![]() ![]() |
2009.12. 12. - 17:55:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niki ez te lennél?
|
|
|
|
2009.12. 12. - 17:56:09
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Csók mindenkinek, most még nem olvasok el mindent... Vica hát ez van, ezt álmodtam, szépíteni nem tudom. Ma próbáltam Useless-videósat játszani, én a sapimat akartam eldobni, de olyan fagyás volt, hogy az arcomra fagyott a mosolyom is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nézzétek, szerintem poén! [attachment=494:___.jpg] (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tök jó lett Niki, tényleg Useless-es és tényleg ari vagy rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 17:57:36
Létrehozva:
|
|
|
Jantar jó a kérdés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 18:01:19
Létrehozva:
|
|
|
Én vagyok Jantar, idegeneket nem rakok fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivéve a baglyomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Keresem neked a videókat... |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:01:45
Létrehozva:
|
|
|
Jantar, te nem tennél fel 1 képet magadról? Csak, hogy megtudjuk milyen vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 18:07:13
Létrehozva:
|
|
|
Vica, válaszoltam, meg küldtem neked térkép linket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 18:12:26
Létrehozva:
|
|
|
Képzeljétek, nem is mondtam, meghúzták a kocsim ma .. vagy tegnap.. a lényeg, hogy kondi teremben voltunk délelőtt, és a barátnőmék pub-ja előtt álltunk le a kocsimmal. Aztán mikor végeztünk, mivel a kondi a pub mellett van, be is ültünk egy juice-re.. aztán indultam haza, és láttam, hogy meg van húzva az oldala-hátulja.. ahh.. majdnem elbőgtem magam, ugyanis két hónapja csináltattam meg, ugyan azt az oldalt.. Gyorsan bementem MElicshez, hogy nézze már meg a kamerán, hogy mi történt, mivel mindent rögzitenek.. de sajnos nem nála történt, úgyhogy valszeg éjjel a parkolóban húzta meg valaki, vagy reggel.. de biztos hogy az ablakom előtt..
Micsoda szemetek.. velem is volt olyan, hogy nem jól parkoltam, de én mindig hagytam ott egy tel számot, meg persze vártam is, hátha megjön a tulaj... csak én lehetek ilyen szerencsétlen.. úgyhogy most megint ronda a kocsim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:15:57
Létrehozva:
|
|
|
Képzeljétek, nem is mondtam, meghúzták a kocsim ma .. vagy tegnap.. a lényeg, hogy kondi teremben voltunk délelőtt, és a barátnőmék pub-ja előtt álltunk le a kocsimmal. Aztán mikor végeztünk, mivel a kondi a pub mellett van, be is ültünk egy juice-re.. aztán indultam haza, és láttam, hogy meg van húzva az oldala-hátulja.. ahh.. majdnem elbőgtem magam, ugyanis két hónapja csináltattam meg, ugyan azt az oldalt.. Gyorsan bementem MElicshez, hogy nézze már meg a kamerán, hogy mi történt, mivel mindent rögzitenek.. de sajnos nem nála történt, úgyhogy valszeg éjjel a parkolóban húzta meg valaki, vagy reggel.. de biztos hogy az ablakom előtt.. Micsoda szemetek.. velem is volt olyan, hogy nem jól parkoltam, de én mindig hagytam ott egy tel számot, meg persze vártam is, hátha megjön a tulaj... csak én lehetek ilyen szerencsétlen.. úgyhogy most megint ronda a kocsim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnállak Edóka |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:20:54
Létrehozva:
|
|
|
Képzeljétek, nem is mondtam, meghúzták a kocsim ma .. vagy tegnap.. a lényeg, hogy kondi teremben voltunk délelőtt, és a barátnőmék pub-ja előtt álltunk le a kocsimmal. Aztán mikor végeztünk, mivel a kondi a pub mellett van, be is ültünk egy juice-re.. aztán indultam haza, és láttam, hogy meg van húzva az oldala-hátulja.. ahh.. majdnem elbőgtem magam, ugyanis két hónapja csináltattam meg, ugyan azt az oldalt.. Gyorsan bementem MElicshez, hogy nézze már meg a kamerán, hogy mi történt, mivel mindent rögzitenek.. de sajnos nem nála történt, úgyhogy valszeg éjjel a parkolóban húzta meg valaki, vagy reggel.. de biztos hogy az ablakom előtt.. Micsoda szemetek.. velem is volt olyan, hogy nem jól parkoltam, de én mindig hagytam ott egy tel számot, meg persze vártam is, hátha megjön a tulaj... csak én lehetek ilyen szerencsétlen.. úgyhogy most megint ronda a kocsim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ch..csak gratulálni tudok annak az idiótának, aki ezt csinálta...legalább rakott volna oda egy cetlit, hogy elnézést, ez meg ez történt.... |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:22:26
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Edó!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ez dühítő lehet.
