2400 Oldal V  « < 249 250 251 252 253 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 12. - 19:07:54
Létrehozva: #5001

devotee

Na és engem még ki jelölt be? hehehheee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 12. - 19:08:28
Létrehozva: #5002

Violator

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 19:04:41) *
Szerintem engem is bejelöltél, a névből gondolva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak még nem mentem fel iwiw-re
Na majd minggyá... felmegyek anyáékhoz, aztán jövök vissza csajok 9 körül

Pusza

Capri a szépbőrű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen Edó téged is, + még néhány embert akit felismertem a nicknevéről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha valaki kimaradt, a Freestate klub-on tag vagyok és szerintem egyedül Magdaléna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jelöljetek ti is, persze csak ha akarjátok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 12. - 19:08:51
Létrehozva: #5003

devotee

Edó, hehehe hogyan mutogat a kezeivel, pillanatra Kozsó ugrott be. Jaj de most ne utáljatok tényleg, imádom a módot Andy-t is de tényleg, bocsi ha valakinek rosszul esik, hogy kinevettem Andy-t.
Vica oké, semmi gond nem azért mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 12. - 19:09:31
Létrehozva: #5004

Violator

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 19:07:08) *
Bááár... nekem azok a tetkók nagyon nagyon tetszenek, amik a Miami ink-ben vannak... nehogy elugorjak majd Kat-hez LA-be... bár rajtam már van kettő...

Na ezt jól megaszontam.. ti értitek?

IMÁDOM a Miami Inket és abból is Kat a kedvenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 12. - 19:15:48
Létrehozva: #5005

devotee

Nya... visszaigazoltam mindenkit.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már tényleg megyek a kutyámért, este még dumálunk, el ne tűnjetek !!!

Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 12. - 19:17:51
Létrehozva: #5006

Violator

Szió Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én is lépek csajok, megyek családlátogatóba, később még én is benézek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusszantás
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 12. - 19:19:42
Létrehozva: #5007

devotee

Vagyok, csak létrehoztam az iwiwen a rágcsamentő klubbot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 12. - 19:30:07
Létrehozva: #5008

devotee

Na, megyek Csillag Születiket nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 12. - 19:30:12
Létrehozva: #5009

devotee

Engem is lehet nyugodtan jelölni az iwiw-en. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudom Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény Andy mindig rajta élcelődnek pedig olyan aranyos pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pá Edóka,Léna,Capri
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 12. - 19:31:59
Létrehozva: #5010

devotee

Lénát jelöltem, Lola Judit kombó nem ugrott be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uncsitesóm most hallgatta meg először a Policy-t mert végre engedett mutatni tőlem egy kis dM-et.
Visszaírt, hogy : te, jó ez a zene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Múltkor én is visítottam azon, hogy Mart pap lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode-nak: http://www.youtube.com/watch?v=MJMESUOrqq0 3:18-nál neked küldöm a nézést. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Capri várj! Csillag születik??? Kolléganőm fia a Kutyakölykökben táncol, szavazz rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 12. - 19:33:26
Létrehozva: #5011

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 18:12:26) *
Képzeljétek, nem is mondtam, meghúzták a kocsim ma .. vagy tegnap.. a lényeg, hogy kondi teremben voltunk délelőtt, és a barátnőmék pub-ja előtt álltunk le a kocsimmal. Aztán mikor végeztünk, mivel a kondi a pub mellett van, be is ültünk egy juice-re.. aztán indultam haza, és láttam, hogy meg van húzva az oldala-hátulja.. ahh.. majdnem elbőgtem magam, ugyanis két hónapja csináltattam meg, ugyan azt az oldalt.. Gyorsan bementem MElicshez, hogy nézze már meg a kamerán, hogy mi történt, mivel mindent rögzitenek.. de sajnos nem nála történt, úgyhogy valszeg éjjel a parkolóban húzta meg valaki, vagy reggel.. de biztos hogy az ablakom előtt..
Micsoda szemetek.. velem is volt olyan, hogy nem jól parkoltam, de én mindig hagytam ott egy tel számot, meg persze vártam is, hátha megjön a tulaj... csak én lehetek ilyen szerencsétlen.. úgyhogy most megint ronda a kocsim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Húú, az ilyenért nagyon pipa tudok lenni! Miért kell valaki más tulajdonát így megrongálni? Mert ennek semmi célja nincs, csak jó hecc egyeseknek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.12. 12. - 19:30:12) *
Engem is lehet nyugodtan jelölni az iwiw-en. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudom Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény Andy mindig rajta élcelődnek pedig olyan aranyos pasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pá Edóka,Léna,Capri

