
|
|
Niki.. csak hogy még jobb napod legyen.. holnapra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És csak Andy-t figyeld... hehehehee http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/20/yubLF69IyzI Mit csinálsz neki? huhhhh.. én nagyon gáz vagyok. semmit nem birok megcsinálni a két kezemmel.. mindig vásárolok... lehet ha több időm lenne, esetleg neki állnék.. de igy.. mindig csak költöm a pénzt, pedig lehet jobban örülne mindenki személyes ajándéknak Lányok... kiégett a szemem.. holnap is dolgozom, úgyhogy puszi mindenkinek |
|
|
|
2009.12. 12. - 00:37:58
Létrehozva:
|
|
|
Niki.. csak hogy még jobb napod legyen.. holnapra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És csak Andy-t figyeld... hehehehee http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/20/yubLF69IyzI Mit csinálsz neki? huhhhh.. én nagyon gáz vagyok. semmit nem birok megcsinálni a két kezemmel.. mindig vásárolok... lehet ha több időm lenne, esetleg neki állnék.. de igy.. mindig csak költöm a pénzt, pedig lehet jobban örülne mindenki személyes ajándéknak Lányok... kiégett a szemem.. holnap is dolgozom, úgyhogy puszi mindenkinek egy sárkányt. ennek a párját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://mocarro.deviantart.com/art/Finished-106609977 |
|
|
|
2009.12. 12. - 01:14:42
Létrehozva:
|
|
|
Az éjszakát nem lehet kipihenni nappal! Tapasztalat. De Capri csak ne beszéljen, mert amikor éjjel háromkor én még nyomom neki a mélt, meg az msn-t, akkor ő már rég sír, hogy álmos, és menne horkolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) miiiiiii..... XD szeretek vízszintben is lenni, ha nem is tudok elaludni, meg a monitor egy idő múlva bántja a szemem - habár messzemenően jobb, mint a régi doboz monitorom. egy "baj" van vele: a régebben szerkesztette képeimen ordítanak a hibák, ami a régi monitoron nem látszottak XD |
|
|
|
2009.12. 12. - 03:20:12
Létrehozva:
|
|
|
ejj,na.
hazaesem itten hajnalban, aztán sehol senki akinek el lehetne újságolni hogy de mókás részegen! meg hogy mekkora poén hogy a szabolcsi barátnőmmel alapszintes csiccsentséggel beülünk a Filterbe, iszunk borot, aztán leül a szomszéd asztalhoz egy cspapt hím, azt na ne má', mindegyik szabolcsi! poén. aztán volt sok szes, meg zene, meg falból leszbizés, hogy ne zaklassák az embert a lúzerebb pasik. hejj! megyek aratni,pá, perverz disznaim, love (higher, of course) |
|
|
|
2009.12. 12. - 07:57:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, jó reggelit!
Tyű, micsoda élet volt itt éjjel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ma megyek vásárolni mindenfelé, remélem meg is tudom venni a még hiányzó ajándékokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ejj,na. hazaesem itten hajnalban, aztán sehol senki akinek el lehetne újságolni hogy de mókás részegen! meg hogy mekkora poén hogy a szabolcsi barátnőmmel alapszintes csiccsentséggel beülünk a Filterbe, iszunk borot, aztán leül a szomszéd asztalhoz egy cspapt hím, azt na ne má', mindegyik szabolcsi! poén. aztán volt sok szes, meg zene, meg falból leszbizés, hogy ne zaklassák az embert a lúzerebb pasik. hejj! megyek aratni,pá, perverz disznaim, love (higher, of course) Lolacska, mekkora vagy, ahhoz képest hogy illuminált állapotban voltál elég összeszedettek a mondataid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 08:19:59
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt csajok.
Látom megint szétírtátok a forumot éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd du. elolvaslak titeket. Edóka azt hiszem sejtem melyik résznél jársz az olvasásban.Bimbózó szerelem....csak meg nem volt AZ....(csak te más kifejezést használtál hehe) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá majd délután jövök. Angie köszi,hogy elküldted az Anton-os könyvet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 08:58:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt csajok. Látom megint szétírtátok a forumot éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd du. elolvaslak titeket. Edóka azt hiszem sejtem melyik résznél jársz az olvasásban.Bimbózó szerelem....csak meg nem volt AZ....(csak te más kifejezést használtál hehe) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá majd délután jövök. Angie köszi,hogy elküldted az Anton-os könyvet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs mit! Írd meg nyugodtan, hogy mit szerettél volna kérdezni tegnap, este válaszolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 11:48:11
Létrehozva:
|
|
|
Nincs mit! Írd meg nyugodtan, hogy mit szerettél volna kérdezni tegnap, este válaszolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én még mindig nem kaptam meg az Antonos albumot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 13:05:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!
lolacska: jujujjj akkor jo lehetett a Filter bulej!!:D Angie: mèg èn sem kaptam albumot,lehet,h nem èrt àt? Mode: làtom kettecskèn vagyunk,volt tegnap Alan pancsi?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 13:23:03
Létrehozva:
|
|
|
Lolacska, mekkora vagy, ahhoz képest hogy illuminált állapotban voltál elég összeszedettek a mondataid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy kommunikáció szakos mindig tud pofázni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) húha, amúgy jó volt a buli, valóban, de asszem el kell fogadnom, hogy megöregedtem: nem úgy van az már, hogy disznómód berúgás, aztán semmi másnaposság. most épp aktívan szenvedek. jöhetnek a macskajaj-elleni tippek. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 14:15:35
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lolacska én is kiütöttem magam,úgyhogy most én is kínlódok rendesen a másnapossággal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nem is ittam sokat, én is öregszem!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neked legalább megérte, mert jó helyen voltál, és jó zenét adtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !!!!
Engem meg 1 lepukkant helyre vittek, jazz koncertre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ÚTÁLOM!!! Egy hülye, ritmustalan, unalmas, zenének nem nevezhető förmedvény!!!! Azt gondoltam, ha iszom elviselhető lesz, hát nem így volt, de azért ittam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lehet, hogy 1 kis kóposztalevest kéne enni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 14:25:10
Létrehozva:
|
|
|
lolacska én is kiütöttem magam,úgyhogy most én is kínlódok rendesen a másnapossággal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nem is ittam sokat, én is öregszem!!! Neked legalább megérte, mert jó helyen voltál, és jó zenét adtak!!!! Engem meg 1 lepukkant helyre vittek, jazz koncertre ÚTÁLOM!!! Egy hülye, ritmustalan, unalmas, zenének nem nevezhető förmedvény!!!! Azt gondoltam, ha iszom elviselhető lesz, hát nem így volt, de azért ittam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lehet, hogy 1 kis kóposztalevest kéne enni hajrá, Léna, együtt szenvedünk, így könnyebb... én már vettem be painkillert, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) letusoltam, és mindjárt elindulok soktésztáslevest venni, mert nekem az hat legjobban ilyenkor. és főzni is fogok és mindent, hogy legalább ne legyen időm a fejgörccsel foglalkozni nem rossz azért a jazz, csak hát az nekem afféle háttérzaj, a hagyszóljon kategória... kicsit uncsi, ja. buliban... seggrázós zenét. már amennyire a tegnapi Populärek seggrázósak voltak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás |
|
|
|
2009.12. 12. - 14:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
hajrá, Léna, együtt szenvedünk, így könnyebb... én már vettem be painkillert, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) letusoltam, és mindjárt elindulok soktésztáslevest venni, mert nekem az hat legjobban ilyenkor. és főzni is fogok és mindent, hogy legalább ne legyen időm a fejgörccsel foglalkozni nem rossz azért a jazz, csak hát az nekem afféle háttérzaj, a hagyszóljon kategória... kicsit uncsi, ja. buliban... seggrázós zenét. már amennyire a tegnapi Populärek seggrázósak voltak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kitartás én is kitartást és jobbulást kívánok neked pussz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 14:35:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!! lolacska: jujujjj akkor jo lehetett a Filter bulej!!:D Angie: mèg èn sem kaptam albumot,lehet,h nem èrt àt? Mode: làtom kettecskèn vagyunk,volt tegnap Alan pancsi?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám ma meg is jegyzett egy szép mondatot: "Na ha te találkoznál Alannel ott fosnád össze magad szerintem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez meg milyen jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : És milyen élethű..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://marvell.index.hu/imgfrm/5/4/2/4/BIG_0005525424.jpg |
|
|
|
2009.12. 12. - 14:48:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak bekukkantottam, mert egész nap dolgozom, IPL nap van... Lola, és LÉna, jobbulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom milyen.. én tudjátok mitől vagyok mindig jobban? A mekis vaniliás shake-tőll.. hideg, cukros, és cska nyelni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én mindig azt iszomy , Mode koncert után is hazafelé másnap a pályán azt ittam.. nem aludtnk semmit, nem tudtam mást csinálni, csak tartani a nagy poharat, és szivni... ennyi erőm maradt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 15:16:22
Létrehozva:
|
|
|
Elvittük Szveti manót (az eddig pátyolgatott patit, Noés állat), olyan rossz most :S Elment a kis vacak :S Ideiglenes befogadónál van.
|
|
|
|
![]() ![]() |