Angie, én természetesen emlékszem Árnyékra, nyári koncert előtt nagyon sokan aktívak voltak freestate-en. Iwiw-en sokan is benne vannak közülük a klubban. Én meg Kendrát invitáltam ide, még nem írt vissza. Remélem benéz majd, bár gondolom most elfoglalt, de egyszerűen idevaló csajszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó az aláírásom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:26:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszönöm a választ.Nem akarlak zaklatni de visszairtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én tudom hogy néz ki Jantar bibi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka a pofája szakadjon le annak aki meghúzta a kocsidat. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:29:35
Létrehozva:
|
|
|
csúcs az aláírásod, Niki!
hanem ám ha mindenki ilyen kis mehetnékes, mehetnénk majd pl filterbe péntekenként ha van kedv meg idő. jó hely az ott, 250 beugró, a zenére nincs panasz, olcsó a bor, az emberek mókásak. tegnap volt pl. nyomulós undormány holtrészeg, nevetgélős aranyos, meg némi homerotika is. tetszett ja és Edó, ez gáz, sajnállak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) néztem azt az Enjoyos vidit, besírtam Andyn, na meg hát továbbra is tartom, hogy Mart überszexi ezen e turnén. szeretem ezt a haját neki |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:38:01
Létrehozva:
|
|
|
Capri... sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De jó helyre adtad oda.. ugye? Én ma úgy buliznék, hogy csak na... annyira mehetnékem van, de még csak a barátnék sem érnek rá.. mindenki messze van ma... Bulizunk itt ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként én meg most kerestem egy kis tacsinak ideiglenest.. telefonon, innem melóból.. ne faggyon meg kint a szerencsétlen.. holnap viszek nekik kaját, meg le is fotózom a kis törpét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, csakis jó helyre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőmhöz ment, alá is kanyarintottuk az ideiglenes befogadói szerződést, még be kell scannelnem, h az adatbázisba kerülhessen meg Szveti aktájába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Vicus már jól vagyok én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt már annyira jól vagyok, hogy szívesen mennék valahova bulizni én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de most már csakis jó helyre, nem kulturdiszkóba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a 30-át várom bezsongva XD Csók mindenkinek, most még nem olvasok el mindent... Vica hát ez van, ezt álmodtam, szépíteni nem tudom. Ma próbáltam Useless-videósat játszani, én a sapimat akartam eldobni, de olyan fagyás volt, hogy az arcomra fagyott a mosolyom is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nézzétek, szerintem poén! [attachment=494:___.jpg] (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe, de jó kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:38:27
Létrehozva:
|
|
|
Niki jó az aláirásod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 18:38:55
Létrehozva:
|
|
|
Kösz Lola, én meg megnéztem Edó Andy-jét. Az is tuti volt, kösz Edó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 18:39:12
Létrehozva:
|
|
|
Oké Lola, én benne vagyok a Filteres buliban is nyakig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki jó az aláírásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, kaptál tőle priviben? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:39:42
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Edó!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ez dühítő lehet. Angie, én természetesen emlékszem Árnyékra, nyári koncert előtt nagyon sokan aktívak voltak freestate-en. Iwiw-en sokan is benne vannak közülük a klubban. Én meg Kendrát invitáltam ide, még nem írt vissza. Remélem benéz majd, bár gondolom most elfoglalt, de egyszerűen idevaló csajszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó az aláírásom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már itt is? XD ez nem teljesen ugyanaz, mint amit tőlem idéztél msn-en XD |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:42:24
Létrehozva:
|
|
|
Mit? Tőled Capri? Ja lehet, azért volt olyan ismerős nekem is a mondat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 18:43:48
Létrehozva:
|
|
|
Mit? Tőled Capri? Ja lehet, azért volt olyan ismerős nekem is a mondat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) persze, persze XD menj, szállj be a narancssárga kocsidba és menj néhány kört egy kavicsbánya körül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 18:44:27
Létrehozva:
|
|
|
Léna igen.Jantar küldött nekem képet magáról priviben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |