2400 Oldal V  « < 257 258 259 260 261 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2009.12. 12. - 23:45:29
Létrehozva: #5161

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 23:39:15) *
Szasz Házisárkány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Láttad Lola?

Gyors volt mint a villám, már el is tűnt, se szó, se beszéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaja, láttam, néztem is mint ló a dohányba.
hejj de jó ez a fanfiction (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 12. - 23:49:43
Létrehozva: #5162

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 12. - 23:45:29) *
jaja, láttam, néztem is mint ló a dohányba.
hejj de jó ez a fanfiction (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

HEhehe.. na szépen vagyuk.. én The line begins to blur-t olvasok, az a trilógia 3. része... ezek a lányok tönkre tesznek minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 12. - 23:53:49
Létrehozva: #5163

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 12. - 23:49:43) *
HEhehe.. na szépen vagyuk.. én The line begins to blur-t olvasok, az a trilógia 3. része... ezek a lányok tönkre tesznek minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, tényleg. az a durva, hogy egy hete se kerültem bele ebbe az egész körbe, de addiktív mint a fene. de jó, én is akarok ilyent írni. nah majd személyesen is megbeszéljük 30án velük, aztán beszállok én is a perverzkedésbe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 00:02:28
Létrehozva: #5164

devotee

Jóccakát Lola.. reggel korán kelek, mert én holnap is dolgozom.. pusza, élvezetes olvasást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 00:13:32
Létrehozva: #5165

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 00:02:28) *
Jóccakát Lola.. reggel korán kelek, mert én holnap is dolgozom.. pusza, élvezetes olvasást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szia, baba, jóéjt

én még elleszek egy darabig
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 13. - 08:30:04
Létrehozva: #5166

devotee

Jó reggelt.

Már megint nevettem a tegnapi dumcsitokon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola visszaigazoltalak.Egyébként utólag boldog névnapot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 13. - 09:05:56
Létrehozva: #5167

devotee

Jó reggelt!

Köszi Edóka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is pirultam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Elsőnek mindig neten nézem meg, aztán vizualizálom és ha úgy is tetszik, akkor megveszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a 6 fiókos már túl nagy, szóval ebből most veszek egyet (3 fiókosból), aztán ha megtelik, akkor úgyis lesz még belőle és tudok venni még egyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy nagyon praktikus dolgot láttam tegnap, laptop tartót, amit az öledbe tudsz tenni, és alul ilyen párnázott, fölül meg kemény műanyag, hogy rá tudd tenni a gépet, na ezért ma visszamegyek, mert nekem nincs hová tennem és nagyon nyomja a térdeim az ágyban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélhetőleg így sokkal kényelmesebb lesz a netezés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg minden más, amit gépen kell készíteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon nagyok voltatok már megint éjjel, hát azok a nyelves képek nem semmik... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még kiderül, hogy Usiék fickjei némileg fedik a valóságot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már meg sem lepődnék...

Na húzok egy kicsit tolongani. Tegnap nem volt elég... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pusza!!
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  laptoptart__.JPG ( 6.75K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 13. - 09:34:17
Létrehozva: #5168

Violator

Sziasztok csajszik, jó reggelt! Pesten szállingózik a hó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 13. - 10:59:41
Létrehozva: #5169

devotee

csövi mkinek:D Edóka jó munkát neked a mai napra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 11:43:59
Létrehozva: #5170

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 13. - 09:05:56) *
Jó reggelt!

Köszi Edóka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is pirultam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Elsőnek mindig neten nézem meg, aztán vizualizálom és ha úgy is tetszik, akkor megveszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a 6 fiókos már túl nagy, szóval ebből most veszek egyet (3 fiókosból), aztán ha megtelik, akkor úgyis lesz még belőle és tudok venni még egyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy nagyon praktikus dolgot láttam tegnap, laptop tartót, amit az öledbe tudsz tenni, és alul ilyen párnázott, fölül meg kemény műanyag, hogy rá tudd tenni a gépet, na ezért ma visszamegyek, mert nekem nincs hová tennem és nagyon nyomja a térdeim az ágyban. Remélhetőleg így sokkal kényelmesebb lesz a netezés. Meg minden más, amit gépen kell készíteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon nagyok voltatok már megint éjjel, hát azok a nyelves képek nem semmik... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még kiderül, hogy Usiék fickjei némileg fedik a valóságot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már meg sem lepődnék...

Na húzok egy kicsit tolongani. Tegnap nem volt elég...
Pusza!!

tudod, mi a tuti? vannak ezek az ágyba vihető reggelizőtálcák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sztem az királyság ágyi laptoptartónak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 13. - 12:25:25
Létrehozva: #5171

devotee

Sziasztok!
Nálam hála Istennek nincs sok beteg! Ezért mondok egy imát!
Miatyánk

Mi Martinunk, aki Santa Barbarán vagy, szenteltessék meg a te hangod, jöjjön el a te zenéd, legyen meg a te koncerted, amint a stúdióban, úgy a színpadon is.
Mindennapi dalainkat írdd meg nekünk ma, és bocsásd meg nem rajongásunkat, miképpen mi is megbocsátunk az ellened rajongóknak és ne vígy minket a Kozsó zenéjéhez, de szabadíts meg tőlük.
Mert tiéd a szívünk, a fülünk (testünk), és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 12:26:46
Létrehozva: #5172

devotee

Sziasztok!

Most van kicsi időm, bekukkantottam... ezt a laptop tartót már én is néztem, de ahányszor felmentem, mindig elfelejtettem venni.. de most veszek én is, mivel nekem is fáj már a lábam.. sőt a nyakam is, mert mindig lógatom a fejem. De Capri.. ez a reggeliző bigyó nem is rossz ötlet... okos vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. nekem van két 3 fiókos.. egy sötét barna, és egy világos, valamint van egy 5 fiókos, de az keskeny torony, nem olyan széles, mint a 3-as... meg van egy széles 5 fiókos, de azt már lehet nem lehet kapni.. nekem még olyan szin is van, amilyen már nem kapható.. bosszankodtam is, mert lebegő polcot csak a kika-ban kaptam hozzá ami sokkal drágább volt..

Jantar, köszi a biztatást.. tudod milyen a jó munka? ritka, mint a jó anyós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2009.12. 13. - 12:25:25) *
Sziasztok!
Miatyánk

Mi Martinunk, aki Santa Barbarán vagy, szenteltessék meg a te hangod, jöjjön el a te zenéd, legyen meg a te koncerted, amint a stúdióban, úgy a színpadon is.
Mindennapi dalainkat írdd meg nekünk ma, és bocsásd meg nem rajongásunkat, miképpen mi is megbocsátunk az ellened rajongóknak és ne vígy minket a Kozsó zenéjéhez, de szabadíts meg tőlük.
Mert tiéd a szívünk, a fülünk (testünk), és a rajongásunk, mindörökkön örökké. Ámen.

Hehehe.. Niki, de bolond vagy.. biztos kipihented magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pihentagyu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 12:43:33
Létrehozva: #5173

devotee

Sziasztok!
Miatyánk

wwwwwwwááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát erre kell felkelnem?! love you baby, love you. besírtam
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 12:48:44
Létrehozva: #5174

devotee

Sziasztok!
Miatyánk

ááááááááááááááá, a vigyorom felnyúlt a füleim,ig ez kész XD minden este kötelező ezzel zárni és nyitni a forumolást XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 12:57:34
Létrehozva: #5175

devotee

Hehhehe.. én még a rendes miatyánkat sem tudom.. de majd igyekszem ezt bemagolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 13:04:29
Létrehozva: #5176

devotee

írtam az este. a várakozásról
http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/12...impossible.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 13. - 13:16:26
Létrehozva: #5177

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 13. - 13:04:29) *

De kurva jó Lola... hát ezt nem egyszer fogom elolvasni.... grat.. nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na... ilyen randa kritikát még sosem kaptál, bocs.. kijött belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na megyek vissza a bányába, este meg mozizunk, majd jövök... Polygamy... vagy mi a fene.. imádom Csányit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 13. - 13:30:45
Létrehozva: #5178

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 13. - 13:16:26) *
De kurva jó Lola... hát ezt nem egyszer fogom elolvasni.... grat.. nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na... ilyen randa kritikát még sosem kaptál, bocs.. kijött belőlem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na megyek vissza a bányába, este meg mozizunk, majd jövök... Polygamy... vagy mi a fene.. imádom Csányit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

úú, pirulok, köszi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
csányit én is imádom. gondolhatod, mit össze olvadoztam, amikor személyesen találkoztunk...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 13. - 13:55:30
Létrehozva: #5179

devotee

Capri!

Jajj, tom, olyan volt nekem is még régen, de nem bírtam a lábaimat bepréselni alá török ülésben... szétnyomta a térdeimet, így dobtam a megoldást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De lehet, hogy az én patáim túl nagyok, hogy nem férnek el alatta rendesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg esik a hó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy délelőtt mentem a Nyugatihoz a busszal végig esett, ahogy kijöttem még akkor is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tök jó, füleim lefagytak meg az orrom is, de végre kezd tél lenni valójában is!

Különben csak hazarohantam enni és megyek is tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délelőtti bevásárlásom eredménye egy nagyon franyek hosszú szárú, szőrös csizma, egy szövetnaci, egy kardigán és 5 pár zokni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg végre a család férfi tagjainak is beszereztem a karácsonyi ajándékokat illatszercsomagok képében! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mókás, hogy a Westendben alig voltak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, ez az ima nagyon zsír!!! Kiesett a rizs a számból, mikor olvastam, a többit meg letüdőztem és majdnem megfulladtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri, lécci add meg még egyszer a mélcímed. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nem találom.

Pusszantás, este jövök!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 13. - 14:04:14
Létrehozva: #5180

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 13. - 13:55:30) *
Capri, lécci add meg még egyszer a mélcímed. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nem találom.

Pusszantás, este jövök!!!

perseidiak@hotmail.com (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi előre is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 257 258 259 260 261 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: