![]() ![]() |
2009.10. 19. - 13:40:45
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi az energy-t U-girl! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 14:02:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helló mindenki.
Nos alaposan körbenéztem a plakátot de azt hiszem nem lehet leszedni,legalább is az a gyanúm egyben nem.Meg aztán bazi nagy és a teteje tök magasan van.De lefotóztam...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hiszem aki látott biztos gondolta hülye vagyok.Esetleg akit érdekel elküldhetem e-mail-be de szerintem nálunk is olyan plakát van mint az ország többi pontján.Majd elteszem a gyűjteményembe mint DM-hez kapcsolódó képet mint ahogy a Petra és Dávid névre hallgató képet is eltettem meg Onix ékszereiről is a képeket,még a medálunkról is rajzot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode akkor jó lett a reggeled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 15:07:24
Létrehozva:
|
|
|
Onix: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: legalább dokumentáltad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az se rossz! |
|
|
|
2009.10. 19. - 15:10:44
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy szerintem a férfiaknál tipikus,hogy simán elmennek melózni betegen.Apám,Tesóm,Férjem...csak akkor maradnak otthon,ha már tényleg nagyon odavannak. Őrült nyavajgósak tudnak ám lenni a pasik már akkor is, amikor kicsit vannak megfázva. Előadják a hattyú halálát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én is megjártam az orvost, torok és tüdő gyulladásom van. Frankó, hogy szerdán kellene mennem az orvosi alkalmassági vizsgálatra, ami a meló előtt kötelező. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ennek én is részese voltam reggel, már mint az It's no goodnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan fél 7 után ment a Slágeren (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont akkor indultam a gumishoz a téli gumikat feltetetni. Szóval két jó pillanatom volt reggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 16:03:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie gyógyulj meg minél hamarabb.
Ja U-girl ha már leszedni nem tudom legalább fényképen legyen az enyém a plakát.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 16:23:50
Létrehozva:
|
|
|
Vica, ha tudnád engem hányszor néznek hülyének az utcán amikor fényképezek dolgokat..Szombaton plakátot fényképeztem a moziba, CD-t a város kellős közepén... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 16:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Mode:hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen plakátot fényképeztél?
|
|
|
|
2009.10. 19. - 16:51:03
Létrehozva:
|
|
|
A Jackson film plakátját. Illetve egy hatalmas ilyen dobozszerűség volt odarakva, kis híján el is ájultam amikor megláttam, de szerencsére akkor nem volt sok ember körülöttem, úgyhogy még nem is lett volna baj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 16:56:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode:a hétvégén nézted a filmet?
|
|
|
|
2009.10. 19. - 17:00:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie gyógyulj meg minél hamarabb. Ja U-girl ha már leszedni nem tudom legalább fényképen legyen az enyém a plakát.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi szépen, igyekszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kaptam szép, nagy gyógyszert a doktortól, úgyhogy most már csak a hatását kell megvárni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A Jackson film plakátját. Illetve egy hatalmas ilyen dobozszerűség volt odarakva, kis híján el is ájultam amikor megláttam, de szerencsére akkor nem volt sok ember körülöttem, úgyhogy még nem is lett volna baj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tetszik a Jackson film plakátja, nagyon ötletes és egyszerű.
michael_jackson_this_is_it_soundtrack.jpg ( 65.62K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2009.10. 19. - 17:04:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie akkor neked most sok pihire van szükséged.Meleg szoba,forró tea,puha ágy,gyógyszer és....sok-sok Dm.Elvégre nem te mondtad,hogy a zene gyógyít?Dave hangjában gyógyító erő van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 17:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie akkor neked most sok pihire van szükséged.Meleg szoba,forró tea,puha ágy,gyógyszer és....sok-sok Dm.Elvégre nem te mondtad,hogy a zene gyógyít?Dave hangjában gyógyító erő van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez lesz, csak én is olyan sajtkukac vagyok, hogy nem tudok egész nap ülni, valahová mindig mennem kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a kocsiban is sk válogatás DM cd-k szólnak, hogy azért stílusos legyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap pl moziba megyek délután, meg kozmetikába. Majd jól felöltözöm, hiszen itt ma havas eső esett egész délután. Olyan lehangoló... |
|
|
|
2009.10. 19. - 17:11:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie, a moziba ilyen volt:
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.10. 19. - 17:14:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie, a moziba ilyen volt: Nálunk is ilyen van kitéve, a kép ugyan az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 17:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Én haza akartam vinni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mondom hülyének néznek ha megkérdezem..bár a fényképezés után.. ki tudja.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 17:20:47
Létrehozva:
|
|
|
Én haza akartam vinni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mondom hülyének néznek ha megkérdezem..bár a fényképezés után.. ki tudja.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ezeket elvileg el lehet kérni a mozitól, mert ők nem tudják tárolni és egy idő után a szemétben végzik. Nekem is van pár moziplakátom, amiket a csabai moziból szereztem posztervásár keretében, vagy éppen videotékából. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 19. - 17:36:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát akkor kérdezd meg a moziban hátha neked adják a képet.Egy próbát megér. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie tüdőgyuszival holnap moziba?Csak óvatosan...tessék magadra vigyázni |
|
|
|
2009.10. 19. - 18:01:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ha nekem tüdőgyuszim lenne, tuti nem mennék sehova. Ezekkel nem jó játszani. Inkább maradj otthon pihizni és kúrálni magad!!! :S
Egyébként tényleg jó ez a Jacko-s plakát. Mode, milyen volt a film? Vagy még nem nézted meg? |
|
|
|
2009.10. 19. - 18:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Angie gondolom lázas is vagy ,úgyhogy szerintem is inkább otthon kéne maradnod a meleg lakásba mint kimenni a hidegbe.Igaza van U-girl-nek.Egyébként az aggodalom beszél ám belőlünk azért akarunk lebeszélni mindenről ami házon kívül van. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
|
2009.10. 19. - 19:07:51
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, arik vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lázam nem volt, csak hőemelkedésem és most jött először elő belőlem az, hogy tüsszögök, valami folyton csavarja az orrom. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) A köhögés az hektikus van, amikor nagyon kell köhögnöm és van, amikor meg nem... ma a dokinál ülve elég sokat kreháltam, de azóta nem... Ki érti ezt? Azért vigyázok magamra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie: ha nekem tüdőgyuszim lenne, tuti nem mennék sehova. Ezekkel nem jó játszani. Inkább maradj otthon pihizni és kúrálni magad!!! :S Egyébként tényleg jó ez a Jacko-s plakát. Mode, milyen volt a film? Vagy még nem nézted meg? Még nem mutatták be a Jackson filmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd a jövő héten! U-girl! Olvastad már az Alkonyat kritikámat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.moviehunter.hu/index.php?MovieI...p;film=Alkonyat |
|
|
|
![]() ![]() |