Andy a miénk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 12. - 19:37:08
Létrehozva: #5012

devotee

Ezt a Lola Judit combó-t nem nagyon értem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Niki tetszett a Mart atya ötletem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2009.12. 12. - 19:33:26) *
Húú, az ilyenért nagyon pipa tudok lenni! Miért kell valaki más tulajdonát így megrongálni? Mert ennek semmi célja nincs, csak jó hecc egyeseknek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Andy a miénk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A fele az enyém. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A konci után majd oda is megyek hozzá és közlöm vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 12. - 19:40:04
Létrehozva: #5013

devotee

Martin atyához szívesen járnék hittanra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 12. - 19:46:44
Létrehozva: #5014

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 12. - 19:37:08) *
Ezt a Lola Judit combó-t nem nagyon értem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Niki tetszett a Mart atya ötletem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A fele az enyém. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A konci után majd oda is megyek hozzá és közlöm vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ehm... talán megyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem? Végtére is úgy beszéltük meg, hogy ketten, két oldalról ölelgetjük majd Andyt, aztán cserélünk oldalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 19:47:02
Létrehozva: #5015

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 12. - 19:31:59) *
Lénát jelöltem, Lola Judit kombó nem ugrott be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Uncsitesóm most hallgatta meg először a Policy-t mert végre engedett mutatni tőlem egy kis dM-et.
Visszaírt, hogy : te, jó ez a zene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Múltkor én is visítottam azon, hogy Mart pap lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode-nak: http://www.youtube.com/watch?v=MJMESUOrqq0 3:18-nál neked küldöm a nézést. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Capri várj! Csillag születik??? Kolléganőm fia a Kutyakölykökben táncol, szavazz rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaja, babukáim. hát az van, hogy Judit a keresztnevem, Lola meg a becenevem. de lehet egyszerűbb ha én kezdek jelölgetni, kit hogy találok meg?

csillag születik aranyos. nekem a kis töketlen Tabáni a szívem csücske. mindjárt nézem én is neten, csak előbb egy kis DID
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 12. - 20:00:12
Létrehozva: #5016

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 12. - 19:46:44) *
Ehm... talán megyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem? Végtére is úgy beszéltük meg, hogy ketten, két oldalról ölelgetjük majd Andyt, aztán cserélünk oldalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie bocsáss meg igazad van.Ketten megyünk oda Andyhez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Léna visszaigazoltalak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola Aranyiné néven megtalálsz.Nyugodtan jelölj be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2009.12. 12. - 19:40:04) *
Martin atyához szívesen járnék hittanra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt elhiszem Niki.Bevenné az a beteg gyomrod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a ne paráználkodj nevű parancsolatról beszélgetnétek.hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie nem csuklasz?A lányom emleget. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 20:07:40
Létrehozva: #5017

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 12. - 20:00:12) *
Lola Aranyiné néven megtalálsz.Nyugodtan jelölj be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

megvolt. bejelöltem hirtelen ööö Caprit, Lénát, Angiet, Nikit, Edót.

Azt elhiszem Niki.Bevenné az a beteg gyomrod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És a ne paráználkodj nevű parancsolatról beszélgetnétek.hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ez de jó ötlet... beszélgetni, naná. megszegni. nem baj, pap, úgyis feloldoz

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 12. - 20:11:33
Létrehozva: #5018

devotee

Na azért, egy darab Andy nekem is jár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, de pihent vagy mármint minden témában, most éppen a Martin pappá változik dologban. És szerinted hogy gyóntatna?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem jót fogunk röhögni koncert előtt, le fog ríni rólunk, hogy a DM koncertre megyünk, meg aki feketében fog a Stadion felé ballagni az tuti mind oda fog menni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem csuklom, csak ásítozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, ma megpislantottam az Ikeában a fiókos szekrényt, amit venni akarok majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jújj, űberjól néz ki, már csak meg kell várnom majd a januárt, hogy ,meg is vegyem, mert ebben a tömegben biztos nem fogok több kilónyi bútorral rohangálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  malm.jpg ( 16.19K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 20:17:20
Létrehozva: #5019

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 12. - 20:11:33) *
Jajj, ma megpislantottam az Ikeában a fiókos szekrényt, amit venni akarok majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jújj, űberjól néz ki, már csak meg kell várnom majd a januárt, hogy ,meg is vegyem, mert ebben a tömegben biztos nem fogok több kilónyi bútorral rohangálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajdejó! ez az a kis pici, asztali? lehet rá dekupázsolni. klasszul néz ki
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 12. - 20:22:59
Létrehozva: #5020

devotee

fúj utálom az iwiw-et :S

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/0/t6z59ONVS0c, http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/4/c4Rbgsa37xo,
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 249 250 251 252 253 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
186 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (186 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: