![]() ![]() |
2009.12. 12. - 22:35:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.12. 12. - 22:35:19
Létrehozva:
|
|
|
capri te is megvagy köszi az üzit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 22:36:28
Létrehozva:
|
|
|
Én mentem, jóéjt mindenkinek! Köszönöm, hogy itt lehettem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jóéjt Niki.. ilyen korán? Pusza |
|
|
|
2009.12. 12. - 22:38:00
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki megvan mindig? Engem meg mindenből kihagytok, gonosz lelkek! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na tényleg megyek, üdv-üdv-üdv. Tényleg köszönöm, hogy itt lehettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várnak kora reggel a betegeim, most kivételesen reggel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 22:38:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 22:46:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj211/carolinas76/y1pCW4-otKimBFIdHcGG91HrsWOcJt-vuGE.jpg) viva anyja Na ez jó kis nő ! Niki, és Capri együtt mentek aludni ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NA már JAntar is eltűnt.. gyanús ez nekem... Lányok... !!! és én? itt hagyott mindenki!!! |
|
|
|
2009.12. 12. - 22:48:19
Létrehozva:
|
|
|
jajj.. nyehh... jahhajj. |
|
|
|
2009.12. 12. - 22:51:19
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Lola.. itt hagytak a csajok... eltűnt mindegyik... egyszerre!!!!!
|
|
|
|
2009.12. 12. - 22:52:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 23:04:19
Létrehozva:
|
|
|
Na ez jó kis nő ! Niki, és Capri együtt mentek aludni ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NA már JAntar is eltűnt.. gyanús ez nekem... Lányok... !!! és én? itt hagyott mindenki!!! lassan én ism egyegetek, de még olyan párom - fürdésnyi időt maradok XD Ez volt a nap poénja! Capri apákat hívott a fekete seregbe! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jóóóóóóóóóóó, tévedtem! XD Én is tévedhetek, nem?????XD és hogy az mér nincs fenn a neten??? a mocskok XD |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:09:30
Létrehozva:
|
|
|
HEhhh... mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jöhetnek ők is a pecsába.. miért ne jöhetnének.. nem kell aggódni, nem pasini megyünk, isten ments.. kinőttem már az ilyenekből, bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet jobban mutatunk, ha nem egy falka nő vagyunk... Bár mind szép példány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajaj. de nem ciki azért 30án pasizni, ugye? nem mondom hogy azért megyek, de hát azárt ha egy Dave-utánérzés bepróbálkozik, nem leszek úrinő. de hát minden alkalommal öt-hat balféket kell lekoptatnom, elég légypapír a hely... pedig hát nem is vagyok az a klódiasiffer. amúgy tényleg szépek leszünk már csak azért is mert sokan leszünk. de jöhetnek ám hímek, sőt. mondom, Dave-hasonmások előnyben |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Fürdésnyi idő?
hajaj. de nem ciki azért 30án pasizni, ugye? nem mondom hogy azért megyek, de hát azárt ha egy Dave-utánérzés bepróbálkozik, nem leszek úrinő. de hát minden alkalommal öt-hat balféket kell lekoptatnom, elég légypapír a hely... pedig hát nem is vagyok az a klódiasiffer. amúgy tényleg szépek leszünk már csak azért is mert sokan leszünk. de jöhetnek ám hímek, sőt. mondom, Dave-hasonmások előnyben hhehe Lola.. ne fogd vissza magad, én mindig csak a magam nevében beszélek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:11:30
Létrehozva:
|
|
|
Fürdésnyi idő? aham. amíg ő pacsál, én itt múlatom az időt XD egyébként jaja, a bulikkal annyi a negatívum, h a lekoptathatatlan részeg farkak tönkreteszik, akik be akarnak próbálkozni. Tönkreteszik, úgy értve, h én azt a 10 percet is sajnálom egy mode buliból rájuk pazarolni, mire 20-adjára elküldöm a francba XD |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:15:51
Létrehozva:
|
|
|
hhehe Lola.. ne fogd vissza magad, én mindig csak a magam nevében beszélek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na jóvanakkor, megnyugodtam. mondjuk lehet hogy maga a buliban nem leszek a háremmel, mert barátnőmmel megyek, aztán vele csak ekkor talizunk, meg minden. majd próbálom tartani a kontaktot veletek is, vele is. de a buli előtti randihoz ragaszkodom és ne aggódj, Edó, én még errefelé kockulok egy ideig. egyébként jaja, a bulikkal annyi a negatívum, h a lekoptathatatlan részeg farkak tönkreteszik, akik be akarnak próbálkozni. Tönkreteszik, úgy értve, h én azt a 10 percet is sajnálom egy mode buliból rájuk pazarolni, mire 20-adjára elküldöm a francba XD mostmér? gyilkolni őket... még emeli a buli színvonalát, ahogy már majdnem sír, annyira odavan, de te vagy a főnök. nyehe, nagyon szemét vagyok... de csak amíg nem jön egy épeszű |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:17:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 23:18:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 12. - 23:19:10
Létrehozva:
|
|
|
Na, léptem, jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 12. - 23:23:38
Létrehozva:
|
|
|
3 perc után elvesztem a türelmem XD Az a baj, hogy én is... a nyomulósokat utálom... ellenben.. azokat, akikkel igazán lehet bulizni, tehát nem másznak az emberre, hanem mulatnak, ugyanolyan ütődöttek mint én, azokkal semmi bajom.. azokkal el vagyok egész este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola 30.-án én sem egyedül megyek, hanem a barátnőimmel, de igyekszem majd mindenhol lenni. A falkával, és a barátnőimmel is.. persze az lenne a legjobb, ha VAlcsi meg Évus is jól érezné magát,. és akkor jönnének velem mindenfelé.. de általában egy helyen lecövekelünk, az a bázis, és oda mindig vissza kell térni, nehogy valaki elvesszen... De majd melglátjuk mi lesz, én reménykedem.. csak az a baj, hogy Valics egyáltalán nem DM-es (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évus az már más, ő imádja.. De VAlicsnak fognom kell majd a kezét, rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóéjt Capri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Lola 30.-án én sem egyedül megyek, hanem a barátnőimmel, de igyekszem majd mindenhol lenni. A falkával, és a barátnőimmel is.. persze az lenne a legjobb, ha VAlcsi meg Évus is jól érezné magát,. és akkor jönnének velem mindenfelé.. de általában egy helyen lecövekelünk, az a bázis, és oda mindig vissza kell térni, nehogy valaki elvesszen... De majd melglátjuk mi lesz, én reménykedem.. csak az a baj, hogy Valics egyáltalán nem DM-es (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évus az már más, ő imádja.. De VAlicsnak fognom kell majd a kezét, rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem az mondjuk tök elég, ha a buli előtt lesz egy kis időnk megismerkedni, iszogatni. meg mi azért leülünk barátnőmmel, beszélgetünk, meg járkálunk, nem csak a nagyteremben szoktunk lenni. bár... az a jó, ha annyira király a zene a nagyteremben, hogy nem lehet otthagyni. de ez nem mindig sikerül...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szóval, mindegy hogy, de bazi jó lesz |
|
|
|
2009.12. 12. - 23:39:15
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Házisárkány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Láttad Lola? Gyors volt mint a villám, már el is tűnt, se szó, se beszéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |