2400 Oldal V  « < 246 247 248 249 250 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Léna
post 2009.12. 12. - 15:26:09
Létrehozva: #4941

Violator

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 14:48:14) *
Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert egész nap dolgozom, IPL nap van... Lola, és LÉna, jobbulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom milyen.. én tudjátok mitől vagyok mindig jobban? A mekis vaniliás shake-tőll.. hideg, cukros, és cska nyelni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én mindig azt iszomy , Mode koncert után is hazafelé másnap a pályán azt ittam.. nem aludtnk semmit, nem tudtam mást csinálni, csak tartani a nagy poharat, és szivni... ennyi erőm maradt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka, köszi a tippet és a biztatást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, nagyon sajnállak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) borzasztó elveszíteni egy ilyen kis állatot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) én jún. 30.-án altattattam el a másik malamutomat, (akit Alan-nek hívtak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )! 15 éves volt, és nagyon beteg. Még a mai napig sírva tudok fakadni, ha rá gondolok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 12. - 15:31:29
Létrehozva: #4942

devotee

Idézet (Léna @ 2009.12. 12. - 15:26:09) *
Edóka, köszi a tippet és a biztatást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, nagyon sajnállak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) borzasztó elveszíteni egy ilyen kis állatot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) én jún. 30.-án altattattam el a másik malamutomat, (akit Alan-nek hívtak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )! 15 éves volt, és nagyon beteg. Még a mai napig sírva tudok fakadni, ha rá gondolok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

nem, nem meghalt XD ideiglenes befogadónál van XD én, mint rágcsamentő csoport adtam oda a patit, csak szocializáción volt nálam 1 hónapig, és megszerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 12. - 15:33:09
Létrehozva: #4943

Violator

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 12. - 15:31:29) *
nem, nem meghalt XD ideiglenes befogadónál van XD én, mint rágcsamentő csoport adtam oda a patit, csak szocializáción volt nálam 1 hónapig, és megszerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze ez is biztos nagyon rossz érzés, de legalább tudod, hogy valahol boldogan éli világát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 12. - 15:42:25
Létrehozva: #4944

devotee

Idézet (Léna @ 2009.12. 12. - 15:33:09) *
jah, akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze ez is biztos nagyon rossz érzés, de legalább tudod, hogy valahol boldogan éli világát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah.... az lenne az igazi öröm, ha végre megtalálná a családját szegény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég félős, már elmúlt egy éves, így nem fog annyira megnyílni, mint egy kölyök, de reméljük, hogy el lehet érni pl, h gond nélkül meg lehessen fogni, mert most nem hagyja magát. élvezni fogja a simogatják, mert - ugyan ez sokat javult - még nem mindig hagyja magát. eljut szakorvoshoz és kezelik a feltehetőleg mycoplazmáját. szóval nyugodt, normális patkányélete lesz és előbújhat belőle a kedves, barátságos pati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 15:46:16
Létrehozva: #4945

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 12. - 15:42:25) *
jah.... az lenne az igazi öröm, ha végre megtalálná a családját szegény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég félős, már elmúlt egy éves, így nem fog annyira megnyílni, mint egy kölyök, de reméljük, hogy el lehet érni pl, h gond nélkül meg lehessen fogni, mert most nem hagyja magát. élvezni fogja a simogatják, mert - ugyan ez sokat javult - még nem mindig hagyja magát. eljut szakorvoshoz és kezelik a feltehetőleg mycoplazmáját. szóval nyugodt, normális patkányélete lesz és előbújhat belőle a kedves, barátságos pati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de édes vagy, ahogy ilyen kedvesen beszélsz róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jelentem, amúgy, konszolidálódtam.
kaptam undi, ámde hatásos painkillert, csokim is van, és már tolom is a zacskóslevest. fő a krumpli a püréhez, és csirke is lesz. nyami, imádok főzni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 12. - 15:49:18
Létrehozva: #4946

Violator

Idézet (lolacska @ 2009.12. 12. - 15:46:16) *
de édes vagy, ahogy ilyen kedvesen beszélsz róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jelentem, amúgy, konszolidálódtam.
kaptam undi, ámde hatásos painkillert, csokim is van, és már tolom is a zacskóslevest. fő a krumpli a püréhez, és csirke is lesz. nyami, imádok főzni!

szia lolacska, jelentem én is kezdek ember módjára kinézni, és kezdek én is jobban lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "undi painkiller" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 12. - 16:13:24
Létrehozva: #4947

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 12. - 15:46:16) *

nagyon szeretem az állatokat, kiváltképp a patikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 16:47:23
Létrehozva: #4948

devotee

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 12. - 16:13:24) *
nagyon szeretem az állatokat, kiváltképp a patikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én úgy vagyok vele, mindegy, csak szőrmók legyen. pl madár, hal, az már nem annyira
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 12. - 16:50:45
Létrehozva: #4949

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 12. - 16:47:23) *
én úgy vagyok vele, mindegy, csak szőrmók legyen. pl madár, hal, az már nem annyira

ezek a kis vackok, szőrmókok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 12. - 17:00:54
Létrehozva: #4950

devotee

Capri... sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De jó helyre adtad oda.. ugye?

Én ma úgy buliznék, hogy csak na... annyira mehetnékem van, de még csak a barátnék sem érnek rá.. mindenki messze van ma... Bulizunk itt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyébként én meg most kerestem egy kis tacsinak ideiglenest.. telefonon, innem melóból.. ne faggyon meg kint a szerencsétlen.. holnap viszek nekik kaját, meg le is fotózom a kis törpét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 17:15:45
Létrehozva: #4951

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 17:00:54) *
Én ma úgy buliznék, hogy csak na... annyira mehetnékem van, de még csak a barátnék sem érnek rá.. mindenki messze van ma... Bulizunk itt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na hajrá. bár én telehassal heverek. de nyomhatjuk a partit. hanem ám, ha pesti vagy, máskor el is mehetünk tényleg valahova
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 12. - 17:23:41
Létrehozva: #4952

devotee

Sziasztok csajok.

Hirtelen nem is tudom mit mondjak.
Elolvastam a tegnap esti dumcsit és Niki álmán elszörnyülködtem magam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A többin meg szokás szerint vigyorogtam.

Angie:irtam neked e-mailt.

Lola és Léna hogy vagytok bulizós csajok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 12. - 17:29:52
Létrehozva: #4953

devotee

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mégcsak most jutottam géphez :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 17:31:41
Létrehozva: #4954

devotee

szia, Jantar!

jelentem én jól vagyok, isszonyatosan bekajáltam kakukkfüves csirkemell-krumplipüré-csemegekuki kombótól. heverek, próbálok desp.housw.-t nézni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 12. - 17:33:38
Létrehozva: #4955

devotee

fú az elég gáz lehet ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 12. - 17:34:30
Létrehozva: #4956

devotee

Jajj képzeljétek, úgy egy órája kapcsolgattam a TV-t, és a Duna tv-n meghallottam Dave-et énekelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami vasúti műsor ment, és az It's No Good ment közbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 12. - 17:45:56
Létrehozva: #4957

Violator

Köszi Vicus már jól vagyok én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 17:00:54) *
Capri... sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De jó helyre adtad oda.. ugye?

Egyébként én meg most kerestem egy kis tacsinak ideiglenest.. telefonon, innem melóból.. ne faggyon meg kint a szerencsétlen.. holnap viszek nekik kaját, meg le is fotózom a kis törpét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sőt már annyira jól vagyok, hogy szívesen mennék valahova bulizni én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de most már csakis jó helyre, nem kulturdiszkóba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 12. - 17:46:08
Létrehozva: #4958

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 12. - 17:34:30) *
Jajj képzeljétek, úgy egy órája kapcsolgattam a TV-t, és a Duna tv-n meghallottam Dave-et énekelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami vasúti műsor ment, és az It's No Good ment közbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

feltűnik a DM itt-ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola jól hangzik amit ettél.Örülök,hogy már jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annak is,hogy te is Léna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Jantar.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 12. - 17:48:19
Létrehozva: #4959

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 12. - 17:34:30) *

Csók mindenkinek, most még nem olvasok el mindent...

Vica hát ez van, ezt álmodtam, szépíteni nem tudom.

Ma próbáltam Useless-videósat játszani, én a sapimat akartam eldobni, de olyan fagyás volt, hogy az arcomra fagyott a mosolyom is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt nézzétek, szerintem poén! Mellékelt állomány:  ___.jpg ( 136.2K ) Letöltések száma: 20
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 12. - 17:52:53
Létrehozva: #4960

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 12. - 17:48:19) *
Csók mindenkinek, most még nem olvasok el mindent...

Vica hát ez van, ezt álmodtam, szépíteni nem tudom.

Ma próbáltam Useless-videósat játszani, én a sapimat akartam eldobni, de olyan fagyás volt, hogy az arcomra fagyott a mosolyom is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt nézzétek, szerintem poén! Mellékelt állomány:  ___.jpg ( 136.2K ) Letöltések száma: 20
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Niki borzasztó lehetett az az álom.Ahogy belegondoltam....még jó,hogy nem igaz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ari vagy a képen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 246 247 248 249 250 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
139 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (139 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: