![]() ![]() |
2009.12. 12. - 20:23:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na azért, egy darab Andy nekem is jár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, de pihent vagy mármint minden témában, most éppen a Martin pappá változik dologban. És szerinted hogy gyóntatna?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem jót fogunk röhögni koncert előtt, le fog ríni rólunk, hogy a DM koncertre megyünk, meg aki feketében fog a Stadion felé ballagni az tuti mind oda fog menni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csuklom, csak ásítozom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, ma megpislantottam az Ikeában a fiókos szekrényt, amit venni akarok majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jújj, űberjól néz ki, már csak meg kell várnom majd a januárt, hogy ,meg is vegyem, mert ebben a tömegben biztos nem fogok több kilónyi bútorral rohangálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy gyóntatna?Le kéne elé térdelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán ahogy Lola mondta megszegni a paráznaságról szóló parancsot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is az a gyanúm Angie hogy sokat fogunk röhögni a koncert előtt ha találkozunk. Tök jó a szekrény. Oké Lola ha megtaláltál. |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:23:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:25:11
Létrehozva:
|
|
|
jajdejó! ez az a kis pici, asztali? lehet rá dekupázsolni. klasszul néz ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nem olyan kicsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De éppen olyan magas, hogy egy tv-t vagy egy hifit rá lehet deponálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szélesség: 80 cm Mélység: 48 cm Magasság: 78 cm Különben bővíthető, tehát ez benne a jó, mert van 4-5-6 fiókos verzió is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:25:13
Létrehozva:
|
|
|
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html új képek a tour blogban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zürich:D
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:26:54
Létrehozva:
|
|
|
Hogy gyóntatna?Le kéne elé térdelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán ahogy Lola mondta megszegni a paráznaságról szóló parancsot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is az a gyanúm Angie hogy sokat fogunk röhögni a koncert előtt ha találkozunk. Tök jó a szekrény. Oké Lola ha megtaláltál. Jajj, micsoda rendkívüli gyóntatási módszer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösszencs, majd ha meglesz a szekrény, akkor lefotózom, jól fog menni a kis polcos szekrényem mellé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:29:48
Létrehozva:
|
|
|
mutatnék Nektek valamit. nyáron festettem, a When The Body Speaks, képben - vagy legalábbis remélem.
elég szar a fotó róla, de hát ez van. tetszik nektek?
WTBS.JPG ( 2.6Mbyte )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:33:04
Létrehozva:
|
|
|
Lénát jelöltem, Lola Judit kombó nem ugrott be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uncsitesóm most hallgatta meg először a Policy-t mert végre engedett mutatni tőlem egy kis dM-et. Visszaírt, hogy : te, jó ez a zene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor én is visítottam azon, hogy Mart pap lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode-nak: http://www.youtube.com/watch?v=MJMESUOrqq0 3:18-nál neked küldöm a nézést. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Capri várj! Csillag születik??? Kolléganőm fia a Kutyakölykökben táncol, szavazz rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úristeeeen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kösziii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nemsokára indulok DM buliba, ott majd nagyobb felbontásba is láthatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mutatnék Nektek valamit. nyáron festettem, a When The Body Speaks, képben - vagy legalábbis remélem. elég szar a fotó róla, de hát ez van. tetszik nektek?
WTBS.JPG ( 2.6Mbyte )
Letöltések száma: 7juj te ez nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) De komolyan, nem szar..nekem tetszikk, nagyon jó(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:33:45
Létrehozva:
|
|
|
dave nagyon kenni, de martinka még jobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/6/Z3v-p78sf3w
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:42:27
Létrehozva:
|
|
|
mutatnék Nektek valamit. nyáron festettem, a When The Body Speaks, képben - vagy legalábbis remélem. elég szar a fotó róla, de hát ez van. tetszik nektek?
WTBS.JPG ( 2.6Mbyte )
Letöltések száma: 7szerintem jól néz ki jó éjt csajok, holnap lesz még egy köröm bevásárlások ügyében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááááááááááá |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:43:36
Létrehozva:
|
|
|
Lola szép.Ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode jó bulizást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie ez Martin atya speciális gyóntatási módszere,hogy bevallják a nők a bűneiket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá... |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:45:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola szép.Ügyi vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode jó bulizást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie ez Martin atya speciális gyóntatási módszere,hogy bevallják a nők a bűneiket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá... Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd amikor Alan drága egyetlenemet mutatják, rácuppanok a kivetítőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:47:21
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd amikor Alan drága egyetlenemet mutatják, rácuppanok a kivetítőre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe. mi is úgy szoktunk nyüffögni, ha valami szexit látunk a kivetítőn, mint a hülye picsák. hova mész? jó bulizást, üssétek szét a csehót |
|
|
|
2009.12. 12. - 20:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode és csókolgatni fogod a kivetitőt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:56:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:57:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie.. nekem az összes szekrényem ilyen.. remek az izlésed.. nekem van belőle 4 féle, és imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:57:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 20:59:34
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjj.. nagyon randa Mart nője.. ejej... ok, hogy nem minden a szépség, de .... na... de... olyan egyszerű ez a nő (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 21:00:04
Létrehozva:
|
|
|
hehe. mi is úgy szoktunk nyüffögni, ha valami szexit látunk a kivetítőn, mint a hülye picsák. hova mész? jó bulizást, üssétek szét a csehót meglesz XD Itt Szhelyen lesz, most egy új helyen, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Vica: heheheeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt hiszem messze lesz, de olyankor puszit szoktam küldeni messziről, ahogy lola mondta "Mint a hülye picsák" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 21:00:38
Létrehozva:
|
|
|
azóta biztos más nője van
|
|
|
|
2009.12. 12. - 21:00:48
Létrehozva:
|
|
|
Jantar azt hiszem igen az a nője.Hogy volt-e vagy most is az nem tudom.
Csajok jó éjszakát.Álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akik buliznak érezzék jól magukat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááá |
|
|
|
![]() ![]() |